Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Azt hiszem igen.:D De kitudja, hogy a te ruháidat ki tudnám e vasalni?
    Bár kiégetni nem tudnám, mert ebben van automata kikapcsolás funkció.
    A miénk tányéros tévé. Sajna itt nem lehet IPTV.

ursa11, Kergekacsa, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ricsikém! Remélem a Ti tányéros sugárzásotok jó is. Én kb 1 hónapja felbontottam a szerződést a szolgáltatóval, mert ha esett, fújt a szél vagy havazott, nem lehetett nézni a tv-t, nem volt jel. Most kábeles van, eddig nagyon jó. Itt is vannak dobozok, külön-külön a tévéknek, külön a nethez és még van egy, az nem tudom mihez. :D a távirányítóhoz nincs leírás, próbálom megfejteni azokat a fura jelű gombokat o_O

ursa11, Kergekacsa, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nálunk nincs gond vele. Egy másik szolgáltatóval mi is felbontottuk, ugyanezért amiért ti.
    De a mostanival nincs gond. Itt nem lehet kábeles, mert messze vagyunk a várostól. Az új net is
    tányéros lesz, ha végre megjelenik a szaki. Mikrohullámú vagy mi a szösz...:)

ursa11, Kergekacsa, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Az jó, kaját is tudsz benne melegíteni! :p xD

Kergekacsa, Koppi, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Bizony! Miközben netezek megfő a pizza!!!xD

6. Ninett79

Az sülni szokott... :p Nem főni. :D

Kergekacsa, Koppi, olegka9 és 4 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na látod ennyire nem értek a házimunkákhoz, te meg rám bíznád a ruháidat?:pxD

ursa11, Kergekacsa, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nálunk is Iptv van , optikán jön, igy már 150 megás net, a játékhoz, meg amire én haszálom a gépet lényegtelen, azt a 10 megás is tudja, tavaly lett új kiskutya (az előző meghalt), a második nap megtalálta az optikát, se tv, se net, más drót nem kellett neki csak az volt jó amit csak szakember tud összeforrasztani, még jó hogy a T-nél dolgoztam, igy megúsztam fizetés nélkül, különben 10-12 ezer lett volna.
    Ricsi, amikor lehetséges váltsál IPTV-re, sokkal jobb a képminőség

9. Ninett79

Nekünk is volt egy Yorkink. Ő is az internet kábelt szerette, szépen el is rágcsálta reggelig... :eek:

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

A kiskutya csak a drága finomságra hajt! Olcsó drót nem jó neki!:)
    Hát ha valaha lesz itt akkor biztos váltani fogok, de itt Nagyszálláson még nincs. Tudod ez egy
    bokortanya nem messze Nyíregyházától. De ahhoz elég messze. hogy csak parabolás tv/internet
    lehessen. A jelenlegi netünk már nagyon elavult. Egy kis usb stick fogja a jelet. Te jobban tudod
    szerintem, hogy hogyan működik ez, mert az is a T-től van, mint a tévé. De már nagyon vacak. Azért szeretném ezt a mikrohullámút.

Tanulni akart biztos! A kutyulik is okosodni szeretnének!:)

Utoljára szerkesztett: 23.10.19
  11. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ricsiké akkor nem árt, ha a munkahelyeden összebratyizol a műszakos kollegákkal, sokat segit, nálunk bevállt. Én Lövő laktam, ott van a házam (jelenleg a fiamnál lakom), anno 5 megás nettel IPTV-vel kezdtük, normál netre az is jó volt, de a fiamnak a letöltésekhez kellett a gyorsabb net, a műszosokkal el tudtuk intézni. Az usb-és az már tényleg a multté, de a semminél mégis több

Utoljára szerkesztett: 23.10.19
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hogy mikről nem beszéltek így tíz után... :eek:
    Mi az az Iptv? Az én hétköznapi kábeltévém mit szól hozzá? Főleg csomagban nettel, telefonnal? Hülyeséget kérdezek? Tudjátok, én felhasználó vagyok. ;) :D

13. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Hááááát... én nem vagyok egy technikai Himalája, így én se nagyon értem.:oops: Én is csak felhasználok, ha
    valami baj van, akkor hívom "az embert", hogy jöjjön és csinálja meg. :music:

mimi, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az Iptv internetalapú tv szolgáltatás, jelenleg tudomásom szerint a legjobb minőségű kishazánkban:D, ezenkívűl van a kábeltv, és a SAT tv, a műholdas tv szolgáltatás, akár nettel, telefonnal

mimi, Kergekacsa, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia kedves, attól függ melyik szolgáltatónál van az a kábel. Általában nagyon jó, főleg a Diginél ahol sok sok éve csúcs sebességű net van a többihez képest de csak kábelen mert nekik van műholdas is az nem tudja ugyanazt.

Nálam máshonnan jön a net és a Tv is. Kábeles internet van, egy elég kis szolgáltató a kisebb falvakban van jelen (novicom) de nagyon meg vagyok elégedve velük az én célomnak 100 valahány Megabites sebesség nagyon megfelel, nem vagyok film letöltő központy.xD
    A tévém meg a 3 betűstől jön (upc) lavoron át.xD:p (műholdas)

Az IPTV nem érhető el túl sok helyen.

mimi, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  16. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek

Kár de azért van azon kívül is nagyon jó szolgáltató aki korrekt és jó minőségű szolgáltatást ad kedvező áron.
    Szia! Ha beírod a neten a távirányító típusát akkor meg lehet találni a leírását. Én is nagyon sok mindent így nézek meg mert általában ha vesz az ember valamit akkor csak egy link van megadva, hogy nézd meg itt és itt. Azért régebben adtak az ilyesmire és rendes leírás volt a csomagban.
    Jééé! Erre nem is gondoltam mégxDxDxD
    Mimikém hidd el én is csak azóta tudom,
    mióta van. Először ki sem tudtam mondani. A gyerekek tértek át először Ők voltak a próbaxDxD
    Mi azért váltottunk mert a helyi szolgáltatóval már nem lehetett szót érteni. Volt a T-nél egy kedvező csomag Mag1. amibe belevették az internetet, tv-t és a férjem náluk ügyfél a telójával így nagyon sok kedvezményt kaptunk.
    Ez így igaz. Pld Zalaapátiban csak a falu 2/3-a van kiépítve. Még kell várni mire mindenhol meg lesz. Akkor lehet, hogy ott is áttérünk.

terika01, mimi, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Szia Franciska! :) Igen, én is megnéztem...... sajnos ezt a típust nem találtam meg, de még hasonlót sem :( Thomos ) be kell menjek az üzletbe, ott talán adnak valami infót :music:

Volt itt a kárszakértő, sajnos nem sokat adnak.....a teljes festésre: 25.350 Ft. Az, hogy a szekrény is elázott, meg a függönyt ki kellett dobjam ( nem jött ki belőle a sárga lé ) nem foglalkoznak vele, ingósági kárra ebben az esetben nem fizetnek:oops:
    Állítólag ebben az összegben még 8 óra takarítás is benne van:D Jó cég, nem?
    Minimum 10-15-öt még hozzá kell tegyek a teljes helyreállításhoz.

Nem nagyon haladok ezzel a bájitalos üvegekkel, sem az egazzalo_O pedig nem fogom sztrágyázni, csak az az 1 felhő kell.

terika01, mimi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  18. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Jaj szegény Ibolya, ebből még a festék sem jön ki. Úgy adják mintha a fogukat húznák. >:(
    .....................................................................................................................................

Hadd kérdezzem meg tőletek, hogy azok az almák vagy mik hova kellenek mert láttam őket felröppenni?

terika01, mimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia!
    Az a csodagyümölcs. A most futó Gyümölcspiac eventnél tudod beadni. :)

terika01, olegka9, mimi és 4 más kedveli ezt.
  20. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na ez nem sok mindenre elég!:( Nem erőltették meg magukat! Ezek a biztosítók csak a bevételt várják,
    amikor meg fizetni kellene akkor jönnek mindenféle kifogással. Nálunk is ez volt.

Nem is láttam! Na majd megnézem jobban a következő aratásnál!:)

Ez az event nem nyerte el a tetszésemet. Már bánom, hogy belekezdtem.:oops: Felröpi alig jön, a gaz
    is nehezen gyűlik. Nem szeretem event!:wuerg:

terika01, olegka9, mimi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.