Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm a sütit, kávét:)
    Ó, termelheted tovább a lidércfénygömböt, mert utána trutyi szörny és a pokoli kutya falja fel:sleepy: Csak most kaptam észbe, kiraktam vagy 20 fát, mert nagyon megfogyatkozott. Majd meglátom, hogy adja a felröpit, nem nagyon áldoznék az eventre semmit pluszba. Ezek a 50%-s kitehetők annyira nem csábítóak, néha észre se veszem, hogy kinyitott a teliholdas, nem hogy még előtte 36 órával kirakjam a bónuszért a dekorokat.o_O A tündérpálca butik kellene, azt összeszedek egyet, a folytatást meglátom.
    Az ébredés eventből is ki lehet váltani 300 érméért a piros pokoli kutyaólat, ha a tenyésztősről lemaradtál.
    Köszi a fincsi reggelit!:)

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  2. tuam77

tuam77 Járnitanuló

Sziasztok egy gyors köszönés mindenkinek! Teljen szépen a napotok és hét további napjai, és aki teheti menjen ki a szabadba. Még pár napig nagyon szép meleg idő lesz.

Üdv: Krisztina.

Puli-tanya, olegka9, mimi és 6 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Errefelé még mindig nyár van, hétágról süt a nap. Még mindig tudom az erkélyen szárítani a ruhát, ezt nagyon szeretem. Nem szeretem kerülgetni a szárítót a szobában. Kezd korosodni a mosógépem, ha vennem kell, akkor mosó-szárítót veszek és megszűnik ez a probléma. Nagyon jó ez a szabadnap a hét közepén, meg tudnám szokni:D
    Ugyanígy jártam én is, csak pislogtam, hogy hová tűntek a gömbök. Rengeteg mindent elvisznek a tápok, a havi egy teliholddal nem tudom pótolni, az a fél délután semmire sem elég. Most azt hittem, hogy fel töltöm a készleteket, végre tele a pajta, de nem, délután bedobálom a gazdakörbe:D
    Zsóka régen láttalak, ugye minden rendben?

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Verőfényes szép napot mindenkinek!
    Köszönöm a kávét, finom volt!

Szia Ricsi! Én szeretem Stinget :) Ez pl. a Leon a profi filmből van:

Vagy ez, ez még "Police"-os korából:

Ez is jó:

És még sorolhatnám oldalakon keresztül.:D
    Kár, hogy itt nem tudod el dudolni :pxD, hogy melyikre gondolsz. Nagyon sok jó száma van.

A teliholdas gazdakörikkel haladok, már csak 2 befejezetlen van, jó ez az 1 hónapos "nyitottság", máskor is lehetne ilyen.
    Az állatok is rengeteget esznek...
    Pénteken meg kezdődik a Holdraszállás 4, nem tudom, az event növény hogy fogja adni a felröpit.

PS: Upsssz! Azt hittem csak a linkeket teszi be...

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Klassz, régi zene...:) Mindig jó hallgatni őket.
    A YouTube -engedélyezve van a fórumban...:)

A mai ebéd : bableves füstölt csülökkel utána nudli szilvás gombóccal.... :)

6. hudnik

hudnik Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szia Erika

Kedves Tőled, hogy érdeklődtél.

Mostanában igen rossz hangulatom volt, sokat aggódtam, mert az egyik kis unokám felső légúti huruttal és kezdődő tüdőgyulással kórházba került. Nagyok hirtelen jött ez az egész, semmi előjele nem volt. Az oviban még jól volt, este már köhögött kicsit, éjszaka már nehezen vette a levegőt.Láza, hőemelkedése nem volt. Egy hétig volt kórházban az Anyukájával, már otthon vannak, jól van, de a héten még nem megy oviba. Sajnos nagyon-nagyon messze vannak, így még segíteni sem tudtunk a fiamnak, aki a másik két kicsivel, munkahellyel, minden házimunkával, kórházba járással igen csak elfoglalt volt.
    Emiatt nem volt kedvem sem olvasni, sem írni, de pótolni fogom.

Ui. Bocsi, most vettem észre, hogy a lányom farmjáról írtam, de "csillag Zsóka" vagyok.

Zsóka

Utoljára szerkesztett: 23.10.19
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:) Kész vagyok az ebéddel, jöhet az event! Jókai bableves, meg rakott bab a menü. Kíváncsiságból
    a tejfelt összekevertem túróval és úgy raktam a tetejére. Fincsi lett!:)

Úh, ez nagyon nem jó! De remélem most már túl lesz rajta gyorsan. Jobbulást neki!
    Köszi a kávét! És kitartást a gombaerdőhöz!:)
    Jól néz ki a reggeli! Köszi!:) Mi az a ringli drágaszágom? Mi asz???;)
    Jaj, jobban át kellene olvasnom ezeket az ismertetőket, mert azt se tudom mi az a
    tündérpálca butik!:oops: Na megyek tájékozódok még egyszer!:D
    Neked is legyen szép a napod! Jó, hogy végre benéztél!:music:
    Nekem meg a vasalóm most ment tönkre. Az egyik internetes áruháznál nagy akció van ma.
    Benézek hozzájuk, hátha sikerül találnom valami jót.:)
    Nagyon jó számok! Az Englishman in New Yorkot tegnap tettem be ide a fórumra, a Kispad FM-re.
    Közben már megtaláltam a számot, amit kerestem. Ez is még a Police-os korból van!
    Az "Every Little Thing She Does Is Magic" volt az! :D

Kergekacsa, tuam77, Puli-tanya és 6 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok az ebéd rántott párizsi, sóska+krumpli...Jó étvágyat mindenkinek...

9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Szia Ricsi száguld már a tévéd?!xD

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia! Szegény tévém száguldana, de a doboz nem akar. Most tettünk ide egy másikat, úgyhogy
    így lehet tévézni. Persze azóta be se kapcsoltam, inkább olvastam!:D

11. csillag

csillag Fórum mestere

Szia Ricsi

Köszönöm szépen. Már jól van, még inhalálni kell Őt, de már sokat huncutkodik.
    Zsóka

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Hamar rájöttem, hogy ki vagy:) sajnálom a kicsit, jobbulást neki. Bizony nagyon rossz, mikor segítene az ember, de nem tud. Vigasztaljon, hogy a fiad jól helyt állt, megoldott mindent.

A gazdakörös felhő a helyén, már üzemel, és a pálca butik is lassan legyártja az első pálcát. Mégis neki álltam az eventnek, a két felhőt szeretném, a többi nem érdekel. Az első lépés megvan, elültettem a gazokat, most elolvasom az ismertetőt, hogy mit is kell csinálni pontosan:D

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Kicsit én is csatlakozom hozzátok, még mindig nem jött meg a kedvem az eventekhez, ez a mostani meg túl van komplikálva :music: mivel amúgy is ritkán van nyitva a teliholdas terület, így annyira nem is izgat, ha valami kimarad a felhőkből.
    Itt is nagyon szép idő van, el is kezdtem az őszi nagytakarítást, de csak módjával, amit megtudok csinálni.
    Szeptemberben festettük a lakást, pénteken leáztatott bennünket a felső fürdőben :oops: fél éjszaka mertem a vizet törölközőkkel, rendesen folyt a plafonból a víz :( ők sem tehetnek róla, a kád alatt ment szét a vízcső. Holnap jön ki a kárszakértő megnézni mekkora a kár. Lehet az idén nem is tudjuk megcsinálni, ki kell száradnia rendesen mielőtt glettelni lehet. Na meg mikorra találok megint festőt:music:
    Látom szépen benépesedett a kis kuckónk :inlove: jó volt ennyi mindent visszaolvasni.

Gyöngyikének kívánok nagyon Boldog Névnapot!
    https://i.ytimg.com/vi/Gyrh2oYJsok/hqdefault.jpg

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 10 más kedveli ezt.
  14. csillag

csillag Fórum mestere

Szia Iboly
    Nagyon sajnálom, hogy ilyen nagy baj ért benneteket. Kitartást a lakás teljes helyreállítására.

Zsóka

Kergekacsa, Puli-tanya, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia [​IMG]!

A fiamnál jövő nyárra volt betervezve a fürdőszoba átalakítás...Tervezve.
    Ehhez képest rövidesen meg kell csinálni, mert az alattuk lakó szomszéd beázott a kifolyócső csatlakozás elmozdulása miatt.
    Igaz anno mondtam a szomszédnak, hogy a lakásfelújításnál nem kellene gipszkartont alkalmazni, de nem hallgatott rám. Na most rohad minden a plafonján...
    Nem is értem, hogy minek kell rejtett világítás egy natur előszoba folyosóra...??? Egyszerűbb egy mennyezeti lámpa.

Ki az a Gyöngyike ?? Ide szokott írni? Le vagyok maradva...:(

Kergekacsa, Puli-tanya, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  16. iboly54

Köszönöm szépen Zsóka! Nálunk már annyi minden történt.....lehet elvagyunk átkozva :music: régen volt ilyen is:D
    Szia Danikám! De aranyos vagy ezzel a képpel:inlove:
    Nem tudom a felettünk lakónál hogy van a csőrendszer, de mikor nálunk kezdett folyni a víz a plafonból, függönytartóból, náluk minden száraz volt. Feltételezzük, hogy a kádja alatt van a gond, mert fürdéskor indult meg a víz. Az sem lesz kis munka, gondolom.
    A fiadékat sem irigylem, nálunk 4 éve volt.....hatalmas munka és kiadás.
    A Gyöngyike = hangyácskával;)

ursa11, Kergekacsa, Puli-tanya és 8 más kedveli ezt.
  17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Pormacsek teljesen igazad va ... én is a macskatüncire gondoltam, de hogy miért írtam kutyát? Fogalmam sincs....
    Jól tetted, hogy kijavítottál.... tudom, hogy a jószándék vezérelt...;) engem is, mikor azt írtam....
    Annyi minden történt, mióta nem jártam itt..... majd mindent próbálok elolvasni.... egyenlőre a gazokat elültettem... meglátom, valamennyit játszom, hogy nem az egészet, az bizti...:music:
    Ibolyom hááát mit mondjak.... nem irigyellek Benneteket.... egy festés... iszonyat...:oops:
    Gyöngyikém kedves, ha idetévedsz.... Boldog Névnapot kívánok szeretettel!

ursa11, Kergekacsa, Puli-tanya és 9 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szívesen...Úgy adta magát a megszólítás...:)
    Estére nem leszek. Megyünk vacsorázni és most lesznek bemutatva a fiam barátnőjének a szülei.
    Érdekes ez a világ..../ Januárban esküvő lesz.......
    Öregszem..

19. iboly54

Valóban érdekes ez a világ.... mikor mi voltunk fiatalok, akkor bizony az eljegyzés után még minimum 1 évet kellett várni az esküvővel. Az sem volt jó, de a mai szokások meg túl gyorsak :music:

ursa11, Kergekacsa, Puli-tanya és 8 más kedveli ezt.
  20. csillag

csillag Fórum mestere

Az eventet én is elkezdtem. Nem terveztem, hogy végig csinálom. A kockás minijátékot fogom megnyitni a másikat nem. Ezzel, ha lejátszom a 40 játékot, akkor ki tudom venni a két új felhőt és a kirakósakat. Most azt gondolom, hogy ezzel a nagyon kevés felröppenővel erre sincs esélyem csak akkor, ha a teliholdason is szupertrágyával termelek. Ez nem biztos, hogy jó megoldás még akkor sem, ha a szupertrágyát saját fáim termelik. Lehet, hogy megunom ezt a szöszmötölést és olyat teszek, amit eddig még nem, az elkezdett eventet egyszerűen félbehagyom.

Zsóka

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.