Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Ez az újfajta eventféleség úgy ahogy van nekem is kimarad. Nem éri meg úgy látom.
    Erről ennyit.
    Már lassan nyári meleg lesz. Nem szeretem! Hol van a jó kis ősz amit úgy imádok? Én tudom, hogy
    sokan nem szeretik, de nekem annyira tetszik a ködös/borongós őszi idő. Mikor már hullanak a levelek
    és tapadnak a vizes földhöz, és olyankor annyira finom illata van a földnek...:inlove: Imádom, de ez ami
    most van nem jó. Bezzeg a bogaraknak tetszik! Olyan invázió van, hogy őrület! Be van csukva az ablak/ajtó
    és mégis bejönnek a házba!!!:mad: Poloskaféle meg a harlekin katica! Nem győzzük őket összeszedegetni.
    Készültem ma egy versre, de aztán takarítás- és vasalás event miatt elmaradt. Egy kalózos történetet szeretnék
    írni, több részben. Olyasmi lenne, mint a Fogadó-trilógiám. ;)

ursa11, Koppi, Ninett79 és 8 más kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok Kuckólakók!

Szeretnék egy félreértést tisztázni a Farmárudás kínálatról.

A Különleges kategóriában megtalálható hónapok óta az a Sárkánytojás, amiről itt beszélgettetek.
    stojás.png

Minden valószínűség szerint Ti azt már kiváltottátok.
    A dátumos jelzés arra vonatkozik, meddig szerepel a listában ez az egyszer kiváltható tojás.

Kukkantsatok majd be a non-stop boltba, győződjetek meg róla magatok is.

ursa11, Koppi, Ninett79 és 10 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép napot. Hoztam a reggeli kávét http://edosszie.hu/wp-content/uploads/2015/02/kávé.jpg én megyek dolgozni, de ti csak pihenjetek:music::D
    Köszönjük szépen mamarygen! Azt már tényleg kiváltottuk, már el is felejtettük. Azt hittem, hogy a megújulás után újra elérhető, újra kiváltható. Na nem baj, akkor marad az árvácska, már alig kell 100000 db a sárkányig:oops::D

ursa11, Koppi, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Jó reggelt! :)
    Köszi a kávét Erika! Én is megyek nemsokára a dolgozóba, úgyhogy kell az energia!:D

Ó! Akkor nem lesz sárkánytojás? Pedig már beleéltem magam!:( De a Farmárudás megvan!:)

ursa11, Koppi, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gyerekek nálunk nyár van a fűtést lekapcsolták, az erkély déli fekvésű napozni lehet...
    2000 NE D vitamint tessék megenni a napozással...
    Erős 10 hét és vége az évnek...élvezzük addig is az indián nyarat...

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Igazad van Norbi?, ha jól tudom ez a neved...... nálunk is kimondottan meleg nyári nap volt....
    hazafelé a fodrásztól... hát mit mondjak pedig egy pólóban voltam, de melegem volt..
    Hétvégén is ilyen jó időt mondanak, megyünk is ki a kertbe.... szuper jó lesz... sütögetünk, és kertezünk...
    Sárkánytojáshoz annyit, hogy Mamarygen felébresztett minket... mert bilibe lógott a kezünk... Köszönjük.xD
    Tenyésztős event.... nagyon sok szupitáp kell, a csevegőben 1120-t emlegetnek... hogy ez megéri-e ezt
    mindenkinek magának kell eldöntenie.. Én is gondolkodom erősen... 3 kitehető van, felhő nincs a nyeremények között..:music:

ursa11, Koppi, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Én ezt is mint minden eventet mióta visszajöttem, megcsípem. Nem nézegetem, hogy megéri-e legalább tenyésztek egy csomót úgyis mindíg csak a kötelezőig szoktam menni. 1720 szupim van. :):):inlove::music:

ursa11, Koppi, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Én még nem tudtam 1000 db felé menni szupitáppal mindig jön valami ami közbeszól...
    Most váltottam ki a rémítő vadaskertet az ottani állatok is szupitápot esznek, rengeteg állat kell nekem most ide a teliholdasra...
    A halakkal azért fogok tenyészteni nagyon kéne 1 gyémánthal...

ursa11, iboly54, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  9. terika01

Sziasztok! Olvastam én is az ismertetőt is, meg a számolást is, erősen gondolkodom. Sajnálok ennyi tápot, van 2000 db, lehet, hogy beáldozom amit kell, de az is lehet, hogy csak a kitehetőket szedem ki. Vagy neki sem állok. Még meglátom mitévő legyek. Egy pozitívum van benne mindenképp, nem kell ültetni.

ursa11, iboly54, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  10. nyific

Én is úgy vagyok vele, hogy gondolkodom... a három kitehető jó lenne... meg ez a 24 órás dolog,.... nem szeretem a korlátokat!
    Még a gazdaköriben is van olyan feladat, amit azért nem csináltam meg, mert időkorlátos... Most én is elég határozatlan vagyok.... ráadásul holnap lehet mennem kell, még ez is bizonytalan...:music:
    Imikém Te most olyan sokáig pihentél, hogy tessen csak csinálni az eventeket...xD Szupitápom nekem is van több mint 2000
    tehát ez nem lenne akadály... de hétvégén a kertben leszünk... jó attól még megtudnám csinálni,
    na majd meglátom, alszom rá egyet..:)

11. lukimi

Szerencsére nekem az udvaron van a kert.xD

Viszem magammal a telót (riasztóra felhúzva ha fontos) úgy, hogy ne érje baj övtáskában és ha kell mindent eldobok és vár viharzok is a szobába a Pc-elé.xD:p

Puli-tanya, ursa11, Koppi és 10 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Akkor a virtuális kert az első minden más csak utána...:music:...xDxD

Puli-tanya, ursa11, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  13. nyific

Hű meg ha! Te aztán nem cicózol, a farm mindenekelőtt.... ha lenne ott egy asszonyszemély... nem biztos hogy megtudnád csinálni ezt.xD
    Na én nem csinálom ilyen komoly beosztással.... nem a farm áll első helyen a programokat illetően... meg őszintén a férjem annyira nem rajong azért, hogy farmozok...:music:

Puli-tanya, ursa11, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Tűnődöm azon, hogy kihagyom. Pláne, mert időkorlátos a dolog...
    Ma egésznap nem volt időm idejönni, csak most vacsora előtt.
    Az egész hetem ilyen... Ergo, számomra felejtős. :)

Puli-tanya, ursa11, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  15. terika01

Aztaaa! Nem bízod a véletlenre:D A benti farmozás azért kevésbé fárasztó, mint a kinti:D
    Az én időmet elsősorban a főnököm osztja be napközben, akkor nem is tudok farmozni, marad a délután és a hétvége, az is csak akkor, ha más program nincs. De amit akarok, azt így is megcsinálom, azzal van csak a gond, amit nem is nagyon akarok megcsinálni:p:D

Puli-tanya, ursa11, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  16. nyific

Danikám Te dolgozol? vagy még nem vagy jól..... ? az időkorlátot megértem.... mert nekem sem
    a szívem csücske... Azért gondold át, mert a 3 kitehető kevesebb, kb. fele szupitáppal is megszerezhető.

Puli-tanya, terika01, Katka54 és 11 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Nekem már nincs főnököm. Így a 70 kapujában megérdemlem, hogy annak hódoljak aminek akarok. Peeerszeee, ha megtehetem?! xDRáadásul az udvaron dolgozásnak is vannak határai és pihenni is kell. Meg inni. Meg kávézni....stb.:);):inlove::music:

Puli-tanya, olegka9, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igen, átérzem a fájdalmadat. A múltkor én is így jártam, szerintem a sokktól remegtél/tünk, gyenge hőemelkedéssel.
    Gizus, Erika! Nem adok én se nekik egy salátát se.
    Elő kellett vennem nyári göncöt, a kedvenc őszi ruháim ott árválkodnak a szekrényben. Én is szeretem az ősznek az illatát, most meg minden a kiszáradt földről szól.
    Eddig, ha az eventet ki is hagytam, a tenyésztéseket megcsináltam. De most mit kezdjek 2-300 sz.táppal? Semmit, tovább gazdakörizek. :music:
    Annyival én is nekiállnék. :D
    Érdekes, hogy azok a férjek nem szeretik, akik nem művelik a virtuális kertet. ;)

Puli-tanya, olegka9, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  19. nyific

Mimikém! Na aztán a férjemet rá nem tudnám venni ilyesmire.... nincs az a pénz,. meg semmi....
    Nem is tudja elképzelni, hogy ez milyen komoly játék.... de nem baj, ez legyen a legnagyobb problémánk...:)

Puli-tanya, Kergekacsa, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

6 nap folyamatos baby boom...Szerda 10:00 órakor indul, sikeres tenyésztést...xD

Puli-tanya, Kergekacsa, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.