Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok
    Gizus, igen diétázok, nem kell, de ajánlott és igyekszem az ajánlást betartani. Nem túl sok idő a kétféle főzés, mert általában köretet kell külön készítenem.
    Mimi a paradicsom leveles és a palacsinta nagyon finom ebéd. Jó érvágyat hozzá.

A táncos eventet gyorsan letudtam, a tenyésztésnél nem volt említésre méltó ugrás.

Zsóka

mimi, olegka9, nyific és 5 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Táncis event nagyon gyorsan kész lett, ugrás semmi, igaz, csak annyit tenyésztettem, amennyi a feladatba kellett. Egész jó ez az event mentes időszak, a végén még hiányozni is fog:D

Vége a szabadságnak, hamar eltelt ez a hét, de nagyon jól sikerült a kirándulás, jól éreztük magunkat, jó sokat beszélgettünk, sétáltunk.
    Lassacskán a fülem is gyógyul, még nem az igazi, de alakul.
    Nagyon finomakat főztetek, nálam ma töltött cukkini volt (ahogy elnézem, holnap is az lesz:D)

ljanika6, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    A Táncolós eventet én is hamar letudtam,ugrások semmi, csak a "kötelező" .
    A Tárgykeresőből 86-ot csináltam meg , a Horgászósból 38-at, szóval nem igazán haladok . :(
    A mai menű: borsóleves, rántott cukini, almás pite volt.
    Holnap megint grillpartizunk, névnapokkal egybekötve/Dániel és Magdolna/, csak jó idő legyen !:)
    Gizus, nem tudom, hogy Budapest melyik kerületében laksz, én a XVIII.kerületben .
    Nagyon "nyári szünet" van a kuckóban is, alig vagyunk itt egy páran, de talán ilyenkor ez természetes.
    Legyen szép estéje és szép hétvégéje mindenkinek !

ljanika6, csillag, mimi és 5 más kedveli ezt.
  4. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    TEgnap csak egy jó éjszakátra tudtam beugrani.
    Olyan finomakat főztök, hogy a holnapi ebédbe ami sült oldalas burgonyával nekem meg zöldséggel beiktatom a paradicsom levest is.
    Sajnos lassan haladok én is. Cukkinit majd akkor csinálok ha a lányoméknál megérik (lesz nagyon sok). Rántva nincs az a mennyiség ami el ne fogyna.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok

ljanika6, ricsi908, csillag és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Na én is beestem... egyáltalán nem volt jó napom... a táncolóst én is letudtam,
    még 20 keresgélős van hátra a felhőig.... és a horgászósból is még van elég...
    Lányok nagyon jókat főztetek... mi a tegnapit ettük, de 12-kor reggeliztünk, mert akkor értünk haza....
    Holnap viszont mi fogunk lecsót bográcsolni, már alig várom..:p
    Mimikém tudom, hogy idő kell, mire megismerkedj az új lakóhelyeddel... csak tudod szeretném, ha többet jönnél közénk.:)
    Örülök, hogy a kirándulás jól sikerült, de tudtam előre, hogy jól fogod magad érezni Linda közelében... én is így vagyok.
    A füledre azért figyelj, mert ez nem kis dolog... nehogy átterjedjen a középfülre...
    Anna Te a másik kedvenc kerületemben laksz, Mimi az első kedvencbe lakott .
    A szüleim is Kispesten laktak... meg ugye én is egy ideig,..... de a szüleim halála után eladtuk a családi házat,
    még néha szoktam arrafelé menni, pld. piac, kicsit nosztalgiázok.
    Mi most Budán lakunk... de lehet már találkoztunk, mert sokat jártunk Lőrincen is, meg voltak rokonok
    Vecsésen, és mindig a 135-ös busszal mentünk, a laktanyáig, és onnan gyalog a sorompótól nem messze laktak..
    Aztán később már kocsival mentünk körbe...
    Az ünnepelteknek minden jót kívánok!...:)

ljanika6, ricsi908, csillag és 5 más kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sőt! Legyen jó a hétvége is! :)
    Már megyek is tovább, le kell mennem a boltba, már harmadik napja tologatom. Kell vennem hármas elosztót, mert nem egészséges T-dugóban T-dugó. :D
    A palacsintából nem lett semmi, ellógtam. Megint a gép vette el az időt, de mivel senki nem szól bele a napirendembe, a beígért vendég se jött, nem zavar.

Gizus, a piac nagyon hiányzik, itt is van de össze se lehet hasonlítani.
    Anna, a következő vonatozásom alkalmából épp Lőrincre megyek, a Csontváryba a barátnőmhöz. :)

ljanika6, jófarmerlány, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  7. nyific

Hali! jol sikerült a lecso..a rètes is finya a telomrol irok most. Azert ez annyira nem jo :)

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nyami, de jó dolgokat főztök! :D Én ma nem kuktálkodtam semmit, mert sajna dolgoztam.
    De hozok egy kis desszertet a Kuckóba:
    https://kepkuldes.com/images/555d0ba44a512adbaebfe29151f7c0df.md.jpg

Most ettem, de van még belőle. :)

Ez a horgászós event nem valami szimpatikus így. Nagyon sokáig tart és nagyon lassan lehet haladni vele.:sleepy:
    Ha csak egy hetes lett volna akkor sokkal jobb lenne. Tenyésztős táncit én is összecsaptam gyorsan.
    Az állatkák kitettek magukért gyorsaságban, de semmi extrát nem hoztak össze.
    A tárgykeresősben 137 játékom van, holnapra talán megvan a felhő.:music:

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Kergekacsa, ljanika6, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Egészségedre! :D
    A paprika még nálam is hátra van. Az ötödik feladatból még mind a három. Hogy lesz ez meg holnap estére?o_O

Kergekacsa, ljanika6, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  11. nyific

Ricsikém én is 140-nél tartok,,, de én nagyon nem szeretem... alig várom már a felhőt....
    Innen azért nem szeretek írni, mert nagyon lassú a net.... a térerő is csapnivaló.. éearatok és annyi.
    A desszert fkinom volt....:p

Kergekacsa, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nyami, éppen most ettem én is ilyet...
    Imádom. :)
    Fej fej mellett haladunk, én is így állok. :)

Kergekacsa, ljanika6, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ugye milyen finom? Jobban szeretem, mint a görögöt. Az mégiscsak olyan mintha a rokonom lenne!xDxDxD

Vajon hogy lehet az, hogy egyformán haladunk???;)

Kergekacsa, nyific, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na, a görög is fini, ne bántsd magad.. :D
    De nálam a sárga a nyerő...;) Na érted,hogy értem?? :p

15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Értelek én Édes! Nálam is a sárga a befutó! Nagyon szeretem.A görög csak megpisiltet! xD

Neked is egészségedre! :D Már én is várom a felhőt, aztán szerintem be is fejeztem.

Mimike itt vagy? Kezdődik!!!!!!!!!:D:music:

Utoljára szerkesztett: 20.7.19
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Már nem voltam itt, mert kezsdődött. :D De végignéztem persze. Még jó, hogy ami előtte volt műsor, abba aludtam bele, így kedvenc Legolasom ténykedését végig nézhettem. Tökéletes karakterek, tökéletes sminkben. Döbbenetes volt a sárkány is. :inlove:

A paprikás még tegnap késő este kész lett, jópofa volt. Mondjuk a kitehetőknek sok értelme nem volt, egyszer kaptam paprikát tőlük.
    A tenyésztéssel is kész voltam korán, csak nem tudom, mi az értelme. Kitehetők a farmra sehova nem férnek. Felhő meg nekem fél munkáért nem jár. :D

Ma olvastam egy érdekeset, hozok nektek pár sort belőle:
    Visszajöttem, közben megtaláltam a linket is:
    Mennyire egészséges a mák - erre érdemes rákeresni!

A külső link nem maradhatott, ezért a címet írtam a link helyére! Megértésedet kérem!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.7.19
    Kergekacsa, jófarmerlány, nyific és 6 más kedveli ezt.
  17. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok. Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek.

Felénk nagyon meleg van, valósággal süt a levegő. Kimenni sem nagyon érdemes.

Ma fejeztem be a Nefelejcs gazdaköri azon részét, melyben a házi sárkány van. Nagyon sok növény kellett hozzá.
    Ricsi, Ninett a sárga és a görög dinnye is nagyon finom, én is is szeretem mind a kettő fajtát.
    Mimi a mákról nagyon érdekes és megszívlelendő dolgokat írtál.

Zsóka

Kergekacsa, jófarmerlány, nyific és 5 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

És megmagyarázza, miért kívánom annyira. De tényleg. :) A módszer viszont tök jó. El is fogom készíteni

Kergekacsa, jófarmerlány, nyific és 5 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Holnaptól újra munka:sleepy: nagyon jó volt ez a hét, még úgy is, hogy fájt közben a fülem. Mire dolgozni kell, azért meg gyógyult. Alig dolgoztam a farmon, a bahán állatok, fák vannak kinn, azokkal nem sok munka van, a farmon majoranna és juta van felváltva, nem győzöm hordani a gazdakörbe. A terményes gazdaköriknek a végére értem majdnem, az egyikbe hiányzik 100 tűzcsap és a nyalókás-hiúzos (édes levelezés) van vissza és kész. Nem kis menet volt. rengeteg terményt felzabáltak. A növényeseknek szerintem sosem érek a végére.
    Gratula! Elképesztő mennyiségek kellenek. Ennek még nem álltam neki, de ha ezt befejezem (alig párszázezer gaz hiányzik:D) akkor lehet, hogy az lesz a következő. Az a baj, hogy vagy event vagy a gazdakör. Van akinek így is megy, nekem sajnos csak nagyon lassan, de sebaj, elállnak:D

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok Kuckólakók !

Régen voltam, nagyon régen...
    De erősen dögrováson vagyok még most is.
    Csak egy röpke megfázással indult a dolog, ám mindenféle szövődménye lett.
    Nem részletezném. Még mindig benne vagyok holmi arcüreg gyulladással a dologban..
    Nálunk is nagyon meleg volt ma, de már dörög az ég és Nyugatról érkezik (?) az eső.
    Az eventekeket inkább hanyagolom alapon megy a dolog..

Utoljára szerkesztett: 22.7.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.