Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Esős idő volt délelőtt nálunk, de aztán délutánra elállt. Mire kezdődött az event addigra
    egész jó idő volt. Kicsit furi, hogy csak egy területen lehet Ingridezni. De azért csinálom! Remélem
    meglesz a felhő, mert az előző event nem sikerült. Kell a sikerélmény! :music:

Sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak! :( Remélem gyorsan helyrehozza a doki neked, és
    jól leszel!

Délutános voltam tegnap, aztán hajnalban ébresztő és tűz vissza. Most egy kis pihi van, mert csak holnap
    délutánra megyek legközelebb.:) Tegnapelőtt volt bennem valami kórság, mert nem voltam túl jól.
    De egy kis forró tea eltüntette akármi is volt az!
    Most azt nézegetem, hogy hogyan tudnám idehozni nektek a regényemet. Egész jól haladok most
    a Tranquillum krónikái 2-vel. De nem tudom hogyan kellene behozni a Kuckóba.:oops:

Kergekacsa, olegka9, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mimi !
    Pitomba fát tudsz venni a piroskosárnál...

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pedig kerestem. :( Köszi.

Szerintem kérdezd meg Beko-t. De a Fb-ra rakhatod.

Utoljára szerkesztett: 6.11.19
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon sűrűre sikeredett a mai nap... este 6-kor tudtam a farmra jönni,... itt meg nem tudtam területet váltani.. csak forgott a kerék.... kb. 20 percet vacakoltam ezzel, mire elengedte ültetni a gaz... Hát a mai nap csak éppen szaporítani tudok... és ennyi..:music:
    Jaj Franciskám nagyon sajnállak... Te szegénykém... mondd már a Dokinak csináljon valamit...:sleepy:

Kergekacsa, olegka9, mimi és 8 más kedveli ezt.
  5. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!:)
    Csak ennyike tudható a tenyésztésről:)
    Jaj, McCallister maradjon ott, ahol van, a Jézuska jöhet;)
    Miért van több munkád karácsonykor, sok a csomag? Lehet mindenki tudja, csak én nem.:music:
    A krónikát hozzad csak, már nagyon várom:)
    Én még el se kezdtem a vikingest, még egy kicsit gondolkozok és már nem is érdemes.

Kergekacsa, olegka9, mimi és 7 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, sokkal több. A levél és a csomag mennyiség is ilyenkor nagyon megugrik. Év végéig most már
    ez lesz.
    Hétvégére hozok belőle amennyi kész lesz. Úgy döntöttem, hogy nem egyszerre hozom, de nem is
    fejezetenként. Nem akarom annyira szétdarabolni. Mikor kész egy nagyobb adag akkor berakom ide
    a Kuckóba.:)
    Közben azt hiszem rájöttem hogyan kell. Át kell konvertálni, hogy be tudjam ide hozni.
    Na, majd hétvégén kiderül, hogy jól gondolom e?!:music:

Kergekacsa, olegka9, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Akkor ti vagytok a Mikulás és a Jézuska segédjei, csak senki nem beszél róla. Jó fejek vagytok, házhoz viszitek bedobozolt szeretetet:)
    Jó éjszakát!

iboly54, Kergekacsa, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Muszáj nekik besegíteni egy picit, mert nem győznék egyedül. És mi olcsóbbak vagyunk, mint a manók!xD
    Jó éjt neked is, meg mindenkinek!:sleepy:

iboly54, Kergekacsa, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  9. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Persze azt fogom tenni, de szerintem elszalad az igény, nem biztos, hogy teljesíthető. Mindenkinek köszönöm, aki befogadott, de még csak nézegetem a neveket, sokatokat nem ismerlek, de ami késik az eljőőőőő - mondta kedves ismerősőm és ma már tudom, hogy igaza volt. Látom, hogy sokan már elég régen játszotok, és sikerrel, hiszen egymást segítve jól lehet haladni. A hiányzókat általában én is cserenapon szoktam megszerezni, de ha az első nap nem sikerül szert tennem rá, akkor azután már nem is érdemes vele foglalkozni, mert elérhetetlen. Vadászni szoktam a rózsaszin ólakra, mert ezek nagyon tetszenek, de ebben semmi tudatosság nincs, inkább csak szemet gyönyörködtető hiszen a grafikák általában csodaszépek . Mindenből egy darabbal meg is elégszem, s ha sikerült, annak nagyon tudok örülni.
    Valamelyikőtök gyapotfa hiányban szenved, csak nyugodtan írjon a farmomra, (még mindég ildiko44) 1 darabbal szolgálhatok és nem kérek érte semmit és vissza sem kell küldeni. Nem tudtam megjegyezni kinek kell és már nincs időm visszakeresni...

Most még jó korán van, csend körülöttem, de ma lomtalanítás van nálunk, ezért azután van dolog elég, nem biztos, hogy igazán lesz időm/erőm körülnézni.
    Most eleget csacsogtam, majd legközelebb igyekszem még jobban. Legyen szép napotok, és akik mostanság betegeskedtek, azoknak
    nagyon gyors gyógyulást kívánok.
    És persze a névnaposokat sem szeretnék elfelejteni! GRATULA NEKIK!!!!!

iboly54, Kergekacsa, Koppi és 10 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Gyapotfát Mimike keresett:D

Kergekacsa, Koppi, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

remélem, hogy észrevette Mimike a gyapotfa ajánlatot, várom a kelentkezését és segítek!

iboly54, Kergekacsa, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szerintem anélkül is küldheted, mert több több darabot is keres belőle:D

Kergekacsa, Koppi, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ha tudnám, hogy mi a farmneve elküldeném, de még nem vagyok gyakorlott az oldal keresésében ......segítenél?

Kergekacsa, Koppi, ricsi908 és 7 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

mimineni a farmneve, azt hiszem. De délután 2-kor kezdődik a cserenap, addig úgysem tudod küldeni....

Kergekacsa, Koppi, ricsi908 és 8 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én kértem Ildikó és kapsz egy rózsa ólat. Miből szeretnéd? ha van, küldök.
    Az aláírásoman is ott van, mimineni a farmnevem. :)
    Te kérsz valamit Ninett? Úgy tennék érted.... :inlove:
    Ez az event csak akkor lesz kész, ha valaki áldoz a sz.trágyára. Lehetett volna két órás a gaz. :D:D

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszi drága Mimikém, előbb megnézem mi lesz cserélhető... :)

iboly54, Kergekacsa, Koppi és 9 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

mimineni a farm neve

Kergekacsa, ricsi908, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  18. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Sziasztok!
    Visszaolvasgattam, cserenap ha jól nézegettem nekem mindenből van, akinek tudok segítek, de sajna mindenkit nem tudok kiszolgálni,
    hangyáim is vannak, de ez attól függ mi cserélhető, vagy küldhető...

iboly54, Kergekacsa, ricsi908 és 10 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Misi! Nekem gyapotfára lenne nagy szükségem, elkezdtem az időkorlátos gazdakörit és nem tudom befejezni. A 12 hiányból már 6-ot megígértek kedves gazdák, még 6 kell. :)

20. *misi66*

*misi66* Fórumprofi

Szia mimi! repitek azt is:)

iboly54, Kergekacsa, Koppi és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.