Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Örülök, hogy tetszett a vers, annak meg külön örülök, hogy az unokádnak is tetszett.:) Nem baj, hogy
    kimásoltad, jól tetted!
    A palacsintához meg egészségedre!:D
    Szia! Ó! :( Hát ez nem jó hír.:cry:De jó, hogy hoztad. Köszönöm!:D
    Kedves tőled.:) És ha már betértél a Kuckóba, akkor várunk gyakrabban is!;)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Bizony nem jó, mert mindent meg kellene csinálni az utolsó felhőhöz.

Köszönöm az invitálást, ha nem zavarlak benneteket, fogok jönni, megígérem.:):)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jééé, egy Évi. :)
    Üdv nálunk. :)
    Látod, nem is olyan nehéz ez...
    Örülök,hogy itt vagy. :)

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
  4. gyulaika

Szia Ninett!

Köszi, kedves vagy.:):):)

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 9 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Hozd a humor morzsákat is, hisz ez a Kuncogó Kuckó. :)

6. gyulaika

Okés, élni fogok vele.xD

7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Az nagyon jó lenne Évi! Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz zavarni senkit.:)
    Akit Ninett:inlove: ilyen örömmel fogad az tuti biztos, hogy idevaló közénk!:D

8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Takarítási projekt vége! Egyedül nem ment volna.... de segítséggel igen.
    Ez a fránya idő az én derekamat sem kíméli.:music:
    Kedves Gyulaika... ha jól tudom Éva... vagy Évi... nem tudom hogy szereted, ha szólítanak..
    Nagyon kedves vagy, hogy Ricsikénk segítségére siettél.. ha tetszik neked a kuckónk, akkor gyere
    máskor is.... jól megvagyunk mi itt... mindig van finom kávénk, /Imikém reggel beszaladtam ám, és megittam az
    enyémet/ van teánk.. Iboly ma finomat főzött...:p Vagy palacsintánk, amit Ricsikénk nagyon jól tud készíteni.:)
    az eventnél bizony mindhárom kell, hogy vikingezhessünk.... én is kiraktam a fákat... de pár ól is van kint...
    Majd meglátjuk hogy adják a felröpiket..:)

9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Azért nem örülök neki, hogy így összekapcsolják az eventeket.:( Kevés anakondám van. Persze
    lehetett tudni előre, hogy lesz anakonda tenyésztéses event, de én azt nem akartam csinálni, azért
    nem is szaporítottam őket. Így most bukom a viking eventet is.:cry:

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nem is tudom....ezek az egymásra épülő eventek....:wuerg: na mindegy, ha csak így lehet baltát dobálni, ám legyen. Ingridet szeretem, azt szeretném, anakondát mindenképp csinálnám, a sarkvidéki lett volna kérdéses, de ha kell, akkor kell. Ott van még a szülinapi is, az is kell Ingridhez, azt nem tudom még, hogy akarom-e csinálni. Majd meglátom. Már megint egy rakás event egyszerre, majd jól bele keveredek:D befásítottam, hadd jöjjenek a szívószálak:)

mimi, Kergekacsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

Ricsikém valamennyi anakondád csak van... a szentélyben is ki lehet váltani a kezdőcsomagot, abba is van anakonda, azt hiszem 20 db,
    rakjál ki ólakat egy nap háromszor letudod szedni őket...
    Emiatt ne add fel a vikingeset...:)
    Erika jó, hogy jöttél, mert tegnap nem láttalak, de ugye minden rendben van...
    az eventeket meg csináljuk,,, aztán majd lesz valahogy..:)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  12. gyulaika

Nem tudom, mennyi csp-d van, de én a helyedben vennék legalább 40 db ólat, azt 1 nap alatt 3-szor lehet aratni. Csak kérdés, hogy van-e elég nyulad és tyúkod. Ha van, egyszerre le lehet keverni 50 db-t, és 5 FA-ért rögtön letudtam.
    Ha lesz boom, akkor már lesz bőven anakondád.
    Ez csak az én ötletem, hátha segít.:)( Látom, nyific megelőzött)

13. nyific

Tudod kedves Gyulaika...az a kérdés, hogy akar-e ennyi beruházni ólakra.... és persze a nyúl, meg a tyúk,
    ha az sincs akkor már húzósabb a CSP vonzata...:sleepy:

Imikém a tegnapira visszatérve.... prémiumtagság... ha nem hosszabbítod meg, akkor az utolsó 8 szomszédod
    esik ki, nem a felvétel időpontja számít.... Úgyhogy meg kell gondolnod ezt a szomszéd dolgot..:)

14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

184 anakondám van. Tenyésztéshez az nem sok.:oops: De az ötletek nem rosszak! Szerintem bele is vágok.:D

15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nincs semmi baj, csak tegnap nem volt kedvem írni sem, olvasni sem nagyon. Munkahelyi dolgok, és akörül jártak a gondolataim, de mára minden rendben.
    Igen megcsináljuk, ha akarjuk, ha nem:D ha már így összekapcsolták őket, bár a sarkvidéki nem olyan vészes, két területen is meglesz, mert ugye a tisztás tabu:D az anakondát már vártuk, de nem mindenki, szépen viszik a piacon:music::D

Ricsi, már mikor mondtam, hogy tedd ki az anakondákat:D még mindig begyűjthetsz párat, állj neki, aztán jutsz, ameddig jutsz. Ha csak boom-kor tenyésztesz, ott ad vissza alap állatot, azzal meglehet.

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Örülök Ricsikém, hogy belevágsz, ólakat kirakni!:)
    Erika én is csak két területen csinálom, a tölgyest én sem bontom sohasem... ez meglesz,
    de a szülinaposhoz állítólag majd sok gaz kell....:oops:

17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Emlékszem.:oops: De nem akartam anakondálni. De Ingridet nem akarom cserben hagyni!
    Úgyhogy most kipakolok minden anakondát amit lelek.

18. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!
    Ricsi lehet ne unatkozzunk, vagy talán ne hogy pihenjünk, be van sűrítve rendesen!
    Az anakondák tenyésztésébe meg vágj bele!

Gizus én is így tudom, volt már rá példa és nem hosszabbítottam meg a tagságomat az utolsó 8 esik ki, természetesen nem törlődnek szomszédok maradnak, utána megújítottam és újra meg voltak az elveszett szomszédaim.....

19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na így tutira nem fogunk unatkozni az biztos! Holnaptól kapkodhatjuk a fejünket, hogy
    mit és hogyan csináljunk! :D Kapáljunk, tenyésszünk, baltázzunk...:p

20. Ninett79

Ricsikém, ezt mind egyszerre. Hajrá! :p

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.