Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizus! Akkor nem lesz palacsinta, hacsak nem sütök magamnak:D venni biztosan nem. Titokfát sem vettem-veszek, ezt a bahamarafát hol olvastad:music: én sem láttam még, sőt még mahagónifám sincs. Majd egyszer lesz, ha másként nem, cserekor.
    Úgy látom mindenki nagytakarításra készül, én is a jövőhétre tervezem. Remélem meg is valósul, ha az idő nem szól közbe.
    10 kor kell aratnom, addig még kicsit körülnézek a birtokon.

Mindenkinek szép jó éjszakát! :)

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ibolyom én vettem 8-8 fát...hátha... és a vásárlásnál a titokfánál az " I " információ betűt megnéztem és ott
    láttam a Bahamarama fát..
    Én is elköszönök mára.... Jóéjszakát!:)

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 8 más kedveli ezt.
  3. iboly54

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 7 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia !
    Köszi a reggelit felséges volt !

Az esteolyan álmos voltam, hogy bár megírtam a kis szösszenetet, de csak most küldöm el.... !
    Egy életem egy halálom felkiáltással beszereztem mindkét csomagot a +1 garantált fával.
    Így mindösszesen lett 2 bahamai pecsétfa és 3 ősfenyő.
    Ha ól lesz legközelebb azt kihagyom.

5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ibolya, ez a reggeli nagyon kedvemre való! Falatoztam belőle, utána meg kávéztam, máris jól indul a napom:D
    Fákat most nem vettem. Mióta vannak, még nem volt ilyen, ólakat már rég nem veszek, a fákat még sosem hagytam ki, de mindent el kell kezdeni valamikor.
    Az event araszol, 24/26-nál tartok, hát nem lehet mondani, hogy száguldok:D

Tegnap megfőztem mára is, így egész napom a takarításé és a farmé lehet:p:D

6. nyific

Sziasztok!
    Húúúh de finom reggelit hoztál Ibolyom.... nagyon figyelmes vagy, és a kávé is én a habosat választottam..:p
    Danikám gratulálok a fáidhoz.!:) Én csak pár darabot vettem mindkét helyre, de csak egy mahagónifám lett
    ezen a farmon... ennyi.:music:

A Bahamarama fa tisztázódott,... a bahán az XXL-es fákat jelenti..xD
    Erika nálam az állás 54/5 azért még ide is kell jócskán... én már kókuszos felröpit nem kérek!
    Ma is ragyogó időnek néz ki... lesz is egy kis kirándulás:)

7. iboly54

Kedves egészségetekre a reggeli, na meg az ebéd is.:) Biztosan már mindenki túl van a vasárnapi finomságon :music:
    Én csirkeragu levest, oldalast és csirkemellet sütöttem krumplival és rizzsel, salátával. Nagyon rákaptam erre a basmati rizsre, lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz és azt is keveset. Nagyon finom csak bő vízben ki kell főzni, kis kókuszzsírral és kész, nem ragad, nem pempős. Desszert, kókuszkocka.

Gizusom bocsi, véletlen ment kókuszos felröppenő, holnap majd jobban figyelek;) nem lettek új fáid, megint nemo_O na ezért nem veszek már. Nekem még az a mahagóni sincs:p

Danikám! Gratulálok a fákhoz, én már nem veszek ezt sem, mert nem szokott szerencsém lenni, csomagot meg azért nem mert tele van felesleges egyéb fákkal.
    Erikám! Nem tudom hogy lesz a jövőheti takarítás, esőt mondanak már ma estétől, hmm lehet elmarad az ablakpucolás:music:pedig nagyon ráférne.

Event lassan halad, nem lesz meg még a felhő sem:music: most még úgy tűnik, de majd nyugtával a napot:D

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. terika01

Én megpucolom, bármilyen idő is lesz, mert most vagyok itthon, most tudom megcsinálni, és nem nagyon lehet halogatni már. Még reménykedem a jó időben.

9. nyific

Erika sajnos majdnem minden napra esőt mondanak..... de talán lesz azért jó idő is.... és megtudod csinálni,
    amit szeretnél....
    Eventtel jól állok,, 75/23 ez a mostani állás, reggelre meglesz a felhő.... holnap már nem tudok pontosan aratgatni,
    meg kedden sem... szóval a felhőm már bizti meglesz..:)
    Ibolyom nem feladni! Meglesz az a felhő.... majd meglátod...
    Diétához még annyit mondanék, hogy én inkább bulgurral helyettesítem a rizst... a basmati is jó, de a bulgur vele ellentétben
    sokkal kevesebb CH-t tartalmaz... ami pld.. cukrosoknál nem elhanyagolható.. a krumplinak magas a CH-ja....
    no ez a diéta nem olyan egyszerű dolog...:)

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

11. nyific

Ricsikém szépek a kis tulipánjaid..... most már biztos itt a tavasz, ezt a virágok is érzik. :)

egvan a felhőm... most már csak csodás dinnyét kérek! felröpit már nem...
    Jóéjt!:)

Kergekacsa, *misi66*, mimi és 5 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Szia Ricsi! Csodásak a virágjaid, ilyenkor mindig úgy sajnálom hogy nem kertes házban lakok :( nekem is lehetnének ilyen gyönyörű tulipánjaim. A szülői háznál nagyon sok szép virág van még most is, nem rég raktam rendbe a virágoskertet, a tulipánfa is virágzik már:inlove:
    Aztaaaa Gizusom, Te aztán jól belehúztál ;) hogy csináltad :music: jelenleg én így állok: 44/36, talán lesz belőle valami, de úgy látom pont kicentizem az event végét :D ez is ritka nálam.

Nálunk már esik az eső, nekem nem hiányzott, de a földeknek nagyon kell.

Jó éjszakát, szép álmokat! :)

13. Koppi

Sziasztok !
    Bokros teendők miatt nem voltam itt egész nap.Sajnos.
    Talán jobb lett volna itt. Talán.
    Ricsi !
    Jók a képek...:)
    Csináltam én is néhányat délután...tessék:

[​IMG][​IMG]

A képek Galaxy J5 mobillal készültek...

Jó éjt Mindenkinek...:)

Utoljára szerkesztett: 7.4.19
  14. terika01

Sziasztok! http://m.blog.hu/na/napipuszi/image/kave-suti.jpg lóg az eső lába, de nem baj, akkor is jó napom lesz, mert úgy döntöttem:D ma délelőttre van pár elintézni valóm, mennem kell, hazafelé bevásárolok. Remélem, nem ázok el.
    Az event csak vánszorog, most úgy érzem, hogy a felhő sem lesz meg, de már nem is érdekel. Nem tudom behozni azt az időt, amit event helyett munkával töltöttem. Ha ilyen eventek jönnek, el sem kezdem, nem bosszankodok emiatt, csak majd 10 év játék után elég lehangoló, főleg, hogy eddig nem volt probléma egy eventet befejezni. Lehet, hogy vásárolni kellett volna? Hmm. Akkor nekem nem lesz kész eventem.
    Gizus gratulálok, gyors voltál. Előbb küldtem ajándékot, utána olvastam, bocs, ma még deszka ment, de holnaptól dinnyét küldök.

15. nyific

Sziasztok!:) Nálunk süt a napocska... délután remélem nem fog esni, mert mennem kell.

Erika köszi a finom kávét, és milyen finom sütit is hoztál.... na azzal csak módjával..:p
    Nekem most az volt a szerencsém, hogy csüt,péntek, szombaton tudtam aránylag időben aratni,
    nappal a prizmásat, éjszakára pedig a békelazát... és így simán meglett a felhő... ma még a hosszút ültettem,
    de talán még egyszer eltudom ültetni, mert kora délután nem leszek itthon.:)
    Nem vettem semmit, és így meglett a felhőm...

Danikám! ezek a szép virágok a kertetekben nőttek??:)

16. Koppi

Szia Gizus !
    A gyerekkori barátomnál fotóztam a 3 gyümölcsfa virágot és a tulipánt.
    Sajnos nálunk az első emeleten nem nő ilyen fa...:):D
    Én csak a karácsonyi kaktusz virágával büszkélkedhetem, amely összetévesztette az évszakokat, mert december óta virágzik egyfolytában...:)

17. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek
    Bocsánat, hogy nem jelentkeztem de eléggé benáthásodtam és estére már csak az ágyikót kívántam.
    Itt nagyon szépen süt a nap és jó melegen.
    Az event 33/31. Jutok ameddig jutok. xD
    Nagyon szépek a virágaitok. Nálunk is szépen virágoznak a kertben a fák. xD

Kergekacsa, *misi66*, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !
    Immáron csak szemicskélek egy s mást.. A felhő rendben a 100%-os terménybónusz is...:)

Kergekacsa, *misi66*, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  19. nyific

Fanikám csak nem készen vagy??? Szuper!.. ahhoz képest, hogy nem nagyon lelkesedtél
    még event közben sem... sőt...:)
    Nem hoztál a kaktuszról képet.... az én kaktuszom január elején virágzott, valami csodálatos volt!
    A jobb oldali részét az eventnek csak az tudja megcsinálni, aki vásárol... vagy esetleg éjszaka nem fekszik le...
    aki mást mond, az hazudik--:music:

Kergekacsa, *misi66*, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Igazad van. Én is azért jutottam idáig mert csináltam ezt is, azt is és most sehol sem vagyok.

Dani nagyon ügyes vagy.

Kergekacsa, *misi66*, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.