Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Igen így van... de egyébként más különbség nincs, tehát mindegy...ill. aki kézzel arat, annak jobb a 2x2-s terület..

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én még sosem próbáltam ki, hogy mennyit ad a különböző nagyságú földeken, de valószínűleg egyformán adja mindegyik, mert az ismertetőben is benne van....célszerűbb a 2x2-es területet használni.
    Annyira szelektíven olvastam, hogy csak most vettem észre, hogy a fahéjrudat a fák is adják:D
    Nézegettem, azaz számolgattam, hogy minek is kell keverni a tökös latte-t :music: ha összeadom az 1 keveréshez szükséges hozzávalók tp-ét, ugyanannyi mintha simán beadom a fahéjat és a töklét. Vagy nem tudok számolni, vagy nem értem a lényeget:music:
    Egyáltalán marad annyi idő, hogy ezeket a termékeket túltermeljük és bedobáljuk a TOP-ba:music:
    Nagyon hosszú az eventnövény érési ideje, lehet hogy már csak reggel tudom learatni, 2,25 óra van még vissza az aratásig:oops:
    Elég sok az az 1700 db ezen a földön így minden + hatóanyag nélkül.
    Mivel minden területen ólak vannak, kivéve az esőerdőt, így kitettem a csatni helyére egy 100%-os mindenre ható bónuszt és egy ólbevételit is :)

3. nyific

Ibolykám nekem is csak 11.10-kor élehetne aratni....megpróbálom kivárni,
    de ez nem 100%:)
    Az a malomtermék a latte.. azt hiszem a TOP-ba lehet beadni... de meg kell néznem biztosan így van-e, a pajtaértéke igencsak magas...

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gizus!
    Igen, az a top-ba kell. :)

5. nyific

Akkor jól olvastam... a pajtaértéke 300.000 na majd meglátjuk, pillanatnyilag még a TOP is kérdéses......:music:

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Tegnap olyan szép idő volt, hogy gondoltam előveszem a mocit. (Úgyis régen volt beindítva.)
    Nehezen ment a dolog, de végül sikerült életet lehelni bele.
    Mentem 1 jó nagy kört és letettem.
    Ma reggel aztán kissé reszelős volt a hangom és köhögök. (A fene ezt a Hurutkát !)
    Amúgy 10 fok van kint. (A bánat ebbe a CapsLockba (!) ami az "a" mellett van.)
    Most ismételhetek....

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó és vidám napot! Itt hét ágra süt, ellenben hideg van.
    Milyen jó hogy írjátok mit hogy használtok. De talán újra kéne olvasnom a kiírást, mert nem tudom miből jön a felröpi, a tegnapi tortúrák hatására teljesen elfelejtettem. :D
    Egyre kevesebb fogam van, és még mikorra lesz új.... ?!
    A cukros bácsival is megbeszéltem, amit kell. Majd egyenesbe jönnek a dolgok.

Dani, a mocinak nincs itt az ideje, hacsak nem motoros göncben vagy.
    A tegnapi nap amúgy is nagyon kellemetlen szeles volt - nálunk.

Az utazásra nem szoktam panaszkodni, de most nagyon rossz buszt választottam. Hogy ne kelljen 20 percet várni a szélben, nem vonattal jöttem, hanem busszal, az lakáshoz közel tesz le. Nahát szörnyű volt, nem a Rákóczi hídon keresztezte a Dunát, hanem a Petőfi hídon, aztán keresztülvergődött! a városon. :mad: És tele volt a busz és levegő semmi, táskák is ölben, több helyen vett fel utasokat még, talán álltak is hátul. Lehet, ha a későbbi busszal jövök, akkor jobb lett volna. De épp odaértem a Népligetbe, épp 1 perc múlva indult, ahogy letettem a popómat az ülésre. A városban sorozatos dugók voltak. Elszoktam én már ilyenektől. :oops::wuerg:

8. Koppi

Sziasztok !
    Egyszer fent, egyszer lent. Azaz nálunk most esik az eső és csúszkál, mászkál az úton mindenki.
    Hideg az nincs de ez a nyirkosság beeszi az emberbe magát.
    Temetésen voltam és holnap is megyek. Ma egy régi utcabelim ment el oda ahol mindig süt a nap, holnap egy távoli rokonom temetésére megyek...
    Sajnos ez az Élet rendje..:(

9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Hát, azt mondják hogy ez a rendje, de nagyon nem szeressük rend ez :(
    Itt szépen süt a nap, sétáltam egy jót, hoztam ebédet magamnak, ilyenkor nem ebédel itthon Dani, így nem főzőcskézek. Rakott cukkinit ettem, finom volt, most kéne sziesztázni egy jó könyvel, de nem lehet-.-
    Hirtelen meggazdultam, lett angolnám, mantarájám, egyik se volt. Ez teszik, hogy nem kell sz.táp a tenyésztőshöz, azért egy párat csak tenyésztettem. A TOP-os meg csordogál szép csendesen, ez se olyan mint volt.

10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Első sorban egyetértek az előttem szólóval a közlekedés terén, én Pestlőrincen lakom és rendszeresen kell mennem a bőrklinikára, hát nem is ragoznám, hogy milyen tortúra a dolog. Nagyon rá kell beszélnem magam, hogy nekiinduljak, pedig lassan a karácsonyi ajándékok után is nézni kell, nem szeretném az utolsó percre hagyni...Ja és még nekem a december eleje nagyon zsúfolt, az ikreim születésnapja, az unokám, unokahúgom sógorom vejem névnapja s hogy a Mikulásról se feledkezzünk meg.Tehát van vele törődni való.
    Dani nem is tudom, hogy gondoltad! - a motorozás tavaszra, nyárra való, a szeles, hűvös idő kifejezetten árt, nem is csodálom, hogy meglátogatott Hurutka!! Azért bízom benne, hogy sikerült a házból kizavarnod!
    És képzeljétek, most léptem szintet, csak ámultam, hogy 221. mert nem igazán figyelem a pontok haladását, olyan sokat kell egy-egy szintnél teljesíteni.
    No megyek, vár a tükör-ajtó sikálás, de már majdnem a végén vagyok.....
    Beállítottam a telefont, jelez ha aratnom kell, csak "ideszaladok" a fájós térdeimmel és máris aratok!!!

11. Koppi

Szia Ildikó !

Háhá, teló beállítás...:):)
    Ha ráérek akkor aratok, ha nem, akkor lemaradtam róla..:)

Jó, tudom, hogy tavasz és nyár és miegymás, de olyan remek idő volt. Kesztyű sem kellett. Átöltözni, (gondolok itt egy jó kis pufi dzsekire), sem kellett. Edzett gyerek vagyok én felkiáltással..;);)
    Kerengtem egyet a városban...

Gratulálok a 221-es szintlépésedhez. Akkor erről az évről ez is megvan...:)
    Kicsi az esély a 222-re ugye? Akkora Tp. mennyiség köll, hogy na, a következő szinthez...:):D
    Mondom ezt én aki már megléptem e szintet.

Amikor elkezdtem a Játékot, még a 100-as volt az elérhető maximum....
    Közben változott a Játék és változtunk mi is .... (Én speciel öregedtem...:D:D)

12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok
    Ma szabin vagyok dolgaimat rendezem holnap még van 1 munkanapom...
    Süt a nap vagyis csak néha de nekem így is jó...
    Mákos gubát ebédeltem hoztam nektek is [​IMG] jó étvágyat...
    Az életem a mák...imádom...az eventekkel haladgatok csordogálnak olyan ráérősen...[​IMG]...

csillag, olegka9, jófarmerlány és 11 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Már meg sem nézem, hogy mennyi kell a következő szinthez, ez már nem is érdekes....Nem kicsi az esély, csak sokat kell dolgozni érte!! Ti már tudjátok...én meg majd megtlpasztalom, de egy biztos, hogy a popsimat nem fogom ideragasztani a gép elé.
    A 100-200 közötti sáv nagyon baráti volt, gyorsan lehetett teljesíteni. Az hiszem, akik a 100 alatt vannak, erre várnak, mert talán akkor van sikerélmény...de most, nem látni a fényt az alagút végén.
    Visszatérve a motorra, gondoltam, hogy edzett vagy, de mégis ráfaragtál....igy kúrálhatod magad...ajánlom a forralt bort én szeretem, de módjával, a vejem szokott csinálni és nagyon fincsi!

csillag, olegka9, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is szeretem nagyon, még így is hogy cukorpótlóval kell ennem. :)
    Tenyésztek, egy pár állat van, amiből kell egy-egy darab, hogy azok is 9. szinten legyenek. :) És majd jól jön a sok hátizsák. A következőkben is folytatom majd, mert pont a 9. szinten vannak az aranyak. :D

15. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Meglett az angolnám, és a ráját is kiszedtem. Nem akartam ezt az eventet, de most ólak vannak kinn, adják a hátizsákot, akár be is dobálhatom. A végére nem fogok érni, mert ahhoz át kellett volna pakolni mindent, de amit ki tudok szedni, azt nem hagyom ott:D
    A TOP-os is halad, két feladat kész van (nem csak az én érdemem) még 700 gaz kell. Holnap szabin leszek, aztán hétvégén is itthon leszek, remélem így meglesz. Legkésőbb vasárnap estig kész kell legyen.
    Holnap úgysem mehetek sehova, várom a bútorszállítókat, utána pakolok, takarítok, ráérek közben aratni.
    Juj de szeretem a gubát!:D

csillag, olegka9, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ügyes vagy Erika! :) Nekem még csak az első bódé fele van kész, az erdőkerülővel a tengerben már mindent elvégeztünk, és a dzsungelt is félig megkerültük. Ma még egyszer aratom az állatokat, nem mintha sokat dobálnának. Az angolna nekiállt szaporodni. :D

17. nyific

Sziasztok! Én ma szépítkezni voltam a lányomnál... de az aratás azért ment... még jó, hogy van telóm...ja meg a lánykámnak is.;)
    Holnap fodrászda lesz, ott majd nem tudom hogy csinálom, de megoldjuk ott is az aratást...:)
    Erika hogy van neked kész két feladat is... az két bódét jelent??
    nem is értem tulajdonképpen mennyi eventgaz kell... először 1700.. de na én annál többet nem tudok termelni, napi 4x aratok... éjszaka nem, akkor nem lesz meg, és kész...
    Az előbb kérdezte egy szomszim, hogy a téglaház mit tud?? hány %-ot ad... képzeljétek keresem és nincs meg...:music: Nem is tudom hová lehetett... vagy nekem nem is adtak?? bakker...
    Ki tudja tavaly mi volt a nyeremény a TOP 1000-ben?

csillag, olegka9, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Igen, két bódét jelent, úgy van kész, hogy kiváltottam az összes tenyészállatokért kiváltható magot, és életemben először vettem egy kosarat, valamint éjjel felébredtem és gondoltam, ha már ébren vagyok, arathatok is, ma úgyis kimarad aratás, de nagy szerencsém volt és nem maradt ki;):D A második és harmadikba adtam be a növényeket, az első van vissza, amit elszámoltam nem 700, hanem 900 gaz kell. Ha jól emlékszem tavaly a Kastély játszótér volt a jutalom, a házak talán tavaly előtt a szalmaházzal és a faházzal. Megnéztem, de nem látom, hogy mennyi bónuszt ad.
    Ezt Toma tette be a csevegőbe.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-741101

19. nyific

Köszi Erika... lehet nekem az nincs.... de a hozott link jó, abból megnézem...
    Ja hogy azért van már több eventgazod, értem már.... no én felkelni.. képtelen lennék... no meg a férjem is, azt hinné valami bibi van nálam..xD Persze, más a dolog nálad... ügyes vagy, hogy rátudtad venni magad az aratásra...éjjel.:music:

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nna, az angolna elfelejtett szaporodni, ugyan van száz tápja, de ha a gazda nem rakja a jászolba a kaját.... :D:D:D

Annyit kell felutazni, mintha dolgozni járnék. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.