Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét :)
    Kicsit megint elkéstem, de azért még elalvás előtt még beszaladtam :)
    Voltam délután fodrásznál, most szép kislány lettem xD délután mentem még húst venni, annyian voltak a boltba, mintha a világ vége közeledne :oops: tolakodás, lökdösődés.... nem szeretem az ilyen embereket. Még jó hogy csak húsért mentem, majd egy órát álltam a sorban.

Ricsikém! Örülök, hogy kicsit " lazíthatsz " ;) csodaszép a hazavezető utad, és mekkora ott a hó o_O nálunk már csak 1-2 cm van, most meg esik az eső:(
    Franciska... ez nem jó, pont az ünnepekre :eek: persze sehogy sem jó, de ez a rossz közt a legrosszabb. És végül visszamentél? Mit mondott? Jobbulást kívánok nektek!
    Gizusom! Finomat hoztál, ezt a sütit én is megsütöttem már, holnap zserbózok :)
    Erika! Én már ilyen időben az orromat sem dugom ki, 2 szer estem el ilyen úton, mind a 2 szer a senekemre és egyszer el is reped az a farkcsont. Na azt senkinek nem kívánom, szóval nem megyek ki ilyenkorxD
    Szia Palika! :) Nem csak elolvad, még meleg is lesz, ha lehet hinni a jósoknak 10-12 fok lesz mifelénk :)

Eventtel szépen haladok, annyira nem vagyok ügyes mint Gizus, de vasárnapra nálam is égni fog a 4. gyertya itt a farmon is :)
    A karácsony este viszont nem tudom meglesz-e, valahogy mindig későn érek ide aratnixD

Szép, jó éjszakát mindenkinek! :)

*misi66*, olegka9, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Nyific!:)
    Hát, majd mostanság gyakran megfordulok itt.;)
    Szia Iboly!:)
    Hát sajnos meleg lesz. Szép egy karácsony.:D

*misi66*, olegka9, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Ébren van még valaki? Mostanra minden békés, nyugodt. Jöttem hozzátok. Egy baj van, álmosodok nagyon. :)
    A koszorúhoz a gazok a földben, lehet, hogy még belevágok az eventbe is.
    Tényleg szép, és békés.
    Nekem is jól jönne egy bónusz, igazán megérdemelném. ;)
    Jajj te szegény! Gondolom nem esett jól. Végül visszamentél? Érdemes volt? Törődött veled? Remélem hamar kimászol a bacik közül! :inlove:
    A "pici" fiam pont ilyeneket sütött, csak rizslisztből. Szegénykém mindenallergiás, de szeret a konyhában matatni, jól főz. Úgy látszik a sütés se esz gond. Karácsonyra épp egy ilyen könyvet vettem neki, mindenre érzékenyeknek sütés. :)
    Szia Palika, Fehérváron még van valamennyi hó, Pesten is volt még ma. Fél napig azon gondolkodtam, milyen göncöt vegyek magamra, hiszen Fehérvár után Pécs következik, hosszú időre kellett jól választani. Folyt is rólam a víz a vonaton. :D
    Én meg csak most jutottam ide. ;) Nagyon vigyázz magadra, nehogy az idén beteg legyél. (Na jövőre se!!!!!)
    Inkább annak kell örülni, hogy legalább pár napig szép volt minden.

*misi66*, olegka9, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon későn de még ideértem hozzátok!;)
    Jó pihenést kívánok mindenkinek!:)
    Elkezdődött az utolsó gyertyalángos g.köri feladat is.
    5 szobát teljesítettem eddig! Kevés a gaz nehezen gyűlik...:sleepy:
    Szép álmokat mindenkinek!:)

Kergekacsa, *misi66*, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)
    Csak annyi időm van, hogy idekészítsem a reggeli kávét...... legyen nagyon szép napotok :)

Kergekacsa, *misi66*, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/3/1/5/_/renszarvas_muffin_1315850_2389.jpg
    reggelire hoztam sütit Ibolya kávéja mellé.
    .
    Ahogy elnézem nem unatkoztál. A beiglit a lányom szokta sütni, tegnap el is készült, én holnap sütöm a sütiket. Meg a káposztát is megfőzöm holnap. Hétfőre az egyik süti befejezése marad, a húsok és a sült zöldség. Este pedig jöhetnek a vendégek. Ők is hoznak valamiket:D
    Tegnap becsomagoltam az ajándékokat, lassan a végére érek mindennek.
    Én sem nagyon akartam, de muszáj volt. Még kellett venni zöldséget, meg egy-két elmaradt apróságot, és Anyukámnak is, és a gyógyszereit is kiváltottam. Nagyon nehezen mozog, Ő aztán nem mehet ki ilyen időben (nem is tud). De szerencsésen megúsztam a kirándulást.
    Annak örülünk, ha gyakrabban jössz:D

A koszorús event tegnap este kész lett, a másik is kész lesz holnap estére, ha sikerül időben aratnom. Nem tudom nálatok hogy van, de észrevehetően kevesebbszer van termés bónusz a keréken. Vagy csak én érzem úgy?

Kergekacsa, *misi66*, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Szép jó reggelt. :) Na, elkezdett elolvadni a hó.:( Este esett az eső, és már most plusz
    fok van. Még a nap is világít halványan. Úgyhogy már nem olyan szép az ösvény, mint a tegnapi képen.:cry:
    A koszorús most lett kész, de csak estére üzemelem be a 4. gyertyát, amikor már leszedtem a tp-t.
    Tényleg úgy van.:( Most sikerült szerencsére kiforgatni a bónuszt, és nem is kellett hozzá sok pörgetés.
    De nagyon ritkán jön elő. Gondolom azért mert van helyette fa- meg ólbónusz. Ezek mintha nem lettek
    volna régebben. De nem is érnek annyit, mint egy termésbónusz.
    Megyek sütök egy őrületes adag hurkát-kolbászt, hogy ne éhezzünk!:D
    Legyen szép a napotok!

*misi66*, iboly54, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Szép napot nektek!
    Azt hiszem, kár volt nekiállni az eventnek, abba is hagyom. A koszorú kész van, továbbra is gyűjtögető életmódot folytatok.
    Nagyon későn feküdtem le tegnap, az itteni finom kávé nem lesz elég hogy ébren maradjak.

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Olyan jó ez a Karácsonyi készülődés..... sajna az idő nem jó, nálunk is olvad a hó,
    kár, mert szebb lett volna az ünnep fehérben... de így is szép lesz.:)
    Kávé is , meg a süti is finom volt, köszi...:p Mimikém jó, hogy Téged is többször látunk itt...:)
    Ma én a farmos eventet is befejezem este..... és akkor szabad vagyok.... holnap jön a káposztafőzés...
    Én már a pörgetésekről lassan leszokom, mert nagyon ritkán jön tényleg termésbónusz, biztos, hogy ennek
    a terhére rakták be az ól, meg a fa bónuszokat úgy, ahogy Ricsi írja.... mostanában nekem sem jön semmi...:music:

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is csak azért pörgetek, hogy ne legyen egyszerre olyan sok. ;)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

Jöttem egy kicsit pihenni. Mára kész vagyok mindennel, amit szerettem volna. Közben az event is halad, már csak két feladat van vissza. Szerencsére a röpire sincs gond, már túltermelésben vagyok. Nem is olyan rossza ez a hosszú érésű gaz, lehet mellette készülődni.

12. nyific

Én is végeztem mára..... beiglik szépek lettek.... remélem finomak is..... még
    nem kóstoltuk meg...:p
    Event is megy, egyszer iderohantam, és lekaptam a gazokat, és újakat raktam be...
    ez az utolsó aratásom lesz, és kész leszek.... farm visszarendezés... és holnap már nyugi van,
    akkor jövök, mikor kis szünetet tartok... káposztafőzés közben..:)
    Mimikém most már jól vagy, és látom azért beugrasz ide is kicsit.... nekem is van mindig pörim,
    különösen a simából, de azt a gyors pörgetéssel megoldom... pikk-pakk.:)
    Hol vannak a többiek.... mára már mindenki elvégezhette a munkáját.... hiszen már este van..;)

Erika még mindig nincs valamiféle ruhácskád?? valahogy közösen csak felraknánk,
    nem akarsz a banneresben kérni egyet???:)

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

Szia Nyific!
    Én itt vagyok.:p:D

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

Szia Palika!;) Mondd Neked hogy telt a napod??? dolgoztál, vagy netán pihentél...
    vagy készülődsz az Ünnepekre....:)

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  15. terika01

Ha itt vagy, miért nem szólsz egy szót sem?:D
    Holnap főzöm én is a káposztát, és elkészítem az egyik sütit, annak állni kell egy éjszakát, a másiknak megsütöm az alapot, de lehet, hogy meg is kenem, még nem döntöttem el. Ezt most sütöm először, remélem jól sikerül és finom is lesz.
    Végignéztem a bannereket, de egyik sem az enyém. Várok még egy kicsit.

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  16. -Palika17-

Hát a szokásos dolgozós napom volt.
    Ma a üzletben, ahol dolgozom, olyan sokan voltak egész nap, amennyi mostanában nem volt.xD

Délután vásárolgatunk. Már szinte hozzávalók minden megvan az ünnepre. Majd vasárnap készítjük a salátát és a süteményeket.:music:

Szia Terika!:)
    Bújócskázom.:p:D

17. nyific

Nem tudom ilyenkor mi van??? mia fenét csinálok rosszul ilyenkor??:music:

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  18. -Palika17-

Az összemosódás?

19. nyific

Hát látod Palika, hogy írtam a hozzászólásomat..... de hogy mi a baj, azt nem tudom....
    de megpróbálok majd rájönni...:music:

20. -Palika17-

Hozzászólásnál ugye van a bekezdés, meg a befejezés.
    Bekezdés: [QUOTE
    Befejezés: [/QUOTE]
    Ha rossz helyen vannak a zárójelek, akkor szokott így összerakódni. Nézd meg, hogy hol vannak ezek, akkor meglesz a hiba.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.