Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Máj, rizzsel!!! Imádom!:inlove:
    Tegnap rakott krumplit csináltam. Jó sok császárszalonnával, kolbásszal, tojással...:D
    A három napos pihenés veszélye nem fenyeget. A főnököm beírt szombatra dolgozni.:cry:

ljanika6, terika01, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Ibolya!:)
    Szívesen egészségedre! Tudod én is azt mondom mint Dani, ha tudtam volna segíteni szívesen megtettem volna.
    Én nem tartozom a titkosakat vásárlók közé. Az van amit a gép, vagy az eventek hoznak. Az újdonságokból vagy nincs, jobb esetben mutatóba egy-egy. No, majd a következő!;)
    Szia Misi!:)
    Sok boldog névnapot Ildikó párodnak, Isten éltesse sokáig! Azért jó nektek ilyen szempontból, egy füst alatt letudjátok mindkettőtök ünnepét!
    Szia Ricsi!:)
    Modikat szeretjük,:inlove: nem piszkálgatjuk....... szabadidejükben moderálnak a játékra fordítható idejükbe.
    Akkor te jól jártál, kevésből megúsztad.
    Az új bojler több mint száz volt, plusz a tartozékok és a szerelés.:music: Úgy hiányzott mint Ablakostótnak a hanyatt esés.
    Örömmel hoztam, hisz itt a kuckóban is mindig sok finomsággal várjátok a betérőket.
    Télen írtam, hogy nyílik a bőrvirágom. Utána nem sokkal elfagytak a virágok. Most csoda szép! - telis-tele virággal.
    Az eső nagyon kellene, porba nem lehet veteményezni, ültetni sem. Szélben meg ugye metszésen kívül semmit, az meg várhat.
    https://goo.gl/images/H7L9zf
    Szia Mimi!:)
    Óh! Még ez is! Azt ugyan csak sejtem, hogy a gyártó cég nem magyar. A forgalmazó viszont igen. Én megengednék pár telefont és sürgetném őket. Majd a Fogyasztóvédelemmel is felvenném a kapcsolatot, hogy ilyen esetben mi a teendő.
    Szia Nyific!:)
    Biztosan csini leszel, akkor holnap nagy napod lesz. Megy a drukk! - meglátod minden rendben lesz.;)

ljanika6, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Töltött káposztát...:D
    Kedves Mimi !
    Te aztán jól meg.....jártad ezzel a mosógéppel.
    Ilyenkor eszi az embert belülről a méreg, míg meg nem oldódik a dolog...![​IMG]

ljanika6, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem piszkálgatom, mert még a végén megharap!o_O Láttad milyen veszélyesen néz az a kutyus?:oops:
    Szép ez a bőrvirág!:inlove: Ilyenhez még nem volt szerencsém.
    Nálunk sajna ez tipikus nyírségi homok van, ami nyáron porrá változik a forróságba.
    Sok munkába kerül életben tartani a virágokat.
    Töltött káposzta támogatva Dani! Tejföllel! :D
    Vagy rántott hús!!!!!!!!!:inlove:

ljanika6, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is szeretem a májat, de most inkább valami rakottat ennék. Lehet, holnap átmegyek a piacra, ha szép káposztát kapok, akkor azt csinálok.
    A rakott krumplit csak darálthússal és tojással szeretem. Hogy ne sok tejföl legyen rajta, bechamellel szaporítom.

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én jó sok tejföllel szeretem a rakott krumplit. Ütök bele egy tojást, sózom picit, fűszerpaprikát teszek bele, jól összekutyulom,
    és mehet a rakott krumplira. :)

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntéseket!:)
    Végeztem a dobálózással, minden ajándékot bezsebeltem.

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Megjöttem... és itt már annyi finom ételt emlegettek, hogy megéheztem...
    Ricsikém a rakott krumplit én is úgy szeretem, ahogy Te... még a sorok közé is tojásos tejföl,
    jó sok, had szóljon.... húúúh csinálok is majd a héten...
    A többi kaja sem akármi... persze, ha az ember minden finomat szeret,:inlove:
    Eventet én is befejeztem... a köv.-n majd gondolkodom, hogy belekezdek-e...

Salikám a frizúr jól sikerült, csak a széllel viaskodtam kicsit... de aztán mégiscsak én győztem..;)

9. Koppi

Esetleg túróscsusza, sok sültszalonnával, megkoronázva tejföllel....
    Ricsi !
    Nem is tudtam, hogy majdnem földik vagyunk...Akkor Te is a Tiszántúlon laksz? :)

Nálunk most a vacsora a fiam által kreált tatárbifsztek lesz vajas pirítóskenyérrel és sörrel megkoronázva.
    Azaz most jön át a szomszéd házaspár ház. évfordulót köszönteni...:) (Még benne van a 8 napban...:) :music::D

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Megvan a júdásfa az eventből!!!:D És itt még nincs vége!;) Nem akartam a felhőn túl
    dobálni, de megrészegített a siker. 21,6-os átlagot dobáltam eddig.:)
    Nagyon imádom én is jó tejfölösen. Nyami... még jó, hogy van itthon.:D
    Igen! A Nyírség fővárosában lakok!:music:

11. Koppi

Érdekes. Mostanában keddenként előfordulok ott. :)
    Bár holnap nem megyek, mert kimarad, de ott voltam eddig minden keddi napon ez évben...:)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem is rossz ötlet.

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Látod Mimikém ez egy jó kaja..... és nem is hízlal...:p;) Mi van a mosógéppel?? Ne hagyd ám magad!
    mindenképpen ragaszkodj a cseréhez... a fene a bőrüket.. ki kell cseréljék Neked..:sleepy:
    Én most Danival akarom magam meghívatni egy kis bifstekre... ha csak rágondolok is...
    már érzem a számban az ízét... most jöttem rá, hogy elég régen ettünk már.. ideje volna
    nekünk is csinálni...:)

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

És egy kis cukrot rá!;)

Kergekacsa, ljanika6, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Cukrot ??? Isten ments !!!! jó kis sültszalonnával/tejföllel az igazi !

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Kergekacsa, mimi, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Persze. Edd így ha szereted. Nekem (bár szeretem az édességet), így nem menne.
    De ízlések és pofonok különbözőek, hogy Fülig Jimmyt idézzem Rejtő klasszikusából.
    Viszont számomra eljött az éj, így jó éjszakát kívánok Neked és Mindenkinek !
    (Vár a mosómaci és a nyúl.)[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 11.3.19
  18. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hahó,
    Van itt még valaki vagy egyedül őrzöm a többiek álmát? ;) Még egy órányit várnom kell aratásig, és azzal és a reggelivel valószínű sikerül befejezni teljesen a düh karmait. Ha nem én leszek nagyon dühös. :)

19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!:)

Legyen szép napja mindenkinek!

20. Koppi

Szia Hermione !
    Így jár aki későn jön...:) Addigra már mindenki szundizott tegnap! !! :)

Szia Imi !
    Köszi a kávét. A muksót kihagytam belőle..:):D

Hogy ne unatkozzunk a héten íme a következő tennivaló:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bevezetés-a-rémítő-farmmunkába.17823/

Ricsi !
    Nézd mit találtam Neked ! A krókusz ügylet kapcsán...:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441
    Látod, milyen sok növény alkalmas rá ? Érdemes végigküzdeni a nemesítést. :)

Van itt a Kuckóban Gergely?
    Mert boldog névnapot neki !
    Néhány dolog e nevezetes napról:
    Időjósló nap a mai

Úgy tartják: Ha Gergely megrázza a szakállát, még áprilisban is hó lesz.
    Rendszerint hideget hoz: Gergely uram nagy ravasz, hidegre vál’ a tavasz. Azt is mondták: Mátyás, Gergely két rossz ember, mert mindkét napon lehűl az idő.
    Megfigyelték azt is, hogy "Gergely-napi szél, Szent Gyögy-napig él."

Zalaszentbalázs szőlősgazdái szerint a Gergely napján metszett tökékről sok szőlőt lehet majd szüretelni.( Őket bizonyára a lugasban találjuk akkor is, ha Gergely megrázta a szakállát.)
    Hideg ide vagy oda, búzát, rozst, hüvelyeseket és palántás növényeket ültettek Gergely napján.
    A népnyelvben
    • Gergely rázza a szakállát, mondták, ha március 12-én havazott.
    • Mérges, mint a Gergely-napi idő, vagyis nagyon mérges.
    • gergely vagy gergelyes, a Gergely-napot köszöntő gyerek neve
    • Gergely-napi virág, a hóvirág
    • gergelyvíz, a templomok és oltárok szentelésénél használt víz neve, amely hamut, bort és sót is tartalmaz. Azért hívják így, mert Nagy Szent Gergely pápa írta elő a használatát.

Utoljára szerkesztett: 12.3.19
    Kergekacsa, iboly54, mimi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.