Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na jó a -kémmel még elviselem. :D:D
    Akkor még van 5 éved. Kb akkor mondták nekem a kezdődő szürkehályogot. De még mindig nem mondják hogy sürgős.
    Köszi, szaladok, megnézem a képed.

Gizus, ez a kép nagyon kklassz! Mit beszélsz itt ráncokról? És kit érdekelnek a ráncok, mikor a mosolyod .... ! :inlove:
    És most azt várod, hogy ez a csinos nő elárulja a korát? Balga ember! :D
    ------------------------
    [​IMG] Sziasztok!
    Kénytelen vagyok saját magamnak posztolni, nem járt este senki erre, csak Iboly lájkolt. :D:D
    Mosolyos szép napotok legyen, itt süt a nap, kevés felhőcske szaladgál előtte és meleg van.
    Ma áthúzom az ágyam, mosok, főzök.
    Közben-közben kapálok. :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.19
  2. Anna051955

Anna051955 Haladó

Kedves nyific! A szürke hályog azért nem tréfa, nem szabad megvárni, amíg felkeményedik. Nekem ultrahanggal csinálták, semmi hegesedés utána, kb 30perc előkészítéssel az egész. A kötés levétele után rögtön élesen láttam mindent.Így ismeretlenül sok bátorságot és sikeres beavatkozást kívánok: Anna.:)

olegka9, Kergekacsa, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Átböngésztem, hátha segít nektek:
    Rügyező hóember
    Ültethető: CSAK a szédült szántón
    Hókupac
    növényből és fából röppen a szédültön
    Ünnepi ajándék
    állatos és terményes ólak aratásából CSAK a baha ültetvényen
    Toma
    A felhőig kell tehát összesen 9635 eventgaz, 542 hókupac és 450 ünnepi ajándék.
    A teljes eventre kell összesen 10360 eventgaz, 582 hókupac és 482 ünnepi ajándék.

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét kívánok! :)

Köszönjük szépen Neked és Iminek, hogy idehoztátok az ismertetőt és a számolást :inlove:

Elolvastam én is az ismertetőt....háááát, mit mondjak..... még gondolkozom, hogy csinálom-e. Ha igen, akkor is csak arra lesz időm, hogy komfortba ültessem. Nem tudom van valakinek tapasztalata erről? Mármint hogy komforttal is meglehet-e csinálni.

Ma már megsütöttem az apró sütiket. Tegnap kitakarítottam, de a törölgetésre már nem maradt energia:D úgy hogy azt holnap csinálom.

Húúúú, az a zöldhályog :( nem jó, nálunk is volt a családban, de hamar fellehet gyógyulni a műtét után és nem fájdalmas a műtét sem.
    Persze ettől függetlenül mindenki fél tőle, hiszen az egyik legfontosabb érzékszervünk.

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mimi majd kitalálom, hogy mennyi vagyok, mert tudod, 40 felett minden nőnek joga van eldönteni, hogy hány éves...;)
    Kedves eddig ismeretlen Anna / most már ismerős / köszönöm szépen, nagyon kedves tőled, hogy ezt leírtad. Én kicsit tartok ettől az egésztől, de azt mondják a Szemklinikán jó kezekben vagyok a Dokimnál...és remélem is, hogy tudja mit csinál, és mikor,.:)

Látom Imi hoztad és Mimi is hozta a máris kezdődik event ismertetőjét... én még nem olvastam, de nem hiszem el, hogy össze vissza kell, vagy kellene megint rámolni a területeket.. . Számomra nagyon megérősnek kell lennie az eventnek, hogy a Bahát megint szétszedjem, nekem ott fák vannak, ahová ólakat kellene kirakni a felröpik miaztt.

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Minden délutánra jut valami elintézni való, este már örülök, hogy nyugi van. Ma délután boltban is voltam, de alig vártam, hogy kijöjjek. Karácsony előtt már csak egyszer kell mennem, a napi dolgokat megkapom a szomszéd kisboltban is.
    Gizus, ugyan ez a bajom az eventtel, már megint össze-vissza kell pakolni. A bahán nekem is fák vannak normál esetben, de most leszedtem őket. Nem tudom, hogy meglesznek-e a felröpik, de megpróbálom.

olegka9, nyific, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Huh [​IMG] kjész lettem a bahával, tele óllal, illetve a tárolókkal. Jó soká tartott. :D nem sűrűn fogom ezt megcsinálni még egyszer. Most már csak le ne szedjem reggel... [​IMG]
    Tomától van az ötlet, hogy ha a tárolókat átviszi, sokkal több ól lesz. Még jó, hogy a visszarámolás egyszerű lesz.
    Volt már olyan, hogy elfelejtettem menteni, na akkor van baj. :)

Ma már nem jövök többet, kicsit elegem lett. :music: Békés estét, jó éjt!

olegka9, nyific, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  9. terika01

terika01 Fórum admirálisa

A tárolók a zuhatagon vannak, de jó ötlet, hogy át vigyem. Megyek pakolni

olegka9, jófarmerlány, nyific és 6 más kedveli ezt.
  10. nyific

Nagyon jó ötlet.... nekem is a zuhatagok szigetén vannak a raktárházak, meg is nézem hogy állunk az éréssel... ha lehet még ma átrakom, ha nem ,marad a reggel...
    Most viszont jön a bújócska... az ágyikóba!
    Jóájt, szép álmokat! :)

ursa11, Kergekacsa, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  11. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Hello! Ez a hómuki bírja a meleget ám. :D 8° volt hajnalban.

Most arra vigyázzatok, ne szedjétek le az állatokat a bahán!!!

ursa11, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

Sziasztok! Borús az idő... és meleg van... tehát a Karácsony nem lesz fehér...ami elég baj.
    Eventet csinálom, és a Bahás felröpit kérem majd ajándékba, amennyiben kapok...:)
    Délelőtt még van egy kis dolgunk, remélem a kezdéskor vagy nem sokkal később itt leszek...

olegka9, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Eltapsoltam több mint 7000 trágyát. Trágyát, amit én szinte soha nem veszek a piacon, nem járulván hozzá az abban tobzódó lelkes trágya árusok csp-gazdulásához (1000-4000!!!!!!!!!! /db)akik kihasználják a kényszer helyzetben lévő embereket (főleg a dolgozókat, kevés az idejük), engem nem mivel nekem IDŐM van nincs szükségem erre. :eek::oops: Éééés, nem is árulom a piacon a trágyát sose, csak minden szökőévben ártatlan áron ha véletlenül teszem is.

Ezért tart amíg tart az 1400 db event előtti mennyiség, utána trágyázás nélkül eventezek ha egyáltalán még szükségem lenne rá.

Most hetek óta nem bontottam a trágyadomb ládákat és szépen összejött. Én minden reggeltől rádiózom, zenét és a 3 csatin (r1, Pet., retr.) menő jó szövegű kis társaságok tréfás beszélgetéseiket hallagatva, példa erre a Petőfin a Győzi szinész akit így ismertem meg és nagyon díjazom most már.
    Nos, most is Győzőék szórakoztattak egy jóóó témával én meg kerestem a pöriket ezért ládákat bontogattam. Aztán beütött: rányomtam a trágyadombra is és csak azt láttam, hogy: 7000 valahány.
    Nos, abban a pillanatban rájöttem, hogy a multkorában hazudtam amikor kérdésre azt válaszoltam, hogy nem fogom már abbahagyni ezt a játékot belátható időn belül. De, valószínüleg, ugyanis most a hajszál választott el attól, hogy menjek a supporthoz és töröltessem a farmomat. Mert ha legközelebb elmennék valamilyen oknál fogva ez következik és így nem lesz majd visszaút. Tehát mégegyszer egy ilyen inpulzus és....
    Kérném szépen akkora aljas galádságnak tartom azt, hogy az összegyűjtött trágya mennyisége ami bármekkora lehet, nem íródik jóvá ha a játékos véletlenül vagy akarva rányom, hogy hirtelen minden kedvem elment az egésztől! Egyértelműen azért így van kitalálva, hogy vásárolj!!!! Minden más összeadódik és jóváíródik hiszen azért gyűjtjük össze a ládákat!

Tehát: nem ért anyagi kár, de idiótizmus igen.:mad::cry::eek::eek:

Sose bántom sem a játék készítőit (ha nagyon nem tetszik valami, odébb lehet állni), sem senkit de most nem tudtam megállni, hogy véleményt alkossak!

olegka9, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Imi !
    Hogyan lehetséges neked 7000 db trágya, amikor limitált az adott trágya mennyiség ?
    (Nekem most pl. 2250 db a maximum.)
    Amúgy legszebb nézés az elnézés..:):D

Talán a zöld cseppről beszélsz?

Engem inkább a 100 fölötti pörgetésszám idegesít, mert mindig nullázom a számot mielőtt ládát bontok.
    A múltkor is kaptam 120 pörgetést. (Elment a fölösleg a nihilbe, mert nem lehet felhasználni a 99 fölötti számot. :()

Utoljára szerkesztett: 19.12.19
    olegka9, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Teljesen egyetértek veled, jártam így, még ha nem is ilyen rengeteggel. Nagyon figyelem azóta, hogy ha a bontáskor pl a pörgetés már közelít a százhoz, megyek pörgetni. A trágyát még nem is figyeltem. :(

Sikerült elfáradnom, átrendeztem a hálószobámat. :D Takarítás, ágyhúzás címen álltam neki, ez lett a vége. :D Ha a fiam meglátja (nemm írom meg neki), azt fogja mondani, nem vagyok normális. (Ez annyiból igaz, hogy a pozdorjából
    készült háttámla átrakása... Dög nehéz volt.)

Kérem a többieket is, hogy jelezzétek, mit küldjek ajándékot?

Szerintem erre írta Imi, hogy eltapsolta. Értelmetlenül el kellett használja vagy piacra vinni.

ricsi908, olegka9, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia Mimi !
    Ha valamit a piacra viszünk, akkor egy adott fajtájú árulandó dologból maximum 10 darabot lehet kitenni.
    Ez esetben trágyából 10 tételt és maximált a darabszáma, azaz 100> vagy ennél kevesebb.
    7000-et hogyan lehet veszteni?
    Ha sok pörgetésem gyűlik föl (nem szokott), de ha mégis, akkor a "Fabatka módszerrel" csinálom. Úgy sokkal haladósabb...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Újabb felhősor csomag lesz...:https://board-hu.farmerama.com/threads/karácsonyeste-2019-felhősor-csomagok.18934/#post-1055741

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Úgy döntöttem, hogy ezt az eventet megcsinálom, (Úgyis unom már a tönke búzát és a sárgaborsót...)
    Kell a változatosság is..
    Kinéztem a piacra rénszarvas ügyben. Szürkeség fogadott.
    Nem gond. Letermelem. Szerencsére elegendő ólam is van hozzá.
    (Ilyenkor szerencsés, ha egy terület az eventé, mert a másikon a hiányzót össze lehet szedni..:))

Utoljára szerkesztett: 19.12.19
    olegka9, ursa11, nyific és 5 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Sziasztok! :)

Most kezdtem el a felszaporítást, belevágok én is :) Úgy látom mindenki belekezdett :music:

130 hókupacom és 55 ünnepi ajándékom lett, hogy ez jó vagy kevés, nem tudom.
    Megérkezett a nagylány unokám Varsóból :inlove:nagyon boldog vagyok. Most már teljes a család :inlove:

Valahogy nekem is mindig kimegy a fejemből a ládák nyitogatása, van több olyan amiből már jóval ezer fölötti készletem van. Ilyen a trágyás is. Majd egyszerre kinyitogatom őket :music:

Rég láttam itt Katát, vajon mi van vele:music:

ricsi908, olegka9, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia Ibolya !
    Eleinte nekem is sok ilyen trágyás láda volt, De lassan lecsökkentettem a mennyiséget. Bár néha még beleszaladok 99 nél több pörgetésbe, de most már vigyázok...:)

olegka9, ursa11, nyific és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

Szia Dani! Sajnos én is így vagyok, jó pár pörgetés elcsúszott, mert nem figyeltem oda mennyi a készlet. Most pörgettem el 36 db-ot, hátha jön egy bónusz, a partyn is 18-at, de semmi érdemleges nem jött:D majd megint akkor, mikor nem eventezeko_O

ricsi908, olegka9, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nincs szívem megszüntetni ami a földben van, ezért nem tudom csak reggel elkezdeni rendesen. Talán a felswzaporítást meg tudom oldani még ma. :(
    Mindenkit óvtam, hogy a kezdés jó legyen, erre én nem figyelek. Azért talán kész leszek.
    Nagyon jó neked, hogy együtt lesztek. :)

75 Ünnepi ajándékot kaptam az állatokból, a hókupacot még nem tudom, majd 8 óra után aratok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.