Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét! :)
    Ma nem vagyok jó formában, talán az idő.....vagy nem tudom :(
    Elolvastam mindent, az eventet csinálom, nekem sincs angolnám és az nagyon kellene.
    A TOP..... hááát mit mondjak,o_O nem nyerte el a tetszésemet, semmit nem ér nekem amit ad :oops: nem hiszem, hogy ezért bedobálok annyi milliót:music: pedig nagyon készültem rá. Úgy látom BP megint áthúzta negatívba ami tetszett a játékosoknak, ezzel is úgy járunk mint a csere eventtel, kinőtte magát:music:
    Még megfontolom mi legyen, induljak-e és ha igen, meddig. :music:
    Látom Ti is hasonlóan gondolkoztok. Kíváncsi vagyok, hányan indulnak, de az is lehet, hogy ez már a többségnek nem is a nyereményről szól, hanem a megmérettetésről:) akkor viszont népes tábor fog sorakozni a rajtnál.

Ezt olvastátok? Megint elérhető lesz az elixír:inlove: szomszédaim, írjátok meg mit kértek a lehetőségek közül!https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szomszéd-ajándékozás-2019-november.18806/

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    ursa11, Kergekacsa, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Csak a megmérettetésért lehet indulni, a jutalmakért biztos nem. Gondolkodom én is, mert benn kellene maradni az 500-ban. Abba már bele sem gondolok, hogy mit kell beszórni, és mit kapunk cserébe, mert akkor egy salátát sem dobnék be.
    Gizus, ha jól emlékszem tavaly is változtattak a jutalmon, mert elsőre az is elég vacak volt. Valahogy az idén nem nagyon reménykedem benne.

Lehet, hogy nem is kell gondolkodnom a TOP-on, mert el sem jutok odáig. Holnap későn tudok kezdeni, csütörtökön képzésen vagyok, onnan is később érek haza. Ja, és a hétfő, az utolsó nap, nekem vizsga van délután, így egész nap rá sem tudok nézni, csak este.

Most, hogy emlegettétek az angolnát, rájöttem, hogy nekem sincs. Lehet, hogy mégis eventezek egy kicsit?

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    ursa11, Kergekacsa, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Látom Erika Te is meg Ibolya is gondolkodtok ezen a TOP-on... én is akartam indulni, de most elbizonytalanodtam... még meg kell emésztenem a dolgokat... majd megálmodom..
    Az jó lenne, ha változnának a nyeremények... de szerintem nem fogják ezt meglépni...
    Erika holnap én is későn tudok kezdeni, de adjunk be egy tenyészállatot, azért kapunk 35 gazt, és akkor már azt eltudjuk ültetni a kapottal együtt...

Ibolyka én is elixírt kérek, amelyik nap az van... ill,. azt lehet küldeni..:)

ursa11, Kergekacsa, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

ursa11, Kergekacsa, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  5. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

A baltás eventet megcsináltam, sokat játszottam a minijátékkal és remek ajándékokat kaptam.

Látom, hogy a TOP-on való indulás nálatok is kétesélyessé vált a nem túl kecsegtető nyeremények miatt. Több éve gondolkozom rajta, hogy indulja-e, vagy sem. Erre a TOP-ra is készültem, a pajtám kész arra, hogy az első 500-ba bent maradjak, de valószínű most sem indulok, a nyeremények számomra nem megérősek. Azt viszont eldöntöttem, hogy az eventes területem megcsinálom az eventet, amiből ki tudok venni egy virágos bódé nevű kirakósat. Ennek a dekornak a fejlesztését ki tudom venni a TOP-ba történő első 5 bedobással, ami csak néhány millió pajtaértéket képvisel. Amennyiben jól értelmezem a fejlesztett virágos bódé 23 óránként 50 %-os BTP)TP jutalmat ad. Ezt azért jó lenne, ha Ti is megnéznétek, hogy jól értelmeztem-e.

Legyen mindenkinek nagyon szép napja mai is.

Zsóka

UI.: A fenti megoldás lehetséges,jól értelmeztem, vagyis a tp-s dekor fejlesztést meg lehet szerezni annak is, aki a TOP-on nem vesz részt., csupán az első öt feladatot teljesíti. Ezt most olvastam az event csevegőben, Tamás írta.

Utoljára szerkesztett: 13.11.19
    jófarmerlány, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Csak olvasgatom de valójában csak tájékozódtam....biztosan nem fogok indulni a TOP-on látom sokan gondolkodtok róla, majd kiderül....a nyereményeket nem látom igazán és nem tartom megérősnek, ezért inkáb szemezgetek....majd kiderül. Elkezdem, és jutok ameddig jutok, de nagy értéket biztosan nem fogok beleáldozni, még nem érzem magam készen.
    Legyen nagyon szép napotok és járjatok sikerrel!!!

az erdőőr életéből a tenger máris kész, a többire bizony még várni kell..de a mantarája és az angolna már a raktárban van!!!! Ennek örülök!!!Járjatok Ti is sikerrel!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.19
    jófarmerlány, ursa11, mimi és 9 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot! :)
    Itt megint szakad az eső :( hihetetlen sártenger van.
    Naaah, elkezdtem az eventeket. A tenyésztősnél a tengeri feladatot a 13-as híján megcsináltam, már megvan az angolna és a rája;)
    A kitehetőhöz kell még hátizsák és akkor az teljesen kész. Ez volt a legfontosabb, a többit még meglátom hogy alakul.
    Az őszi fesztiválnál tenyészállatokért vettem magokat, így teljesen betudtam ültetni a területet.
    Nagyon tetszik a grafika mindkét eventnél :inlove:
    Kell majd tenyésztenem is, nincs kószáló kőszálim egy darab sem o_O megvárom a farmpengős tenyésztést vele vagy a következő boom-t. Szerintetek miért rakták mára be a boldog aratást:music: van olyan aki ma növényeket termel:music:

jófarmerlány, olegka9, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Elültettem a kezdő növényeket, teljes területen, mert bedobáltam a tenyészállatokat a plusz magokért.
    A másikon tegnap este gondolkodtam, de len volt ültetve, így reggel tettem le ólakat gyorsítókkal, 142 hátizsákom lett. Nem mosdom, hogy sok, viszont jó kevés:D Így jár, aki nem készül:p:D nem is rendeztem át a farmot, csak a két farmos területen vannak ólak, és az esőerdőben, de csak a halas feladatot szeretném megcsinálni, ahhoz csak összejön annyi, amennyi kell.
    Ez a jutalom nagyon semmilyen, de igazából eddig sem azért dobáltunk be sok mindent, hanem magáért az eventért, de ez azért......:eek: nekem is megvan a hozzávaló, lehet, hogy be is szórom. Ha kész leszek az eventtel és nem rugaszkodik el nagyon az alja, akkor bármi lehet;):D
    Ibolyom, én már rég nem gondolkodom rajta, hogy melyik akció mikor és miért van:D

jófarmerlány, olegka9, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Dani esetleg valami csinos özvegyasszony nem lakik a házban??xD;);)
    A hangyás eventet csináltam, hangyám nekem sem lett.

jófarmerlány, olegka9, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia [​IMG]!

Lakni, lakik, de olyan pletykás, hogy nem éri meg ujjat húzni vele...:D:D:D

11. nyific

Sziasztok! Magokat elültettem tele lett a terület.... majd holnap folytatom, mert
    nagyon későn kel ki, telóról ültettem... mert nemrégen értünk haza...
    Tenyésztőst majd most kezdem, mert az angolnáta nekem is fáj a fogam...
    Dani! a kérdés nem arra irányult, hogy pletykás-e...;)

jófarmerlány, olegka9, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Ne hozzál zavarba, gondoltam, hogy nem a pletykásságra gondolt.
    Nem vagyok én "olyan", 35 éve házas vagyok. Sok mindent láttam már ez idő alatt, :):)jót is és rosszat is...:D:D

13. Kergekacsa

Hááát, én konkrétan ezért gondoltam özvegyasszonyra:);)

14. Koppi

Akkor kiveséztük az özvegyasszonyokat..::D:D
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Az eventet illetően szerencsés helyzetben vagyok, mert van angolnám. (2 db.)
    Így nem töröm magam érte.
    Ha lesz, lesz, ha nem nem lesz....:)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Szerintetek ezzel a nyögvenyelős eventnél, amit csinálunk vízzel és trágyával, érdemes e 1x1 kisföldbe ülteni a cuccot , vagy maradjak a 2x2, 2x1, és 1x1 -es változatnál?

jófarmerlány, olegka9, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Nem érdemes 1x1 kisföldbe ültetni. Ha esetleg kézzel aratsz, akkor meg főleg nemxD

jófarmerlány, olegka9, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Kedves: [​IMG] [​IMG]
    Az az igazság, hogy amikor kezdtem a játékot, akkor kézzel arattam és sok minden másképp volt, de az elmúlt 8 évben mindig géppel arattam, aratok, illetőleg 2. éve, hogy prémes Gazda vagyok.

jófarmerlány, olegka9, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez a helyes sorrend. :)
    1×1-be semmiképpen sem!

jófarmerlány, olegka9, terika01 és 10 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Ricsi nagyon el lehet havazva, mert régen volt.....

jófarmerlány, olegka9, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  19. nyific

Valóban régen volt itt.... biztos sokat dolgozik...
    Te viszont jól elterelted a témát az eventre.... 2x2 terület azért jobb, mert kevesebb víz meg trágya kell, a felröpik aránya kb. ugyanaz mindegy milyen területen ültetsz...
    Nekem elsőre a gép által kirakott területen jött 31 db töklé.

20. Koppi

Kedves [​IMG] !
    A víz kevésbé számít, hiszen 1 Csp-be kerül, prémeseknek meg nem kell venniük.
    A trágya sem a Piacról lesz beszerezve, hiszen az ólak hozzák a "végterméket" is...:)
    Az az túlkínálat lesz a Piacon...

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.