Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [-Hella-]

[-Hella-] Utánpótlás-írogató

Szia Franciska!:) Köszi szépen!

nyific, olegka9, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ahogyan megbeszéltük tavaly....:)
    Szia !
    Azt hittem nem találsz vissza...:) De hál' Istennek tévedtem...:)

mimi, nyific, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
  3. [-Hella-]

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az üdvözlést! Azoknak akik már ismernek és azoknak is akik majd fognak!A találkozót nem tudom igérni sajnos nem tudom hogy lesz szabadságom.Mindenkinek csodás vasárnap délutánt kivánok jó munkát itt is ott is ahol éppen dolga adódik! Puszi mindenkinek!

Szia!:D Nem tekergek én össze vissza ..ide találok én :D

Ne írj saját magad szövege után újabb hozzászólást!
    Ez szabálytalan a fórumon.
    Az összevonást, illetve a szerkesztés gomb használatát tanuld meg, kérlek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.19
    nyific, olegka9, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Akkor ügyes vagy, sőt !
    Anno amikor idejöttem 2010 ben nekem még útmutatót kellett írnom, hogy visszataláljak az adott fórumhoz.
    Neked ez pikk, pakk megy..nem tekeregsz összevissza. Ász vagy.
    Más : Szombatra is szabadságot kell íratni mostanság ? Ez nekem új....

mimi, nyific, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! Neeem! A pap az Márton atya! A kovács az Kovács! :D

[-Hella-], Koppi, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. [-Hella-]

Én amikor úgy van váltás hétvégén is dolgozom.Karácsonyt Szilvesztert és újévet is végig dolgoztam.Tyúktelephelyen dolgozom ott nincs szabi ünnep,etetni itatni kell és a tojást szedni mindent karban tartani. :)

Koppi, *misi66*, mimi és 4 más kedveli ezt.
  7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Ma még nem jöttem, de ebben a szép időben mi is kikocsiztunk kicsit,
    és jó nagyot sétálgattunk.... eszméletlen milyen jó, meleg idő volt ma..
    Holnap majd jön megint a lehülés...:music:Franciska Te is cukros vagy??? vagy csak a határán vagy??
    Ez is kezd már terjedni, egyre több idősebb embertől hallom, hogy diétázni a kell..:sleepy:

Eventtel jól állok, ma beakartam fejezni, de hiányzik még 2000 gaz, el sem hiszem..
    Ricsikém már olyan jók a verseid....komolyan, megismerjük belőlük a lakóhelyedet és környékét is...
    Dani talált kis helyesírási hibát, de abban a sorban a sorvége is ban-ben.....;)
    Szia Hella! Én sem ismertelek eddig.... nem tudom, de mintha már jártál volna erre felénk kicsit régebben...
    vagy nem jól emlékszem?...:) De üdv. itt nálunk!

ljanika6, [-Hella-], Koppi és 3 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia Gizus !

Nekem is feltűnt, de költői szabadosságnak véltem és békén hagytam....:)

Részemről kifújt az event, várom a szerdait...:)
    A Gyáram most a "Valószínűtlen" nevet viseli és annak is 4. szintjénél járok...:)
    Nem titkolom, vettem fejlesztést is közben.

ljanika6, nyific, olegka9 és 2 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Az tényleg szándékos volt.:) városba-templomba---- így rímel a legjobban, mégha nem is helyes.:oops:
    Örülök, hogy tetszik!:D De ez mind csak kitaláció. A személyek és a hely se
    léteznek. A valósággal való mindennemű hasonlóság vagy egyezés csak a véletlen műve!:D;)

ljanika6, mimi, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  10. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szia Gizus!
    Sajnos cukros vagyok már 4. éve. 2-es típusú, de diétával és gyógyszerrerel jól karbantartható. 20 volt mikor Pestre a II. Belklinikára kerültem. Minimális inzulin terápia után átállítottak gyógyszerre. Bizony néha előfordul egy kis kilengés a diéta terén (kenyééér).
    Hiába a ch csökkentett az nem ugyanaz. De szigorúnak kell lennem magamhoz nnna.:)

Szomorúan vettem tudomásul, hogy már nincs elixír :cry:. Azért ezek a dinnyék nem adnak annyit. Főleg nekem a bahán jelentett sokat a szintlépéseknél. Mindegy majd csak megküzdök a többivel is.

iboly54, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A dinnye sajna nem olyan, mint az elixír. Én is hiányolni fogom.:cry:
    Sajnálom, hogy cukorbeteg vagy. De hoztam neked egy kis nasit!:D Cukormentes!
    https://www.nosalty.hu/files/imagec...t_kepek/188531_178898_20140726-p1090440-2.jpg
    Vehet belőle mindenki!:)

Utoljára szerkesztett: 24.3.19
    iboly54, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Óh Franciska sajnálom, de ma már azért nem annyira nehéz a cukordiéta betartása, igaz pénztárca kérdése is...
    Nekem is volt a közelmúltban terheléses cukorvizsgálatom... 5x szúrtak, mert az én Dokim.... na Ő mindent akar tudni.:)
    de hálistennek nem vagyokj cukros, de azt mondta,... azért ne bízzam el magam..... mert elég közel vagyok hozzá,
    így azért én is odafigyelek az étkezésre, de nálunk ez nem olyan probléma, szeretjük a zöldségeket,,,, mondjuk én a a gyümölcsöt is,
    de pld. a banánt kerülöm...
    Már régóta "jó kenyeret" eszem, teljeskiőrlésű tönköly jó kenyér.... ez a neve.... nekem ez nem probléma... finom,
    de egy-két szeletnél többet nem eszem egy nap... durumtészta, sajt, alig van benne szénhidrát..
    Nekem a sütemény a gyengém, na azért azt eszegetem is, persze nekem annyi még belefér...

Ricsikém értem én, hogy így rímel, de olyan szót kell keresni, ami rímel is, meg helyesírásilag is jó...;)

Danikám a te gyárad már nagyon jó szinten van, én nem vettem fejlesztést, sőt, lehet ki is maradt eventnél is..
    na majd meglátom hol kötök ki...:)

iboly54, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát ez van. Ez most ilyen lett. Még kezdő vagyok, legalább megpróbáltam.:)

iboly54, nyific, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !

Nemrégen elmondtam, hogy II-es diabéteszes vagyok, ráadásul idősebb koromra laktóz érzékeny is lettem. (Csőstül, jön a baj alapon...)
    Ráadásul vége az elixírnek is...;);)
    A dinnyéről amit helyette hoztak, egyéni véleményem van.....Nem pozitív....

Utoljára szerkesztett: 24.3.19
    iboly54, nyific, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  15. [-Hella-]

Szia nyific!:) Koszönön szépen! Igen nagyon régen jártam erre. :)

nyific, ljanika6, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Koppi

Részemről eljött a szundi ideje.
    Jó éjt Kuckólakók !

nyific, ljanika6, mimi és 3 más kedveli ezt.
  17. [-Hella-]

A versek irásában nincsenek kötött szabályok.Amikor elkap az ihlet szivesen használom a régi ékes szavakat..pl.."Minden vagy nékem mint Kisdednek Édesanyja karja kit simogatón mint a lágy szellő óvón féltőn betakarja..Ajkadon nem érkezik szó helyette szemed becéz, szólni sem tudok rabul tartja lelkem magához igéz..Az vagy te nékem..mi nélkül nincsen már létem,ami nélkül már nincsen menedékem.."csak egy apró részlet vagy úgy tetszik szösszenet :)

Jó éjszakát neked is! :)

Meg én voltam a Papnő anno a chat falon! :D :D

Kérlek, figyel, hogy egymást követően ne írj hozzászólásokat!
    Ilyenkor a szerkesztés gombbal ki tudod egészíteni a következő poszttal a mondandódat! A fórum használata ismertetőben a dupla, tripla posztok összevonásáról is olvashatsz!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.3.19
    nyific, Koppi, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok !

Ennyire Hétfő van? No, lépek én is.

Visszajöttem. Nézek jobbra, nézek balra, sehol senki...:(
    Pedig, hoztam volna némi vidámságot...:)

Utoljára szerkesztett: 25.3.19
    *misi66*, iboly54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  19. [-Hella-]

Mimi..nekem ia csak sorban sikerül..max én ugrálok munkába menet :D :D

mimi, ljanika6, nyific és még 1 ember kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Ricsikém köszönöm a nasit nagyon finom volt.
    Gizus! A Jó kenyeret én is sokat ettem de azt is meg lehet unni. Jelenleg fehér tönkölybúza lisztből készítek saját magamnak kenyeret. Sokat kell kísérletezni a legjobb állagig de még mindig elfogyott.

Lassan helyreáll a lelki békém is(nagyon lassan!)amit a VV okozott.

mimi, ljanika6, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.