Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia, köszönöm valamivel jobban. Ma délután elválik mennyire jött helyre, edzésre megyek ;), holnap pedig MR-re, szorítsatok nekem.

nyific, Sali~*.*, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!!!:inlove:
    Jó sokáig nem voltam....sajnos annyi minden volt a VV-ben, nem jó dolgok...nem is részletezem:(
    Olvasni mindig jöttem, de írni nem volt lelkierőm, bocs érte.
    Mostanra rendeződtek nagyjából a dolgok, elvileg tudok majd jönni :music:
    Event.... a bahást megcsináltam, nem sok tenni való volt velexD a farmos.....hát még küzdök vele, talán meglesz a felhő, mindkettő:music: állandóan tele a híroldal, már azt sem tudom mi mindent kellene csinálnio_O azt hiszem egy időre felhagyok az eventekkel, inkább ráállok a gazdakörikre szép lassan, mert ott aztán rengeteg megoldatlan feladat van. Ha csak azt csinálnám, az is beletelne pár évbe mire befejezném, persze ha közben nem dobnak be újakat:D
    Az utóbbi pár hónapban már így is sok mindent kihagytam, ez fog folytatódni, engem már valahogy egyre kevésbé köt le a játék, mert ez már nem is játék. De nem akarom tovább ragozni, azt csinálom csak amihez kedvem van, a többi nem érdekel. Sajnálom, hogy idejuttatott bennünket BP.
    Kicsit vidámabb dolgok....Larám negyedszerre is elnyerte a városi élsportoló kupát:inlove: nagyon büszke vagyok rá:)
    Lejlám, meg indul a következő verses megmérettetésre, Ő is dobogós jelölt ismét:inlove:

Hozok egy kis frissítőt....
    https://ma7.sk/pictures/archiv_agy/2015/b_201510141400020.1ff.jpg
    https://mostcsakennyi.hu/uploaded_images/s400/3375.jpg?3927

HermioneWatson, nyific, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok.Hermione, üdv a kuckóban, írjál is bátran, ne csak olvass. A kávé mindenkié:)
    Ibolyom, ezek a csajok!! Igazán büszke lehetsz rájuk! A gondjaid remélem megoldódnak, úgy látszik, az utóbbi időben mindenkinek kijut a rosszból.
    Gizus, ha megvannak a növényeid, akkor nem érdemes a másik oldalt végig vinni.
    Már a vége felé járok, nemsokára aratok, remélem azzal meg is lesz az összes gaz, nem akarok már ültetni, pakolászni meg pláne.

iboly54, nyific, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Üdvözöllek itt is...:) Jó hely ez a Kuckó !
    Hogy mi az ami hiányzik?
    Lassan már a kedv...:) Ha a Fórum nem lenne, akkor már rég itt hagytam volna az egész miskulanciát ! :D

Holnap nyomokban leszek mint az olvadó hó. [​IMG]

iboly54, nyific, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D:D Azt ígértem magamnak, hogy Húsvétra kész leszek.
    Ma itt volt a mosógépszerelő jótállás címen. Azt mondta, nem kell a gépet cserélni, semmi baja, csak a kezelőpanelt cseréli újra, átköti és meglátom jó lesz. kb 10 nap. Vihetem a cuccom a fiamhoz mosni. :sleepy:
    Együttérzek veled. Gondolom, nálatok is a kisebbfajta lift van. Sok ilyenkor az a 8. :(
    Sikerült a mai elfáradás is. :)
    Arattam, most pihi.

iboly54, Kergekacsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Előbb vagy utóbb ideérek... hát utóbb...:)Na ennyi mindenre nincs időm most,.... de örülök
    hogy a létszám nőtt.;)
    Imikém egész nap Neked szorítottam remélem minden sikerült...
    Köszi a jó tanácsokat... az eventem kész lett... a baloldal még nem teljesen, de az kit érdekel....Erika igazad van..
    minek?? különben is most úgy néz ki a közeljövőben nem sokat tudok itt lenni, mert lesz kis dolgom a Valós életben...
    különben is aggasztó már amit a BP csinál... kaptam egy mailt, hogy próbáljam meg a Wefarm- játékot,
    és küldtek egy linket...
    Na nekem ez is fura...
    Ibolyom, örülök, hogy Te jól vagy... és nem emitt nem jöttél napokig... a lányoknak gratula..
    Helló Watson! jössz máskor is?? vagy csak egy villámlátogatás volt, amire Sali célzott sérülés..
    az mi is volt... sajna én nem tudom... elárulod???
    Na pá, megyek mégegyszer aratni.... és passz.:)

mimi, ljanika6, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elkészült a gyógynövényessel.
    Jó volt, kicsit még piacozok.:)
    További szép estét kívánok mindenkinek!

Köszönöm Gizuskám!:inlove:
    Természetesen sikerült, megvan a meló!:)

mimi, ljanika6, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Bocsi, hogy mostanában nem voltam, de nagyon sok volt a munka.
    Mármint az igazi, nem a farmos!:p
    Üdv a Kuckóban Hermione! :) Mi történt? Ennyire súlyos esés volt?:oops: Holnap drukkolok neked!:D
    Iboly! A csajok szuper ügyesek! Csak gratulálni tudok nekik!:D
    10 nap amíg megjavítja? :eek: Ne már!!! Mondjuk jó munkához idő kell, csak semmi kapkodás.

Hozok egy kis esti nasit: https://bestofcafe.hu/esti_nasi_maskepp_2.jpg
    És hogy legyen mivel leöblíteni: http://vegavarazs.hu/wp-content/uploads/shutterstock_22183432.gif

ljanika6, iboly54, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Iboly! Köszi a frissítőt meg a kávét.
    Sajnos nem minden sikerült úgy ahogy szerettem volna. A monitorom javíthatatlan:cry:.
    Imi gratulálok az új melódhoz. A lányom is most váltott és már nagyon bánja, hogy nem hamarabb.

Én kipróbáltam ezt a Wefarmot. Hát nagyon lassú kicsit gyerekes is de próbának jó volt.
    Volt a mai napban vicces is. Mostanra jöttem rá hogy is működik a gyógynövényes event.xD Nem foglalkoztam vele csak annyit amennyi magot kaptam és elültettem. Azért ez az lett belőle meg a piacon egy kis pénz.

mimi, ljanika6, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát még kétszer 8 emelet... :D
    10 nap???? Jesszus. Mi is felhívtuk a tv iatt az ügyfélszolgálatot. Ugyanis már 2 hét eltelt,hogy bevittük az új tv-t mert sérült volt... Hát semmit nem mondanak. 30 nap. Ezt fújják. De a pénzünkön ülnek....150.000ft. Se pénz, se tv??? Undorító munka folyik mindenhol!
    Szia Sali! :)
    Szelektálás nálam már van. A bahásat el sem kezdtem... Unom már!

Lassan látom az alagút végén a fényt. De még van pakolnivaló. :)

mimi, olegka9, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Gratulálok! Legyen szerencséd az új munkáddal!

Kész lett az eventem. Majdnem. A bal oldalon nem mentem végig, csak amíg muszáj volt, a jobb oldalon az utolsó feladat hiányzik, de az nem is lesz kész. Semmi olyant nem ad, ami nekem kellene, és már nem volt kedvem magokat vadászni. Farm visszapakolva, tele állatokkal, terményesekkel.

mimi, ljanika6, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Elkészült a Cica versem folytatása. Szerettem volna, ha szegény cicus nem marad
    adósa a kutyának és az egérnek. Remélem tetszik.:)

A cica mindig nyer

(írta:én)

Eltelt már néhány nap azóta
    Hogy a cicát a gazdája kiporolta.
    A hátsója már nem sajog
    De nagyon felzaklatta a dolog.

Úgy dönt nem hagyja annyiba
    Megkapja magáét egér és kutya.
    Hiszen az mégse járja
    hogy rajta nevet a farm apraja-nagyja.

Kiötöl egy tervet a kis bolyhos
    neki is lát végrehajtani most.
    Először szerez egy sült combot
    Egy olyan igazi nagy cupákot.

Elrejti a kutyaólban titokba
    És gyorsan beinal a házba.
    Megszerzi a gazda papucsát
    Tudja a kutya régóta feni rá fogát.

Azt is megkapja a kutya
    Pedig az nem is tud róla.
    Ezután megugrasztja az egeret
    Mit ügyesen a gazda felé terelget.

A gazda utánuk szalad seprűvel
    Kiabál: „ Bolyhos! Kapd el!”
    A cica a kutyaól felé kergeti már
    A kutyus nem is sejti mi vár rá.

Beszaladna az egér a kutyaházba
    De „Hamm” ott van a cica szájába.
    A gazda megörül mikor látja
    De mit keres kutyánál papucsa, cupákja?

Láncra verik a kutyust
    És ő kap ki most.
    Rab lett a nagy házőrző
    És mit cicával tett már bánja ő.

A cicus közben elégedetten
    elengedi az egeret, ki ijedten
    Meg se áll az egérlyukig
    És amilyen gyorsan tud belebújik.

Ez örök lecke lesz neki
    Bolyhossal nem jó szórakozni.
    És a cica miért engedte el zsákmányát?
    Mert ő egy egérnél kap finomabb vacsorát!

Egy hatalmas tál tejszín a jutalma
    És ő az egészet benyalja még ma!
    Boldogan, elégedetten lefetyel
    Mert a cica mindig nyer!

Utoljára szerkesztett: 25.2.19
    mimi, terika01, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ricsikém örülök, hogy Téged is látlak, édes a kis versike...:)

Én is visszapkolásztam mindent.... a maradék noövényeken kerestem 35 milkát, pedig nem is volt sok,
    de a piacon jó ára van, volt...
    Vége a napnak nálam, Jóéjszakát! Aludjatok jól! :)

mimi, terika01, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét kívánok Mindenkinek! Sziasztok! :)
    Szia Hermione!:)
    Ha jobban az jó jel, az edzés hogy sikerül? Természetesen meg a drukk, remélhetőleg minden rendben lesz.;)
    Szia Ibolya!:)
    Először is gratulálok a leánykák szerepléséhez. Boldog nagymami lehetsz!
    Benéztem ma a gangra, amit ott láttam! Csak tudnám mi ez a roham, remélem nem kapuzárás előtti pánik?:sleepy:
    Event-event hátán, akció szintén. Hová vezet mindez?:)
    Szia Erika!:)
    Akkor már végeztél is? Nem piacozol?
    Szia Dani!:)
    Megértelek hidd el. Ez már inkább rabszolga sors, mintsem játék. Hová rohangálsz már megint? Munka van?
    Azért csak szép komótosan nehogy bajod essék.;)
    Szia Mimi!:)
    Én is azt saccoltam, pedig össze sem beszéltünk. Pihenj jó nagyokat, gyűjtsd az erőt, kell az majd később is.
    Szia Nyific!:)
    Ugye hogy gyanús? Én nem megyek a Wefarm-ra. Hiába hűzogatják a mézesmadzagot. Ha itt vége, majd megyek ultizni, meg mit tudom én majd még mit csinálni.:D Jól vagy már? Erősödsz?
    Szia Franciska!:)
    Azért jobb későn mint soha. A piacon lehetett kaszálni, főleg az elején. Estére már kicsit leült a piac, sokan most viszik az árujukat eladni. Aki kivárt a vásárlással az jobban járt. Bár akinek meg csp-je volt számolatlan annak nem kellett farmot bontania.:)
    Szia Ninett!:)
    Hogy ezek mit meg nem engednek maguknak!? Használják a pénzed 30 napig! Felháborító, hogy sérült gépeket adnak el jó áron.
    Legyen az akár TV, akár mosógép, ki tudja még mi? Majd meglesz lassan, ne aggódj, az eredmény majd kárpótol a végén.
    Ricsi!:)
    Gratulálok az új szerzeményedhez! Nekem tetszett. A csattanó is hisz "mindenki visszakapja egyszer, amit más ellen elkövet" ...
    Ügyes vagy!

terika01, olegka9, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Már azt hittem engem kihagysz!:cry: Ezért is akartam folytatást írni. Az előző olyan
    lezáratlan maradt, meg így lett egy kis tanulság is benne.:)
    Örülök, hogy tetszik.:D

Kergekacsa, terika01, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Hogy is gondolhatsz ilyet? Kihagyni?:)
    Idézni ugyan nem idéztelek, attól féltem, hogy zsupsz kidob a rendszer a hosszúság miatt.
    Észrevetted, hogy már hangosabban énekelnek a madarak? Ma nagyon sok hóvirágot láttam, jó volt rájuk nézni.
    Ha erdő közelében laksz akkor már biztosan te is felfedezted őket.
    Holnap dolgozol? Eventtel hogy haladsz?
    Köszönöm szépen neked és Ibolyának is a finomságokat. ez a zöldség saláta! Ez nagyon finom, a sajt is pont olyan amilyet szeretek!:p

17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, észrevettem. :) A fekete rigó már hajnalban csipog. Fészkel egy pár már vagy 3 éve az egyik
    tujánkon. Remélem idén is itt lesznek. Már nagyon várom a tavaszt mikor a kis tengelicek, őszapók,
    fakopáncsok, zöldikék, rozsdafarkú... stb., ellepik az erdőt, kertet. Nagyon szeretem hallgatni őket.
    Sajna az én hóvirágom eltűnt. Nem tudom hova lett.:( Pedig olyan szép volt itt a kertben.
    Holnap délutános vagyok, úgyhogy most pihenek, mert szombaton is voltam, meg ma hajnalban.
    Az eventtel haladok lassan. Baloldalon 31-nél járok, de már be van keverve a felhőhöz szükséges
    mennyiség. A jobb oldalon meg a 40-esnél járok, úgyhogy az is meglesz. :D Te hogy állsz?
    Egészségedre! Örülök, hogy ízlik. :)

18. Sali~*.*

Ügyes vagy! :)Gratulálok Ricsi! Sajnálom a hóvirágod, nem lehet hogy kikapáltad ősszel? Vagy esetleg felástad a helyét és túl mélyre kerültek a hagymák?
    Én befejeztem mindkét oldalt, már tegnap piacoztam. Még ma is eventnövényeket ültettem, bár a piac nálam már kezd leülni, de még így is megérte. Ilyen jól még nem kerestem soha. Igaz pár szupertrágyám bánja, de azt tudom pótolni. Ami a lényeg, nagyon szeretem ezt a kincskeresős játékot.
    Lassan elköszönök, jelenleg épp búzázom az éjszakai hösszúérésű ültetése előtt.
    Jó éjszakát kívánok mindenkinek!:)

Kergekacsa, terika01, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én is arra gondoltam, hogy véletlenül kinyírtam az ősszel. :cry:
    Akkor te még ügyesebb vagy! Gratula az eventhez és a piacozáshoz is.
    Szerintem én is megyek lassacskán! Jó éjt neked Sali!
    És a Kuckó minden lakójának is jó éjszakát! Aludjatok jól!:inlove:

20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    nem csak villámlátogatás volt, jövök ezután :inlove:, amikor tudok írok is, ha nem csak olvasni fogok. De azt ám rendesen.;)
    A sérülés az egy "kis" fenékre esés volt (rosszabbnak indult, de sikerült közben enyhíteni rajta), egész pontosan a farokcsontra. Eléggé fájdalmas. Egy hét után még mindig érzékeny, de szerencsére ma nem okozott gondot a teremben. :)

Kergekacsa, terika01, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.