Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] mosolyos ébredést.
    Én ma sokat vállaltam, remélem nagy részét teljesítem. A nem eventező nyugalmával kívánok szép napot!

ljanika6, jófarmerlány, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Végre hétvége és végre süt a nap, igaz, állítólag nem sokáig. Most már nem bánnám, ha maradna a napsütés, mert a kánikulát nagyon nem szeretem, na de ezt sem. Semmi sem jó:p:D
    Mimi a palacsintád reggel is jó volt. Hoztam mellé kávét http://img7.indafoto.hu/2/7/26027_3...82569_3c989514368683d4751de9d831255e20_xl.jpg
    Jófarmerlány, örülök, hogy leültél egy kicsit közénk, remélem,szokásoddá válik:)

Az eventek haladnak, a traktorosból az egyik kész van, a kulcsból és a kormánykerékből kell még tizenvalahány darab, és az is kész.
    A tenyésztést hagyjuk. két teljes kör ment le, de semmi említésre méltó. Nem ugrott. Nem is nagyon kellett tenyésztenem, de úgy voltam, mint Ibolya, reménykedtem, talán most lesz valami. Hát nem volt. Be is fejeztem. A kártyásban 20-at játszottam, de nem valami nagy eredményeket érek el:D:D mert sosem tudom már, hogy mit, hol láttam:oops::D általában 39 pontot szerzek. A fejlesztéseket azért már kiszedtem, most majd mazsolázok a boltból.

ljanika6, jófarmerlány, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia + minden ! :)
    Köszönöm a kávét !
    Szintén a reménytelenek nyugalmával eventkedek. Ráérek, más gondom nincs.
    A keresgetésnél 40 érme mindig összejön.
    Én úgy csinálom, hogy mobillal lefotózom és visszakeresek, ha ismerős alakzatot látok...
    Ha nem, úgy kattintok még egyszer.:)

ljanika6, mimi, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Remek idú van... de a fű eszméletlenül nagyra nőtt... a férjem küzd vele, a motorossal próbálja vágni,
    az elektromos szóba sem jöhet. sajnos nagyon nehéz... én még segíteni sem tudok...:)
    A teraszon a lap-toppal szórakozom... 21 játékból megvan a felhő, és egy fejlesztés lombházra...
    Elég kevés, pedig mindig 41 pontom, vagy mi érmém van... mégis..:music:
    A plusz szinszorzós kütyüt én nem vettem meg, mert már most unom a gaz ültetést...:sleepy:
    Ittam egy kis kávét, hátha az majd segít... na de miben is?...xD

ljanika6, mimi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki ! :)
    A kávé reggel finom volt, köszönöm Erika!
    A napocska itt is sütött egész mostanáig, sajnos csak rövid életű volt, mert holnaptól megint jön az eső és a szél... brrrr, nem szeretem idő várható .:(
    Az event "haladgat, igaz még csak "gyüjtögető" módban . Én akkor szoktam csak elkezdeni a beadogatást, amikor minden megvan
    hozzá ! Most úgy látom, ezzel a tempóval hétfőn kész leszek mindennel .Van még idő bőven, nem hajtom magam már régóta, semmilyen eventtel.
    Az Anyák napi ajándék nagyon aranyos, kár , hogy a 3 külön ajándék 180 FA kerül .:(Ha 50-50 FA lenne darabja, vettem volna egy 150 FA csomagot, de így nem veszek semmit, süssék meg a logikátlan kínálatukat !! Szerintem, ha egy picit olcsóbban adnának mindent, sokkat több embernek nyílna meg a pénztárcája !/magánvélemény /
    Jó pihenést, jó eventezést és szép estét mindenkinek !

ljanika6, mimi, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Sziasztok !

Szombat délután révén, összebarkácsoltam minden traktort.
    A keresgetős még várat magára, de nem aggódom. Ha nem lesz meg, akkor így jártam...:)

ljanika6, mimi, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Szia! olyan hosszú neved van, rövidebb nincs??:)
    Szóval, általában én is először letermelem a gazt... de most az első huszat eljátszottam.... a lombház fejlesztést szeretném, mert azt nem vettem meg.... és még ha lesz erőm termelni.. egy-két dolgot a boltból..
    Én ilyen kütgyüket már nem veszek, pláne 60 FA-ért.... dehogyis, még mit nem...:music:
    Danikám ügyes vagy, nekem még az egyik tratoros hátra van, azt hiszem kevés ólat raktam ki... a tenyésztést meg most már abbahagyom, mert kell még a szupitáp máskorra is... majd rakok még ki ólakat..

8. terika01

A traktoros kész van, nem volt rossz event. A másik is megy, csak lassan. Nekem nincs türelmem összevárni a gazt, ahogy érik, úgy keverem, és játszom el:D A kész felhőhöz 3 játék hiányzik, de szeretném a fejlesztést is, így az a terv, hogy végig megyek.
    Gizus, melyik a szintszorzós kütyü?
    Gizus, melyik a szintszorzós?
    Aranyért én sem veszek, elég lesz, amit ajándékba kapunk.

ljanika6, mimi, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Mennyit is kell játszani a felhőhöz? Elfelejtettem...Likas az agyam valahol...:(

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nekem egész jól megy az event. A memóriajátéknál 41 pontok jönnek, de sikerülget
    a 43 is. Úgy csinálom, hogy sorba megyek. Az első kettő mondjuk malac meg liba: ezeket mondogatom
    magamba. A következő egér meg tehén: akkor már mind a négyet felsorolom. Így rögzül. :)
    A Lábbal festett ajándék meg a Szorgos segítők a szintszorzós. Vagy nem ezekre gondoltál?:oops:

11. nyific

Erika Ricsi jól írja, az anyák napi ajándékoknál lehet majd megvenni holnaptól, mikor kapjuk az ajándékot...
    Én nem veszek semmit..
    A memóriásnál is van egy kitehető kütyü.. de nekem nem kell., valami.. nem is tudom 3x lehet aratni..
    Nem váltottam ki...
    Dani a felhőhöz én 16,5 játékot játszottam... 41-es volt mindig az érmék száma..

12. terika01

30-at, a felhőt a boltban kell kiváltani, és 30. játéknál lesz meg a három kitehető. De kiválthatod a boltban is, akkor lehet, hogy nem kell annyi.

Ja, az a kitehető! Na ez nekem nem lesz:D
    Gizus, ha szeretnéd a lombházfejlesztést, akkor megkapod azt a kitehetőt is.

13. nyific

Látod Erika, et a szelektív olvasás... én persze kiváltottam a felhőt...:music:noooormális? xD
    Jobb, ha megyek aludni... Jóéjt! :)

14. Koppi

Szia !

Belelendültem és ez a másik felhő is meg van...:)
    Még termelgetek, de tét nélkül...:)
    Jó éjt Neked és mindenkinek...így vasárnap, éjfél után...:)

ljanika6, iboly54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek

Most szomorú azt idő. Tegnap nagyon szép idő volt így a lányomék ebédfőzés gyanánt összedobtak egy kis grillezést. Volt grillezett csirkemáj kovászos uborkával. Imádom. Jelenleg egyedül vagyok mert a párom le ment Zalába a viskótxD kinyitni és előkészíteni a nyárra.
    Az eventnél csak a memóriásat csinálom. A traktorhoz nincs elég állatom, meg szupitápom hogy kitenyésszem a kellő állatokat.
    A boltból kiszedem ami kell.
    Itt egy kis kóstoló ha valaki még nem reggelizett volna:)

ljanika6, iboly54, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszi a reggelit! Már nagyon éhes voltam!:)
    Dicsekszek egy kicsit! Bárány tenyésztés:
    https://kepkuldes.com/images/e9e12fdbcf95a29a33d7031435fec0ea.md.jpg
    Nem látszik túl jól, de felülről a harmadik sor. Négy simából lett egy rózsabari!:inlove:
    Gondoltam ütöm a vasat amíg forró:
    https://kepkuldes.com/images/53af31ea3fba8721683825fb9418aabb.md.jpg
    Ez még rosszabbul látszik, de négy barna bariból egy rózsabari!!!:inlove:
    Igaz nem arany, de azért ez se rossz. Pláne, hogy már egy jó ideje nem volt ugrás nálam a tenyésztésben.:(

ljanika6, iboly54, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  17. terika01

Sziasztok!
    Gratu!! Ez aztán a szerencse!

Megvan a másik felhő is, de nem hagyom abba, a boltban van még mit kiszedni, és már csak 7 játék hiányzik a végéig.

18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok mindenki !
    Reggel óta "hétágra" süt a nap, jó lenne, ha maradna is , mert szeretem .:)
    olegka, a reggeli fincsi volt,köszi érte, azt sem tudtam mit válasszak belőle .;)
    ricsi, gratulálok a sikeres tenyésztéshez!
    Én is tenyésztettem egy párat, persze, csak takarékosan. Ennek nagyon örültem, ritka "vendég" az ilyen nálam.:)
    https://kepkuldes.com/images/b26679dd46893ca36b28047b396eab98.png
    Reggel sütöttem egy kis almáslepényt, de már hire-hamva,én meg sem kóstoltam , de biztos finom lehetett, ha még a morzsáját is eltüntették .:D
    Szép, napsütéses délutánt mindenkinek !

19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Viskó.... :) Olvastad? Ismered A viskó c. könyvet?
    Ez igen! Szerencsés kezed van ma. :)

Reggel kiöntöttem valamit, a feltakarításnál észrevettem, hogy a pult záródeszkája alá is ment. Kipattintottam a deszkát és ezt találtam. Nem látszik, de csomó mindent csak késsel tudtam felszedni. Még nincs kész, nem bírja a karom. Veletek kicsit fellélegzek, aztán folytatom.

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi a gratulákat!:D
    Köszi! Én is gratulálok a gyöngyhaladhoz!:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.