Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én majd csak holnap fogok csövezni..... ma keverek csöveket... és holnap megyek a pályára.:)
    Röpi nálam is jól jön, szerintem 0 percezni nem kell majd-.-
    Erika lehet nekem sem kellene ólat venni..., mert általában nem adja az új ólat... na még gondolkodom rajta,
    persze akkor csak 6 db-ot vennék... többre nincs keret...:music:

Kergekacsa, terika01, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Bocsi, hogy csak most értem ide, de már készülődök a hétvégi szülinapokra :)

Nekem is jól megy az event, csak termelek és keverek. Még nem döntöttem el, hogy variáljak v hagyatkozzak a játék által felkínált variációkra. Nem tudom mennyivel kell többet kapálni, ha az utóbbit választom.
    Nem veszek semmi titkosat, mert sosem kapok az újakból már régóta :(
    Elpörgettem sok-sok partyt és nem kaptam bónuszt :( bezzeg mikor nem eventeztem, akkor jött 2 is :D Nektek gratulálok a sikeres pörgetéshez :)
    A ládás válogatásból csipegetek, hátha lesz egy kis szerencsém.:music:

Gizusom! Te annyira népszerű vagy, hogy már napok óta nem tudok küldeni ajándékot. Nem mindig van rá időm reggel, később meg már biztos nem férek be hozzád :(

Nekem viszont elég kevés napi ajándék jön, nem tudom miért :( pedig minden szomszédom játszik.

Érdekes ez a nemesítés....nálam a krókusz gyorsan meglett, a krizantém viszont nagyon sokba fog kerülni, rengeteget beadtam már és még a 3 pipa hiányzik.
    Még fél órát kell várnom az aratatásra, pedig már nagyon álmos vagyok. Nem szeretem ezt a 7 órás növényt :(

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Koppi, Kergekacsa, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép estét kedveseim!
    4 pálya kész. Volt, hogy korrigáltam az ajánlottat, de óriási segítség az ajánlott is, kukorié is. Éjfélkor kéne aratnom. Vagy ébren leszek, vagy nem. :D:D
    Addig nem nemesítek tovább, amíg a fehér liliom kész nincs. :)
    Na eddig volt tegnapi a poszt, csak itt maradt. :(
    .....................................
    6 db-ot vettem én is, de csak egy zebra volt benne érdekes. Az is van már. Mindig bedőlök.
    Iboly kedves, nálam minden második nap sorra kerülsz, sőt van hogy úgy jön ki, hogy minden nap. Szerintem cseréld le a lustákat. ;) Jobb lett volna, ha annyi ajándékot lehetne küldeni, ahány szomszéd van.
    Függetlenül az időtől legyen jó napotok!

4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! http://szerkesztek.hupont.hu/felhasznalok_uj/1/0/104398/kepfeltoltes/kave-reggeli.jpg
    Borult, hűvös idő van, vissza kapcsolták a fűtést, el is lehet állni.
    Lehet, nem is baj, hogy hagytam magam rábeszélni az eventre (azért olyan nagyon nem kellett győzködni) egész jól haladok, igaz, csak a lehető legrövidebb útvonalon. A felhő meglesz, aztán, hogy játszom-e még a többiért a boltban, azt nem tudom:D de előfordulhat:D

5. nyific

Sziasztok!:) Kávét megkóstoltam, köszi Erika...:p
    8)Eventtel én is jól állok, meglátom ma meddig jutok, itt van még a holnap...
    én sem tudom meddig lesz kedvem csövezni, egy-két dolog jól jönne, de még nem tudom mennyire lesz kedvem...
    Ibolyom reggel általában én is rohanok... nem mindig küldöm el az ajándékot., később meg már küldöm azoknak,
    akiktől már addig kaptam... majd figyelünk,... :)

Koppi, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Drága jó NAgyfiam elvitt ebédelni, gyönyörű csokrot is kaptam. Holnap nem tudnak jönni, így ma köszöntöttek.:inlove::inlove:
    A KIsfiam majd este telefonál, amikor az állatok már rendben lesznek. :)

genka53, Sali~*.*, Ninett79 és 8 más kedveli ezt.
  7. nyific

Mimikém akkor a Te napod ma szuper!:)
    Event szépen halad, a 10 pálya kész, most már még 4 bizti meglesz.... ha meg több, akkor egy-két dolgot kiváltok
    még...:) Az idő nálunk ma egész nap szomorú, borus...:sleepy:

genka53, Sali~*.*, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  8. iboly54

Sziasztok! Szép estét! :)

Nagyon nem szeretem idő van itt is, egész nap esik szép csendesen és nagyon hűvös van. Remélem holnap délutánra már eláll, utazom Anyukámhoz :inlove: anyák napi síremlékkel :cry::oops:
    Ma már voltunk az Anyósomnál, holnapi napba már nem fér bele, de így is nagyon örült nekünk:inlove: nagyon jól tartja magát, pedig már 92 éves:)
    Kb 5-re hazaérünk és utána lesz a szüli és névnapi családi ünnepség:) el sem hiszem, hogy már Lara is 13 éves lett:inlove: a Lejlus meg novemberben lesz 13:inlove: imádom őket :)

Event..... én még csak 6.-nál tartok, nem jutott többre idő, holnap sem lesz, majd hétfőn.
    Holnap biztos nem lesz időm beköszönni sem, távollét igazolva :p

Mindjárt aratok és megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek! :)

genka53, Sali~*.*, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Jövök már ebben a nagy szürkeségben, az embernek kedve sincs kimoccanni itthonról, mert állandóan esik.
    Jó, tudom, kell a mezőgazdaságnak, de nekem már sokk. :)
    Még mindig 10 fok környékén vagyunk legalább.

Az event haladgat. Ráérek...
    Hova siessek? :)

Utoljára szerkesztett: 5.5.19
    Kergekacsa, genka53, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

Sziasztok!:)
    Szia Dani! Itt is esik egész nap... mi is elszaladtunk a temetőbe ... de ott minden olyan hideg-rideg, vizes volt...
    és hideg is van... állítólag holnap még hidegebb lesz.
    Mi arról beszélgettünk, hogy vajon mi lesz a gyümölcsfákkal ennyi eső után...:oops:
    Event megvan , felhő kész... ma még ültettem, mert egy-két dolgot szivesen kivennék a boltból...
    Holnap már nem kérek felröpit, mindenkinek köszönöm... talán a csodá--latos dinnye jöhet..:)

Ibolyom az ünnepelteknek gratulálok! :)

Kergekacsa, genka53, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nálunk is ugyanaz a helyzet időjárás ügyileg. Eső, szél és hideg. Olyan mintha ősz lenne.:oops:
    Az eventben a 10. szint következik. Nem tudom miért, de valahogy lassan haladok. 385 érmém van.
    Pedig igen komoly segítséget kapok Nettitől.:inlove: Nélküle sehol sem tartanék!:)
    Hálás vagyok neki.
    Nézzétek milyen szépek a nyíregyházi Kossuth téren a virágok! Tegnap reggel fényképeztem
    őket munkába menet:
    https://kepkuldes.com/images/97053e29410f3f0705bd52ae2accf339.md.jpg
    https://kepkuldes.com/images/06493cdfc41f99f8da7ba5ea8b9ae4db.md.jpg

Kergekacsa, genka53, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  12. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Időjárásilag ugyan az. Eső, hideg, szél.:(
    Eventtel én is haladok bár nem olyan gyorsan de meglesz.
    Most jöttünk haza a lányoméktól. Sajnos tönkre mert a kocsijuk így mi mentünk anyák napját ünnepelni.

Ricsi! Nagyon szépek a virágok. :)

Kergekacsa, genka53, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi!:D Ilyen szépségeket látva még szombaton is élmény munkába menni.:music:

Kergekacsa, genka53, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszöntök mindenkit! Tegnap nem voltam jól, betett az időjárás a vérnyominak, így nem utaztam Pestre. Szerencsére ebédre volt még maradék, így nem zsíroskenyérrel ünnepeltem. :) KIsfiam is jelentkezett még délelőtt, így szép napom lett egészen. Jó pár réteg ruha van rajtam, pedig nem vagyok fázós, sőt.
    Iboly! Ünnepelteknek gratulálok. Most a látogatás volt a fontos. Lásd, nekem már nincs kit látogassak (bár ma szédelegve temetőbe se mentem).
    Dani! Nem csak a mezőgazdaságnak, a városoknak is kell az eső. Nekem örömöt okoz, Fehérvárt el szokták kerülni a felhők. Olyan tiszta-szag van most. :)
    Ricsi! Tényleg szépek, mind felemelte a fejét az esőtől. Majd én is hozok a környezetemről képet - csak ne felejtsem el lefényképezni, rendszerint buszhoz igyekszem. ;)
    Gizus! Az event nekem is kész, már csak egy adagot őrlök, ne vesszen kárba a meglévő cső. Én se kérek több csövet.
    Legyen szép a hét, remélhetőleg letudtuk a fagyos szenteket ezzel a c@r idővel.
    Most pedig üljetek le, hoztam reggelit is.

15. iboly54

Jó reggelt! Sziasztok! :)

Nagyon durva az időjárás..... kértek egy kis forró teát:music:
    http://eloben.hu/uploads/2017-12-15/3515b703b0cd15e11174b82774ac6c11_640.jpg

azért egy kis kávét is főztem...
    http://s3.images.xmagazin.hu/2017/04/04/07/46/www.tvn.hu_0df6855c81d38d248de595bf4aa31598.gif

Tegnap nagyon fáztunk a temetőben, hideg szél esővel, minden csupa sár....jujjj, nagyon nem volt kellemes.
    A családi ünnepség viszont nagyon jól sikerült :)
    Gizus! Köszönöm szépen :)

Eventbe ma kicsit bele kell húznom, de meglesz :)

Most megyek, kicsit szellőztetek, aztán be kell gyújtani, csak 6 fok van. :(
    Mimikém! Köszönöm szépen a kávét, reggelit és a gratulációt is.:inlove:
    Remélem mára már jobban vagy :) sajnos ez az időjárás nem kedvez senkinek, nekem ma 96/ 70 volt, este meg felmegy 130-ra.

Ricsikém! Nagyon szépek a képek :)

Ti milyen ügyesek vagytok..... kész az event, nekem még sok van vissza, de igyekszem :)

Legyen nagyon szép napotok! :)

Utoljára szerkesztett: 6.5.19
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Ricsi !

Úgy gondoltam én is lefotózom ma azokat a szépségeket a városodban, de az időjárás áthúzta a terveimet. :(
    Ugyanis végig szakadt az eső és a szél időnként rá is tett egy lapáttal.:(
    Érdekes módon egyetlen egy mezőgazdasági vontatóval sem találkoztam. Biztos otthon ülnek a gazdák és várják az eső végét.
    A kocsi hőmérője végig 6 fokot mutatott.

Nekem is kész a felhősor, de bambuszkodok még kicsit. Majd szerdán megyek a boltba vásárolni...:)

Kergekacsa, genka53, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Kergekacsa, genka53, hangyácska77 és 8 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az csak mesebeli lesz, de 9-én lesz a nagy karbantartás. A mesebeli meg hol lesz, hol nem lesz. :D Úgye jól olvasom?

19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon cudar idő van, egyfolytában esik, fúj a szél, hideg van és sötét. Alig vártam, hogy haza érjek. Legalább itthon jó meleg van.
    A felhő meglett reggel, most még ültetek, amit ki tudok szedni a boltól, azt kiszedem. Nem is volt rossz ez az event így, hogy lerövidítettem az útvonalakat.

20. nyific

Sziasztok!:) Nálunk hasonlóan cudar az idő... reméálem holnapra kicsit javul, vagy legalább nem esik mert jelenésem van a Dokinál, kontroll.
    Eventet ma befejezem végleg, amit akartam még kiszedtem a boltból, felröpit már nem kérek!!!
    Erika látod, ugye jó, hogy mégis eventeztél...;)
    Salinak puszi... legalább láttunk kicsit....:inlove:

Kergekacsa, genka53, terika01 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.