Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimikém a TV sem a régi már... ill. a sugárzott adások... nincs semmi jó film, ha igen, akkor az ismétlés...:sleepy:
    Én most a teraszon a mobil telómról próbálkozom a farmon aratni vetni... sikerült végre, de bizony ez elég kicsi kép,
    csak akkor használandó,., ha valaki nagyon lelkes, ... és ügyes keze van... na meg a szeme is jó, ..
    Szerintem én sokat nem fogom használni... úgy érzem... ahová lehet, viszem a lap.--top-ot..:) de mit lehet tudni..
    A focit ki nem állhatom, bunkó egy sport.... a bunyósakat sem,, a vizeseket igen, főleg a kajak-kenut...:p

titjungne, terika01, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ha nem unod széthúzni a képet, meg vissza, akkor még látni is lehet. :) De tényxleg pici kép.

Úgy néz ki, reggeli aratással kész lesz a farmos event is. Bal oldalhoz egy lépés, jobb oldalhoz három hiányzik.
    Nem hittem volna, hogy kész lesz. Köszi a biztatást. :)

terika01, *misi66*, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

Sziasztok! Ez a meleg nem vacakol... ontja a nap a forróságot.... és egyre jobban belejön.
    Hoztam hűsítőt egy tállal, hogy mindenkinek jusson... nagyon fincsi.:p

Mimikém csak akkor használom, ha nagyon muszáj.... és max. egy aratásra, de jó, ha van...:)

titjungne, terika01, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Köszi a finomságot! Eszek is belőle amíg el nem olvad.;)

Nézzétek kivel találkoztam tegnap a kertben!:inlove:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=baeeba6daf9b6f021ecd75830af1508a&oe=5D914E65
    Ezt meg csak azért, mert szép:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=2821eb7391b31775292db595d5a2b7c9&oe=5D9D9985

terika01, *misi66*, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Itt is nagyon meleg van, de egy hűs szobában , ventillátorral és fagyival a kézben ki lehet bírni .:)
    Gizus, köszi a fincsi fagyit !;):p
    Én régen nagyon szerettem a focit, de amit és ahogy mostanában játszanak, az kiábrándító !!!>:(
    Vizilabda, úszás ,kajak-kenú jöhet bármilyen mennyiségben és mint , ahogy mimi, én is szeretem a snookert.Nézném napestig, csak most éppen Nyári szünet van .;)
    A Lámás event estére készen lesz, már csak a jobb oldaliból 1 beadás hiányzik . Az Erdei tisztást már nagyjából felszabadítottam, a köv. aratás után mennek ki az állatok, mert igencsak megfogyatkozott a pajtám .:( A sok event miatt alig van idő "állatozni".

Hoztam én is 2 képet , kertünk rózsája:
    és aranyos kiskutyánk:
    Legyen szép, egy hűvös szobában eltöltött délutánja mindenkinek ! :)

Utoljára szerkesztett: 10.6.19
    terika01, *misi66*, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Gyönyörű a rózsátok!:inlove: A kiskutya meg nagyon aranyos, de olyan kis morcosan néz.:)

terika01, *misi66*, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Ez a rózsa azért érdekes, mert ugyanennek a rózsának egy másik tövéről halványsárga rózsa nyílik, szerintem valahogy így nemesítették ki, az is gyönyörű, majd hozok arról is képet, csak most elvirágzott.
    Biztosan neki is "kutyamelege" van . :)

terika01, *misi66*, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

xD Ez jó!xD Szegénykék nem tudnak kibújni a bundájukból. :oops:
    Épp most tettem ki vizet a madaraknak, gyíkoknak a kertbe, nagyon meleg van, hátha idejönnek inni.

terika01, *misi66*, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is csal végszükségre töltöttem le. :)
    A hüsit meg köszönöm. tényleg fini. Rettenetesen párás a levegő. Nem tudom, más helyen hogy van, de itt a tó partján (a szomszéd utca után van egy kis tó) komoly pára van.

10. csillag

csillag Fórum mestere

Szia, sziasztok

Ricsi nálunk a kertben mindig van kinn egy nagy lapos edényben víz a madaraknak. Sok madár jár ide, csipegetnek a fűben és isznak a vízből. Van amelyik madár bele is áll az edénybe és a szárnyait csapkodva "fürdik. Nagyon aranyosak. Néha még egy-egy madárka a kutyánk (német juhász) ivó edényéből is iszik. A kutyusunknak is nagyon melege van, Őt a kerti csapra felszerelt kis "tusolóval" szoktuk fürdetni, ami nagyon élvez.
    Gizus a fagyiból eszegettem, nagyon finom volt, köszönöm.
    Zsóka

11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én virágcserép alátétben tettem ki vizet több helyen is a kertben. Méheket meg darazsakat már odavonzotta, de
    madarakat még nem láttam. :oops:
    Megvan a 188. szint!!!!:D Nemsokára 200!!!!:music:

12. csillag

csillag Fórum mestere

Szia Ricsi

Gratulálok a 188. szint eléréséhez. Valóban nem messze van már a bűvös 200.-as szint. Drukkolok,hogy mihamarabb elérd.

jófarmerlány, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia!
    Köszi! Nagyon iparkodok!:D Utána már lazábbra veszem a farmozást.:music:

Tényleg érdekes lehet, már alig várom a képet róla.
    Nekem csak a szokásos piros, sárga meg rózsaszín van, de nagyon szépek.

Utoljára szerkesztett: 10.6.19
    jófarmerlány, terika01, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

Már itthon vagyok.... nagyon meleg volt ma mindenhol... most látom milyen gyönyörű rózsák....
    imádom a rózsákat...
    Csak beköszöntem, és megyek is hüsölni a másik szobába.... Aludjatok jól!:)

jófarmerlány, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Valahol olvastam, hogy ez a kedd, sunyi hétfő....
    Ember tervez.... Lényeg az hogy az előbb jöttünk meg az SBO-ról Debrecenből, ahol reggel óta dekkoltunk apósommal.
    Az Öreg ott maradt a kórházban, mi haza jöttünk a pizsamájáért és egyéb ilyenkor szokásos tisztálkodó szerekért...
    Naná, hogy hétfőn jó idő lévén a papa biciklire kapott és elsuhant a fürdőbe.
    Fényes délben billegett haza a biciklijével a tűző napon. Letette magát délutáni szundira, persze, hogy nem takarózott be.
    Ma reggel telefonálnak az Sztk-ból, hogy itt van az öreg és 39,5 fokos láza van... Rázza a hideg, úgy hogy beszélni sem tud... (87. éves !)
    Na itthon aztán borult minden, ami mára volt tervezve és inóc a mentő után amelyik elvitte Debrecenbe.
    Természetesen, hogy a farmot nem szedtem le, még mobillal sem..
    Időm sem volt rá.
    Pedig mára zárat akartam cserélni a szemetesen, és mágneszár cserét irányoztam elő az egyik tsasházunkban.
    Maradt minden holnapra, vagy az utánra...
    Szép nap ez a sunyi kedd... :( :(

jófarmerlány, terika01, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!
    Danikám hát nem éppen ideális program volt ez a mai Nektek sem... szegény kis öreg... reméljük nem
    lesz komolyabb baja.. Sajnos már olyanok mint a gyerekek... vigyázni kell rájuk..:sleepy:

Nekünk is mennünk kellett ma... nekem a fodrásznál volt időpontom.. utána meg bementünk a Bankba... adategyeztetésre...
    Hát nem volt semmi... először is sokan voltak.... aztán végre mi jöttünk.. mi mindent kérdeztek:music: már nagyon untam
    de akihez kerültünk ügyintéző... na Ő sem volt a helyzet magaslatán... a csiga, biztos lekörözte volna...csak nem volt éppen
    nálunk.:mad: Végül aztán önkéntesen.... mert,., hogy kötelező... mindent megadtunk...
    Kérdeztem is az ügyintézőtől, hogy szerinte mit jelent az " önkéntes " szó .. na ezen kicsit felhúzta magát..
    szóval náluk ez kötelező... azért önkéntes...xD
    Most már jól vagyunk a hüvö szobában... Hoztam Nektek egy kis vitamindús hűsítőt...... egészségetekre!:p
    https://cosmopolitan.hu/app/uploads/2015/06/nyari-koktel-recept-cosmopolitan.jpg

jófarmerlány, terika01, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!
    Jobbulást az öregnek! Nagyon kell rájuk figyelni az biztos.:(

Én is ma voltam a bankban adategyeztetésen. De nálam minden rendben volt. Van saját
    bankár nénim:)inlove:) aki nagyon ügyesen pikk-pakk egyeztetett. Még sorban állni sem kellett, mert
    úgy húzom a sorszámot, hogy hozzá kerüljek.:music:

jófarmerlány, terika01, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  18. nyific

Úgy nézem ma nem voltunk itt sokan... biztos a meleg miatt, meg esemény sincs, én nagyon élvezem, hogy
    nem kell időre ültetgetni..... kis lazaság... kell ez is..:)
    Majd holnap kapjuk az eventismertetőt... remélem a végére megint nem raknak be.. a labirintushoz hasonló
    minijátékot...:music:
    Mára elköszönök... Jóéjszakát!

19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Bekukkantok én is egy kicsit. Ez a meleg kicsinált engem is mert egész délelőtt az orvosokat jártam.
    El kellett mennem a házidokihoz megmutatni mi lehet a nyakamnál mert megdagadt és borzasztóan fáj. Nyálmirigy gyulladás. Olyasmi mint régen a mumpsz volt. Beküldött a gégészetre. Persze, hogy nem volt rendelés. Csak azt nem tudom akkor minek telefonált oda, hogy megyek. Úgyhogy holnap ebben a hőségben megint mehetek.>:(
    Nagyon jól esett a hűsítő.
    Dani! Sajnálom a Papát. Ebben a korban hamar megfáznak és nagyon nehezen jönnek helyre. Remélem gyorsan meggyógyul:inlove:.
    Mi ez az adategyeztetés? Én nem kaptam semmit még a bankomtól.

20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Valami új törvény. Be kell menni, hogy megnézzék egyeznek e az adataid azzal ami
    nekik megvan. Kiértesítenek, ha menni kell. Nekem megváltozott a személyi igazolvány számom
    azért mentem be, bár nem kaptam "meghívót". :) Állítólag 26.-ától zárolják annak a
    számláját aki nem megy.o_O
    De ha nem kaptál behívót akkor nincs gond.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.