Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

De kell ha akarod, de nem a felhőre. Ami a felhőre kell, azt adja a játék, a boltból nem kell kiváltanod, csak ha pluszt szeretnél belőlük. Ez az egy nem kell a felhőre, ezt nem adja a játék, csak a boltból tudod kiváltani, ha akarod.

mimi, ljanika6, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jaa! Most már értem!:) Szövegértelmezésből egyes! Mehetek vissza a helyemre!:music:

mimi, ljanika6, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika gratulálok! Ügyes vagy.... nekem még maradt gazdaköri....:music:Az almák tényleg finomak...:p
    Én érméért csak akkor váltom ki, ha marfad érme.... sokkal többe kerül, mintha FP-ért váltanám...
    Ha kész a felhőm, akkor FP-ős variációkkal gyüjtök FP-t, aztán majd meglátjuk mennyire futja..

mimi, ljanika6, olegka9 és 3 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok...szépe estét!:)

Gizusom ezek az almák......nagyon szépek és milyen egészségesek :) hol tudtok 100 kg almát tárolni, hogy finom maradjon?
    Hetente veszek másfél kg-t, kívülről szépnek látszik, mikor elvágom, tele van barna pöttyökkel :( pedig nem olcsó.
    Erika! De jó hogy szóltál, én sem vettem észre, hogy kitehetőt is ki kell váltani....köszike! :)
    Ricsikém! Nekem is még 12 menüt kell összedobnom a felhőig, remélem meglesz 0 percezés nélkül is.
    Elkezdtem a len nemesítését, a krizantém még nem sikerült, felfüggesztettem egy időre, elfogyott a növényem :(

mimi, ljanika6, olegka9 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Drukkolok neked, meg mindenkinek a Kuckóban! :)
    Hajrá-Hajrááááááá...:D Úgyis készülni kell a...aaaa... úhh, nem jut eszembe! Olyan az agyam, mint
    a szita. :(:oops: Ahol be kell dobálni dolgokat, és nagyon-nagyon szoktunk szurkolni.

mimi, ljanika6, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Az a TOP Ricsikém. :p

mimi, Kuzdern, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Az az! Köszi Édes! Az életbe nem jutott volna az eszembe! Tényleg nagyon lyukas az agyam!:oops:
    Nem is értem a postán, hogy mernek rám bízni bármit is. Még milliós összegeket is!xD

ljanika6, iboly54, olegka9 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Ninett79

Hmmm, nos azt én sem értem...xD;)

ljanika6, olegka9 és ricsi908 kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

xDxDxD Egyszer véletlenül hazaviszem...o_O ... veszünk belőle kukoricát!!!xD

ljanika6, Kuzdern, olegka9 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Ninett79

Aztán véletlenül nem kell többet dolgozni menned.. :D

ljanika6, olegka9 és ricsi908 kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hát annyi pénzzel amit hazavinnék nem is kellene többet... bár akkor én mennék börtönbe...
    te meg élnéd világodat a milliókkal... az úgy mégse jó! Nehogy már jobb legyen neked, mint nekem!:p

ljanika6, Kergekacsa, mimi és 2 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Arra értettem,hogy nem kéne menned, mert kirúgnának először is.. :p
    Aztán a sitt jobb, a híd alatti résznél, nem? :D

13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor jössz velem te is, mert feldoblak! Együtt ülünk a tömlöcbe Drágám!

14. Ninett79

Én nem tettem semmi rosszat...:eek:

15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Te vagy a felbujtó!:p

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 3 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Hmmm, mióta? Én nem kértelek ilyenre, csak te vagy szenilis... Fiatalon is előfordul ez. :p

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 2 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sugalltad, hogy ezt tegyem! :music:

18. Ninett79

Jól van, holnap megyünk a dilidokihoz(téged kivizsgáltatni), addig is jó éjt! :) xD;)

ljanika6, Kergekacsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Okés! Végül is a diliház is jobb, mint a híd alatt! Elleszünk ketten a gumiszobába!:D Jó éjt!:)

20. tuam77

tuam77 Járnitanuló

Sziasztok! Egy újabb hét. Elképesztő gyorsan telnek a napok.

Szia! Gyönyörű termés. Nagyon finom a frissen szedett alma. :inlove:

Szia! Nagyon finom ízletes levest lehet pulykanyakból készíteni. Nagyon szép tiszta idő volt szombaton, igazi kirándulós idő.

Szia! Mi is igy járunk alma vásárláskor. Most is vettünk, kivül szép egészséges, belül meg barna. Tervben van nekünk egy Szedd magad alma szüret, kert hiányában így tudjuk csak megoldani. Kedvenc almám a Pink Lady alma, de sajnos mifelénk nem tudok hozzájuttni. Mai ebéd gombapörkölt nokedlivel, és a maradék pulykanyak leves tegnapról. Szarvas pörkölt elfogyott. Sütemény porhanyós kifli, én így ismerem. Diós és mákos, tegnap sütöttem délután.

Teljen szépen a hetetek. Mindenki Vigyázzon magára.
    Üdv: Krisztina.

ljanika6, Kergekacsa, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.