Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ma erőt vettem magamon. Többször is. :D:D
    Kiporszívóztam, aztán szundi is volt (hiába vonz az alvás, mindig találok valamit, "hogy majd utána"), és elolvastam a gangon az elmaradásomat. Újabban az Épek is sokat írnak. :D
    Most egy darabig megint nem megyek a gangra. Jó lenne, ha ami engem érdekel, azt egyből látnám, valahogy világítana. ;) :D
    Aludjatok jól, vacsorázom, aztán Honfoglalót nézek. :p

terika01, ljanika6, *misi66* és 4 más kedveli ezt.
  2. Farmerzsolt1970

Farmerzsolt1970 Fórum ezredese

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Megjöttem. Most olvadok. :D

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Zsolti most kezdi a farmozást, mi meg már pihenni akarunk.... hát igen...
    Zsolti túl öreg... mi meg túl fiatalok vagyunk.xD
    Már én sem tudom, hogy mi fog itt következni, de az az érzésem, hogy kapálni fogunk.:music:

Andi11, -Erika31-, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na az klassz lesz! Kapálhatjuk a havat!:) Vagy hóhányók leszünk?o_O

Adruka98, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  5. nyific

Ricsikém! Szerencsére nekem havat nem kell lapátolni..... de annyi minden kellene a farmra,
    és most megint pakolhatunk..:sleepy:
    De az event... az event.... már megszokásból is csináljuk.
    A mai napból nekem is elég volt.... jóéjt!:)

Andi11, -Erika31-, Adruka98 és 7 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

És ezt ki is használják. Úgyis tudják, hogy belekezdünk/megcsináljuk. Én is így vagyok ezzel.:)
    Ha már ilyen sok event van akkor csináljuk meg, aztán majd lesz valami.:D
    Jó éjt neked is.:sleepy:

Adruka98, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  7. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Kész lett a gazdaköris eventem :) Úgy örülök,végre egy kis sikerélmény :D Ez nem történik velem túl gyakran mostanában:) De igyekszem,nem adom fel :):inlove: Boldogság van :p :)
    Ricsi én már vissza sem pakolok a farmra,hagyom a kis 1x1-s földkockáimat a következő event-re:D Megszokásból :p :D

8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Gratula! :) Nekem is sikerült, befejeztem mindkettőt. Még épp időben!:oops:
    Én visszapakoltam, legalább kicsit változatos: kisföld-nagyföld, nincs messze az alföld! :D
    Úhh ez nagyon rossz volt!:wuerg:

9. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Nem is volt rossz,rímelt,mint a szép verseid :) De amúgy most komolyan,kicsit lusta vagyok visszapakolni,és mire visszapakolok,megint pakolhatok ki. Inkább termelek egy kis rózsát ,vagy szegfűt, abból mindig sok kell :)

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na majd faragok egy jobbat.:) Már a fejemben van nagyjából, tudom miről fog szólni.8)
    Persze csak ha a Kuckósok nem bánják!;)

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Talán ma a nap is kisüt. Itt a reggeli. :)
    Mióta nem dohányzom, azóta a kávéról is elfelejtkezem.
    Sose bánjuk, tudod te azt jól. :)

Gizus! Voltál fodrásznál? Csini lettél?
    Iboly! Pihentél is tegnap?

Nem kell mennem sehova ma, de lemegyek, muszáj kicsit megmozdulni. Sétálok kicsit, remélem a szél békén hagy. Mára még van ebédem.

Kergekacsa, terika01, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  12. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jó reggelt Kuckó lakók!:) A szél már csak fújdogál, a hó megmaradt, és hetedhét ágra süt a nap.:D
    Na jó, nem igazi sütés ez, inkább csak világol.;)
    A reggeli nagyon fincsi, kávé legurult. Köszönöm. Indulok nemsokára gyógytornázni, előtte kipróbálom
    a hóhányást. Kíváncsi vagyok, hogy bírja a könyököm. Aztán torna és bevásárlás. Ki kellene találni gyorsan,
    hogy mi legyen az ebéd.
    Legyen székely káposzta?:music: Vagy csak simán toros?
    Nagy kár, hogy a hólapátom nem motoros!
    :D
    Na majd jelentkezem. Legyetek jók! És el ne csússzatok!:)

Kergekacsa, terika01, mimi és 6 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt!!! Sziasztok!

Elállt a havazás.....végre, de cudar hideg van, nincs kedvem menni semerre:)
    Mimikém! Köszönöm a reggelit, a VV-ben is ez volt :p pihentem tegnap, ma is fogok hisz úgy is megvár minden munkaxD
    Páromnak van még főzelék pörivel, magamnak összedobok valami könnyű levest, lehet hogy azt a tárkonyost amit írtál a februári konyha menüben, nagyon megfogott;)
    Ricsikém! Jöhet a vers, nagyon szeretem az írásaidat:) a kezedre vigyázz, el ne csússz, hogy megint baj legyeno_O
    Én sem pakoltam semmit a farmon, megvárom a kiírást, aztán döntök csinálom-e :p bár most pihent a kapám, azt sem bánom ha kell vetegetni csak megérős legyen.

Kergekacsa, terika01, mimi és 5 más kedveli ezt.
  14. nyific

Sziasztok!:)
    Köszi a sok finomságot.... Mimikém ma megyek fodrászhoz, a tegnapit áttettem mára.
    Legalább nem esik a hó.... majd csúszkálunk a kis kocsimmal... majd erősen tartom a zablát.
    A férjem ugyan nem akar engem egyedül elengedni.... de majd meggyőzöm, hogy már nagylány vagyok,
    és egyedül is ki tudok kocsikázni.:)
    Iboilyom a köv. eventekre én is kíváncsi vagyok, ugyan mindent visszarendeztem vasárnap,
    majd kiderül, hogy beborul... vagy nem.
    Most nálunk ragyogó napsütés van... de cudar hideg.:sleepy:

Andi11, -Erika31-, Adruka98 és 8 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Megnéztem a soron következő eventet. Nnna, itt aztán ültethetünk ami a csövön kifér. :D
    Nincs malom, nincs semmi csak eventgazolás, meg felröpizés.
    Ehhez még a már-már legendás event krumplis tésztámat se kell megcsinálni.xD
    De legalább minden kertben lehet ültetni a dudvát! :)

*misi66*, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Küldöm fénypost! :) [​IMG]
    Örülök, hogy tetszett. Egyszerű, gyors és finom. Én szeretek újítani a kajában, untam már a régi módon.
    Tényleg lementem sétálni, én szeretem a hideget. A szelet viszont nem. A háznak ezen az oldalán nem fűj a szél ezért egy kötött kalap volt rajtam, naná hogy átfújt a szél rajta. Pedig mellette ott a kucsma. Szidtam magam rendesen. Viszont amikor nem fújt, remekül éreztem magamat.
    Közben visszavittem a boltba egy garanciális, elromlott aprítógépet, ami szó nélkül vissza is vettek, visszaadták az árát, így tudtam venni másfajtát máshol.
    Jól elfáradtam, most megyek szónyókálni kicsit.
    Eventet nem csinálom, az már biztos. Be akarom fejezni a lóherés gazdakörit.
    Majd estefelé jövök még. :)

17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! A nap itt is süt, de nem melegít, nagyon hideg van, de már nem esik a hó. A járdákat hol takarítják, hol nem, leginkább hol nem, lehet taposni a havat. Olvastam az event ki írást, nálam ez kimarad. A teliholdast várom, talán ki tudom váltani végre az utolsó területet, de ahhoz még sok macska kell.

18. nyific

Lányok! Mi az, hogy nem csinálom..... hát ez is event... nem is olyan nehéz,
    2 teljes nap és kész.:) Nem rossz a nyeremény..... annyira.:music:
    Nagyon jó lett a frizurám..... most már jöhet az event.... a teliholdason nekem is
    még sok macsektünci kell.. lehet, még most sem lesz meg a terület, én szupit erre nem áldozok.

Andi11, -Erika31-, Adruka98 és 7 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jogos Gizus! Egyetértek veled! Olyan nincs, hogy nem csinálom! Tessék neki ugrani, és
    lelkesedve kapálgatni velünk!:p Minimum ilyen vigyorral az arcon, mint ez a barifej!:D

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jöttem szép estét kívánni. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.