Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Csak te más okból. ;)

*misi66*, alex0824, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém! Ennyi?? és milyen volt a mai nap?? jól telt? vagy közepesen??...nem mesélsz semmit..:)

3. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Végre sikerült egy területtel gazdagodnom. Összejött az esőerdő. Remélem most végig tudom csinálni az eventet.
    Azért még van megszerzendő terület bőven.

Gizus az a grill nagyon jóóó. A lányoméknak is van és tényleg pillanatok alatt kész van a husi is rajta a másik lapon meg a zöldség hmm.

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

xD Igen, én dolgozós okból. Gondolom Ibolyunk nem azért ment, hogy levelet osszon.:)

*misi66*, alex0824, fénylő. és 9 más kedveli ezt.
  5. nyific

Most fogok majd aratni, és a tátikával végeztem is, a korallgyökeret majd reggel meglátom
    mennyi lesz.... jó lenne holnap este befejezni az egészet.... és jöhetne a szabadonválasztott...
    event
    Még nem próbáltam ki, mert tele vagyunk kajával, majd az újévben... remélem nekem is tetszeni fog..
    Várom már, hogy kipróbálhassam.:p

*misi66*, alex0824, ricsi908 és 9 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nincs rá időm. :D:D Bátyámnak szómenése van, ahányszor bejöttem, annyiszor kezdett valami régmúlt történetbe, vagy adta elő, mit milyen szuper jól csinált életében meg még most is. [​IMG]
    11-kor volt Jolival a randi, ebédeltünk, dumáltunk, aztán bementünk a kínaiba, én ott találtam apró kütyüket ajándéknak, meg az unokahúgaimnak pici plüss állatot, aztán még séta, majd Joli el a busszal. Na én még egy olyan órás felfedezőút után jöttem haza, utána volt bányámmal a dumaparti. Közben a menye a nagyobbik lánykával beállított, vele is jó volt találkozni.
    Holnap az egész família összejön, Pestről is a keresztfiamék a 6 gyerekkel. Nagyon rég volt már ilyen. :inlove:
    Én nem tudok olyan klasszul mesélni, mint Marcsi. :oops:

ricsi908, *misi66*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma nem csináltam sok mindent, a farmon se.:)
    Ehhez volt kedvem.;)
    Gondoltam benézek hozzátok!:inlove:
    További szép estét kívánok mindenkinek!

ricsi908, *misi66*, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt!! :)
    http://kepmester.silihost.hu/images/1838/9967/00000918.jpg

Ugye mindenki jól van ;)
    Ma én is felteszem a kocsonyát, ha kapok hozzávalót, sajnos tegnap nem jártam sikerrel :(

Böngészek valami szilveszteri sajtos v túrós rudacska receptet, azt szeretnék sütni szilveszterre, a kicsik nagyon szeretik :)
    Megint túl sütöttem magam karácsonyra, most óvatos leszek! :)
    Legyen szép napotok! :inlove:

ricsi908, *misi66*, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  9. incimami

incimami Fórum bárója

Csak bekukkantottam hozzátok is .Én olvasgatni szeretek de ittam egy picike kávét is köszönöm szépen.Hagytam a többieknek is.
    Sajnos én is túl sütöttem magam, De van akinek adjam, Semmit nem dobok ki.Inkább elajándékozom aki szívesen elfogad Legyen szép napotok, Incimami:):):)

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Belefeledkeztem a Dunán egy természetfilmbe, nem tudom közben még a fórumot se olvasni, olyan érdekes.
    Szép napot, ma még napos lesz többnyire. Holnap megint borongóst ígérnek.

.............
    Most meg Kamcsatka vadonja van soron, épp egy gyönyörű róka vastag vörös bundában. Csajt keres. :D

Utoljára szerkesztett: 29.12.18
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Event reggelre kész lett, termelhetem tovább a krókuszt. A bahát visszarendeztem, kipakoltam az anakondákat is.
    Neked is legyen szép napod! Gyere máskor is, és nem csak olvasni:)
    Úgy látom, nagyon jól érzed magad. Jó az, ha összejön a család:)

ricsi908, *misi66*, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok!:) A mai napom kicsit zsúfoltra sikeredett.... de a kocsonya kész lett, 12 tányérral ,
    hát elszórakoztam vele.... külön megjelölgettem melyik kié... mert ez csak a husit, a másik csak a csülök,
    és így tovább, így mindenki azt kapja, amit szeret... kis szines a fogpiszkálóhoz hasonló műanyagtűkkel
    jelöltem meg,... már a kamrában pihennek..:p
    Szia Incimami..... régebben többször megfordultál itt... ugye emlékszel még??? és rám??
    sokat irogattunk egymásnak priviben...

Ibolyom remélem sikerült venned kocsonyábavalót, és miért nem csinálsz kis sajtos rudat, nagyon egyszerű, és finom.:p

ljanika6, ricsi908, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Tényleg nagyon jó volt látni a család rég látott részét. :inlove:
    Nemrégen jöttünk haza, most már pihi van.
    Ügyes vagy! Biztos finom is lett. :)

ljanika6, ricsi908, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  14. nyific

Mimikém én is remélem, hogy finom lett.... majd holnap lesz a kóstolás, eddig még mindig
    ízlett mindnyájunknak... Azért ez a kocsonyafőzés elég macerás nálam....úgy egész napos,
    persze főztem ezt is 4,5 óráig.... ilyenkor mást nemigen tudok a tűzhelyen csinálni...:)
    Örülök, hogy Te jól érzed magad.... maradj is ott, ameddig lehet.. így legalább ide is tudsz sűrűbben jönni.:)

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hétfőn délelőtt megyek haza, jövő héten úgyis a fiamat kell köszönteni, akkor megint megyek. :D
    De már ezt a hónapot kibírjuk. ;)

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 9 más kedveli ezt.
  16. nyific

Mimikém február elején költözöl?? Én csodállak, hogy ezt a hosszú időtartamot kibírtad...
    már Te sem vagy 20 éves.... bevallom én ilyet már nem vállalnék... nincs az a pénz...
    már egy új lakás is elég, mire az ember megszokja... új környezet, új emberek,...:music:

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 9 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizusom! Igen kaptam mindent amit akartam és kész is a kocsonya:) nagyon finom, 14 tányérral lett. Holnap már Lara jön érte, imádja, kicsit csípősre készítem mindig, de csak annyira, hogy mindenki megtudja enni. Nálunk is be vannak jelölve, melyik kié ;)
    Bizony nekem is ráment az egész napom, 5 órát főztem, a kiadagolás, szűrögetés, a mosogatás.....húúú, fárasztó tényleg. De megéri a vesződés, isteni finom mindig:)

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem bírtam tovább, így vettem munkásokat magamnak 30 napra.:)
    Ez az első!:music: Ennyi év után...:p Öregszem!xD
    Még a 8 órás gazból kell vetem és kész vagyok a feladattal.
    Végre ma az utolsó zokni is kinyílik.:inlove:
    Valaki tenyésztett?:music:
    További szép estét kívánok mindenkinek!:)

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  19. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

sziasztok.)

Rénszarvast nem lehet tenyészteni?

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Alapból nem. Az csak időszakosan bukkan fel. :)

Kergekacsa, iboly54, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.