Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Holnap-holnapután dolgozom, de attól még meg lehetne csinálni, csak már megint az a rengeteg gaz, meg három fajta malomtermék...
    Lehet, hogy neki állok, de biztos nem kezdek sok röpivel,, mert nem rendezkedtem át. Nem volt kedvem hozzá. Na, majd ha holnap hazaérek a munkából, meglátom, milyen kedvem lesz, és vagy elkezdem, vagy nem:D

alex0824, Kergekacsa, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Az a helyzet Erika, hogy én sem rendeztem át semmit... a felröpi meg, éppen meglenne... nullázással...
    Én lehet hogy holnap jó sokáig alszom, ha tudok..... mert ma is úgy éreztem mikor hazaértünk, hogy
    elfáradtam...
    Ilyen későn este már nem jó döntéseket hozni... majd alszunk rá egyet.:)
    Jóéjt![​IMG]

alex0824, Kergekacsa, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Hosszas délben kelés után itt vagyok "jó korán".:p
    Akkor egy jó erős fekete nektek!:)
    De van itt más is!;)
    Hú tényleg nagyon korai vagyok...xD
    Legyen szép napja mindenkinek!:)

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Itt vagyok, ragyogok.... Na ez túlzás... :D
    Nem szeretem, hogy későn fekszem/kelek, a farm időbeosztása teljesen felborult. De majd jövőre. :D
    Véglek döntöttem, kimarad ez az event. Itt is lesz mászkálás, rokonlátogatás, jön a keresztfiam a családjával, egyik nap találkozom Jolandával, talán Ibolyjal is. :inlove:
    Tehát az eventre nem marad idő. A tojást lehet hogy megveszem.

5. nyific

Szép Napot! Imikém egy kis teára vevő vagyok, nagyon finom.....köszi:p
    Én tényleg túlaludtam magam... majdnem 9 óráig aludtam... ez azért durva... vagy nem??,
    Így aztán nem aratok... hanem belekezdek az eventbe.... persze ettől függetlenül forró elixírt kérek ajándékba...:)

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ez a vágyam nekem is. :inlove: A forró elixir.

Utoljára szerkesztett: 27.12.18
  7. nyific

Mimikém! Összejön majd..... ja most kapcsolok, Te most randizol, az event helyett.... aha...:)
    Event elindult lassan...... jönnek a felröpik is, talán nem lesz baj velük, de jó, hogy meghagytam
    a sorvégi +1 termésbónuszt, most jól fog jönni...:p

8. terika01

Sziasztok! Hazaértem, és úgy döntöttem, hogy kihagyom az eventet. Aztán pörgettem. Két bónuszt is. Így aztán mégis csak eventezek:D megvolt még az ajándék bónusz is, remélem, hamar kész leszek:D

9. nyific

Erika én nem tudom Ti hogyan ccsináljátok, de nekem most 100 paripöriből egy bónuszom sem lett, az új vegacsúszda
    na az lett, azt hiszem kettő is... Már csak rötyögök rajta, nem is bosszankodom...
    Nekem nem adja, nem szeret valószínű... akkor menjen a fe---be... ezt mondtam.xD

alex0824, Kergekacsa, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  10. terika01

Mostanában nekem is nagyon ritkán esik be bónusz, ilyen, hogy kettő is, talán még nem is volt. Viszont az új kitehető nem lett, pedig jó párat pörgettem, kb. 90-et, de alig állt meg 2-3-szor a fődíjon, csúszda nem lett. Majd lesz legközelebb.

alex0824, Kergekacsa, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kb 25. pörgetésre megvan a csúszda, közben adott még két 100 %-os terménybónuszt. Rég voltam ilyen szerencsés.

Azt hiszem, mára kikapcsolok, beszélgetni is kell. ;)

13. terika01

14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igyekszem mindenben segíteni Kuckós barátaimat!;):inlove:

15. nyific

Erika adok én neked csuszdát, nekem lett vagy 8, vagy 9..... eddig 140 pörgetésnél tartok,
    de termésbónusz nuku...... most veszek még, beáldozom a karácsonyi ajándékba kapott PSC-met,
    ill. abból veszek.. egyszerűen nem értem miért nem ad ennyi pöriből egyet sem..:sleepy:

Mimikém! Te meg két bónusz mellett, kikapcsolsz??? most kéne mindent bele! ;)

16. terika01

17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Köszi a kávét Erika!:) Az este nem tudtam elaludni és most is hamar felébredtem, úgyhogy
    jól jön a kávé.:sleepy: Pedig ma is délutánra megyek aludhattam volna nyugodtan.-.-

18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jóóó reggelt! :)
    Erika! Köszi a kávét, nagyon fini volt, jól esett...keveset aludtam, valahogy nem ment több :sleepy:
    Nagyon jól telt a karácsony, sok-sok szeretettel vettek körbe bennünket :inlove: annyit ettünk megint, az a sok süti .... jujjj, és még vissza van a szilveszter xD
    Tegnap nem volt időm beköszönni, nagy munkába fogtunk. Kaptunk Jézuskától egy páraelszívót, a régi már nem volt szép, bár még működött, de szegényem már elmúlt 21 évesxD nekiálltunk beszerelni, hát nem volt egyszerű, ki kellett vágni a szekrény alját, de végül én feladtam, rábíztam a páromra én meg nekiálltam takarítanixD
    Főzni nem kellett, ma meg mosás, boltba - postára megyek. Kell főzzek kocsonyát, valami malac hús is kellene szilveszterre, körül kell néznem.
    Eventet nem csinálom, én is elixírt kérek a felröppenő helyett :)

19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én is megyek a postára!:cry::cry::cry:

*misi66*, alex0824, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  20. nyific

Sziasztok! Most végre pörgettem egy 100 %-os termésbónuszt,,, ráment 150 pörim...összesen,
    most aztán igyekszem, hogy mielőbb meglegyek... holnap kocsonyafőzés lesz nálam...
    Karácsonyra a lányoméktól kaptunk egy Tefal Kontakt grillt... még mindig a helyet keresem neki....
    mert úgy akarom, hogy kéznél legyen, ha kell, mert ha elrakom.. akkor aztán vége...:)

*misi66*, alex0824, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.