Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom! Örülök, hogy javulgatsz, hála az égieknek :) sajnos én ha elkapok egy ilyen vírust, az sokkal jobban megvisel, a többi betegségem miatt. Most nagyon rám ijesztettek, úgy hogy nyugton maradok a kis popómonxD nem akarom feldobni a bakancsomo_O jövő kedden megyek Kaposvárra a tüdőgyógyászhoz, aztán majd meglátjuk mi van :music:
    Imikém! Nem tudtuk hová is tűntél hirtelen, de a lényeg hogy újra itt vagy :inlove: elég hiányos létszámmal üzemelt a kuckó a betegség miatt, de remélhetőleg ennek már vége :music:
    Egészségedre:inlove: ezért a felhőért nem is érdemes ennyi ládát cipelgetni mikor pihenhetünk is;)

mimi, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Kedves vagy Gizus!:inlove:
    Rossz volt a gépem, ez akadályozott a legjobban!:(
    Tegnap voltam fogorvosnál, kihúztak egy fogamat.:oops: (Nem fájt, végre megszabadultam tőle)
    Én játszom a "kirakóssal".:)
    Pénelopét megvettétek?
    Én még nem, várok valami akciós ajánlatra.:music: (Szokott lenni)

Szia Ibolyom!:inlove:
    Máris egyel többen vagyunk!:)
    Nem csinálod az eventet?:music:

mimi, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém! Örülünk, hogy itt vagy... most már sem a fog, sem a rossz gép nem akadályoz...hogy
    újra a régi legyél... :) Én még nem vettem meg ezt Penelopét.... Imikém szerinted lesz valamilyen akció??
    maga a tojás nem olyan drága, de a fejlesztések:music:

Ibolyom.. jól teszed, hogy pihensz, és így szépen meggyógyulsz... ezek az eventek már nem olyan vonzóak, hogy
    emiatt az egészségünket hanyagoljuk el.:sleepy:

mimi, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Valami farmarany akcióra gondolok.:)
    Mert most ez a 325 db FA kicsit ijesztő és még pár "ritkaságot" is szeretnék venni.:music:
    Kicsit még várok, hátha!

mimi, ljanika6, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Kimaradt egy 5-ös, 452 a szint:D

Sziasztok! Gizus, Iboly, de jó, hogy jobban vagytok, nagyon vigyázzatok magatokra, ez a vírus nem játszik.

Imi, hiányoztál. Azt a sok mindent elmeséled nekünk? Persze csak ami publikus.

Penelopét nem vettem meg, még gondolkodom, a fejlesztések sokba kerülnek, nem tudom, hogy akarom-e. Meg felhőt sem, meg retro izét semxD

mimi, ljanika6, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Így már másképp hangzik...
    Nekem a Bahama 422.-en áll, pedig nem hagytam ki semmit. Csak a sziget változásánál a rossz oldalon voltam.. :(

7. nyific

Erika én igyekszem.... hogy mielőbb meggyógyuljak.... már annyit pihenek, hogy teljesen hozzászokom,
    aztán majd mi lesz?...
    Az én Bahám 465-s szinten van, de már nem is hajtom... amennyi, annyi..
    Megyek alukálni.... a szerelemkuckóban nagy a viháncolás... teleraktam....;)
    Aludjatok jól!
    / Mimi ma nem volt, meg Sali sem... elvesztek..:sleepy:

mimi, ljanika6, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Jájjjj, fogorvos....és nem fájt:music: na csak oda ne keljen mennemxD
    Nem csinálom Imikém, csak a tenyésztősnek állok neki, de ott sem kapálok :p
    Gizus! Csak pihenjél még sokat, nehogy baj legyen. Minden más ráér, amíg teljesen rendbejövünk :)

Én is megyek alukálni......mindenkinek jó éjszakát! :inlove:

9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

sziasztok! Egy kicsit bekukkantok a tabról. A monitorom javításon van így nem igazán tudom csinálni az eventet de azért vetek meg aratok, hátha időben vißzakapom.
    Én is 2010-től játszom igaz nem eźel a farmmal és 1,5 év után visszajöþem. Szóval néha tényleg úgy érzi az ember, hogy ez már túl sok de a kuckó az nagyon jó.
    Mindenkinek szép jó éjszakát.

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Gizus !

Tényleg jól elvesztek mindketten, de meglepinek jött Imi...:)
    Részemről szintén szunya következik...:)
    Ám van 1 jó hírem: holnap Péntek ! A hét legszebb napja...:)

Jó éjt Neked is Franciska !

11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép napot! https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.o9fDQd2RBQKdsqoyL8j5fgHaDt&pid=15.1&P=0&w=300&h=300 Ma nem dolgozom, szabadságon vagyok. Délelőtt jön a szerelő, tönkre ment a csaptelep a konyhában, kicseréli, már megvettem, csak cserélni kell. Előtte bevásárlás.
    Megpakolom a házikót, a boom-ig van idejük szórakozni, remélem produkálnak valami igazán nagy ugrást:D. Úgy szeretném meg csinálni a tenyésztőst, hogy ne kelljen ültetni. Inkább oda adom az állataimat, csak kapálni nem kellejen:D

12. iboly54

Jó reggelt! Sziasztok! :)
    https://forum.p24.hu/forumkep/15/142394/434/13011915/3.jpg
    Szép hétvégét! Ha lehet hinni az időjósoknak, akkor nagyon szép idő lesz ;)
    Szia Erika! Finom illatokat érzek, köszi szépen a kiszolgálást, jól esett...fini volt:p
    Akkor most Neked hosszú hétvége lesz ;) pihend ki magad, nem ám csak a házimunka legyen :p
    Én is így gondolkozom, nem akarok kapálni, nem is rendeztem át semmit. Besorakoztattam én is az ügyfeleketxD de hogy majd mit produkálnak:music: szerintem előre borítékolható:D

13. nyific

Sziasztok!:) Jöttem szép napot kívánni! Nálunk ezerrel süt a nap.. lehet kicsit kimerészkedek
    a levegőre, mert már itt savanyodok meg a lakásban...:music:
    Erika köszi a finom tejeskávét, és a péksütemény is finom volt-:p.
    Én teljesen jól vagy farmügyileg,.. mert nem kell kapálnom.... szabadon választott gazdálkodás van nálam-..

mimi, Koppi, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszi a reggelit Erika.:)
    Ibolynak is köszi!:p
    Nálunk is süt a nap szépen, nagyon jó idő van.
    16 játék és megvan a felhő, utána megyek tovább.:)
    Tegnap pörgettem egy 100%-s terménybónuszt, végre!:inlove:
    Legyen szép napotok!

mimi, terika01, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Láttátok a módosítást az eventben? Így van rá esély, hogy be fogom fejezni.:D

Kedves Játékostársak!

A mai nap folyamán (pozitív) változás történik az eventben. Pontos idejét nem tudjuk még.

- Az eventnövényt az esőerdőben is lehet (majd) ültetni.
    - Valamint - szintén ma - 3 malomterméket jóváírnak minden játékosnak. Erről felugró ablak értesít majd mindenkit.

Amint a változás megtörténik, az eventismertetőt is módosítjuk.

Reméljük, hogy ez a módosítás valamelyest hozzájárul a haladásotokhoz.

Bocsi, de nem tudom, hogy lehet másképp betenni a hozzászólásba. :oops:

mimi, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok Mindenkinek!:)
    Hoztam volna a mai újdonságot, de látom Ricsi már megelőzött.;)
    Nem vesztem el, csak....csak....csak.........:)
    Kicsit "beszippantott" a VV., de itt a hétvége talán több idő jut a játékra és a beszélgetésekre.
    Mindjárt kezdődik a baby boom, sok sikert kívánok mindenkinek.:)
    Kiszerkesztettem a hsz-em, ezzel kiegészítve!
    Ne felejtkezzetek meg Jós Jónás meséjéről ;)

Utoljára szerkesztett: 15.2.19
    mimi, terika01, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jééé! Sali a Kuckóban!;) Én nemhogy a meséjéről, de még a teliholdasról is megfelejtkeztem.-.-
    De ez a mese nekem nagyon bonyolult. :oops:

olegka9, ljanika6, mimi és 7 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia Ricsi!:)
    Jöttem kicsit, most van egy kis játékra fordítható időm. Képzeld én is elfeledkeztem, hisz nem olvastam hivatalost. Babráltam az eventórát és akkor vettem észre.
    Figyelj Ricsi! Ha szépen szavanként olvasod /lassan/ akkor értelmet nyernek az utalások a teliholdas növényekre, fákra, állatokra.
    Pld. zselés füleket ? ~ zseléfülgomba~ ......vörös szemeket= veres szem /fatermés/ Érted már?;)

19. nyific

Helló Salikám! Megvan az egyik elveszett....
    A teliholdast csinálgatom... igen Jónás által írt mesében szereplő termések vajon mikor kellenek??
    Ezt még január közepe táján írta..:sleepy:
    Tenyésztős eventet szépen lassan csinálgatom,... mára már elég volt, majd holnap fol.ytatom a beadásokat...
    de nagy ugrások azért nem voltak... de a jelvények jöttek... minden tenyésztésnél jött többféle is.

20. Sali~*.*

Szia Nyific!:)
    Jól vagy már? Meggyógyultál?
    Hogy mikor kellenek azt még pontosan, sőt pontatlanul sem tudom. Lehet a közeljövőben, hisz tudod nem zörög a haraszt.
    A bahás eventtel végeztem. Sok sikert, szerencsés, jó játékot kívánok Mindenkinek!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.