Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Imi*, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Úgy látszik, ezek a bakik mindenkivel előfordulnak:D a csatni nélküli aratást is ismerem, hú de bosszantó:)
    Nem szoktam csomagot venni, többnyire 20-20 darabot, most véletlenül a farmra 25-öt vettem, de abból is lett kettő kőris, és egy szilfa XXL. Ennyiből nem szokott így összejönni, meg is lepődtem:D

Ha minden igaz, ma meglesz a felhő, és ott abba is hagyom.

Imi*, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Talán érdemes lenne folytatni, mert a nagyobb cuccok ezután jönnek...:)
    Ráadásul immár tét nélkül, azaz jutsz amire jutsz...:)

Imi*, ljanika6, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Igen, de a szülinapi eventnél kicsit besokalltam az ültetéssel:D most pihenés van. Nem is akartam elkezdeni, de a felhő elcsábított:D
    Annyi event van, hogy muszáj valahogy szelektálni, mert ennyi nem megy.

Imi*, mimi, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Most úgyis pihi van a következő szerdáig....
    Jó, nem akarlak rábeszélni...:)

Imi*, terika01, nyific és 5 más kedveli ezt.
  6. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek.

Gyorsan bekukkantok, látom azért majd mindenki kockázik. Én is vetek, aratok, pörgetek lehetőleg gyorsan mert unokáznom is kellett. Kicsim este kitalálta, hogy nálam akar aludni és ezt nem lehet megtagadni. Úgyhogy éjjel amikor felébredtem megnézni Őt gyorsan learattam és vetettem is így reggelre kész lett még egy adag.

Imi*, terika01, nyific és 6 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Imi*, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  8. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

ljanika6, Imi*, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    Köszi betoltam..:)

Szia !
    Én erre a pohárra emlékszem anno, amiben a presszókban adták. Ez az úgynevezett dupla kávés pohár.
    http://www.kavegourmet.hu/KAVES-POH...MIzf7itviz4AIVTud3Ch1d_w-QEAAYBCAAEgLMgfD_BwE

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nekünk még mindig ilyen kávés poharunk van!:D
    Nem volt valami nagy forgalom ma. :oops: Hol vagytok? Egy picit a betegek is bejelentkezhetnének.
    Csak, hogy tudjuk jól vannak.:)

ljanika6, Imi*, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Megvagyok, úgy érzem, hogy most kezdek gyógyulni, talán ma volt az első nap, hogy kicsit
    jobban érzem magam... de még nem vagyok azért teljesen jól... mert kívánok a pihenést...
    leginkább a fekvést... Remélem már nemsokára teljesen jól leszek.. és akkor majd jövök..:)

12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na ez már jó jel!:)
    Hozok egy kis húslevest, minden betegnek.
    http://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1311/20131119-husleves-gazdagon-gyogyito-levesek-husleves8.jpg

13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Még nem vagyok "százas", de muszáj volt legalább az avatarotokat látni. :) Ne haragudjatok, a visszaolvasás is csak lassan megy. Olyan fáradt vagyok estére, hogy fogalmam sincs, mit olvasok.
    Most már teljesen Fehérváron lakom. [​IMG] Dehát a dobozok lassan ürülnek. Pont aznap a felső szomszéd beáztatott. És albérlő van, a tulajdonost alig lehet elérni.
    Szóval már látszik az alagút vége................ vagy a vonat. :D

Bocsánat, hogy ugyanazt a gondolatot írtam be két kedvenc topicomba, de ennyit bírt az ujjam.
    Kicsit nem vagyok itt, mindenki beteg lett? Gyógyuljatok meg hamar! Jön a tavasz nemsokára. ;)
    Sajnos egyedül nem boldogulok pár dologgal itthon, meg kell várnom, míg a fiam tud rám időt szakítani. Sok a munkája. A konyha sincs még egészen kész, ki kell dobálnom pár dolgot, hogy elférjenek a jó kis lábasaim. Tudjátok a régiben a falon is lógott lábas, és használtam is mindet. Most meg kell alkudnom kevesebbel, naaagy ablakom van, oda nem lógathatok. :D:D
    Puszi, majd jövök.

ljanika6, Imi*, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor már közel a visszatérés! :D Nem kezdődtek a dolgok valami jól ezzel a beázással, de
    ennél már csak jobb jöhet!

ljanika6, Imi*, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Gizus nagyon örülök, hogy már jobban vagy. De a legyengült szervezetnek több idő kell. Vigyázz magadra.

Jaj én nem voltam beteg (most) de azért ebből a húslevesből szedtem. Nagyon finom volt.
    Mimi! De jó, hogy már itt vagy ha csak egy kicsit is. Lassan helyére kerül minden. Érezd jól magadat az új otthonodban.

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! :inlove:
    Hoztam a [​IMG] teát, finomat, https://static8.depositphotos.com/1...itphotos_9260746-stock-photo-tea-with-ivy.jpg
    Igen, én is remélem. :)
    Köszi, igazán megfogadom. Már most is jó. ;) Reggelente már itt leszek - hacsak a fiam nem akar mindjárt reggel jönni, hogy befejezze a rá kirótt munkát. De ez nem valószínű, sokáigalvó fajta, aztán meg dolgozik.
    -----------------------------
    Megjöttem, erre mindenki eltűnt. [​IMG]

Ma is kitettem magamért, újabb 4 karton kiürült.

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
    ljanika6, Imi*, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Mától szabadságon vagyok, úgyhogy lehet eventezni. Bár nem hiszem, hogy mindkettőt
    csinálni fogom. A tenyésztőshöz nincs elég szupertápom.:( A másikkal elszórakozok, csak sikerül.:)
    Hú, nálunk nagyon viharos szél fújt ma!!! Jöttem keresztül az erdő, és közben azt figyeltem, hogy
    egy ág nehogy a fejemre pottyanjon! Az egyik pillanatban a nap sütött, aztán szakadt a hó. Fura
    az időjárás.o_O
    Mostanában sajna kicsit megritkult a Kuckó.:( De hátha lassan felélénkül! :D

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
  18. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szia!
    Nálunk is ilyen rossz idő volt csak hó nélkül.
    Sajnos nem nagyon tudtam írni mert a monitorom hmmmm........ szóval megadta magát. Áĺandóan kikapcsol a fény. Annyira dühítő, hogy mire belejönnél valamibe akkor elmegy . Lehet meg sem tudják csinálni.:mad:
    Tableten meg nem nagyon szeretek írni. De a kuckóért mindentxD

mimi, ljanika6, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na így beszél egy igazi Kuckó lakó! :D Nem állít meg se sötétség, se tablet! :D

mimi, ljanika6, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Bekukkantok kicsit.... köszönöm Ricsikém a tegnapi husilevest... nagyon jól esett
    és már egyre jobban vagyok....:)
    Megnéztem az eventismertetőt... gondoltam már megpróbálom csinálni, de nem tudom érdemes-e,
    Ti hogy vagytok vele? Belevágtok?
    Látom Mimikém már itt van.... tudom még sok tennivaló van ott nála, de mégis, mindent akkor csinál mikor akar...
    és nem kell senkihez igazodnia... Nagyon jó lesz Neked Mimikém, majd meglátod.:)

mimi, olegka9, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.