Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Ugye? :) Szerintem a sünik nagyon aranyos kis állatok! És milyen gyorsan szedik a kis
    lábaikat!:inlove: Nem is gondoltam volna, hogy mennyire gyorsak, amíg nem költöztünk ki ide,
    és nem találkoztam velük! Mindig azt hittem, hogy lassúak.

ljanika6, terika01, tuam77 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Ma még csoda jó idő volt, de most már biztosan jön a lehülés, és itt az ősz.
    Ricsikém nagyon vidám a kis bannered... édes a kis süni.:)
    Ma birkózom ezzel az előeventtel.... a komlónál tartok, de már ültettem ananászt is... majd egymás után szépen leszedem,
    a bónuszok hatása alatt..

ljanika6, terika01, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Köszi! Jó kis őszies! A süni az mindig :inlove:!
    Itt már be van borulva, állítólag már este esni fog. Megjött az ősz végre!:inlove::inlove::inlove::D

ljanika6, terika01, nyific és 4 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Itt van az ősz, itt van újra.... :)
    De fog még sütni a nap, csak annak már nem lesz ilyen ereje, mint tegnap volt. Elkezdtem átrendezni a szekrényem, a nyári ruhák mennek a "csomagolóba".
    Közben konyházok, rakott kel lesz meg paradicsom leves. A farmos káposztáról jutott eszembe. Abból meg ültetek annyit, hogy legyen valamennyi, hiszen játékba marad. :)

ljanika6, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Tegnap majdnem elfelejtkeztem a naptárról! Este 10-kor jutott eszembe, hogy nyissam!:oops:
    Nem tudom miről beszéltek az időjósok, de itt ma is kellemes idő van. Este esett, de most süt a nap
    és a szél se fúj.
    Köszi a kávét! Nagyon fincsi az ebéded!:inlove:
    Én ma nem főzök semmit, majd holnap. Most pihi van!8)
    Már csak öt játék hiányzik az eventből, úgyhogy kész lesz. A káposztásnál sincs már
    sok hátra. Még kell egy komlós beadás, de az ananászost még nem kezdtem el. A baha most
    le van foglalva az Elveszett palotával. Ha az kész akkor majd ananászolok.:)

6. nyific

Sziasztok! Ez a kis edzés event kész..... Káposztát én is termeltem még, ha már marad a játékban...
    Mimikém jót főztél, én tegnap csináltam rakott kelt, mi is nagyon szeretjük... maradt mára is, ma megint mennem kellett, de egy kis borsólevest sikerült még főznöm...:p

7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Eventek szépen lassan haladnak, ha készen lesznek jó, hanem , akkor úgyis jó lesz !
    A Sörös eventnél az ananászosnál tartok, az Elveszett palotánál 40 csákány kész, most kezdem "felhasználni" őket, legalább a felhő meglesz .
    A szép , napsütéses időben délelött és délután is sétáltam egy nagyot, ki kell használni ezeket a "jóidőket", aztán , ha esők jönnek , úgyis beszorulunk a szobába.:(
    Ricsinek aranyos a sünije, nálunk nyáron , a kertben három süni is "lakott", napokig etettük őket mindenféle jóval , aztán hirtelen eltüntek. Lehett jobb helyet találtak .:D
    Legyen szép az estétek!

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nálunk is jönnek-mennek a sünik. Egyszer az egyik beszorult a kerítésdrótba, szegényke majdnem megfulladt,
    mire ki tudtuk szedni. Egy darabig itt volt velünk, hogy lássuk jól van, aztán elengedtük.
    Ő az:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=b10c7f68e79250eb151dac5e52fa08e1&oe=5E38D60A
    Már lehet hoztam egyszer ezt a képet.:)

Vele meg még 2017-ben találkoztam:
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=8c8415a28f36c120bf73a0e6bf5b2e22&oe=5DF847F8

----------------------------------------------------------
    Sziasztok! Sehol senki? Merre kirándultok?:)
    Hozok egy kis pizzát, hátha benéztek.
    https://www.johnsonville.com/.imagi...ent/johnsonville-classic-pizza-margherita.jpg

Utoljára szerkesztett: 18.9.19
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem téli kuckót építettek falevélből. :)
    Fél 4, most lettem kész a konyhában. Fiaméknak készítettem pár napra kaját, így legalább ebben tudok segíteni nekik.
    Lecsót üvegbe raktam, majd felbontják, ha kell, pulykából (fiam csak azt ehet) pörkölt, hozzá kelkáposzta főzelék (látod Gizus, nem rakott kel lett, az élet felülírja a terveket :)) illetve a barátnőjének tészta, de azt ők főzik hozzá. A pulykacomb nagyobbik feléből pedig fűszerezett, lisztbe forgatott, két oldalt pirított, majd párolt hús lett barnamártással. Félig főtt, majd megsütött krumpli a köret.
    Még leírni is fárasztó, de megérte, örülnek neki. :inlove:

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Olvasni nem fárasztó! Még a pocim is megkordult!!! :D

ljanika6, jófarmerlány, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Mimi nagyon jókat főztél. Tényleg nagy segítség, ha kész kaját kapnak a fiatalok.
    Ricsi nagyon aranyos a bannered:)
    Holnap event, de nem kell kapálni:D azt szeretem. Felröpit gyűjthetünk bármiből, de csak a farmos malom használható. Megáll a sztáp termelés pár napra, pedig nem is ismer mást, más táp nem nagyon forog benne:) Mivel a röpi jön magától, nekiállok, megcsinálom. Van a boltban jó néhány dolog, amit szeretnék. A káposztást is megcsináltam, hamar megvolt.

12. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek

Nálunk nagyon szépen süt a nap de piszok hideg van és fúj a szél, szóval csalós.
    Előkészültem az eventhez. Kiraktam egy csomó fát meg ólat. Még a káposzta érik aztán ott is ólak lesznek. Remélem, hogy sikerül befejeznem. Nagyon kellenek az aranybanánok.

Ricsi! Nagyon aranyosak a sünik meg a bannered is. Lassan már nekem is őszi ruhát kell vennem.xD

Pénteken elég sűrű napom lesz.Meg van rendelve egy gyümölcs torta Dodókám névnapjára és jelenésem van cukorkontrollra a dokimhoz.
    Lehet, hogy egy kicsit csóválni fogja a fejét mert a legutóbbi leletem nem lett tökéletes.:(

13. nyific

Sziasztok!
    Én is megcsináltam a káposztásat, a sörfesztiválost is szeretném, jó, hogy nincs eventgaz.. egyébként a malom nálam is sz.tápot gyárt általában...:)

Mimikém a kelkáposztafőzelék is finom... meg minden amit készítettél.... a fiacskád miért nem ehet mindent,...
    remélem nem " csak " válogatós?:music: Gondolom, szivesen főztél nekik....minden anya így van ezzel, aki szereti a
    gyermekét...:)
    Franciska jó sütögetést! Dodókádnak Boldog Névnapot! Azért Neked jobban kellene vigyázni a cukorra..... tudod,
    hogy az nagyon káros, tessen tartani a diétát! :)

Ricsikém a pizzád... nagyon fincsi volt...:p Köszi..

ljanika6, jófarmerlány, mimi és 4 más kedveli ezt.
  14. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Én is felkészültem a holnapi eventhez, de bamba voltam! Már megint! A Bahát is beültettem
    hosszúval!-.-
    Nálunk szép idő volt ma is. Olyan 19-20 fok, és sütött a nap. Olyan szép őszies.:inlove:

És akkor honnan szerzed az állatkáidnak a tápot? Veszed? :)

15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Piacról. Ha nagyon drága a táp, ami kellene, akkor két sztáp közt keverek azt, de az nagyon ritka. Akkor veszek tápot is, mikor olcsó, nem akkor, mikor kell. Sosem lehet tudni, hogy mi mikor kell:D ha éppen nem kell, eláll a pajtában, itt előbb-utóbb mindenre szükség van:D

16. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nagyon ott vagy a piacolásban!:) Most nézegettem a tápot a piacon. Van olyan aki
    egy darabot tesz fel. Az miért jó?:eek:
    Egészségedre! Szívem-lelkem beleadtam!:D

ljanika6, jófarmerlány, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  17. nyific

Ricsikém Erika jól csinálja, így kell... Azért teszik fel egyesével, mert így akarják felverni az árát...
    minél többször raksz fel, mindig nőhet az ára...:)

ljanika6, jófarmerlány, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jah, értem! Ez nem szép tőlük, de ilyen a szabadkereskedelem!:D
    Jó, hogy itt vagyok veletek, mert itt mindig tanulok valami újat!:)

ljanika6, jófarmerlány, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  19. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Igenis minden szavad igaz. Sajnos a nyáron kicsit elszaladt velem a ló. Nagyon nehezen tudok ellenállni annak amit nem szabad. Nem sorolomxD. De most nagy levegő... és rendbe hozni a cukrot meg a súlyt is. Menni fog. ;)

ljanika6, jófarmerlány, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor te nem is ettél a pizzámból?:oops::cry:

ljanika6, jófarmerlány, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.