Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

csillag, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  2. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Jó reggelt Mindenkinek

Nálunk nagyon csúnya idő van. Sötét felhős, ködös igazi őszi idő.

Kicsit megkésve kívánok a "kicsi" fiadnak boldog születésnapot.
    Ricsi! Nagyon szép lett a vers. Mint mindig.

Érdekes lehet. Én még nem is hallottam róla. Csak krumplit szoktam mikróban csinálni.
    Mi még nem indítottuk be a gázfűtést mer van vegyes tüzelésű is. De most már be kell hamarosan állítani.

..............................................................................

Nagyon nehezen meg az ébredés event. Még csak a 11. játéknál járok, viszont lett egy cicabutik a ládábólxD, miközben a teliholdason már majdnem kész lett. Így már van kettő.:) Azt hiszem valamelyik felhőt fogom kiváltani.
    A farmpengősön meg szeretném a sárkánytojást megszerezni.

csillag, Kergekacsa, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  3. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nálunk kellemes őszi idő van. Kicsit hűvös, de nem rossz. Már most a nap is világol.:)
    Véget ért a szabadságom, úgyhogy délután meló! Kipihenten, vidáman irány a posta!:music:
    Előre a Puffin lekvárral!:D

Köszönöm Franciska! :) Kedves tőled!

csillag, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

25 játékon vagyok túl... Lassan halad... De van már 2 pálcikásom.
    A felhő nem érdekel, ha lesz, lesz, ha nem nem lesz.

A ketteskén (Garabonciás) 10-es bontásban először 1, majd egyszerre 2 pálcikás ólam lett...(Itt 15 játékon vagyok túl.)
    Ki érti ezt?
    Ha, mondjuk az egyik felhősort kiváltom, akkor a rávalókat mi (én) határozzuk meg, vagy külön kell kiváltani őket ?

Utoljára szerkesztett: 28.10.19
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! A kockásnál 23 játékon vagyok túl, van már a ládákból 3 kutyusólam, és kivettem a macsek terményesét,
    legalább egy legyen... és az egyik felhőt, ami a boszorkányos ládát adja azt váltottam ki, lehet a másikat én sem
    fogom kiváltani...
    Nálunk ma már rosszabb idő volt,
    , borús,
    és most meg eseget az eső... napközben hideg nem volt... holnapra esőt mond, én azt nem szeretem...:music:
    Danikám a felhők nem tematikusak, azt raksz rá, amit akarsz...

6. Koppi

Az jó [​IMG]!
    Akkor ballagok és kiváltok egyet, kettőt...:)
    Pussz

Utoljára szerkesztett: 28.10.19
    csillag, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  7. nyific

De aranyos vagy! nagyon szép ez a virág, és a nevem is...:)
    Igyekeztem én is és 25 játékot lejátszottam... amit tudok még termelek, és kész.

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Itt esett is és hideg is van:mad:

csillag, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Én 27 nél tartok...
    Megyek is szundizni, mert reggel nyíregyi menetem van...
    Jó éjt !

csillag, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók!
    Nem voltam pár napig, csak tetszikeltel.:)
    Előrehoztam egy pár temetőjárást, mert 1 nap alatt nem tudnám az összest meglátogatni.
    Ma téliesitettük az erkélyt ,már csak a zeller és a petrezselyem maradt kint .
    Ebéd egyszerű volt:Karalábé leves , milánói spagetti és szőlő-szőlővel .:)
    Ricsi, aranyos a versed,mint mindig, gratulálok hozzá ! ;)
    Katka, sok boldogságot a "kicsi" fiadnak !
    Szép álmokat minden kuncogónak !

csillag, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok...jó reggelt! :)
    Sajnos megjött a nemszeretem idő, hűvös van, esik az eső és a szél is fúj :(
    Hozok egy kis teát....
    https://st.depositphotos.com/117797...-stock-photo-light-breakfast-with-tea-and.jpg

Végére értem tegnap az őszi nagytakarításnak, fárasztó volt....legközelebb karácsony előtt lesz hasonló, de a függönyöket már nem fogom leszedni. A nappaliban 8 m-es és egyben annyi, mire kivasalom:oops:
    Közben eventeztem is, kész vagyok a 40 játékkal. Menet közben átálltam mégis a kockásra, az jobban ment nekem és így legalább mindkét ólból lett 2-2 plusz db.

Ricsikém! Nagyon jó lett a versed:inlove: tudtam, hogy nem maradsz sokáig ihlet nélkül ;)

Ma karfiol leves és rakott krumpli lesz az ebéd, nyammmmi..... nagyon szeretem mindkettőt;)

Legyen szép napotok, öltözzetek rétegesen :)

Utoljára szerkesztett: 29.10.19
    Ninett79, csillag, incimami és 8 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi hogy felhívtad a figyelmemet a másik oldalra, nem tudtam. Mindjárt ki is kerestem, majd megnézem délután.

Tegnap a fiam társát "lelökte" a motorról egy vak autós.:music: A fiam mögötte ment, látta hogy ütik el a kedvesét. A lánynak nem tört csontja - hála Istennek -, zúzódások, komoly rándulások lettek, mentő, kórház, a motor totálkáros. Azt mondta, a védőruha megint védett és jól! Stop táblánál az autós nem adott elsőbbséget. És a fiam ezt végignézte. Szegény, van elég idegeskedni valója, még ez is. :mad:>:(

Na megyek főzni a töltött káposztát, mert nem lesz semmi belőle. Több napra kell, viszek holnap Kispestre is, hagyok itthon is, hátha erre hozza Attilát a hasa. :D

Ninett79, csillag, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  13. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Iboly! Köszi szépen a teát meg a hozzá valót is. Én ma kezdem a nagytakarítást. Először az ablakot mert sok és nagy. Főleg régi típusú olyan osztottak és elég macerás pucolni.
    Mire kész leszek már díszíthetem is a lakást. xD
    Juj ez a motor tényleg totálkáros még jó hogy nem történt nagyobb baj. Ma én is káposztát csinálok oldalassal, füstölt kolbásszal. A férjem nagyon szereti.

Ninett79, csillag, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A motort elnézve, szerencsésen megúszta

csillag, Koppi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia Mimi !
    Szerencse a szerencsétlenségben, hogy viszonylag ép bőrrel megúszta..
    Sok esetben az autósok semmibe veszik a motorost...
    Szia [​IMG]!
    Köszi a finom hamit...:)
    Itt (még) nem esik az eső, de lóg a lába rendesen...
    Nem szeretem az esőt, de kell a földeknek...

Ninett79, csillag, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ohhh Mimikém! Nagyon sajnálom a kis Hölgyet:( szerencse, hogy így megúszta! A képet nézve, nagyobb baj is lehetett volna:oops: az angyalok vigyáztak rá :) Mielőbbi felépülést kívánok neki, legfőképp lelkiekben.
    Kedves egészségedre :) nagyon lehűlt a levegő, csak 9 fok van :( be kellett gyújtani a konvektorokat.
    Olyan cukik ezek a képek :inlove:

Tudja valaki mit tenyésztünk novemberben? :music:
    Kedves egészségedre:)
    Nem irigyellek, főleg ebben az időben, meg egyáltalán.....utálom ezeket a programokat, de hát muszáj megcsinálni ezt is:)
    Azért karácsonyig ne húzd el:D bár....akkor meg nem kell még egyszer nekiállni:p

Utoljára szerkesztett: 29.10.19
    Ninett79, csillag, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Kezdődik az esőben megyek-esőben jövök idő:sleepy: nem szeretem, itt egész nap esett és most is. Remélem reggelre eláll, utálok esőben indulni itthonról.
    Eventet abbahagytam, a felhő és a sztáp megvan, a többi nem számít. Lett 4 butikom, az több, mint elég. A következő event kimarad, pedig ezt a fajtát szeretem, de foglalt a bahám, most nem tudom (nem akarom) megbontani, pedig a felhő sem rossz. Igaz, időm sem nagyon lenne rá, most pár hétig hetente két délután képzésen vagyok. Mire hazaérek már nincs kedvem vacakolni a farmmal.
    A mosógépem megmenekült, Iminek igaza volt, a szivattyú volt a baja. Egyelőre nem lesz mosó-szárító gépem, de nem sajnálom, így azért sokkal olcsóbb volt.
    Mimikém a fiad párjának gyors felépülést kívánok. Fizikailag hamar meggyógyul, de lelkileg sokkal nehezebb feldolgozni.

Ninett79, csillag, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  18. nyific

Sziasztok! Juj nálunk is csoda rossz idő van, esiik az eső, és hüvös is a levegő, nekem persze ma is volt programom,
    de alig vártam, hogy hazaérjek.... Ráadásul még az esernyőt is vinni, mintha nekem 4 kezem lenne...:music:
    Eventet ma én is befejezem... nekem kutyaólból lett 3, és még van bónuszládám, lehet még abban is lapu,
    majd cserélek macsek terményesért, mert abból csak egyet lehetett kiváltani...
    Mimikém sajnálom a menynek valódat... bizony lehetett volna ebből nagyobb baj is.... a motorozás veszélyes üzemmód..
    .
    Reméljük hamar elfelejtI majd ezt a rossz élményt...
    A mi szomszédunk a motorosokat úgy hivja, hogy .... de inkább most nem írom....
    Az újabb eventet meg sem néztem még, de a Bahát én sem szivesen bontanám meg...... lehet nem csinálom...
    kedvem sincs sok az az igazság..:sleepy:

Ninett79, csillag, incimami és 9 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszönöm az együttérzéseteket. Na az autósokról tudnék mesélni hetekig..... Főleg, mióta a jobb autók vannak. Ezzel arányosan nem nőtt a vezetni tudás, meg a társadalmi érettség. :(
    Jó fej a kedves, barátai rákérdeztek, ül-e még motorra, azt mondta, "nem kérdés". Karakán nő. :) Már kiengedték a kórházból. Úgyis tél jön, tavaszra meg csak kifizeti a biztosító, amit kell. ;)

Még nem olvastam eventről, a Bahát most nem lehet használni, végre leküzdöm az időkorlátos gazdaköriket. Az egyik már majdnem kész, a másik állatos, nagyobb figyelem kell.

Olyan, de olyaan töltött káposztát főztem ma.... :inlove: Több napra, hogy a fiam is jöhessen ebédelni. :)
    Mégsem holnap utazom, majd csak pénteken.

Jó éjt kedveseim! [​IMG]

Ninett79, csillag, incimami és 10 más kedveli ezt.
  20. Koppi

A feleségem szombaton "talált" összedarabolt húst a hűtőben ami káposztáshúsnak lett csinálva.
    Nosza vettem 12 kiló savanyú szálaskáposztát az egyik ismerősüntől és tegnap a barátom egy nagy üstben megfőzte.
    Ha ettetek még finomat !! Rettenetesen jól sikerült. Meg volt a sava és borsa, kellemesen csípett is..
    Szóval remek lett !

ildiko44, Ninett79, csillag és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.