Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszi Móni! :)
    Üdv a Kuckóban, én Ninett vagyok. :)

mimi, olegka9, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  2. [-Hella-]

[-Hella-] Utánpótlás-írogató

Köszi Ninett. :)

mimi, olegka9, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia Móni! Üdvözöllek én is a Kuckóban!:)

olegka9, *misi66*, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Láttam a szép virágaidat. :) Csodásak! :)

olegka9, Sali~*.*, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi Drágám!:inlove:
    Már azt hittem meg se nézed!:( Pedig délután írtam neked, hogy felteszem őket.

mimi, olegka9, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Dinka vagy? :music:
    Hogyne nézném meg. :)

nyific, Koppi, mimi és 5 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na ja! Néha csacsi vagyok, te már csak tudod! Te neveztél el így!:inlove:
    Hááát nálad ne lehet tudni! Hol iderepülsz, hol oda. És nem veszed észre.;)

nyific, Koppi, mimi és 5 más kedveli ezt.
  8. [-Hella-]

[-Hella-] Utánpótlás-írogató

Szia Ricsi!Köszi szépen! :)

nyific, Koppi, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Ricsi!
    E verset rendesen összehoztad. Remek !
    Csupán apró helyesírási hibát fedeztem föl, ezt utólag javíthatod...:) (Megvastagítottam)...
    Egyébként szépek a virágaid..:)

Szia Móni !
    Bár általában az Épeknél szoktam lenni, de ebben a topikban is otthon érzem magam.
    Az igazi nevem alant fut bannerként...
    De általában Koppinak szólítanak..:)
    Én már 10. éve koptatom a Játékot és a Fórumot is....:)
    Tulajdonképpen a Fórum miatt játszom...
    Megtudhatnám mely tájegységéről játszol az országnak ? :)
    Én Hajdú-Biharból....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ahogy nézem mára elfogytunk a Kuckóból...Jó éjt minden lakójának !

nyific, mimi, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok,
    Ricsi, nagyon jó, nagyon tetszik.
    Tegnap ebéd után olvasgattam az újságot , s mint annyiszor már máskor is előfordult velem, kicsit elnehezedett a kezem az újságtól és azt vettem észre, hogy a Gazdakör előtt vagyok és hallgatom a ,Frida kapitányt , ott informálja az embereket, hogy a Szilvia család nyaralójában, ami a másik földrészen van a Bahama szigeteken,ott bizony kincsek vannak elrejtve.
    Elmondta, hogy akit érdekelné a kincs járjon utána és majd számoljon be itt a Gazdakör elött a sikerekről.
    Számba vettem én is a dolgaimat és miután éppen ráértem, azt gondoltam, hogy miután mindig is érdekeltek a múlt emlékei, neki állok én is a kincs keresésnek. El is indultam, hogy informálódjam, miként jutok oda és miképpen tudnák a kincs nyomára bukkanni.Az indulást megtudtam ,14 órakkor indult egy hajó, ami közvetlenül a szigetre visz.Már csak a feltételeket kellett tisztáznom.
    Megmondom őszintén nem volt egyszerű, ahogy a prospektust megkaptam a feltételekről.Először is szükséges volt egy virág, aminek csodás illata és a szépsége szinte megbabonázza az embereket.Hawaii rózsának is szokták nevezni, mert az ott élő népek a látógatókat ezzel a virágkoszorúval fogadják.Kellett még egy térkép is, hogy valamiképpen az ember eltudjon igazodni, de persze ez még nem volt elég, mert a térkép előállitójának szükséges volt különböző nyomokra is, hogy pontos legyen a térkép.Üvegre, amiben elrejtették a nyomokat és még valami előzetes fotó maradványokra is.
    Mire ezeket számba vettem, kissé alábbhagyott a lelkesedésem, hogy egyáltalán kiváncsi vagyok én a kincsekre?
    Ám a kiváncsiságom győzött és nem is halogattam az indulásomat.

Megérkezve a szigetre kezemben az időközben elkészült térképpel elindultam a kincskeresésre.Még akkor nem is gondoltam, hogy mennyi de mennyi megpróbáltatáson fogok keresztül menni.Az igazság az, hogy a prospektuson az apróbetűs tételeket nem is vettem figyelembe, mert csak a kincs lebegett a szemem előtt.Ha tudtam volna előre és figyelmesebben olvasok a felsoroltak között , hej de meggondoltam volna, hogy elinduljak e.Keresnem kellett egy helyet, ahol van elég térerő és telefonon leadtam a rendelést, hogy mit küldjenek utánam.Felsorolni is sok lenne, mert a telefon majdnem lemerült, mire e felsorolás végére értem.Azt már fel sem mértem, hogy vajon az állatokat miként fogják ilyen rövid időn belül elinditani ide a szigetre, mert a sok egészségügyi eljárásnak is eleget kell tenni.S a mennyiségek, vajon hány konténer kell majd.Juj , hogy fog ez valósulni fogalmam nem volt.Rövid időn belül jött a válasz, hogy képtelenség ezt a mennyiséget elküldeni egyszerre.Jó lesz részletekben is, irtam a választ.

Ahogy érkeztek a hajóval a kért tételek, úgy haladtam én is a kincs megtalásával.Elsőre amikor megláttam az első ládát megpucoltam a földtől,akkor látom, hogy szép veretes a teteje .Kinyitva, majd hanyatt estem, mert egy nyuszi ugrott ki belőle és már indult is a partra, hogy lazitson a strandon.Bevallom nem ilyen kincsre vágytam inkább valami csili vili dologra .MIt volt mit tenni, indulás tovább.Persze azt nem értettem, hogy vajon ahhoz, hogy a kincset megtatáljam a nyaralóban,minek kell a gyömbér.Jó jó tudom, hogy milyen egy hasznos fűszernövény, de hol van nekem most időm a hasznosságára gondolnom.A matét még csak értettem, mert az jó étvágycsökkentő, és most bizony nekem mindenre volt időm csak enni nem. Napraforgó magokat szétszórva haladtam a keresésben.Kissé megakadtam, amikor a hajóval megérkeztek a tevék.Hatalmas kétméter magas állatok, majd jók lesznek csomag szállitásra, már persze, ha hajlandónak mutatkoznak.

Na mozdulj mááár, próbáltam mozgásra inditani a tevéket, amikor hallom, hogy a Papa szólongat, hogy -Marcsi ébredj....
    Kicsit elgémberedve de felébredve mondtam, hogy miért nem hagytál tovább aludni, most meg mi lesz a kincsekkel.

Vidám napot kivánok!

ljanika6, mimi, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó reggelt! Hozom a kávét!
    https://www.videkize.hu/files/public/temp/5981_7_700x460.png

Ez óriási lett!!!:D Nagyon tetszik! Még az eventhez is jobb kedvet csinálnál vele.:inlove:

Máris javítom! Köszi, hogy szóltál! :D

nyific, ljanika6, Koppi és 3 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Aki jön a találkozóra ilyen kitűzőt fog kapni: [​IMG]
    tőlem. :)

nyific, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Sziasztok!
    De nagy a csend...8)
    Ebéd? :) Gyertek asztalhoz! :)

nyific, ljanika6, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi az ebédet! Hűű, most nagyon kitettél magadért!:)

nyific, ljanika6, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Egészségedre. :)

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Így süt nálunk a napocska!:D
    Látszik, hogy jó idő van kint, mert a Kuckó csendes. Túúúl csendes!

17. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!
    Igen ricsi így süt, jobb kint a levegőn mint bent...

Móni üdvözöllek a kuckóban! :)

nyific, ljanika6, ricsi908 és 2 más kedveli ezt.
  18. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Bejelentkezem csak, hogy tudjátok még megvagyok.
    Üdv. Móni.
    Franciska vagyok.
    Az eventet csak olyan tessék-lássék csinálom. Amikor van egy kis kedvem:(. Sajnos mos engem ért el a VV és csak azért mert nem tudom elviselni a h....get.>:(
    Mindegy majd az idő megoldja.
    Egyébként a cukorleletem nem lett annyira jó de annyira rossz sem. Azt mondta a dokibácsi, hogy legközelebb nem lesz ilyen elnéző. Persze fűt-fát igértem, hogy még jobban betartom a diétát.:)
    Mindenkinek szép napot.

nyific, ljanika6, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
  19. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia Franciska ! (Koppi vagyok álruhában.);)

Mintha magamat hallanám a dokinak való ígérgetés ügyében...:)

nyific, olegka9, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

A virágaid is, a versed is nagyon szép, ill. jó. Már szinte ismerjük a falut. A kovács nem a pap?
    Szia Móni. Tervezed, hogy jössz a találkozóra? Érezd magad jól minálunk. Mimi vagyok.
    A múzsa hol Ricsivel, hol veled puszilkodik. :D :D
    Jóóó, ott a felhő is. :)
    Micsoda választék! Köszi Ninett, jó sokat főztél. :)

nyific, Ninett79, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.