Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Köszönöm, elfogyasztva...:) De elég volt 1 csészével, ami igen tetszetősre sikerült..:)

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok, jó reggelt! :)
    Szia Imi! :) Ma nem dolgozol:music: biztos írtad, csak én voltam figyelmetlen.....köszi a kávét, isteni mint mindig;)
    Már hajnalban kukorékoltam én is:( elkapott ez a nátha, állandóan tüsszögök. Főztem is finom teát, hoztam nektek is;)
    https://www.femcafe.hu/sites/default/files/images/christmas tea and wine punch.jpg

A Bahát learattam, még az anakondáim had szaporodjanak.;)

Legyen nagyon szép napotok!!

3. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Köszönöm a kávét nagyon finom volt most már látok is nem csak nézekxDxDxD

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Erika!:)
    Nálatok külön van hideg-meleg vízóra:music: nálunk sajnos egyben van minden, az ára is, 980 Ft/m3o_O sztem a környékben itt a legdrágább.
    Jó, hogy írod a felröpit, én is elixírt kérek, és ti :music: jelezzetek szomszikáim :inlove:

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  5. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok szép jó reggelt!

Köszi a kávét, teát! :) ha már az elixír szóba került továbbra is azt kérem....
    Reggeli?

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Igen, külön van, távfűtéses lakásom van, külön jön a hideg és meleg víz.
    Gondoltam, hogy az elixír a nyerő, de azért megkérdeztem:)

7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép derűs napot mindenkinek.:)

A kávéból én is kérek, ha marad.:)

Nem elfelejteni, hogy csak 14 óra után aratunk!! Én majdnem megtettem.:wuerg:

--------------------------------------------------------
    Egy kis ébresztőnek:
    -----------------------------------

A nászút után hazaérkező fiatal pár első éjszakája után az újdonsült férj kimegy a konyhába, reggelit készít a feleségének, majd beviszi az ágyba. A feleség teljesen meghatódik. Amikor megette, a férj megkérdi:
    - Na, ízlett a reggeli?
    - Ó igen, drágám - feleli olvadozva a feleség.
    - Na, akkor holnaptól így kérem a reggelimet!
    -------------------------------------------------------------------------
    Két barát találkozik:
    - Hát te miért vágsz ilyen fancsali képet?
    - Az anyósom el akar utazni hat hétre.
    - De hát ennek inkább örülnöd kellene!
    - Persze, de ha nagyon látná rajtam, hogy örülök, még itthon maradna!
    --------------------------------------------------------------------------

Legyetek jók, majd még benézek aratás után, kíváncsi vagyok, hogy kezdődik a felröpigyüjtés.:)

8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Én ma jó sokáig alukáltam....... Imikém nagyon finom most ez a kávé, köszi.:p
    Most aztán olyan éber vagyok... azért remélem este is eltudok majd aludni időben.
    Nem aratni! Én figyeltem nagyon.... ami az ajándékot illeti, elixír.....nekem is.
    Misikém most jön a reggeli... nagyon guszta minden.... akkor nekiállok... köszi-.:p
    Persze Iboly teáját is megkóstolom.... micsoda dőzs van itt ma...:)

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  9. terika01

Én arattam reggel, csak a három farmos területet nem. Ott a fák várják az eventkezdést.

Elmentek a szerelők, most én is elmegyek egy kicsit, a farmon úgysem tudok semmit csinálni, itthon tudnék, ahhoz meg nincs kedvem:p:D

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nehéz volt megállni, hogy ne tevékenykedjek reggel, de miután az elixíreket szétküldtem, lenyugodtam..:) ;)
    A ketteskén simán elfelejtettem a FA fát leszedni, így megint ugrott a reggeli aratás...2 órát..:(

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D Mindjárt 14 óra!!! Nemsokára lehet aratni, vetni, kapálni, szaporítani, szüretelni
    ezerrel!:music: Remélem kipihentétek magatokat, mert sok lesz a munka a farmkörül!;)
    Finom volt minden amit hoztatok! Így jó hazajönni munka után! Már vár a terülj terülj asztalkám!:inlove:
    xDxDxD Jók voltak! Imádom a vicceket, de valahogy nem tudom megjegyezni őket.:oops:
    Rövid az eszem hozzá.

Tetszik nagyon így a Kuckó! Teljesen újjászületett így, hogy ennyien vagyunk!:)

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia Dani! FA fát nem leszedni... ajjaj... inkább le sem kellett volna feküdnöd, hanem lesni, hogy mikor érik be.;)
    A napi ajándékokat én is szétküldtem, legalább azzal már nem kell foglalkozni...
    A szívószál felröpi mennyiségére csudára kíváncsi vagyok.... ilyeneket mindig kitalálnak nekünk,
    de még nem jöttem rá az okra, hogy miért?? Pedig mindennek oka van.. ezt tudjuk.:)

13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A Fa fa az mi?o_O

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  14. terika01

Farmarany fa. Nekem nincs, pedig vettem annak idején nagyon sok fát, de nem lett. Titokfából lehetett szerezni, de keveseknek sikerült, aztán meg is szűnt a lehetőség. Naponta talán egy aranyat ad, de majd Dani kijavít, ha rosszul tudom.
    300 szívószállal kezdtem, a hiányzót majd adja a tisztás. Tölcsérből kevés lett, de most nem is az számított, az majd jön a növényekből. A kígyókat békén hagyom, megvárom a boom-ot a tenyésztéssel.

15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Kiscsomag kosár megvéve. Ültetve, megszórva sok trágyával, ilyennel is olyannal is. Remélem, hogy most már sikerül végigvinni.xD
    Dolgozom ezerrel.

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Áh! Értem! Köszi!:)
    A boomot tudjuk mikor lesz? Nem találom.
    Bocsi, a sok kérdésért, de ma nagyon érthetetlen vagyok. Ez a korán kelés....:oops:

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Boom. Mikor szokott lenni drága Ricském??? Hmm?
    Gondolkodj. :p

18. terika01

Ugyanezt akartam írni:D megelőztél:D

Kergekacsa, mimi, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Bibi, így jártál. :D

Kergekacsa, mimi, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  20. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Ricsi nem jelent meg hivatalos értesítés mikor várható, ha lesz megjelenik a fórumon....
    De hétvégén szokott lenni....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.