Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Jöttem piheni. Takarításban vagyok, de már nem sok van vissza. Olyan gyönyörű idő van, hogy nem tudtam visszafogni magam:p:D most már elég lenne, de azt a kicsit ami még van, azt megcsinálom.
    A tenyésztős eventet végig vittem, nagy ugrásokat hiába vártam, de keverésből lett egy gyöngyhalam, de már nincs:D
    Nem hiányzik a kapálás, nagyon jó nélküle, kivégeztem egy-két gazdakörit, amik befejezetlenül voltak, még kettő folyamatban van, és a terményesek nagy része készen lesz. Nem tudom, milyen lesz a következő event, de lehet, hogy az is kimarad.
    Megyek, folytatom a konyhát, hogy mielőbb kész legyek, mert még vasalnom is kell.

olegka9, ljanika6, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Vasalnom nekem is kellene, de nem akaródzik.:oops: Ma szörnyen lusta vagyok.:sleepy:

3. terika01

Nekem sem akaródzik, de muszáj. Ha nem vasalok, holnap csak gyűrött ruhában tudnék dolgozni, azt meg nem lehet.

olegka9, ljanika6, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hova is vezetne az, ha gyűrött ruhába mennénk dolgozni? Mit szólna hozzá
    Missis Lipton? Bele se merek gondolni...
    xD
    Az a szörnyű az egészben, hogy nekem is muszáj!:cry:

olegka9, ljanika6, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt vagyok csak a reggeli kávét lekéstem. Iboly megelőzött!:)
    Köszi finom volt.
    Hoztam nektek velemi, gyertek gyorsan!;)
    Legyen szép napja mindenkinek!

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kedves egészségedre :) Bár így lenne Danikám, kimondod és meg is valósul ....varázspálcád nincs ?xD:p
    Nálam kicsit nehezebb lesz, ill. lassúbb a COPD miatt, de legalább már nincs láz.
    Viszont kint voltam napozni, 17 fok van :inlove: kb fél órát levegőztem, csak ennyit lehet:eek:
    Köszi Imikém! Nagyon finomakat hoztál, én a gyümölcsöt választottam :)

olegka9, ljanika6, nyific és 6 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi a sütiket! Imádom!!!:music:

A pók

(írta:én)

Bejött egy pók a szobámba
    Hálót sző az egyik sarokba.
    Dolgozik szegény keményen
    Nem bántom, hagy éljen.

Azt mondják hozza a szerencsét
    Cserébe neki ajánlom e versikét.
    Kész is van a háló, szép lett nagyon
    Mázlis leszek, most már lesz szép vagyon.

Elhelyezkedik a nyolclábú a háló közepén
    Én meg kitöltöm a lottó szelvényt.
    Ikszelgetek mindenféle számot
    Mindig ez van ha pókot látok.

Jó is, hogy ideszőtt hálót
    Elkapja a szúnyogot, a kis vérszívót.
    De mit látok ekkor ijedten?
    A pók kifelé iszkol az erkélyen!

Lelép a kis pimasz gyorsan
    A pici lábain csak úgy rohan.
    Elviszi a szerencsémet
    S vele a pénzemet.

Amilyen kis szemtelen, ráadásul
    Itt hagyta a hálóját bogarastul.
    Így nemhogy szerencsém nem lett
    De még takarítanom is kellett.

olegka9, Sali~*.*, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szívesen!:inlove:

Remek lett, gratulálok!:)

olegka9, Sali~*.*, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

:D:D nagyon tetszik :inlove: mint mindig :)

olegka9, Sali~*.*, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! A sütik adták az ötletet, amiket hoztál. Kicsit olyanok, mintegy pókháló.:D
    Köszi! :inlove: Örülök, hogy tetszik!:D

olegka9, ljanika6, nyific és 7 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Koppi!:)
    Hát igen, a hét közepéig mondja a jó időt, aztán újra hideg lesz.:music:

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

13. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Látod, igazam lesz

:(
    De a süti is remek volt...:)
    Ügyes vagy...:) Jó kis vers lett...:)
    (nekem olyan baljóslatú a bannered...:()

olegka9, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Még egy kicsit nem vagyok a magam ura, nem oszthatom be más idejét. De haladunk, fiam, barátnőm, barátnőm fia segítenek abban, amit egyedül nem tudok megoldani. De ráérek.
    Meg a szomszédaidat se hagyhatod itt. :p
    Ezt ugye majd részletezed. (Lehet hogy megtetted már, de még olvasom a posztokat. :))
    Sajnálom is, de nem mindig marad erőm bejönni a Kuckóba, sőt a farmra se mindig. :(
    VV. kicsomagolok - még egy ideig.
    Jót nevettem Ricsi... elképzeltem. :)

Utoljára szerkesztett: 17.2.19
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én az összes maradékot elszopogattam.... sajna szeretem a nasikat....:p A képed nagyon jóóóóó! szép lett.. aranyos, és tetszik.
    Jó volt a séta... felmentünk a hegy tetejére kocsival... a lányomékkal, és ott sétáltunk egy kicsit, de csak módjával..
    most jó idő volt, de lehet még lesz pár nap hideg, állítólag csütörtökön jön meg..
    Mimikém még felmentést kap... mert egy új lakásban rendet rakni..... még minden a helyére kerül... azért az munkás...
    Ricsi gratulálok a kis versikédhez...!

mimi, olegka9, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi!:D Nem baljóslatúnak szántam. Egyszerűen csak szeretem a hollókat. Eszméletlen
    intelligenciájuk van! Múltkor láttam egy műsorban, hogy megvárják amíg pirosra vált a lámpa,
    lerakják a diót a járdára és várnak amíg az autók átmennek rajta. Utána meg szépen felcsipegetik
    az immáron összetört diót. Nagyon jó a problémamegoldó készségük. És micsoda hangutánzók!
    Elképesztő állatok!:inlove:
    Vizuális típus vagy?:D Örülök, hogy így bejött.:)
    Csak ügyesen a pakolással!
    Igazán dekoratív!:)
    Nem fogom!;)
    A séta jót tesz a betegség után. Biztos meg kell erősödnöd újra. Egy kis D vitamin segít a
    napsütésből. Köszi a gratulát!:)

mimi, olegka9, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém jól esett a séta, de el is fáradtam, pedig csak kb 20 perc volt a séta....
    Most meg í krókusszal bajlódom még mindig... iszonyat ez a nemesítés... eszméletlen mennyire
    nem adja a bónuszokat... a krizantém is nehéz volt, de ez a krókusz... hát ez nem semmi...
    Még mindig hiányzik 3 bónusz.... persze, pont az a kettő is, ami kellene...:music:

mimi, olegka9, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  19. terika01

Szép estét! Gizus a krókuszért küzdöttem én is nagyon sokat, mióta megvan, talán egyszer használtam. De megvan, és nagy öröm volt, mikor beraktam a rekeszbe.

Ricsi, jó kis verset fabrikáltál megint.

Mimi meg várunk, míg többet tudsz itt lenni. Nem kis munka amiben vagy, mire minden a helyére kerül, minden kész, az bizony eltart egy darabig, még segítséggel is. De legalább mát ott vagy, és ez a lényeg.

mimi, *misi66*, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia Ibolya!
    Szívesen hoztam, örülök ha a segítségedre volt. Köszönöm szépen a teát, arra mindig vevő vagyok!:)
    Kérlek gyógyulj meg, itt a szép idő és ahogy a pesti ember mondja marad is még egy ideig.:)
    Szia Dani!:)
    Az eventnövény érésidejének hosszúsága és a napi teendők miatt addig még csak-csak eljutok, hogy visszaolvasok, bár ez sem mindig sikerül. Mire válaszolnék vagy el kell hagynom a "játékteret" vagy már túl fáradt vagyok.
    Olvastam a rétesbe rejtett csavarról, még jó hogy nem kilóra mérték.:sleepy: Bár elképzelhető, hogy akkor valami gyanús lett volna nekik. Ha röfi aranyfogát találod benne egy szavunk sem lenne.;)
    Dani! Az orbánc egy nagyon csúnya betegség, elég egy kis szúrás, sérülés, bogárcsípés stb. A legszomorúbb innentől viszont az, hogy akinek már egyszer volt, bármikor a legkisebb sérülésre ismét megbetegedhet.

Szia Nyific!:)
    Nem, nem a szisza vitt el, csak a makka.:D Te magad is írod, hogy a lelkesedés már nem a régi. Valami nagyobb "durranásnak" kéne lennie, hogy visszakapjuk a "kedvünket".
    Örülök a kijelentésednek, hogy meg fogsz gyógyulni. Hajrá! Tudod itt mindenki nagyon szorít a másikért! Érted is!;)
    Szia Ricsi!:)
    Nem szeretem a feszkót, a vv-ben sem nemhogy a játékba. Ide leginkább kikapcsolódni, játszani, beszélgetni jön az ember lánya/fia.
    Vannak persze mások, akik itt élik ki azt ami a vv-ben nem sikerül, vagy elnyomja őket. Ilyenkor görgetek. :)
    A lustaság fél egészség! Lustulj még egy kicsit, de tudd, hogy senki nem fogja elvégezni helyetted a munkád. Vagy mégis?:)
    Olvasom: "A 27. játéknál járok még csak az eventben. Ha rajtam múlik Valter nem sűrűn fog összejönni
    a nyuszicsajjal!!! xD" Véleményem szerint a legkevésbé múlik rajtad.:music:
    Szia Erika!:)
    Gratulálok a halacskádhoz. Igazad van, azt kell játszani ebben a játékban amihez kedvünk van. Az utóbbi időben nagyon magasra tették az egazok és röpik mércéjét.

mimi, *misi66*, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.