Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Be kukkantok én is hozzátok, mert biztosan találok ismerős Gazdákat! :) :) Örömmel olvastam itt is a beszámolót a szombati taliról. Szuper jó volt, és várom a következőt! Ami kicsit el szomorít, bizony, nem tudom én sem az újabb társaink nevét, de igyekszem nagyon, hogy pótoljam, és a következőn már mindenki helyen lesz...:) :) :) Élmény volt újra együtt lenni!

Reggel meg lestem a kis farmaranyfát, ami Szuzi csodálatos ajándéka, de nem találtam alatta egy petákot sem.....lehet, hogy nem szeret az üveg szekrényben? :) :) :)
    Az eventeket csinálom, mindet. Annak ellenére, hogy 3 napig úton voltam, lehet, hogy sikerül be fejezni őket. Szép estét, jó játékot!

Sali~*.*, jófarmerlány, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sütike !
    Én is kiteszek minden farmos kütyüt a könyvespolcra...mindig...:)/ Mióta járok a famtalikra..
    Jó éjt....... valószínűleg kihalt a topik mára..:)

Utoljára szerkesztett: 20.5.19
    Sali~*.*, jófarmerlány, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Élvezet benneteket olvasni... hogy milyen kellemes élmányt szereztetek a találkozón...
    Egyszer én is majdnem elmentem... még Baby szervezte, a Ponyvaregényben volt, Karácsony második napján,
    le is volt beszélve minden, de éppen aznapra, előző nap bejelentkeztek vidéki rokonok látogatóba..
    Igy aztán nem tudtam elmenni...:sleepy:
    Eventeknél egy felhő már megvan... a piacteresnél 3 karakter kész, van 313 érmém...
    a horrorosnál sajna kevés a féreg... de remélem az is meglesz.:)

Sali~*.*, jófarmerlány, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ma végre napsütésben mentem dolgozni reggel:D, aztán meg jégesőben jöttem haza:D Na jó, megvártam míg eláll, és csak utána indultam el, mire hazaértem kisütött megint a nap, és most megint dörög az égo_O. Mindenesetre nálam tavasz van, elraktam a dzsekit, és csak ősszel veszem elő. Most már legyen elég egy kardigán:D

Tényleg jó olvasni a beszámolótokat a taliról és arról, hogy milyen jól éreztétek magatokat:) és milyen sok vendég volt ma, de jó:)
    Gyere csak, örömmel látunk.
    Szia Palika!:D

Ibolyom! Gratulálok Larának! Ezek a lányok nagyon ügyesek:)

Eventeknél lassan minden a helyére kerül. A farmosnál megvan a felhő, 200 körüli hervadt szirom választ el az utolsó fejlesztéstől, és részemről be is fejeztem, minden megvan, amit szerettem volna. A bahás lassacskán bandukol, de azért halad, ott van még mit termelni, bár a sípvirágból már nem sok kell.

Sali~*.*, olegka9, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Jó lenne, ha az őszi talira eljönnél. Hihetetlenül jó élmény !!..:)

Sali~*.*, olegka9, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Aki szeretne a kepeket +2 rovid video a talalkozorol ,szivesen elkuldom ha irtok nekem baglyot es adtok email cimet . Ez a bagoly nevem is ;)

Sali~*.*, terika01, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Aranyosak vagytok, lehet rászánom magam.... de addig még sok idő eltelik... és én is csak az idősebbek táborát
    erősíteném...:)
    Szia! Na most itt a kérdés, hogy akik nem vettek rész ezen a talin, azokkal mi a helyzet?? a képküldést illetően.:)

ljanika6, Sali~*.*, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia, szerintem itt nincs idősebbek vagy fiatalabbak tábora csak kapások tábora. ;) Az pedig jó nagy. Várunk ősszel!

ljanika6, Sali~*.*, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    És ez pontosan így is van....ahogyan leírtad....
    Mi farmosok egy nyelvet beszélünk. Kívülálló egy kukkot sem ért belőle...:)
    Inkább kényszeredetten kinevetnek bennünket....

ljanika6, szöszi50, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Palika! A kor csak külsőség. Lélekben szerintem aki ott volt a találkozón nagyon fiatal. :)

11. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia ! Azoknak is szivesen elkuldom, csak nem fogjatok tudni , hogy ki kicsoda ;)

ljanika6, Sali~*.*, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  12. nyific

Köszi. Kedves Tőled..... hogy elküldöd, majd kitaláljuk közösen... valakivel..:)
    Megy bagoly-...
    Ha itt mindenki egykorú, és egy nyelven beszél, akkor... majd ősszel visszatérünk a talira...:)

13. Koppi

Jó éjt Kuckólakók !
    Én jobbra el....mert pöndörödik a csík a pizsamámon....:)

14. nyific

Én is elköszönök mára... aludjatok jól! Jóéjt!

15. Koppi

Jó reggelt kuckólakók !

Itt a keleti végen felhős az ég és 15 fok vagyon. Esik e ma ?
    Reggelit nem hozok, lusta vagyok.:)

ljanika6, Sali~*.*, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt! Sziasztok! :)

Semmi baj Danikám, én készítettem pár szendvicset nekünk és a betévedőknek, hátha ma is jönnek a szomszédokból is :inlove::p
    https://www.programturizmus.hu/medi...54-barabas-etterem-hidegkonyha-1493989516.jpg

főztem le kávét is...
    http://baristaakademia.hu/wp-content/uploads/112014-latte-art-lead-594.jpg

Itt tegnap is esett délután és este felé is :( ma sem lesz másként :music: egyenlőre süt a napocska.

Húúúú, ezek az eventek..... többet sosem kezdek bele ennyi egymás hegyén hátán borzalomba :oops: már nagyon irritál, de ha elkezdtem, be is fejezem. Soha többé ilyent xD

17. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Napsütéses tavaszi napot!
    Fogom írni, ki mit fogad meg. :D:D Magamat is beleértve. ;)
    Ilyen ez a kapa, ha el is határozod, hogy nem nyúlsz hozzá, beleugrik a kezedbe. :D
    A reggelit köszönöm szépen, a kávét is.
    Menős napom van, így jól kell induljak-érkezzek, hogy időben arassak.

18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Köszönöm a reggelit és a kávét Iboly! Gratulálok Larának! Igazán szép eredményt
    ért el!:)
    Az eventekkel nem állok rosszul. A paradicsomosból meg van a felhő, a teliholdas gazdakörisnél
    már csak némi féreg hiányzik. Viszont ezen az eventesterületes eventnél a léggömbvirágok nagyon
    lassan szaporodnak. De ott még van idő. Most már behúzom mind a három eventet!:D

Nettikém itt a megbeszélt jégkrém. Eper-vanília! Most vettem, még friss!:D
    Majd amikor talizunk meghívlak egy igazira is!:inlove:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=82897d1bbcb4ac001d23f89dad0b7275&oe=5D983BE0

És már itt is van az újabb event!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyaszépségverseny-2019-május.18089/#post-999234
    Ez már tényleg túlzás! A mostani sincs még kész, és már jön az új?>:(
    Kimarad és kész!

Utoljára szerkesztett: 21.5.19
    ljanika6, Sali~*.*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Köszönöm ibolynak a reggelit és a kávét, még titokban ricsi fagyijába is "belenyalogattam" .:D

Az eventek "készülgetnek", már csak abból a fránya féregből kell pár darab , sehogy sem akarnak előmászni.:D:wuerg::cry:2 x is hosszút ültettem a Teliholdason, remélem estére összejön.
    A mai ebéd kész, borsóleves/finom galuskával/ és sajtos tészta.Egyszerű és gyorsan elkészíthető menü és imádjuk mindkettőt.
    Aratnom legközelebb 3 órakor kell, szaladok is , mert mára vasalás/brrrr/ van beütemezve.Megfogadtam,addig ma nem fekszem le, míg az utolsó db is nincs kivasalva!!:)
    A talihoz csak annyit, jó lenne találkozni azokkal , akiket itt mindennap"látunk".Egyszer "összekapom" magam és én is elmegyek egy ilyen találkozóra . Szeretem a kedves, vidám embereket és igaza van Hermionénak, itt a játékban mindenki "fiatal", mert amíg ennyit tudunk "kapálni" öregek nem lehetünk .:D;)
    Legyen ma is szép, napsütéses napja mindenkinek !

ljanika6, olegka9, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Egészségedre! Szedjél nyugodtan!:)

ljanika6, olegka9, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.