Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Nem szoktam éjjel aratni, ezért nem keltem volna fel, de felébredtem, forgolódtam, aztán gondoltam, ha már úgysem alszom learatok:D
    Mimikém, az állatoknak táp kell ahhoz, hogy szaporodjanak:music::D bár sokat még nem vesztettél.

csillag, olegka9, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Mától kitört a szabadság!:D Legközelebb csak csütörtök délelőtt megyek.
    Úgyhogy lehet eventeznem, igaz még nem nagyon tudom, hogy mit kell tennem. :oops: Közben
    írom a regényt is, talán most arra is több időm lesz. A TOP indulóknak hajrá!!!!:music:
    Jó, hogy írjátok az angolnát meg a ráját! Megyek és megkeresem, hogy hol tudom őket a farmomra
    csalogatni!:)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika végül is jól tetted... azt gondolom, hogy vasárnapra jó lenni végezni ezzel az eventtel... mert hétfőn vége...
    Ricsikém előkerültél, már azt hittük elvitt a farkas..;) de neeeem... csak szorgalmasan dolgoztál...:)
    Mimikém Téged kinevezlek utazó nagykövetnek.... ezt az utazást majd egyszer csak megunod... messze van az a Doki... mi van, ha gyorsan kell...:music:

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

A házi már itt van, ez a fogorvos. Itt próbáltam, de nagyon durva volt. Ugyanúgy gyulladt ínyből húzott ez a régi és nem fájt, kicsit se. Tehát lehet úgy is csinálni.
    Az utazást már most unom. Talán már csak pár út van hátra, hogy fogam is lesz. Aztán csak lustizok, aratok. :D

5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Dolgozgattam-dolgozgattam. :) Kicsit fárasztóak voltak az elmúlt napok/hetek. Még a nagy decemberi
    őrület előtt kipihenem magam.:music: A farkas meg már el van foglalva Piroskával! xD
    Közben már a bahán van a rája! :D Pedig a csereberébe milyen nagy őrület volt miatta!o_O

csillag, ursa11, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  6. csilluka878787

csilluka878787 Fórum-zöldfülű

Szia Bocsi hogy zaklatlak csak érdeklődni szeretnék hogy hol tudnék én szelíd gesztenyefát venni?előre is köszönöm!

csillag, olegka9, *misi66* és 3 más kedveli ezt.
  7. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Csilluka a szelídgesztenyefa titokzatos csemetéből fejlődhet ki, hogy konkrétan melyikből már nem emlékszem.
    Ha az újabb talányosakból teszel ki előfordulhat közte. Ha még ráér, a következő cserenapkor írj és adok szívesenxD;)

csilluka878787, csillag, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia! Nem zaklattál! Ahogy Kergekacsa is írta, talányosból fejlődhet ki, venni nem tudsz. Megnéztem és az a
    neve a titoktatos csemetének, hogy Benanee. Ha ilyen van nálad akkor pakold ki, hátha kapsz belőle

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
    csilluka878787, csillag, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Csilluka !
    Melyik gesztenyére gondoltál ? Ugyanis 2 fajta gesztenye van a játékban.
    Először volt ez a tipus: upload_2019-11-14_22-30-34.png

Később vezették be ezt. [​IMG]
    Előbbit nehezen lehet beszerezni, a másodikat már könnyebb, mert létezik XL és XXL-es változata is.(Cserenapon lehet megoldani.)

csillag, iboly54, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Jelentkezem én is , csak a VV behavazott egy kicsit . :(
    Jó sokat kellett visszaolvassak, de "böcsülettel" megtettem .:):wuerg:
    Betegeknek mielöbbi gyógyulást, névnaposoknak, szülinaposoknak sok boldogságot , szintlépőknek további sikeres játékot !
    Ildikó, Pestszentlőrinc melyik részén laksz, ursa és jómagam is Lőrinciek vagyunk , hamarosan alakíthatunk egy "Lőrinc" csoportot a kuckón belül . :D
    A 221. szintről a 222.szintre 1 339 005 542 Tp kell, kapálhatunk érte eleget, de nagyon szép Farmnevünk lesz:Ügyes ültetőmester és lesz új növényünk is :Csicseriborsó.:wuerg::cry:
    Kuzdern, finom volt a mákosgubád, SZERETEM :)
    Mindkét eventet elkezdtem, jutok,ameddig jutok alapon,a TOP-ban nem indulok, "kicsi vagyok" én az ilyen magasságokhoz.Viszont a jutalmak között adhattak volna legalább egy kicsi kütyüt, amiről emlékeznének késöbb a TOP-ban indulók.Igaz, ott van a Felhő, de azt csak az kapja meg, aki bentmaradt az első 500-ban. Na ennyit a TOP-ról.
    Hajrá minden indulónak, nagyon fogok drukkolni mindenkinek i!!
    Szép álmokat !

csillag, iboly54, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia [​IMG] ! :)

Mily érdekes az Élet...?
    Nekem az unokahúgom szintén ott lakik ahol Te és ráadásul a keresztnevetek is egyezik.
    Ám szerintem az egyezőség ezzel ki is merült.
    Csupán érdekesség gyanánt mondom..:):)

csillag, jófarmerlány, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  12. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt mindenkinek Jól el is keserítettél, mert hatalmas mennyiségű tp kell mire a végére érek....
    Pestszenlőrincen az Óhuta utcában lakom, az a Brassó utcai suli környékén van, gondolom akkor ezt Te is tudod.... Valójában nagyon szeretek itt lakni, azelőtt sokáig az Állami lakótelepen laktam azután hogy férjhez mentem és az nem most volt, majd Óbudán és 1980 óta újra lőrinci lakos vagyok. Az egész családom itt lakott azelőtt is, persze hogy én is visszavágytam. Sajnos már csak az egész családomból csak a hugicám él, de Ő is a közelemben lakik.
    Befejeztem az egyik eventet.....végre!!! A másiknál még van még mit kapálni, de van még rá idő...A TOP engem sem érdekel, mert én is kicsi vagyok, de a kitehetőket azért megpróbálom megszerezni..
    Majd figyelem, hogy ki mire jut és drukk ezerrel!!!
    Aki beteg, az gyógyuljon.....-- közben kapálgathat ha bírja erővel - akinek pedig valamilyen ünnep jön, annak sok boldogságot kívánok és nem maradhatnak ki belőle a családtagok sem!!!!!
    Szép és haladós napot mindenkinek!!

csillag, iboly54, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem figyelsz Danikám, írta Csilla, hogy szelídgesztenye. [​IMG]

Ugye minden szomszédom forró elixírt küld, ha tud? :inlove: ;)

Utoljára szerkesztett: 15.11.19
    csillag, ildiko44, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném, ha ma jó idő lenne, és nem esne az eső... fodrász
    lesz ma...
    Dani igaza lehet Miminek, mert én is válaszoltam a napokban neked, de nem volt semmi reakció...:)
    A maradék mákosgubát összekapartam, mert az én páromnak is ez a kedvenc édessége...:p
    Az eventek elég gyatrán mennek... angolna, rája megvan... ja és lett egy hangyám is... egy titkosból.... csak elfelejtettem megírni.

csillag, ildiko44, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  15. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Kicsit nehezen indult a nap, mert későn ébredtem. 8:20-kor dobott ki az ágy!:oops:
    Pedig nem szeretek ilyen sokáig aludni, mert akkor egész nap olyan nyomottul érzem magam. Nem vagyok
    hozzászokva a sokáig alváshoz.
    Az első manta rája már be is került a pajtába. :D
    Egyébként szerintem nem jól írják a farmon, mert nem egybe, hanem külön kell írni. No, de mindegy!:p
    Nézzétek milyen gyönyörű állat! És hatalmas!
    upload_2019-11-15_11-21-27.jpeg
    Én küldenék neked Mimike (meg mindenkinek akinek kell), de nem találom hol kell!:oops: Nekem nincs a
    küldhetőek közt. Nem állandóra tér vissza?

Gratula az event befejezéshez! Valahogy én csak küszködök. Pedig nem rossz eventek, de mégse haladok.
    Én is csak drukkolok! Minden évben így van ez! Szerintem sose leszek olyan nagy, hogy indulhassak a
    TOP-on! De a szurkolás az már nagyon megy!!!:D
    Na, ezt még gyakorolni kell!!!xD

csillag, ildiko44, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Látod ! Milyen feledékeny vagy a hangyát illetően? ;);)
    De Te vagy az első (tudtommal) akinek hangya lett titkosból. :)

Szia !
    A fentiek alapján csak a névegyezőség stimmel...:):):)
    Amúgy nagyon szép helyen laksz....tisztára a kertváros.:):)

Nem is tudom, mire is válaszoltál amire nem reagáltam?
    Likas már az agyam...:(

Az event halad(gat). Mászom a hegyet, merülök a tenger alá....
    Időhöz nem vagyok kötve....:)

csillag, ildiko44, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ma én is nyomott vagyok, meg fáj a fejem. Mindjárt megnézem a frontot, remélem csak az a gond.
    Képzeljétek, a mára rendelt ebédemet a régi címemre vitték. :D:D, így ma összeszedem, ami a héten maradt.
    Vasárnap vendégek jönnek, rakott krumplit fogok csinálni zöldséggel, darált hússal, sajttal.

Az a két ablak, amiben az új küldhetők vannak, azok naponta változnak és nem mindenkinek egyforma. Lehet hogy amikor te küldheted az elixírt, más szomszéédom meg nem. De végül is a multkori ilyen akcióból is csak egy jött, tehát akár jöhet a hátIzsák. ;)
    Nagyon ügyetlen a szurkolód. :D
    Nekem is lett egy hangyám az utóbbi eventből.

A tenger kész, a dzsungelt kerüljük az erdőőrrel. Már csak egy kéne, a felhő kész.
    Az állatokat próbálom cserélgetni, hátha jobb lesz a hátizsák-termés.
    Majdnem!! kiraktam a kakukk terményesét. Még jó, hogy észrevettem, 8 :eek: kakukk kell hozzá. Azt már igazán észrevehetné a BP, hogy régen volt amikor annyi jött.
    Az őszi eventben egy stand kész, növényre várok.

csillag, iboly54, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  18. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor azért nem találtam még elixírt!:( Nekem most ott 2 bájital vagy 20 szerszám lehetőség van! Az nem
    túl jó ajándék, így karácsony előtt!o_O

A karácsonyról jut eszembe! Tegnap voltam a helyi bevásárlóközpontban! Nem szeretek odajárni, két
    csúnya betonkocka a városban. Korzó a neve. Két dologért megyek be oda, az egyik a Libri könyvesbolt,
    a másik az ingyen wécé! :music: Szóval bementem, és már áll a karácsonyfa!!!! November közepén!?:eek:
    Egyre hamarabb kezdik ezt az egész őrületet! Vásárolj-vásárolj-vásárolj!!! Mindenhol hatalmas akciók!!!
    És persze a tévéből is ez áramlik felénk! Mivé lett gyermekkorom meghitt karácsonya?:(:cry:

csillag, iboly54, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Leültem ebédelni, pihenni, aratni. Meghozták az új kanapémat, elvitték a régit, ettől jó nagy rendetlenség, piszok lett. De nem baj, a nappali még nem volt soron, legalább ott is meg lesz a nagytakarítás. Az ablakok már tiszták, a függönyök a helyükön, a többit pedig lassacskán, estére meg leszek mindennel.
    Gyakoroljál csak, úgy látom, rád fér:D:D

Nálam ma elixír volt a küldhető, mindenki azt kapott, hátizsák majd holnap.
    A dzsungelben bolyongok én is, a felhő meglesz, egy rávaló is megvan, ha a másik két rávaló nem lesz meg, akkor majd cserenapon beszerzem.
    A TOP-osban még 500 gaz kell és kész lesz. Bár ott az 500 gaz sem lesz hamar:D
    Ezt láttátok? Holnap érdemes lesz telepakolni a farmot terményes ólakkal.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/terményes-ólak-napja.18812/

csillag, *misi66*, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Annak a 9 órának most először örülök. Nekem holnap lesz a függöny/poharak/tálaló szekrény takaríása. Délelőtt a szekrény, délután a függöny, ha már itt a segítség. Nem pakolhatok vissza a szekrénybe, mert helyére kell rakni, amikor szállították, rosszul rakták össze. :)
    Ma a wc és fürdő kész, kivéve a kád. Ma már nem csinálok mást, csak a farmot.
    Mit ebédeltél?

csillag, *misi66*, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.