Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Azért beköszönök ma is.... sajnos ezt jól kikaptam... köhögök elég csúnyán..
    hát ez az, ha valaki nem vigyáz és megfázik....
    Most csak magamat szidhatom,. hogy ennyi sütnivalóm volt...kint állni a hidegben, mikor éreztem is
    hogy fázom.:music:
    Ma kakukkfű teát iszom mézzel, citrommal... nagyon finom...:p
    Látom Iboly már próbáltad.... a különbségeset csináltad??? nekem semmi kedvem nincs most ehhez,
    pláne a keresgélőshöz..
    Alexet a Csodaszarvasnál találod meg, és a Kívánságkosárnál..> egyébként én Miminek nem javasolnám a tablettet....
    nagy kézügyezség kell hozzá, és jó szem.... Mimikém gondold ezt meg jól!
    Szülinapi ajándékról véleményem nincs....:oops:

ljanika6, Imi*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ohhh, hát senkinek nem ízlett a kávé és a tea, látom még mind megvan :music: pedig olyan jó szívvel hoztam, mostanra már kihűlt:p sebaj, holnap főzök frissetxD
    Gizusom! Jobbulást, gyors gyógyulást:)

3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Gizus jobbulást! Idd a teádat, és tessék gyorsan meggyógyulni.
    Ibolya köszi a kávét, most jutottam hozzá:p:D
    Válogatni nem fogok az ólak közt. Ültetem a gazt, de nem szívesen. Ezt a keresgélés nem szórakoztat, hanem kifejezetten idegesít. Erősödik bennem az elhatározás, hogy gyorsan elmegyek a felhőig, és ott abba is hagyom.
    Az ajándék igazán nagy vonalúra sikerült:music::p

4. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szia!
    Sajnálom, hogy így megfáztál. A férjem is a kakukkfű teára esküszik és nagyon sokat használt neki is. Én sajnos nem tudom meginni mert annyira nem szeretem még a szagát sem, hogy még a fűszer keverékeket sem veszem meg ha van benne kakukkfű. De a papának azért megfőzöm.:p

ljanika6, Imi*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szép estét!
    Gizus ne is csodálkozz megfáztál, bannered nézve tessék jobban felöltözni!! :)
    Fogyassz sok gyümölcsöt, igyál forró teát, de nem tudom szereted-e forralt bort kis csípős paprikával...mielőbbi gyógyulást kívánok.

Szia!

Iboly ízlett a kávé és a tea, ha el is hűlt megmelegítettem köszi :)

Gazt termelem folyamatosan közel húszezernél tartok még nem keresgéltem semmit :p

6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Most értem haza a munkából, és bizony most is jól esett a teád!:D

Óda Iboly teájához:inlove:

Hideg van és fúj kint a szél
    Iboly teájával semmi fel nem ér!
    Megmelegíti testet, lelket
    Megtöltjük vele bögrénket!

ursa11, ljanika6, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  7. nyific

Ricsikém jó vers, Ibolyom meg is érdemli..... azért én is ittam ám belőkle, csak elfelejtettem
    itt leírni, ízlett is.... jőt főztél Ibolyom.:)

Misi teljesen igazad van... kicsit lazán öltöztem, mert nem gondoltam, hogy ilyen hideg van kint..
    pedig csak egy kicsit voltam kint, itt bent pedig jó, finom meleg van.:)

Nekem is bekeverve 30 fotóalbum.... de még nem keresgéle, mert nincs már ma kedvem..:sleepy:
    Igyekszem magam mielőbb kikúrálni, de ma még eléggé köhécselek..

ljanika6, Imi*, mimi és 8 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!:)
    Látom /olvasva/ a véleményeteket a szülinapról! Teljesen fel vagytok dobódva, rengeteg ugráló barifejet is látok! xD
    Szuperek az ajándékok is, s ami a lényeg a gratulációkat fogadó szülinapos jól ki tett magáért!:D Köszönet, köszönet!
    Szorgalmasan, szántok-vetek, boronálok, no meg locsolok is mert ugye már @ vagy nincs, vagy nem kerül rá.
    Még nem memorizáltam, :music:sőt odáig sem jutottam, hogy teljesen felfogjam mit és hogyan kell. Csak az örült számokat
    láttam, amitől sokkot kaptam és még mindig nem tértem magamhoz. 8)
    Jah, hogy már vannak olyanok akik készen is vannak?! Igen, igen! Olvastam! Gratulálok és üdvözletem:). Mielőtt még bárki azt hinné, hogy irigy vagyok, vagy ilyenkor más zsebébe kotorászom, határozottan ki kell jelentenem, hogy NEM!8)
    Azonban jó lenne, ha tájékoztatna az első befutók egyike, hogy mindez mibe fájt, miből mennyit áldozott be ehhez a sikerhez.
    Mert ugye talán így lenne kerek a történet. Hogy miért érdekel? Nah nem, nem! - nem akarok babérokra törni, túl kicsike, no meg eléggé garasos is vagyok hozzá. Mint írtam csupán csak annyi, hogy mennyi pöriből mennyi, mennyi szuper, mennyi csomag, stb.
    Köszönöm annak aki hiányolt, jól esett, hogy megkeresett.:)
    A mai napom /a tegnapi is / zsúfoltra sikeredett, vidék, bedugult utak, kamionokról jégdarabok potyogtak, őrült szél és ilyenkor hiába a követési távolság betartása. Köszönöm a gyógyokat, még nem vagyok jól, s nem én vagyok jelenleg az erősebb.
    Vigyázzatok magatokra! - gyógyuljatok/junk.;)
    Sok sikert, jó memorizálást, jó éjszakát!

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! :) Szép napot! :)
    Kicsit begyújtottam a kandallóba, lehűlt itt is a levegő. Megterítettem az asztalt, reggeli bekészítve....ha valaki erre jár pár falatot bekap, kis kávé-tea és szalad tovább. Én most kicsit lecsüccsentem, kényelmesen megreggelizekxD
    http://bioheal.hu/wp-content/uploads/2016/03/IMG_5898-e1457129747728.jpg
    Ricsikém! Szép verset írtál nekem....köszönöm :inlove:
    Gizusom! Csak kúráld magad rendesen, nem lehetsz beteg....remélem tényleg csak megfázás ;) én már 2 hete fújom az orromat, nem kicsit, valahogy nem akar elmúlni:oops: én citromos-mézes gyömbérteát fogyasztok, napi 3 csészével.
    Sali sincs jobban :( annyira utálom ezeket a bacis időszakokato_O és nem sokára tombol a járvány is, az ember lánya nem szívesen megy közösségbe, de hát muszáj.
    Sali....én is olvastam a csevegőt és kb égnek állt a hajam, mikor olvastam kész vannak páran. Elkezdtem magamban számolgatni hogyan lehetséges, arra jutottam, hogy pár Jack ajándékkal, eventnövény bónusszal,termény bónusszal kk és sztrágyával simán megoldható.
    Én csak azt nem értem mire jó az, hogy valaki 2 nap alatt ledarálja az eventet:music: hol marad a játék élvezete:music: vagy az már nem is lényeges? No mindegy, én is elgondolkoztam, ha lenne ennyi mindenem, akkor sem csinálnám ígyxD
    Hú azért jöhetne egy kis bónusz, de valahogy ez a kerék nem akar ott megállni:oops: majd megint event utáno_O

10. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Hoztam egy kis desszertet remélem mindenki szereti.

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

Sziasztok!
    Ibolyom ez a kiöhécselés sajnos lassabban múlik, mint gondoltam..... a fránya....
    A teát választottam, és meg is ittam...:p
    Sajna kis hőemelkedésem is volt tegnap is ma is.... de remélem már tényleg elmúlik, mert
    nagyon unom... Ma husilevest kívántam, meg is főztem..... nagyon jól esett.. majd ettől
    meggyógyulok... kell nekem a hidegben ácsorogni... mert mindig csak viselkedem.. ahelyett, hogy
    beültem volna a kocsiba...
    Egy régi ismerőssel futottunk össze... és beszélt, beszélt... hiába mondtuk, hogy már mennünk kell..
    meg ez az... de Ő csak mondta, és mi meg álltunk a kocsi mellett...
    Persze én nem Szibériába készültem, nem is így voltam öltözve..:sleepy:

Salikám Te kedves! hát előkerültél? még mindig beteg vagy?? Te sem fekszed ki.. és így nagyon lassan múlik el..
    most éppen merre bújkálsz??
    Imi is hiányzik.... de megértem, biztos oka van, hogy nem jön..
    Megyek kicsit vizszintesbe rakom magam...

Most kellene nekem PepperPots... mert vagy 140 parti pörit elpörgettem a két napban, de egyetlen terménybónuszt sem adott.... a lányom farmján 40 pöriből kettő is jött... ez azért kicsit fura...
    Franciska visszajöttem, mert a madártejet szeretem, és lehet ettől meggyógyulok. Köszi:p

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  12. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Örülök neki. Mindenkinek váljon egészségére.

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  13. terika01

Sziasztok! Most jöttem meg, Anyukámnál voltam, nem lakik messze (három lépcsőház választ el tőle) de majd megfagytam az alatt a pár perc alatt, nagyon fúj a szél és nagyon hideg lett. Így nem olvad el a hó és a jég, pedig már nem bánnám.
    Volt egy +1 bónuszom eventnövényre, gondoltam elhasználom a szaporításnál, hát nem elfelejtettem. Ma akadtam rá a kamrában. Délután aktiváltam, három aratás fér bele, de csak ha trágyázok. Kiballagtam a piacra, és elakadt a lélegzetem, 7000 csp volt 1 trágyao_O, csukott szemmel, de megvettem, végül is megérte azért a párszáz gazért:music::D
    Haladok, de a keresgélés nem lesz a kedvencem, főleg a kertben. Kipróbáltam a különbség keresőt is, az még rosszabbul megy:D
    Ingridnek még hat levest kell szereznem, a másiknál még sok hiányzik az első felhőig is.

Sali, Gizus gyógyuljatok. https://i.pinimg.com/736x/3e/0b/9f/3e0b9f91216830f69a75be4f3ed34570.jpg ennyi muka mellett nem lehet betegeskedni.
    Franciska megkóstoltam a madártejet, finom:D szeretem.

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Lejátszottam 44 játékot, de még így se tartok a felénél. Pedig már annyi gazt termeltem
    ami máskor három eventre is elég! Közben a baltásból már csak 6 van hátra, úgyhogy ott jól
    állok. :)
    Komolyan van már olyan aki befejezte???o_O Nem semmi!
    Ha rám gondoltál, akkor szívesen kerestelek!:D Óvatosan közlekedj ezeken a vacak utakon!
    Gyógyulgass te is Gizus! Forró tea, fekvés, pihenés. Pici kapálás engedélyezett!;)
    A reggeli még most is finom volt! Köszönöm. A verset meg szívesen.:inlove:
    Köszi! Fincsi nagyon!:inlove:

Franciska hozott madártejet
    Az egész Kuckó ezt evett.
    Jól lakott vele mindannyiunk
    Degeszre tömtük a hasunk!
    Na majd te is jól meg leszel fázva! Ejnye! Lassan az egész Kuckó beteg lesz! Egyedül én szedek itt
    B....s cseppet?:D Ingriddel egyformán állunk! A trágya az nálam is iszonyú drága. 5000-től 9500-ig.
    Inkább nem trágyázok, elég a víz.

15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Aranyos vagy Ricsi meg a versed is.
    Vetettem egy kicsi eventnövényt a szülinapi fotóalbumhoz. Kicsit keresgetek.

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! Ez a finom madártej nagyon megérdemelt egy verset.:)
    Mint Iboly teája is.

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem jó, amiket olvastam így lefekvés előtt. :(
    Iboly, nekem akkor is ízlik a teád, ha nem írok róla zengedelmet, mint Ricsi. :D:D:D:D:D
    Gizus gyógyulj!!![​IMG]
    Sali detto!!
    Franci finom a madártej, épp csak kicsit találtam a tál alján, a többiek mind felfalták.
    Nem ezen a héten, hanem a jövő héten fogok szabira menni, most belecsaptam az eventbe, mert a gyárfejlesztésre szemet vetettem. Ingrid is követeli a levesét.
    Tudom, utólag már nem látszik nehéznek ez az egész cirkusz, így előtte van némi szorongás bennem.
    Köszi a tablet-választ, majd átgondolom.
    Mindenkit [​IMG] , ígérem jó leszek - amint nyugi lesz körülöttem. :)

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    A nap végére azért ideértem. Látom megint minden jóval ellátjátok a betérőket. :inlove:Köszönet érte mindenkinek.:)
    A napjaim sajna nem mondhatók jónak, még lábon hordom a BachIlust. :music:Elvagyok nagyon maradva, talán a hétvégém kicsit lazább lesz és többször megfordulok nálatok.
    Jelenleg még mindig az egaz szaporítása folyik, a röpikkel talán nem lesz gondom. Még nem játszottam, a képeket látva kicsit elvagyok szontyolodva, tabról játszom és ugye azok az apró tárgyak /inkább nem minősítem, ide gondolhatjátok mit is gondolok róluk.
    Mimi drága!:)
    Azért gondold meg a tab vásárlást. Nekem egy összecsúsztathatóm van, így összerakva nem kell az érintő képernyőt használni, mert az alsó része a klaviatúra. Könnyű, jól lehet vele utazni egy nagyobb kézitáskában is elfér a külön kis tartójában. Tudjátok egy női táskában minden elfér.
    Ezt pedig talán sokan ismeritek is?:D

Ne legyél jó, hidd el akkor sem lesz jobb. Én márcsak tudom, folyton jó vagyok és mégsem jó, akkor inkább néha rosszalkodni fogok!
    További szépeket-jókat kívánok mindenkinek.:)

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

A sok koponyafa termelés után már megyek aludni mert álmomban is koponyákat fogok látnixD
    Jó éjszakát Mindenkinek

20. terika01

Sziasztok! http://bevonat.hu/wp-content/uploads/kave-akcio-online.png tea is van, aki azt szereti https://thedreamscometrue9.files.wordpress.com/2013/11/tea.jpg?w=760
    Errefelé süt a nap, de hideg van, a hó és a jég tartja magát.
    Gizus, remélem jobban vagy.
    Sali, itt a hétvége, nem kell dolgozni menni, az jót tesz a gyógyulásnak.
    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem olyan érzésem van, hogy nem haladok az evnttel. Termelem a gazt minden területen, de mintha nem haladnék. Vetek-aratok, keresgélek, és nincs látszatja. Ingrid már csak egy levesre vágyik ahhoz, hogy nekem adja a felhőt, az biztos meglesz, de a másikkal meddig jutok...az első felhőig még 13 játék hiányzik. A teliholdas meg úgy van, ha eszembe jut learatok, tegnap délután láttam, hogy a gaz még az előző esti, szóval ott is haladokxD

*misi66*, ljanika6, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.