Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!

Köszi Erika a gondoskodást!:inlove: Én a teából kortyolgatok.:)
    45 játékot játszottam le eddig. Még nagyon messze a van a 2.felhő. Nem tudom, hogy sikerül
    elérnem. Tényleg úgy van ahogy mondod Erika, hogy nincs semmi látszatja a rengeteg munkának.
    Csak ültetek, aratok és mégis alig halad az event. Most 20 000 növény van a pajtában.
    Hááát, aki későn jön...:p

Fordulj is gyakrabban!;)
    A Cipzár hatalmas klasszikus! Imádom!:inlove:

Nagyon nagy a pangás a topikokban. Mindenki el van tűnve.

*misi66*, ljanika6, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  2. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Erika! Mindkettőt megmelegítettem és jó forrón megittam:p Finom volt nagyon.
    Mimi! Holnap ebéd utánra készítek valami finom desszertet és annyit, hogy mindenkinek jusson.

A gombaerdő gyomlálása sem egy gyors feladatxD

3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nem ám, és az a rengeteg macska.......:oops: hú az nem semmi pár óllal letermelni, nálam is gyakran kaptak szupertápot, de így is sokára jött össze

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát nem az. Én nagyon nyögvenyelősen kezdtem neki. Nem akaródzott csinálni. Aztán
    Erika mondta nekem, hogy ha nem csinálom akkor nem is lesz kész. Bár lehet ezt a Kincses szigetre
    mondtad Erika?:oops: Na mindegy. :music: De az a macska mennyiség tényleg nagyon durva.

*misi66*, ljanika6, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Beköszönök azért, mert köhögök... nem akar múlni... ma már a hagymateát is bedobtam...
    hát elég finom volt..o_O de Erika teájából is ittam, valahogy az jobban ízlett... köszi.:p
    Ez a szülinapi event nem mondhatom, hogy belopta magát a szívembe...iszonyat...olyan, mintha egy helyben állnék.

Csak termelem a gazt... de holnap már nullázok, mert kevés a felröpi..
    A keresgélésben... a 105 pont nekem még nem sikerült... örülök a 80-85-nek is... egyetlenegyszer volt 95 pont..:music:
    Salikám ma nem volt itt??? Nagyon lassan gyógyul Ő is... remélem kúrálja magát... lehet még ma betér hozzánk.:)

Kergekacsa, *misi66*, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia Gizus! Hagymatea???o_O Jújjj!:oops:
    Úgy látom az eventtel mindannyian úgy vagyunk, hogy nem tetszik. És az egy helyben állás érzése is
    közös. A keresgélésben nekem is 80-85 pont a maximum. A baltadobálásban is bamba vagyok most.
    Csak egyszer sikerült egyből telitalálatot dobnom.
    Sali itt van valahol, mert zöld a pöttye. Később biztos beugrik.

7. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét!:)
    Kicsit benéztem, hogy vagytok:music: uhhh, látom nem jól vagy Gizus:( az a hagymatea egy borzalom, s ha ízesíted még rosszabb.
    Azt gondolom meg kell látogatnod a dokit hétfőn:music: Sali sem jött, sztem ő sincs még jól.
    Ezek az eventek:oops::oops: tényleg idegtépőek, megpróbálom kihagyni a 0 percezést, most hosszút ültettem, talán így is jó lesz.
    Nekem az is elég, ha összejön az összes leves, ami még hiányzik. Nem a kedvencem a balta dobálás semxD ez a kutatás még annál is jobb :music: elég jól elvagyok vele, már gyakran van 95 pont is. Csak a malom nem tud eleget kevernixD
    Van még idő, nem parázok egy felhő biztosan meglesz.
    Nem láttam Imit már jó pár napja, tudja valaki mi van vele?
    Reggel nem volt időm jönni, megadta magát a villanybojler este, azzal küszködtünk, alkatrészeket kellett beszerezni. Hőkapcsoló, cekász..... ha láttátok volna mennyi vízkő volt benne, pedig 2,5 éve volt pucolvao_O sajnos ilyen a vizünk, teljesen ihatatlan.
    A lényeg, sikerült megcsinálni, a párom igazi ezermester:inlove:
    Nnna, elköszönök és is....jó éjszakát mindenkinek! :)

9. nyific

nyific Fórum elő legendája

A hagymatea nem olyan borzasztó... de már mindent megpróbálok... ilyet.... nem is tudom mikor volt
    ilyen erős köhögésem... már teljesen összeráz... iszom a lándzsás utifú szirupot is, meg neocitránt a köptetőst..
    de most éjszaka külön szobában alszunk, mert nem tudott a férjem sem pihenni éjszaka a köhögésem miatt.
    Lázam nincs, a dokihoz ebben az influenzás időben nem szvesen mennék el.. holnap még erős kúra...
    A 27. nyereménynél tartok, 30.nál van az egyik felhő, az már csak meglesz..
    Szép álmokat! Holnap talizunk itt.:)

10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mindenki elment aludni, akkor lekapcsolom a villanyt. :D

Kergekacsa, *misi66*, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!;):)
    Mindenkinek köszönöm szépen a "gyógyokat". :)Kicsit jobban érzem magam, tudom nem tart sokáig!xD
    Ma főzőcskés event volt nálam, pár hétvégi házimunkával. Az éjszakai arattam-vetettem, már nagyon kivagyok, ám kell az a felhő!
    A memorizálásom nem a legjobb, a tengerpart a legrusnyább, a sok apró vicik-vacak nem látszik a tabon. Próbáltam kinagyítani, de akkor meg nem látom a széleket, no meg azt sem mit kér a feladat.:sleepy:
    Azért derekasan próbálom teljesíteni a feladatokat, ma kezdtem, úgy gondoltam ha már végeztem nyugodtabban tudom keresgélni a tárgyakat. Én ezt választottam. Jelenleg a libalánnyal is végeztem, volt kétszer elsőre telitalálatom, talán egyszer kaptam kevesebb pontot az utolsó sorba, de ez még belefért. A csillagos érméket elvásároltam. Az event tetszett, csak kicsit sokáig tartott az összekapcsolás miatt.
    Az első szülinapos felhőt is elértem, következik a második, ahová még 18 albumot kell felhasználjak. Reménykedem, ha a VV nem szól bele akkor holnap ott is pipa.
    A kerékkel történhetett valami, nagyon gyér amit ráraktak, a sárgáktól már kiütésem van, de nézem a jobbik oldalát, majd a vonatra valamikor jók lesznek.:music:
    Nyific:) kedves olvasom, hogy még beteg vagy! Nagyon sajnálom, próbál a C 2000-el, nagyon makacs ez a vírus, le tudja taglózni a betegeket. Kúráld magad, tudod, hogy te vagy az erősebb.
    Ibolya:) Kedves!
    Olvastam, hogy több ezer szupert felhasználtak mellé + bónuszokat, rengeteg pörit stb.
    Azért azt meg kell hagyni, hogy jól memorizáltak hozzá, hisz az is kellett hozzá a kevés idő alatt.
    Erika:) Kedves!
    Köszönöm szépen a "ráolvasást" a nyusziláb még csak-csak, de a békaháj sehogy nem jött össze. Cuki amit hoztál!
    Ricsi!:)
    Örülök, hogy tetszett a videó. Látom szorgalmasan kapálsz, tisztítod a kerteket. Nem kevés munka, de gondolj arra, hogy utánna már szépen hátradölhetsz. A tündérmacsakákkal sokan megszenvedtünk, de annak meg az az ára, folyton szuperral tömtem, hogy mihamarabb letudjam. Drukkolok neked. A libalány aranyos, az nem baj, ha épp nincs telitalálat, lényeg, hogy sikerüljön minnél több csillagos érmét összegyűjteni.
    Misi!:)
    Hogy haladsz a szülinapossal? Összevárod az összeset? Nagyon fárasztó egyben lejátszani ugye tudod?
    Mimi:) kedves!
    Tudom, hogy elfoglalt vagy, hiányzol, olvasni talán tudsz! :)

Kergekacsa, mimi, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 27.1.19
  13. terika01

Sziasztok! Ricsi micsoda asztal! A kávé finom volt, de hová lett a reggeli? Csak a helye volt meg:D
    Guzus, sajnálom, hogy nem vagy jobban, de majd a hagyma tea segít. Tudom, nagyon rossz, de ilyenkor nem számít, meg kell inni és kész.
    Sali, én a laptop-on is alig látom, olyan aprók a tárgyak:cry:, meg halványak, a környezet meg jó színes. Muszáj használni néha a nagyítót is.

Tegnap az utolsó aratással meglett az első felhő és Ingridtől is végre beszereztem, a boltját is kirámoltam. Ma reggel bezsebeltem a gazellát, nekem még nem volt, igaz nem is kell semmire, ki sem teszem, de legalább van:D
    A zebrát is ki szerettem volna szedni, de odáig nem biztos, hogy elmegyek. Rengeteg ez a gaz, és unom is:D

14. Sali~*.*

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek!:)
    Szia Erika!:)
    Igen pontosan arról beszélek, a tengerpart a legrosszabb a kicsi tárgyak szempontjából. A nagyítót is használom mikor már végképp szorít az idő. A zebrát én is szerettem volna, kapálok is érte rendületlenül mert még nincs zebrinám!;)
    Az utolsó felhőig még 3 játék, a zebrához pedig több mint háromezer pont kellene. Valószínű erre már nem lesz időm, de azért nem engedem el olyan könnyen.
    Drukkolok Erika, hogy sikerüljön mindkettőnknek, meg persze azoknak is akik szeretnék. Szerintem addig vetek-aratok amíg tart az event.
    Szia Ricsi!:)
    Milyen szépen megterítettél, köszönöm szépen, most igazán jól esett. A kávéból egyet elvettem, a tea is nagyon izlett.
    Már nem sok az ötezer gaz, a föpik miatt vess be valami kinemesített növényt. Sikerül az meglátod!;)

Kergekacsa, mimi, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Egészségedre!:)
    Na jó, hozok tízórait: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2018/07/F_extraszendvics_DSC02530_FB-1.jpg
    Jó étvágyat mindenkinek!:D Igaz már lassan az ebéd jön.:oops:
    Egészségedre Sali!:)
    Szegfű van kinemesítve. Az a terv, hogy most rápakolom az eventnövény bónuszt, hátha azzal
    meg lesz az ötezer. Ha nem akkor már csak a bahán lesz egaz, a farmon szegfűzök.

16. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!

Ricsi! Ez az extra szendvics jó lesz uzsonnára is olyan guszta.:)

Az eventgazt csak arra használom, hogy egy-egy keresést ki tudjak belőle hozni. Irtom a gombaerdőt és felszabadítom a kincses szigetet. Egyenlőre ezt tűztem ki.xD

Hoztam egy kis rágcsálni valót. Jó étvágyat hozzá. Sali, Gizus siessetek meggyógyulni. :inlove::inlove:. Küldök egy kis gyógyító erőt.

Imi*, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi a rágcsát Franciska! Vacsiig simán kihúzzuk vele, aztán jönnek a többiek és együtt
    jól bevacsizunk!:D

18. Sali~*.*

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!
    Ricsi! :)
    Bahán elérted már az egymagvú tököt /zöldség/? Szépen le lehet vinni a 15 órás érésidőt és még rekeszt sem foglalnak.
    Sok sikert, drukkolok neked! A tízórai pazarra sikeredett, megkostoltam, köszönöm szépen.
    Szia Franciska!:)
    Az egyik nagy kedvencem, köszönöm szépen. Éhes lettem. A gyógyitó erő /energia/ elkel most is.
    Szép célok, igaz sokat kell kapálni értük, de megéri. Sok sikert hozzá, lényeg hogy megtaláljuk a játékban az elérhető célokat.;)

19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Egészségedre!:)
    Igen! Megvan az egymagvú. Estére az fog menni. Már sikerült megszerezni az első felhőt, és az
    Ingridest is.:D 23 játék kell még a második felhőhöz.:oops: Köszi a drukkolást!:inlove:

20. terika01

Megvan a második felhő is. Holnap visszapakolom a mamutokat és a zuhatagot, ma már nincs kedvem. Ami a maradék területen összejön azt el játszom, de már nem töröm magam a többiért. A farmarany és a zebra nagyon csábító, ha így összejön örülni fogok, ha nem, akkor sem fakadok sírva. Jó egy szülinap volt, de nem ártott volna, ha közben mi is jól érezzük magunkat:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.