Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nálam lesz a nagy család és ők nem nagyon tolerálják a farmozást, de nem tudják, hogy ha nagyon kell, akkor telefonról is tudok aratni:D

*misi66*, ljanika6, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  2. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Beugrottam meg amit tudtam megszereztem.
    Sajnos eléggé ki vagyok. Egész éjjel a férjem mellett voltam mert 40 fokos láza volt és nem akart lemenni. Most már jobban van. v
    Viszont én is elkaptam Talán gyengébb lefolyású lesz.
    Mindenkinek jó éjszakát. Megyek bebújok az ágyba.:(

*misi66*, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Olegka... hát Te is???.... sajnálom, mielőbbi gyógyulást kívánok mindkettőtöknek!
    Na én ezt nem tudom.... nincs rajta a telómon... olvasni tudok róla, de játszani nem...de szerintem
    nem is lenne jó... nagyon kicsi lenne a farm..:music:
    [​IMG] Ezt bontottam az előbb.....;)

*misi66*, olegka9, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos itt maradt a tegnapi posztom. :( Kiegészítem kicsit. ;)
    Nem a lázas párodra adtam lájkot, csak hogy olvastam. Jobbulást a betegeidnek. ;) Most már magadnak is. :(

Gratulálok nektek a csomagoláshoz, az ünnepi készülődléshez is. Nekem is ég a 3. gyertyám, nagyon gyorsan kész lett.
    Remélem a negyedik is simán kész lesz.

Pénteken megyek Fehérvárra a fiamékhoz, aztán az ünnep végén átruccanok :))) Pécsre. Nem tudom, milyen tervekkel várnak, de ülhetek a gépnél, senki nem macerál.
    Nyugodalmas jó éjt nektek!
    A csengőpengős láda nekem is szerzett már kétszer örömöt. :)
    Megnézem még milyen felhőkről beszéltek, aztán a fenti kép igaz lesz. :D

*misi66*, olegka9, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szép estét, sziasztok!
    Ma nagyon hideg volt, alig vártam, hogy hazaérjek végre.:oops:
    Holnap indul a mandula szóval a kapákat élesíteni és gyerünk!;)
    Újabb láda sereglet...
    Szép álmokat mindenkinek!:)

*misi66*, olegka9, mimi és 6 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Látom senki nem ér rá, én is tele vagyok mindennel a sok tennivalóval, készülődés az ünnepekre... nem is részletezem, mindenki így van :) sütés főzés + a mindennapi teendők.
    Eventet elkezdtem, majd ahogy lesz időm aratok is :) a plusz ajánlatok kimaradnak most is ;)
    Franciska! Sajnálom, hogy Te is elkaptad ezt a vírust :( mielőbbi gyógyulás nektek:inlove: én is mindig rettegek ezektől a baciktól, nem szoktak elkerülni engem sem:eek: eddig megúsztam.
    Húúú, micsoda ládákat nyitottatok:inlove: én is gyűjtögetem őket, ha sok lesz akkor nyitom, apránként nem érdemes:music:

Hozok egy kis kávét, hátha van aki ilyenkor is szívesen fogyassza, én igen.... ha még kis süti is van ;)
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...pkb__32HwkugWzUCFOtl_mGwZVVYCrefuEwzwAy4DDenQ

Még mindig nem tudom mi legyen a menü karácsony első napján :oops: a tyúkhúsleves az biztos, de a többi:music: szenteste rántott hal, halászlé, káposzta ....igazi hagyományos;) az első napján is megállja a helyét. A sütiknek is nagy része még eztán kézsül.
    Húúúú, szóval nem fogok unatkozni :)

7. nyific

Sziasztok!:) Ibolyom a kávé , pláne sütivel mindig jól esik.... aranyos vagy...:p
    Eventet én is elkezdtem, meglátjuk mi lesz... elég hosszú érésú, így baj nem lehet...
    Nálunk karácsonykor szent este hal lesz, halászlé, rántott ponty, és harcsa, krumplisaláta,
    és majonézes krumpli... persze beigli, és a sütemények...
    Első nap tyukhúsleves zöldségek a husi mellé, és paradicsomszósz.... töltött karaj, kis sajttal, baconnal
    megbolondítva, őzgerinc formában sütve.....
    Második napon pedig káposzta..... már érzem, hogy megint túleszem magam...:pxD

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A fenyőgallyacska már érik mindhárom területen.
    Az ajándékokat kicsomagoltam.:)
    467 db dekordobozt sikerült ma összegyűjtenem.
    Mai ládáim!:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

9. terika01

Sziasztok! Szép napot! http://m.blog.hu/na/napipuszi/image/kávé-reggeli.jpg
    Ma már nem dolgozom:D a munkahelyemen:p:D majd itthon, de az azért nem ugyan az. El kell mennem boltba, és Anyukámnak is el kell intéznem egy kisebb bevásárlást, gyógyszertárt, de aztán már nem megyek sehova. Itt esett valami, csupa jég minden, illetve az ablakból úgy néz ki. Majd ha kimegyek, meg látom, hogy tényleg jeges-e. Remélem nem.

Franciska gyógyuljatok meg minél előbb.
    Mimi jó látni téged is, az , ha többet lehetsz gép előtt.

Eventet elkezdtem, igaz nem úgy alakult a délután tegnap, ahogy terveztem, ezért a szaporítás sem, de már sínen vagyok. Délután jön a koszorús is, az hamar kész lesz, és meglesz az utolsó gyertya is.

*misi66*, Imi*, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:) Nekem ma egy kicsit lazább napom lesz, sütési előkészületek..
    diódarálás, mákdarálás... kis könnyű ebédfőzés..... meg ami még lesz...
    Eventem jól halad, a szaporítás is jól ment.... remélem ez is hamar kész lesz, mert
    Karácsonykor már nem szeretnék ezzel foglalkozni,.:music:
    Imikém Te csak úgy szerzed a tenyészállatokat... én mindig elfelejtem a láda nyitogatást, de
    most majd én is nézek egyet-kettőt...:)
    Nálunk szürke idő van.... hideg, de állítólag jön az enyhülés, és sajna úgy néz ki,
    nem lesz fehér Karácsonyunk.:sleepy:

*misi66*, Imi*, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia mindenki!
    Én is kivettem a részem a segítenivalóból, most még egy jó kis zuhanyozás és aztán indulok. Összecsomagoltam, csaK A gépemet kell elrakni.
    Ha békén hagynak ott, ahol leszek, akkor talán neki is állok az eventnek, jó későn indítom. Az adventi gyertyát megszerzem, talán még ma.

Mindenkinek áldott, békés és vidám Karácsonyt, sok örömöt!

*misi66*, Imi*, fénylő. és 6 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Jövőhét csütörtökig befejeztem a dolgozást. Legközelebb csak akkor megyek
    melóba.:D Itthon persze lesz mit csinálni: sütés-főzés, takarítás, farmozás. :)
    Kipörgettem egy 24 órás 100%-ost, így legalább betudom hozni a lemaradásom az eventben.
    Megmutatom nektek, hogy hol járok haza:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=0f7ad721167cd0729b1c240158619436&oe=5CA69841
    Ugye milyen szép?:inlove:

*misi66*, Imi*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ricsikém tényleg szép hely... csodás!
    Eventtel én is haladok, a gyertyásat ma beszeretném fejezni.... a farmos is meglesz hétvégén....
    jó lenne, ha Karácsonykor nem kellene ezzel foglalkoznom már...
    Ma mégiscsak sütögettem..... majd hozok belőle Nektek is..:p

*misi66*, Imi*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  14. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

sziasztok kuncogók!

Nem valószínű, hogy csinálom az eventet. Nagyon rosszul vagyok. Ma voltam orvosnál. fél egytől volt négyig rendelés. Háromnegyedkor elment és azt mondta, hogy fél ötkor jöjjek vissza>:(.

Mindenkinek szép estét.

*misi66*, Imi*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úhh!:( Mielőbbi jobbulást nektek. A betegség sose jó, de így karácsony előtt kicsit még rosszabb.
    Pihenj sokat.
    Várjuk a kóstolót!:D

*misi66*, olegka9, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  16. terika01

Ricsi, nagyon szép helyen laksz. Nálunk elolvadt a hó nagyja, csak itt-ott van belőle. Mostanra már a jég is elolvadt, de reggel csupa jég volt minden, és nem is szórták fel, érdekes volt közlekedni. Alig vártam, hogy haza érjek, szerencsére nem estem el, csak csúszkáltam. A koszorús event kész. A másikkal is haladok, jó lenne hamar befejezni.
    Franciska jobbulást kívánok!

*misi66*, olegka9, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  17. nyific

Itt van a kóstoló ma ezzel szórakoztam el voltam vele....:p

Gyertyással én is végeztem... holnap beigli sütés jön.... így nem kell ide rohangálnom..
    Franciska egyétek a vitamint marékszámra, amennyit csak birtok... mielőbbi gyógyulást kívánok!

*misi66*, olegka9, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó, hogy nem pottyantál el. :oops: Szeretem a telet, a havat, de amikor le van fagyva meg esik az ónos eső
    azt nagyon utálom. Mindig attól félek, hogy elesek. Nem szeretném ha megint eltörne valamim. A tavalyi
    kar törés elég volt egy életre.:(
    Jól néz ki! Biztos fincsi.:D

*misi66*, olegka9, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Ide értem ismét.:) Hát nálunk már csúnya eső esik és holnapra is azt mond.:sleepy:Elolvad a hó Karácsonyra.:cry:

*misi66*, olegka9, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  20. nyific

Szia Palika! ritkán látunk.....:) nálunk még van egy kis hó, de sajnos úgy néz ki, hogy elolvad...
    Szebb lett volna a fehér Karácsony..... de így is szép lesz:)

*misi66*, olegka9, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.