Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon örülök neked is. Az a helyzet, hogy nem könnyű mindenkivel beszélni. Pár szóra futja csak. :)

A sütirecept megint az aláírásomban van. :D

Sali~*.*, olegka9, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nem nehéz belekeveredni az eventekbe:D annyi van, hogy azt sem tudom, hol vagyok:D
    A farmossal nem sok dolgom van már, az üvegházba kell még egy kör gaz, a szirmok megvannak, a pincébe holnap meglesz a gaz, de ott nagyon gyéren jönnek a hervadt szirmok. Éjszakára és holnap délelőtt hosszút ültetek, talán jobban adja.
    A bahás olyan, mintha egy helyben toporognék, alig haladok. Egyszer érjem el a 9. szintet mindnél, egy tapodtat sem megyek tovább. Ha ugyan addig megcsinálom:p:D

Sali~*.*, olegka9, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!:)
    Jaj tényleg, kiszültek képek is.:)
    Priviben adok címet, arra én is megtudom kapni?:music:

Sali~*.*, olegka9, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Éjszakára én is hosszúzok mindenhol. A férgek is lassan jönnek pedig még kell 530.
    Sziromból még kell 300 a felhőig, és ugyanennyi a fejlesztéshez, de ott a krókusz
    besegíthet, ha nagy a baj. A hervadt sziromból is kell még vagy 250 a fejlesztésig. És ezek mellet még
    azért kell eventgaz is a baháról meg a teliholdról. A koszorúról meg nem is beszélek! Nem semmi. Vajon ezek után mit fognak
    még kitalálni? :oops:

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Dani is fotózott, meg még többen, majd szép sorban megkapjuk - remélem. ;)

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat a farmtalin... még most is lázban égtek...
    Palika Te is ott voltál?? hallom milyen jóképű fiatalember vagy.... :)
    Ricsikém a férgek nálam is nagyon lassan szaporodnak, de mindenkinél így van... mi lesz
    ebből...:music:
    Erika nekem is elegem van már... a paradicsomosnál még a pince hátra van, de nincs meg még az új gaz... majd holnap..
    Én is csak a 9.ik csinálom, a malac, meg a mókus már kész van.. ott viszont van még idő...

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Idő van persze, csak annyira nyögve nyelős, lassú, alig haladós. Én egyformán dobálok, sorban, 5., 6. szinten tartok mindnél, csak holnaptól egy kicsit lassabb lesz a haladás. A másikkal holnap megleszek, ha lesz elég hervadt szirom. Nem tudom mi lesz a következő, de ez után a dömping után lehet, hogy pihenek egy eventet, mert jóból is megárt a sok:D

8. nyific

Igazad van, ez most nekem is nagyon sok... val.szeg a következőt én is mellőzöm.....
    A piactérisnél azért megyek sorba a karakterekkel, mert a fejlesztéseket, már rakom is az alapra... és már kamatozik..
    eddig van 4 fejlesztésem...
    A hervadtat még meg sem néztem,
    Neked is szép estét! Holnap már mindenképpen adogass be, ne hagyd az utsó pillanatra, mert ha kell még valami,
    akkor legyen időd letermelni... a férgekkel lehet Neked is lesz gondod....:music:

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Palika17-

Szia Nyific!:)
    Ott bizony, most voltam a pestin először.;):)
    Egy kis meglepetés voltam a korommal.:D:)
    Szuper.:)

Sali~*.*, olegka9, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)

Jól látom, hogy mindenki csinálja az összes eventet?:music: Én még mindig nem tudom, mikor-hova-mit xD
    De haladok szépen, remélem meglesz az összes felhő, de ha nem az sem nagy baj. Nálam is már csak a pince van vissza.
    A teliholdasnál a férgek miatt lelassultam, de a végére az meglesz :music:

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a tali, biztosan nagyon nagy élmény megismeri személyesen is azokat akikkel nap-mint nap kapcsolatban vagyunk. Mindig sajnálom, hogy nem vettem részt egyszer sem :(
    Szeretnék én is kapni képeket, kitől kell kérni ?

Megosztom Veletek is örömömet, Lara 2. helyezett lett az országos kerékpár versenyen :inlove::inlove: nagyon büszkék vagyunk rá.
    Még hazafelé tartanak, de már megvolt az élmény beszámoló:inlove: ami nekem döbbenet, hogy 48-50 km-es sebességgel tekerto_O
    Szerencsére minden baj nélkül ért célba, nem mindenkinek sikerült ép bőrrel megúszni:(

Nálunk az éjjel megint esett, nem keveset és ma délután is, aztán kisütött a nap is :)
    De jó hogy megint itt vagy :inlove:

11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Gratulálok Larának, nagyon ügyes volt. Büszke lehetsz rá. Csodás eredmény.

Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, remélem legközelebb sikerül majd.

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Köszönöm szépen:)
    Rákészülök a szeptemberi talira:)

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  13. -Palika17-

Szia Iboly!:)
    Köszi szépen, kedves vagy.:):inlove:
    Hamarosan ismét, majd újra megtalálható leszek egy plusz helyen.;)

Sali~*.*, olegka9, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért én titokban reménykedtem, hogy te is eljössz. ;
    De most már tényleg... de tényleg.. :D
    Akkor az itteni Lara-díj is megilleti Larát. :D Gratulálok, fantasztikus lány!
    Azért az avatarodban a 17 sejtet valamit. ;) Legalább is nekem jelzett. Igaz hogy Salit is kicsit másképp gondoltam. :)

A férges combó lassan megy. Igaz, kimaradt egy egész nap.

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Jó reggelt! Szép napot kívánok! :)

Megterítettem az asztalt....... jó étvágyat!

Később jövök! :)

Sali~*.*, olegka9, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! Bizony nagyon jó találkozó volt. nagyon gyönyörű farmaranyfát készítettél, nagyon ölültem neki. Fel is kerülta díszpolcra, a famtalálkozós ereklyék közé. Lehet, hogy nem emlékszel rám, Lujza vagyok az épektől.
    Néha bekukkantok hozzátok olvasgatni, nagyon aranyos csapat vagytok:):)

Sali~*.*, olegka9, Samborg és 10 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziasztok!:)
    Palika az már biztos, hogy szemtelenül fiatal vagy....:inlove: Jól tetted, hogy elmentél....
    Mimikém már többször invitált,, lehet egyszer feladom az elveimet, és, ha időpontban jó, akkor
    egyszer én is elmegyek egy ilyen találkozóra...:)
    Ibolyom köszönöm a reggelit... Mimikének a kávét....:p Larának gratulálok! nem kis munka lehet mögötte...
    Lujza kedves, ide bármikor jöhetsz, mindig, mindenkit szeretettel fogadunk..:)

Sali~*.*, jófarmerlány, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm, valószínüleg élni fogok vele.
    palika valóban szemtelenül fiatal, de nagyon aranyos. Bár minden fiatal ilyen lenne:):)

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Lujza!
    Emlekszem rad , bocsi ha nem soroltam fel a neved meg sokaknak sem , orulok, hogy teteszett a facskam , orommel keszitettem nektek. En is orzok minden farmos ereklyet , puszi mindenkinek :inlove:

Sali~*.*, jófarmerlány, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, gyere csak többször. :)
    Az ereklyékre én mágnest ragasztottam és a hűtőn sorakoznak. :) Még az első Ponyvaregényes is megvan. A második már nincs. :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.