Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Fodrász pipa... eső nem volt.... nekem olyan lassan nő a gaz a TOP-s eventben, hogyha nem kelek fel éjszaka, vagy nem veszek egy kosarat, akkor vasárnap estig sem leszek kész... val.szeg az utóbbi lesz, mert éjszaka alszom, nagyon szeretek aludni...:)
    Erika jó, hogy szólsz, mert akkor reggel mennek ki a terményesek... nekem még csak a tenger van kész....
    "Szerénységem többekkel is ismerős már a face-n...
    Ráadásul van képem is hozzá."

Dani erre reagáltam, de Te nem akartál játszani... nézd csak meg!. :)

csillag, *misi66*, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó, akkor tudom miről van szó..:)
    Ott eleve handycap-el indulnék ezért.

csillag, *misi66*, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Mivel nem volt időm főzni, rendeltem, csirkesalátát. Nagyon finom volt. Ma már én sem csinálok semmit. Holnapra is maradt egy kevés, két kis szőnyeget kell kipucolnom, de már nrm. Jó lesz az holnap is. Minden más kész van.
    Ezért vettem meg a kosarat, annak ellenére, hogy nem szoktam, de most szükségét éreztem. Kiváltottad a boltból a plusz magokat?

csillag, *misi66*, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  4. nyific

Igen Erika kiváltottam kettő kivételével... de most néztem meg alaposan, no azért nem olyan vészes a helyzet... mert kell még 500 és még egyszer aratok ma... holnap meglesz, akkor nem is kell a kosárka..:)Csirkesaláta... nyami.:p
    Ugyan Dani miért indulnál Te ott handycap-el? Sok ismerősöd van ott, azt mondod... akkor??:)

csillag, *misi66*, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én látatlanból odaadom a cukorsípot...:)
    Te nyersz úgyis.

csillag, *misi66*, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  6. nyific

Kicsit súgnod kellene.... most még farmozok, ha közben megtalálsz...
    akkor integess! :)

csillag, *misi66*, ricsi908 és 9 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Honnan rendelted?
    Tetszik a versenyetek. :) Gizus, te már megtaláltad Danit?

Nem tudom, hogy csináljátok, de nekem még nem elég az 500 gaz. Pedig ugyanazt játsszuk. Ahogy sorba beértek az ólak, leszedtem és tele raktam mindent (kivéve a tisztást és a zuhatagost) terményessel, elsősorban a 48 órás, stb. ólakkal. Ha tudok, fent maradok, hogy a könyvemet befejezzem, és akkor éjfélkor beindítom az ólakat. :) Kétszer arathatok.

Utoljára szerkesztett: 15.11.19
    csillag, *misi66*, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  8. nyific

ég nem nagyon kerestem, de nem is tudom hol kellene?? A Te ismerőseidet nem látom... így... lehet ott van Dániel nevű úr...
    Mimike az első standnál kezdjél el beadni, és majd meglátod... neked sem marad már sok beadnivaló gaz.....:)

csillag, *misi66*, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok. Szép estét
    Bocsi, hogy nem jelentkeztem idáig. Sajnos még ez a fránya nyaki mirigy baj nem akar megjavulni. A gyógyszert abba kellett hagynom mert teljesen kikészítette a gyomromat. Még a mákos gubából sem mertem ennixD
    Az eventeket így-úgy csinálgatom amit ki tudok szedni belőle. Igyekszem megszerezni az anakondát, ha kegyes lesz irántam a Bp.xDxDxD.
    Mimikém minden elismerésem a tiéd. Nem mindegy milyen az orvos. Én sem vagyok megelégedve azzal aki most csinálja. Lehet, hogy váltani fogok mert a körzeti fogorvosunk úgy látszik megy nyugdíjba és már van helyettese. Megpróbálok hozzá elmenni. Ha nem sikerül akkor marad a régi (fájdalmas doki).

Aki indul a TOP-on annak nagyon szurkolok. Remélem megéri majd. Hajrá kuckó.xDxDxD

csillag, *misi66*, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  10. terika01

Sziasztok! Szép napot!
    Van itt egy Pizzéria, ahol nagyon finomak a saláták és nem túl drága, onnan szoktam néha rendelni kaját. Diétás pizzájuk is van:music::D

A dzsungelből is begyűjtöttem a felhőre valót, már csak a harmadik dekor kell, szerintem az is meglesz. Tetszik a 9 órás terményes érés, amit tudta kipakoltam a leghosszabbakból és betettem egy 100%-os terményekre ható bónuszt.
    A TOP-os nem sokára kész, dobálok egy kicsit a ládáért, a többit holnap este meglátom. Már jó sokan vannak a listán, Tinka is indított, nem kevéssel:sleepy::D már vártam mikor jelenik meg. Az elején lesz tülekedés, de nekem megfelelne a 499. hely is:D

csillag, *misi66*, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  11. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Túl vagyok az ebéden és egy finom hűsítő sörön! :D Látom, hogy beindult a TOP verseny!
    Hajrá Kuckósok, és szomszédaim! Ne hagyjátok magatokat! Én még mindig csak a bódéért küzdök, kicsit
    le vagyok maradva. :oops:

csillag, Kergekacsa, *misi66* és 6 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép hétvégét! :)
    Nálunk még mindig esik az eső:oops: Irigylem azokat akik naposabb helyen laknak:)
    Ma egész idáig le sem ültem, takarítás, mosás, főzés a program. Most szűrtem le a holnapi húslevest :) a mosogatás még vissza van, csak kicsit megpihenek.
    A tenyésztéses feladat kész, felhő beüzemelve. A TOP-os még egy aratás és az is kész. A bódékat nem lehet kitenni a futtatóba:music:nekem nem engedi :( akkor nem tudom hova csináljak nekik helyet, ha eldugom őket, elfelejtem akkor aratni, mikor szükséges a TP
    Nagyon jó ez a terményes akció, többször is lehetne ilyen:p
    Erika! Látom Te már eldöntötted meddig mész, én még hezitálok:D egy darabig biztosan megyek, de hogy meddig:music:
    Most látom Gizus is elég jó helyen áll.... hajrá lányok !!!

csillag, Kergekacsa, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  13. terika01

A virágos bódét ki tudod tenni a futtatóba, ha meglesz hozzá a fejlesztés. Összeépíted valamelyik területen, és utána kiteheted oda.
    Eldöntöttem, csak még nem tettem érte semmit:D eddig a ládákért dobáltam, az aranyak jókat adtak, az ezüstre sem lehet panasz. A többi holnap dől el. Gizust nem láttam, most meglesem, hol áll.

csillag, Kergekacsa, olegka9 és 10 más kedveli ezt.
  14. nyific

Itt vagyok Erika.... én kínlódom, valami nincs rendben a gépemmel, mert nem tudok beadni... csak ugrál össze-vissza valószinűleg az adobe flasch vacakolhat... így , ezzel a hibával biztos nem indulok, meg egyébként sem biztos... 10 perc egy tétel beadása....
    Persze hétvége van... most megnézem a lapi-topit...

csillag, Kergekacsa, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  15. terika01

Nálam is lassú nagyon a beadás, de azért nem hagyom magam. Látlak most már a listán;):D

16. iboly54

Elkezdtem én is bedobálni:D
    Valaki mondja meg, miért nem tudom aktiválni a felhőt (TOP-os) mikor rákattintok, hogy kiteszek valamit a felhőre, visszadob a feladathoz :(
    Most a 259. helyen állok, jó lenne, ha így maradna xDxD

csillag, Kergekacsa, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  17. terika01

A felhőt csak azok kapják meg, akik benne lesznek az első 500-ban. A többieknek nincs felhő. Ne próbálkozz, még sokat kell bedobálni érte:p:D

18. iboly54

Kicsit tenyésztettem :)
    https://kepkuldes.com/images/cd83b34297cd6c34e61b626326b4f852.jpg

Köszi Erikám! Azt hittem, ha megcsináltam a feladatot, már aktiválhatom :D

csillag, Kergekacsa, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  19. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok!
    Mégsincs nagytakarítás, majd a jövő héten. :( A segítségemnek az édesanyja meghalt, nem sok kedve volt nálam tölteni az idejét. :(
    Nem tragédia, úgyis a mai séafikálásban rendesen elfáradtam. Azért a függönyöket rendbe teszem ablakmosás nélkül, félre lehet azt húzni. A vendégek majd nem néznek körül holnap. A barátok nem tesznek oylat. :D

Nekem még sose sikerült ilyen tenyésztés. Gratulálok! :)

20. nyific

Ibolyom szép tenyésztés....nekem már most elegem van, nem tudok beadni, egy tétel negyedóra....,. mmost az én gépemmel van a baj? vagy mi a fene van?... nem panaszkodik senki, akkor nincs baj itt...
    Kérdésem hozzátok?? Nektek is kell elég sűrűn az adobe flasht újraindítani? nálam időnként felugrik a tábla és újraindítás, mert addig nem enged be a farmra..... mostanra lett elegem rebből az egészből..:mad:
    Mimikém nálunk is részletekben megy a nagytakarítás, mikor jön a segítségem, akkor Ő ablakpucol, én meg függönyt mos:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.