Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

:D Haha, ragasztós lány...

Gizus! Milyen idő volt? Sikerült a bográcsozás? Eső?

Én is megfutottam délelőtt a fontosakat, a gyógyszerem csak hétfő délután lesz. :( És nem lehet kapni kicsi cserepet.:mad::mad:>:(
    Vettem egy cuki sivatagi rózsát, olyan 5 centis kis cserépben, de már megette a tőzegből, amit lehetett, át kell ültetni. Mehetek az obiba, ami messze van. A környéken legalább 5 helyen kerestem, nincs.
    Tehát nem volt eredményes a mászkálásom.
    Aztán főzés. Fiam kérésére egy nagy fej kelkáposztát megfőztem főzeléknek, viheti. Vacsorára tatár-bifszteket fogok enni, nagyon régen ettem. Ki hogy csinálja?
    A hús nagyobb részét felszabdaltam, brassói lesz belőle.
    Ebédre pedig csirke sült savanyú káposzta ágyon. Finom volt, a Fb-on találtam, de meg fogom legközelebb variálni. ;) Először minden receptet úgy készítewk, ahogy írják, azután alkotok. Jó dolgok jönnek belőle. ;)

Dani, örülök, hogy látlak. :) Lesz még szép idő, sőt, télen is lehet szalonnát sütni. :D
    Eventet nem csinálom, kedves szomszédoktól barkácsot kérek.

Talán még lesz erőm bejönni.

olegka9, Kergekacsa, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jaj, de nagyon szeretem a kelkáposztát, hol laksz megyek enni, nem zabálni :)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Helló! Mindenki! Megjöttem... Mimikém kedves, képzeld jól sikerült a bográcsolás, az eső megkímélt minket..
    nagyon finom lett az évadzáró lecsófőzés....:p Ugyan a még a héten lesz egy öregfiúk tali....5 öregfiu részvételével...
    én nem megyek, ezt a férjem önállóan intézi... boronatárcsás husisütés lesz, kis finomságokkal fűszerezve...Jó pogácsát
    sütök nekik... azt annyi...:)
    Katka, Katikám Te drága! én vagyok a ragasztós, de nem ám olyan szürke, hanem rózsaszínben szeretném előadni..;)
    Danikám megjöttél, de olvasom, még nem vagy 100%-osan jól... sajnos ez ismerős, vigyázz magadra! és mielőbb gyógyulj meg...
    :)Kelkáposzta nálam is jöhet.... finya...:p
    Jut eszembe , vettem 4 titokólat, többet nem veszek, hátha a szerencse most mellém szegődik....:music:

olegka9, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Letudtam a dolgozós napomat, és a gyomrom is teljesen meggyógyult!:)
    Vizet sör helyett???:wuerg: Miket ki nem találsz Mimike!!!o_O

A poloskák nálunk is megjöttek.:( Meg az nagy lapos büdösbogár! Múltkor vettem ki a szekrényemből a
    nadrágom és kiesett belőle egy! Előtte nap hoztam be kintről és vasaltam ki a nadrágot. Hogy élte túl?:oops:
    Biztos azért, mert már amúgy is lapos!xD

Maradok igen! Jó hely a Kuckó, érdemes bejönni ide!:inlove::)

Levernyogja!!!xD Nekünk is volt ilyen cicánk! Micsoda nyekegéssel volt!:music:

olegka9, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  5. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Tatárbifsztek, nyamiiii! Imádom.
    Családi receptünk: a megfelelő, lehártyázott marhahusi szeleteket borsozzuk és mustározzuk, olajat ráöntve, hogy ellepje kb 1 hétig érik a hűtőben. 1 hét után a lecsöpögtetés után megdaráljuk. Aztán összekeverjük a következőkkel: vaj, tojássárgája, mustár, ketchup, só, bors, hagyma, pirospaprika. Majd jöhet a piritós és a falatozás! :)

A savanyú káposztás kaja azért jó, mert olyan hússal lehet elkésziteni, amilyennel akarjuk, csirke szárny, -comb, sertés tarja... stb.
    A káposzta aljára szalonna kerül, a hús közé krumpli... - gyors, egyszerű, nem kell vele sokat pepecselni :)

6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Vidám, szép estét! :)
    De jó, hogy ilyen sokat írtatok :inlove:
    Danikám! Örülök, hogy már kicsit jobban vagy és tudsz kicsit köztünk lenni:) csak vigyázz magadra, a hirtelen mozdulatokra. Nekem is okt.22-én kell mennem MR vizsgálatra a jobb lábam zsibbadása miatt, alig tudok menni vele :(
    Azért elmentünk ma gombázni, ahogy már jeleztem, de sajnos nem sokat találtunk, kevés volt az eső. Most esik elég sokat, de kérdés lesz- hozzá majd jó idő is. Nagyon jó volt az erdőben sétálgatni, hallgatni a madarak csicsergését :) nagyon szeretjük a vargányát, leginkább azt szedtük össze. Lesz belőle kis pörkölt holnap a tejfölös csirke mellé :) a lányok biztosan lecsapnak rá:D

Vettem én is 4 titokólat, pedig megfogadtam...többet soha:D de mindig nagy a kísértés :D annak ellenére, hogy még soha nem sikerült az éppen aktuális ólat megszerezni.
    Mondtam nektek, hogy elkezdtem a len nemesítését és már meg is van a 25 % szupertárgya-imádat:inlove: viszont a krizantém még mindig nem sikerült, pedig már rengeteg növényt beáldoztam.
    Mimikém! Lehet várni kellene az átültetéssel pár napot, amíg kicsit megszokja az új helyett, nehogy megviselje még az is. Bár nem ismerem eléggé azt a virágot, de én már jártam úgy, hogy hazavittem, átültettem és kidobhattam :eek: a virágboltos szerint "sokkot" kapott a hirtelen változásoktólo_O

Mi az ragasztós lány történet:music:

olegka9, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

Régebben mi is sokat ettünk, és szerettük is a tatárbifszteket... de már régen nem csináltunk, mert a Dokim eltiltott tőle...
    azt mondta, a nyershús, nyers tojás méreg a szervezetnek... a vöröshusit is kerüljük, ritkán azért főzök levest belőle,.

Ibolyom a cserenapkor kerestem ragasztóműhelyt, és Katika volt olyan kedves, hogy küldött volna nekem , csak hogy én nem simát, hanem pinket kerestem.... na innen van, hogy én vagyok a ragasztós...xD

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Kedves Mariann! (jól emlékszem így hívnak)
    Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is gyógyíthatalan betegségem van, ami szinten tartható, de ez a szint lejt egy kicsit. De egyenlőre nem adom fel. COPD-és vagyok. Nemrég volt gyógyszerváltásom, az új pipával könnyebb, csak az a baj, hogy ezek a hörgőtágító szerek szteoridot tartalmaznak ami miatt 2 év alatt bő 20 kg rám jött, ez nem is annyira a megjelenés miatt zavar, de ezt cipelni kell. De nem panaszkodok, amig lehet kihasználok minden lehetőséget és csak azt csinálom amit szeretek:)

Bocsi, de engem van aki zsiráfos lánynak hív

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.19
    olegka9, Kergekacsa, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Dettó.....sajnos nekem is ez van :( az idén diagnosztizálták nálam.

olegka9, Kergekacsa, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Bizony és milyen jóképű gyerek...;)

olegka9, Kergekacsa, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó éjt Kuckó lakók !
    Mentem szundizni, mert hamar itt van a fél három....
    Meglátogatom Ricsi városát reggel, de amolyan "nyergelj, fordulj" stílusban....:)

olegka9, tuam77, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dobj egy baglyot légyszi, a tel. számodat megadod?

Nem csak húsokkal finom, de hallal nagyon, nagyon finom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.19
  13. iboly54

Katám! Vigyázz a dupla hsz-kel, mert bünti jár érte :)

Én is elköszönök mára, jó éjszakát mindenkinek! :)

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt! Csak csendben jövök, vasárnap van. Megterítek, reggelit a new york-i ablak mellé szervírozom. :D:D
    Most én jártam úgy mint Ricsi, csak én tudom, hogy kajától van. :( Remélem, nem rontja a napom, a hangulatom töretlen. ;)
    Székesfehérvárra gyere, bő fél éve ide költöztem. 71 év pesti élet után.
    Örülök, hogy jól sikerült. :) A kelkáposzta egy óriási lábasban készült, nyissátok az ablakot Katkával, küldöm fénypost.
    4 titkosat én is vettem, de régi ólak jöttek csak, pl. a sokadik elefánt. :( Én is a fogadkozók közé tartozom, aztán elcsábulok.
    A szalonna is odakerült, finom is volt. Mára csupa olyan ebédem van, amit nem tanácsos ennem, a tegnapi vacsora - karfiolrizs - kibabrált velem. Nini, kérek én is abból, amit Ricsinek küldtél. :music::D:D:D:D
    Legfőképpen szerény. ;)

Minden szomszédom eventezik?

Utoljára szerkesztett: 29.9.19
    olegka9, tuam77, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Madárcsicsergős szép vasárnap reggelt mindenkinek!
    Nagyon szurkoljatok nekem, most megyek a fiammal a cirkuszhoz hogy tallálkozhassak a zsiráfokkal. Remélem megengedik :)

Utoljára szerkesztett: 29.9.19
    csillag, olegka9, tuam77 és 10 más kedveli ezt.
  16. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Jó reggelt Mindenkinek!

Mimi, köszönöm a reggelit, nagyon finom volt, és az a kilátás.... gyönyörű.
    Nálunk a vacsora orvos által nem javasolt lesz: sült marhahusi rösztivel.:p

Katika! Várjuk a beszámolót a hosszúnyakúakról :)

Szia Kuzdern! Mi a keresztneved?

olegka9, tuam77, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sikerült!!!!!!!!!!!! Röviden, tömören gyönyörűek, imádom őket
    A Kuzdern keresztneve Norbi

csillag, olegka9, tuam77 és 11 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia Norbi és Miskolcon lakok...

csillag, olegka9, tuam77 és 9 más kedveli ezt.
  19. nyific

Sziasztok!:)Mimikém ami a reggeliből maradt, az pont jó lesz nekem uzsonnára...:p

Helló Norbi! Én Gizus vagyok, és Budapesti... Ma egy jót sétáltunk, remek volt az idő eddig...
    tiszta nyárias kellemesen meleg... hazafele jövet kaptam egy-két túrós rétest.... persze Norbi-félét...
    ja, és még egy-két finomságot is...
    Misikém engedd meg, hogy névnapodon szeretettel köszöntselek! :) [​IMG]

ljanika6, olegka9, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem nagyon tetszik a vacsorád. :D:D
    Előkészítettem a sütihez valókat, de a recept szerint mindent szobamelegen kell összerakni, ezért be tudtam jönni. Csak épp alig kószál a környéken valaki.
    Mise után finom ebéd, csak minden olyan lassan megy ma nekem. Mostam, napon száradnak a ruhák, a mosogatás is lassú, csupa nagy edény, most raktam kisebbe a maradékot. :) Így már befér a hűtőbe.
    Azért a német kavart szilvást megsütöm még. :)

ljanika6, olegka9, *misi66* és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.