Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jó hogy mondod Erika, majd a férjemé be teszek, mert Ő aztán bírja, és szereti is az erőset... nekem már lángol a szám,
    erre Ő... igen kicsit érezni már...xD
    Hogy szeretnéd már látni a lányodat, azt bizony nagyon is megértem.... biztos jó lesz nagyon ez a pár nap.:)

terika01, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Megvolt a fodrász Gizus? :) Egyszer már megmutathatnád nekünk is a csini frizurádat. :)
    Biztos szép. :)
    Erika! Örülök,hogy jobban vagy. Vagy legalábbis kiderült mi a baj. :) De mi okozhatta?
    Kívánom,hogy nagyon boldogan teljenek a napjaitok a lányoddal, de tuti így lesz. :)
    Szia! Jó látni téged is. :) Merre voltatok? :) Vagy már írtad, csak én voltam figyelmetlen? :)

ljanika6, mimi, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen! Jó látni Téged is:)

ljanika6, mimi, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Én is köszönöm. :)
    Erikám, mi okozta a gyulladást, nem derült ki? Jobb már? :)

ljanika6, mimi, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  5. nyific

Szia Ninettkém! Frizura?? csak a szokásos, tudod én rendszeresen járok fodrászhoz, mindig is
    jártam.... érdekes én otthon nem szoktam a hajammal bíbelődni, és szeretem, ha mindig van frizurám.:)
    Te jól vagy?? A gyerekek élvezik a szünidőt? Mentek nyaralni valahová?

ljanika6, mimi, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Megvagyok,köszönöm kérdésed. :)
    Jó lenne menni valahova, de nehéz tervezni. A párom ingázik Miskolc és Győr között. Hol itt van meló, hol ott. Így nehéz tervezni. Voltunk már strandon a csajokkal, de eddig ennyiben ki is merült. Jó lenne még valami, hisz minden évben megyünk pár napra valahova. Nem tudom most hogy lesz... o_O

Utoljára szerkesztett: 16.7.19
    ljanika6, mimi, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  7. nyific

Elhiszem, hogy szeretnétek elmenni kicsit pihenni, kimozdulni... de nem mindig sikerül. Próbáld meg a lányokkal
    a legjobbat kihozni ebből a szünidőből, csináljatok nekik tetsző programokat, hogy jól érezzék magukat...és még lehet a közös nyaralás is összejön...:)
    Megyek alukálni, Jóéjt!

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok újra kuncogók!
    Sima rokonlátogatáson voltunk, ugyanott, ahol másfél hónapja temetésen .:(
    Sajnos pocsék időt fogtunk ki, alig tudtunk kimozdulni, pedig szerettünk volna fürödni is elmenni, de állandóan borult idő volt és többször is esett.:( /Vas megye/
    Egyébként egyszer egy "kuncogó" kérdezte, merre is lakom.:) Nos, Budapesten élek, mióta megszülettem és az nem
    mostanában volt . :D;):p
    Szép álmokat mindenkinek !

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
  9. nyific

Sziasztok Lányok, Fiúk!:) Mi újság van? nagyon nyomjátok az eventeket... nincs idő a pletyire sem.;)
    Én a csípős paprikást nyomom ezerrel, mert nem szeretném, ha a hétvégi lecsó nagyon csípős lenne, jobb,
    ha addig letudom az egészet, és eltűntetem a csípős paprikát.:)
    Ma még nem ettünk, nem ittunk.....hoztam amit találtam....

Anna kedves, lehet mi szomszédok vagyunk...xD

terika01, ljanika6, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  10. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek
    Paprikázok én is, meg keresgélek és néha pecázok. Már nekem sincsenek olyan jó csalik.

Gizus! Remélem a lecsó party jól fog sikerülni.
    Jövő héten nekem is kicsit több időm lesz. Bezár néhány napra a Mami ovi. Mennek egy pár napra Balatonra.
    Az orvosokat viszont már nem tudom kihagyni. Labor, labor hátán.

11. nyific

Én is remélem... habár már elég meleg lesz... de valahogy csak megcsináljuk.:p
    Azért, ha lesz szabadidőd majd kicsit pihenj is... tudom az orvos is fontos, de használd ki a szabadságot..:)
    Ha még egyszer én ilyen nagy hajszába, keresgélősbe belekezdek, vagy csak akarok, akkor üssetek rá a kezemre. Ez embertelen... nem is tudom miért kezdtem el.... 120 keresgélésen vagyok túl, felhő még mindig nincs.... már nem
    érdekel hány pontot kapok, csak a felhő meglegyen.. rögtön abbahagyom...
    A pecásnál sem állok valami fényesen, 36 játékon vagyok túl.. az egyik felhő a 75. játéknál van.. a másikat lehet
    nem is keresem meg...

terika01, ljanika6, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  12. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Most küzdök a 34. játékért:(

13. nyific

Te nagyon jól állsz, én nem vettem semmilyen csomagot, ill. kosarat... és nem is veszek...
    Mi lehet Danival? régen láttam itt...

terika01, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  14. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok
    Ma délelőtt megint nem tudtam a fórumot elérni, hibát írt ki. Nálunk esik az eső, de a hőmérséklet kellemes.
    A bahamás eventet befejeztem, egy 100 %-os bónusznak köszönhetően.
    Nálunk a mai menü zöldborsó leves, a második fogás a férjemnek túrós, tejfölös tészta, pirított szalonnával, Én pedig halat eszem joghurtos öntetes salátával.
    Igen Gizus Danit is régen láttuk, de Ibolyt is hiányolom.
    Legyen szép napja minden Kuckó lakónak.

Zsóka

terika01, ljanika6, nyific és 5 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok! Vonatoztam megint. :)
    Még mindig betegek?
    Ezeket találtam:
    Rövid sz.trágya vásár csak ma
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertrágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció.18352/#post-1014243
    Rövid boom
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-és-szupertáp-akció.18355/#post-1014250
    Páncél Panni vásár
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/páncél-panni-a-boltban.18354/#post-1014246

Ma lencsét eszem fasírttal. :) Utána meg [​IMG] . Persze ha elmennek a felhők, helyette [​IMG] :D:D
    Sajnálom a fülfájást, a fodrász munkáját én is megcsodálnám, a nyaralni menőknek szép időt, a hazaérteknek derűs munkába állást.

A paprikák növögetnek, a többivel úgy vagyok, hogy mindkét minijátékot csak a játék kedvéért játszom. Nem is tudom, hanyadik van kész. A keresgélés is jól megy, a horgászat is. :)

Zsóka, neked is! :)

terika01, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  16. nyific

Sziasztok!:) Hát elég szomorú, hogy a Kuckónk sokszor üres.... de hát ez van... Mimikém Te is mióta jó messzire költöztél,
    nagyon ritkán jössz közénk... köszi az infókat...
    A paprikás eventet befejeztem.... eggyel kevesebb...:music: A hajszánál még mindig nincs meg a felhő, de most már nem hagyom... 115 játékon vagyok túl... rengeteget kell keresgélni... a felhőig kell 145 keresgélés... iszonyú!
    A pecás is lassan halad...
    Holnap reggel Doki jelenésem van, hogy mikor leszek... nem tudni..
    Tsóka már megint hasonlót főztünk, én karfiollevest, és túrós csuszát jó sok pörcivel.... Jó én is ettem ám, csak a szlanyival
    vigyáztam...:p Te nem szereted a túrós csuszát?? vagy diétázol?...:)

terika01, Kergekacsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  17. csillag

csillag Fórum mestere

Szeretem a túrós-tejfölös tésztát, de én nem eszem ilyen szénhidrát dús ételeket.. ( ritkán azért "bűnözöm" egy kicsit).;) Ez a bűnözés főleg akkor fordul elő, amikor a gyerekek hazajönnek, nyolc főre főzök -közöttük három imádni való unokának-.:inlove: Ilyenkor sok a kívánság és nem marad már időm arra, hogy még plusz magamnak diétás ételt készítsek. Persze nagyon szívesen teszek eleget ezeknek a kívánságoknak.
    Zsóka

18. nyific

Zsóka kedves... neked diétáznod kell? vagy csak önszorgalomból csinálod?
    Et a kétféle főzés azért elég időigényes lehet..
    Megyek aludni... a horgászóssal már megszereztem az összes fejlesztést a boltból..majd rárakom
    az alapra..
    Aludjatok jól!:)

ricsi908, jófarmerlány, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Gizus, itt sokkal tovább tart minden, sokkal több a dolgom. Amíg Kispesten az orrom előtt volt a piac, az utca végén az obi, itt azért menni kell. Ráadásul mindent meg kell ismernem. Mire végigvásárolom, hgoy melyik hentes a jó.... És ez csak egy példa. Egyedül a sp.. van pont olyan távolságban, mint Pesten. Azonkívül ott "kész" lakásom volt, itt meg kell keresni, hol árulnak olyat, ami kell. Vagy a neten megkeresem, de az is rengeteg időbe kerül. :) De nem bánom, mert van dolgom.

Már a negyedik szintű paprika érik, sőt már valamennyi az 5-ből is van valamennyi. Ahogy jönnek a csalik, bedobom a horgom, a keresősből ma sokat játszottam, valaki megkért, játsszam el a cuccait.

Holnap sütni akarok pár palacsintát, talán paradicsomleves lesz előtte. :)
    És egy régi/új ismerőstől kapok barackot a jövő héten, tehját lesz dolgom. :)

olegka9, nyific, ricsi908 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.