Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Hogy én vártam-e ezt a tortás eventet???:music: hááát nem is tudom...
    annyit kell vele szöszölni, és figyelni is.... nem szeretnék tévedni, a hármasoknál biztos
    fogom a telómat használni... 320 felröpim van eddig...
    Rénszarvasom nekem sincs sok.... spórolós megoldást választunk majd....
    1-3-as feladatoknál csak ezüst, és a 4-5 feladatnál mindegyik.... nekem vannak tenyésztett szarvasaim is,
    vagy beadom, vagy event után beváltják.... hát akkor inkább beadom, azt hiszem.:)
    Tenyészteni így is úgy is fogok....

Franciska köszönöm.:)

ljanika6, *misi66*, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

És mindkét területen a főfarm Tp-jét adja?

Köszi az együttérzést, azért vannak napok, amikor nem forr bennem az epe, mint ma is. :D De olyan jó hogy vagytok nekem és viselitek a nyafogásom.
    Figyelek esténként rátok azért. Szeretném az anakondákat tenyészteni, na nem végig, arra nem lesz elég, de igyekszem. Mást nem fogok tudni csinálni.
    Aludjatok jól! Villany leo... [​IMG]

ljanika6, ricsi908, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én még kicsit beszaladtam ;) s ha már mindent elolvastam, pár gondolatot is megosztok veletek :)
    Mimikém! Kitartás, mi nagyon szeretünk :inlove: ha tudsz csak nézz be kicsit és kuncogj velünk ;)

Én nem bízom a memóriámban még a kettőnél sem xD ezért telefont fogok használni, ahogy mindig tettem, biztosra megyek:p
    275 felröpivel kezdtem, éjszakára hosszúkat ültettem.

Még nem tudom mi legyen a rénissel, amik vannak készleten, biztosan beadom, de az angyalkákat már nem fogom kitenyészteni, nem ér annyit, hogy beleöljem a szupitápomat.
    Kocsonya és a sült coca végre elfogyott;) sütemények még vannak, de azok mind elállósak ( zserbó, bejgli, mézeskalács, linzer )
    húúúú, tényleg minek sütöttem ennyit:oops:

Jó éjszakát...szép álmokat mindenkinek!:inlove:

mimi, ljanika6, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  4. nyific

Mimikém a Kincsesen Bahás TP-t ad.... a Kergén meg farmos TP-t-.
    Én is megyek aludni, jóéjt! :)

hangyácska77, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :)

https://forum.p24.hu/forumkep/15/142394/435/13022481/3.jpg
    hoztam teát is, az valahogy most jobban esik, ebben a hideg időben.
    https://www.femcafe.hu/sites/defaul...egeszseg/zoldtea_homeremedyhacks_com_2016.jpg

Nálunk az éjjel már esett egy kis hó, még mindig erős szél fúj. De majd estétől már nagyobb is lehet a hó és a szél is :oops:

Már j ideje nem jutottam bónuszhoz, most kipörgettem egy 200% termény bónuszt, ha hazaérek a boltból, muszáj lesz nulláznom:p

Legyen szép napotok! :)

Sali~*.*, mimi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

Sziasztok!:) Ibolyom én a teát választottam..... finom, és zöld.... kis mézzel iszom.. köszi.:p
    Nálunk kicsit sütöget a napocska... remélem kora délutánig így is marad, mert jelenésem van
    a fodrásznál...:)
    Majd este én is tortákat fogok gyártani... kipróbálom a memóriámat...:)

Sali~*.*, hangyácska77, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Tenyésztettem réniket, de nem sokat, a feladatból nem mindet csináltam meg. Tortáztam is, hibátlan lett eddig, de ez nem a memóriámnak köszönhető:D amíg két tortát ad, addig megy fejből, a háromnál már bele keveredek, ezért írom:D

Sali~*.*, *misi66*, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  8. nyific

Én is tenyésztem a réniket, de takarékosan.... most felmerül a kérdés, hogy a maradékot
    hová tegyük... mert a beváltási értékük elég karcsú-. :music:
    Belehet adni a gazdakörbe, ahol tenyésztett állatokat kér, ha marad nektek is, oda belehet dobni.
    Süteményest még nem kezdtem el, mert csak későn értem ide, fodrász után még volt egy kis
    dolgom... Na de ami késik, az nem múlik..:)

*misi66*, hangyácska77, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Én már elkezdtem a tortázást! A 375-ös részben járok. Egy tortát sajna elnéztem. :oops:
    Az egérkék mérgesek is voltak rám, pedig szerintem sokkal finomabb tortát csináltam, mint
    amit ők kértek.-.-
    A tenyésztősben nem veszek részt, mert azt se tudtam, hogy van rénszarvas.o_O Valahogy nem vettem
    észre, hogy van ilyen állatka, még ólam se volt.xD

Sali~*.*, *misi66*, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  10. nyific

Ricsikém sokat nem vesztesz, ha nem tenyészted a réniket... nekem voltak tenyészállataim,
    ezért takarékos üzemmódban megcsináltam...:)

Sali~*.*, *misi66*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok Kuncogók!
    Nektek is nehezen eszi a csilit az anakonda?
    Én nagyon nehezen tudtam rávenni,de végül sikerült, megtaláltam a megoldást!
    ;)

12. nyific

Nahát! Én a tyúkkal próbálkoztam, .... de nem sikerült, most már legalább tudom, hogy
    a nyúllal kellett volna...;)xD

Sali~*.*, *misi66*, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

A nyulat anatómiailag lehet könnyebb megtölteni csilivel mint a tyúkot. Nevezhetnénk az eredményt nyúlpaprikásnak is!
    xD

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Igazoltan voltam távol bevallom... Ma volt a drága nagymamám temetése!:cry:
    Remélem most már boldogabb napok jönnek!
    A tortást kivégeztem, 0 perceztem az újonnan lenemesített krizantémommal.:)
    És végre hozzám is beesett a legújabb főnyeremény a kerékről!
    Jó későn van már megyek is aludni, mindenképp benéztem volna!;)
    Jó éjt!

Sali~*.*, *misi66*, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Esik a hó.:)
    Most jöttem be az udvarról, eldobáltam a járdáról a havat.
    Nehogy baleset legyen, vagy valami...
    Most főztem nektek!;)
    Legyen szép napja mindenkinek!

Sali~*.*, *misi66*, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:) Kész az ebéd. Lecsót csináltam tojásosan, tarhonyásan, kolbásszal
    császárszalonnával.:D Leszedtem a karácsonyfát is.
    Most pedig jöhet a délutáni szieszta, egy jó könyvvel.:)
    Tényleg nem egy nagy szám a rénszarvas tenyésztés. Inkább félreteszem a szupertápot az anakondáknak.:)

Sali~*.*, *misi66*, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Beszánkóztam. :) Kotorjátok? [​IMG]
    Mindháromból küldd át nekem a felesleget. Majd én beosztom. :D
    Ha nem érezném a szereteteket, nem akarnék folyton bejönni. De mióta napközben nem jövök, azóta béke van, sőt keresteti velem a legjobb tűzhelyet
    Rénit mégis elkezdtem, egy óra alatt be tudom felezni. Tortát nem sütök.
    Igen, én is így tudom. Nekem a szédült van telerakva.
    Én olyan kevés feladatot tudtam mostanában megxcsinálni, hogy bizony bekapcsoltam a réniknek a fűtést a lámpás házban. :D
    Most pedig csak bámulok ki az ablakon. Szeretem. Ha tudok még jönni, hozok képet Gizus, olyat amit ismersz. :)

Sali~*.*, *misi66*, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok!:) Ma nagyon laza napom volt.... ajjaj mi lesz ebből... csak lazsálok....
    jó kis könnyű ebédet azért csináltam.... csibemájat sütöttem krumplival sütőben...
    Nagyon finom lett, és egy kis z.borsó levest... Sütink még nekünk is van..:p
    Ebédfőzés közben eszembe jutott, hogy nyúlpaprikás.:p... na és tyúkpaprikás nincs??:)

Mimikém, még jó hogy..... persze, mindig csak várunk... és örülünk, ha ide tudsz lógni...;)
    Hozzad a képeket... kiváncsi vagyok.... egyébként nálunk is esett hó, jó sok... de elfog olvadni...
    Réni tenyésztést letudtam... raktam be a piroslámpás házba párat, had örüljenek ők is.;)
    A tortát meg csinálom, de kicsit idejöttem pihenni... ennyit sütni:music:..... szóval most van a pihi.:)

Sali~*.*, *misi66*, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Itt is esett egész nap a hó. A réniket én is csak takarékosan csináltam, próbáltam kiszámolni, persze nem sikerült, de nem sok maradt. A simából sem sok maradt, azok a piacon végezték. A tortákat sütöm, már nincs sok vissza, reggel kész leszek.
    De finomat főztél.
    Már csak pár hét, és akkor jössz, amikor akarsz. Várunk vissza.

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Tényleg finom lett. Persze a lecsót elég nehéz elrontani.:D

Reggel elfelejtettem leszedni a kitehetőből a tortautalványt. Bosszús voltam, hogy ilyen
    bamba vagyok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.