Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

:cry::cry::cry:
    :D:D:D

ursa11, mimi, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Merre mész? :)

mimi, terika01, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  3. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kedves Gizus utólag is kívánok nagyon boldog születésnapot!:inlove:

A távollétem oka Egy nagy csavargás! Nagyon szép idő volt +9 fok egész nap és még késő este is +6 fok.
    Holnap ismét menő-manó leszek, este azért én is benézek

ursa11, mimi, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nálam még mindig nagyon akadozik a játék, kb 1 órába telt míg letudtam aratni :( na ezt is mire elküldi :oops:
    Ninett drága! Nagyon guszta volt a reggeli, csak sajnos lemaradtam róla :(

Itt ma nagyon durva volt az időjárás, hatalmas szélvihar, eső ....nem lehetett kint lenni pár percnél tovább :(

ursa11, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  5. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

De jó fényhóember! Nagyon klassz! :)
    Estére téged is várunk!;)

Nálunk is nagyon-nagy szél van. Csak úgy fúj odakint! :oops:
    Kicsit még mindig lassú a fórum, de már kezd magához térni! :music:

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, a nagy szélről is kérünk fotót?!xD:p

7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Szia! Áh, már sötét van és nem látszik ahogy gyorsan megy a levegő! xD

ursa11, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok! Eddig nem tudtam jönni, mert nem engedett a rendszer, láton másnak nagyobb szerencséje volt, remélhetőleg elmúlt és zökkenőmentes lesz mindenxD

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia ha minden igaz beindult a rendszer...jöhetnek a többiek is...:p

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem akarom elkiabálni, de most jó a fórum.. Gyors,jól szuperál. Remélem így is marad már!:music:

11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Igen most már beengedtek minket.... tegnap csak este tudtam volna jönni, de sehogyan sem tudtam... és ma sem, eddig...
    Köszönöm Jutka!
    Most kínlódom az event trópusi felröpijével, mert kevés nagyon.... a téli hajszába is belevágtam, mert a felhőt szeretném, de most valahogy az idő nálam kevés, kellene még a 24-hez kb 6-8 óra...:music:
    Ma megint mennem kell a házi Dokihoz, mert lejár pénteken a jogsim, no ez az a Doki , akihez csak akkor megyek, ha nagyon- de nagyon muszáj... na ez most az a helyzet, muszáj!, mert jogsi nélkül a rendőrök nem néznének rám jó szemmel...:)

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Végre valamit javult a helyzet, remélem lassan minden visszaáll a normál üzemmódba.
    Mivel nem működött a fórum, az eventkiírást sem láttam, most szembesültem vele, hogy elkezdődött a tárgykeresős:D nem is vártam az eventet, elfelejtettem, így a felröppenők is alig alig repkedtekxD de aztán ahogy végig olvastam, látom nem nagyon kell vele foglalkozni, annyi gazt kér.....kinek lesz erre ideje:music:nekem biztosan nem.
    Holnap én is megyek kontrollra a reumatológiára, szombaton meg Kaposvárra a tüdőgyógyászhoz.
    Ma már kicsit jobb idő volt, legalább nem esett az eső :)

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Kibekkeltem a fórum betegségét. A Lapos Guta ütögetett tegnap is és ma is, hogy nem működik a dolog.
    Már kínomban felhívtam Elzemarikát telón, olyan "éhségem" volt, hogy valakivel beszéljek.
    Jót dumálunk...:)
    Bíztam benne, hogy előbb utóbb meg fog gyógyulni.
    Holnap reggel viszem a kocsit csináltatni. Majd a fiam autójával fogok járni. Már megbeszéltem vele.
    Az igazság az, hogy nem igazán kedvelem azt a kocsit. (Nissan Infiniti)
    Jó nekem a Seat is...:), de nem lesz kb. másfél hétig.
    A biztosító jó árat fizetett a káromért, így elfogadtam az általa felajánlott összeget.
    A többi meg nem érdekel, nem én voltam a hunyó a balesetben. De enyém a nyűgje így Karácsony előtt.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  14. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Tegnap hiába kopogtam, nem engedtek be a fórumra:D de most úgy néz ki, hogy minden rendben.
    A farmon engedtek dolgozni, kész is lett az eventem, csak a fejlesztéseket váltottam ki. A mai eventet nem kezdtem el, kihagyom.
    Hétvégétől nem lesz gépem karácsonyig, meg próbálom beüzemelni a régi laptopot, ez megy szervízbe. Remélem működik még a régi, igaz, hogy lassú is, meg nem is nagyon jó, meg akadozozz is, de a semminél jobb lesz. Ha működik.

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Estére úgy látom összejött a kuncogó brigád...én is Win 7-et használok jövőre fejlesztem a gépet...:music:
    A Jézuskától kértem 1 Win 10-es laptopot...
    élég már a zokniból és az alsónadrágból...xDxD
    Remélem nem sírás lesz a vége...:cry::cry:

ursa11, jófarmerlány, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kispestre fogdokihoz. Kész a fogam. És szép és jó - persze szokni kell.
    Jaj, Ricsi, azt így kell:
    [​IMG] :D:D:D
    Na én ebből kimaradtam. ;)
    Itthon is (látjátok, mit írok? itthon!) és Kispesten is szikrázó napsütés volt egész nap. Le kellett vennem a kardigánt a kabát alól, melegem volt. És ma is lejártam a 6200 lépésemet, pedig Pesten ott a busz, villamos. De ha nem jön, elindulok gyalog, mint ma. :music:

Eventet még nem olvastam, majd reggel. Fáradt vagyok.
    Jó éjszakát nektek!

ursa11, jófarmerlány, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  17. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szerintem nem lesz sírás;):) jó lesz az új laptop. Bár, azért a zoknit és gatyeszt lecserélni.... nem tudom, megéri-exDxD

ursa11, mimi, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Mi a bajod a Nissannal Dani? Minket még sosem hagyott cserben, pedig a fiam használja rendesen. Azzal jár dolgozni, napi 2x70 km, és ez csak a munka.
    Azt hiszem ez lesz a legfogyókúrásabb karácsonyom, tegnap a fiam barátnője kitalálta, hogy ő fog főzni, akkor pedig én is a fiam is éhes marad.
    Én csinálom mindkét eventet, nekem nincs gondom a felröpikkel.
    Ma egész szép idő volt, reggel -2, de tiszta ég, napsütés

Adruka98, mimi, jófarmerlány és 10 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem kedvelem hatalmas, nagy, luxus autó. Minden automata. Csak vezetni és gázt kell neki adni. Egyedül a tempomatot szeretem nála.
    Nálunk ma egész nap felhős volt az ég. Szerencsére nem esett az eső nem úgy mint a tegnapi napon.

Utoljára szerkesztett: 11.12.19
    mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ja a mienk nem nagy, sőt kimondottan kicsi Nissan Almera N16, csak 3 ajtós, úgyhogy semmi luxusxD

mimi, jófarmerlány, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.