Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akkor te már ügyi vagy. Én nagyrészt egyenes vonalon megyek, nem ugrálok, csak ha tényleg olyan az aji. :D

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 5 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Köszi, a kupont muszáj mert azzal aratok, most nincs erőm kézzel kattintgatni 5 db területet! :)
    Megyek elpörgetem a 6 db partymat hátha...

3. Ninett79

Már én is munkás kuponjaimat élem fel, mert lejárt a munkás előfizetésem. Aztán jön a kézimunka. :D
    Majd gyere a hírrel, mit pörgettél. :)

Kergekacsa, ljanika6, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Eredmény...
    hótapsi, 2 db farmpengő, 4 db csillag, 10 db szupert táp, bölcsesség eszenciája, 2 db csillag
    A tapsinak örülők majd jól bekeverem!;)xD

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Na, ez nem is rossz. Nálam mostanában gáz a party pöri. :D

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Csillagom van bőven (4300), jöjjön, aminek jönnie kell:D Leteszteltem az ananászos sütit, csak +1-et ad, olyan, mint a tökleki. Így még annyi értelme sincs. Én használom egyébként a napi aratásnál, de a fákra. A csatnit nem lehet kiváltani vele a bahán sem, és az igaz, hogy a csatni nem olcsó, de semmi sem az most a piacon, kis túlzással 3 kör búzából lehet venni csatnit.
    Voltam én is a dokinál, de engem meg nem akart elengedni dolgozni. Azért meggyőztem, hogy hétfőn már munkaképes leszek.
    Mimikém szép a kenyértésztád, biztos finom kenyér lesz belőle.

Ezt nem most írtam, csak valamiért nem küldtem el:D
    Ninett, én jól állok az eventtel, neki sem álltam:D viszont jól haladok a baha gazdakörivel, az most jobban érdekelt.

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 7 más kedveli ezt.
  7. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok!:D
    Eddig három futamot tudtam le! De ami a fontosabb: mind a hármat megnyertem!!!:p
    Igaz mindig csak az utolsó pillanatban, de meg tudom előzni az ellenfelet!:D

8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én is beszámolok akkor, én a 4. futam közepén landoltam... most már se gaz, se üzemanyag nincs.
    Folyt. köv. holnap.:)

Adruka98, Kergekacsa, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  9. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Átmegyek a te dokidhoz Erika!:) Igaz kicsit sok időbe fog telni, mire odaérek,:oops: de ő legalább
    normálisan áll a beteghez.:) Nem úgy, mint ez itt.:mad:

Utoljára szerkesztett: 9.3.18
  10. Ninett79

Nem kezdted el? Pedig ez talán befejezhető. :) Jobban vagy, olvasom. Ez jó hír. :)

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem már csak felröppenő kell és kész vagyok, utána gyűjtöm az állatokat illetve terményeket! ;)
    Meg ugye pillangót is kéne sokat-sokat....

12. Ninett79

4.?? Te hova száguldasz Gizus??? Azaz repülsz... Ügyi vagy. :)

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szia!

Az ananászos süti konkrét bónusza:

Ananászos süti (recept ára: 50 FA)
    • Gyártásához 3. szint szükséges a pékségben.
    • Előállításakor 100 mesterségpontot ér.
    • Üzem fejlesztésére fordítva 100 mesterségpontot ér.
    • Elfogyasztásakor a jutalom: 25% mennyiségi bónusz a Bahamarama szigeti aratásoknál (növényekre, fákra), 12 órán keresztül.
    • Piaci alapára: 14.090 CSP
    Figyelem! A bónusz eventnövényekre érvényes!
    Update: 2018.03.07. 14:00

14. terika01

Szia! Köszönöm szépen! Használom mindennap a fákra, de a növényeket nem próbáltam még vele, azért próbáltam ki, hogy ugyanannyira jön-e ki, mint csatnival, de nem. Szóval a növényekre marad a csatni nálam:)

Adruka98, Kergekacsa, ljanika6 és 7 más kedveli ezt.
  15. nyific

Köszönjük meg a kedves Modinknak, hogy idehozta pontosan mik is az ananászos süti bónuszai..
    Erika! Mivel gyémántrekeszes, szerintem senki nem használja majd, aki tud csatnit készíteni, vagy venni.
    A kicsi farmokon viszont lehet, használják majd.... sok értelmét én sem látom.. de ez az én egyéni
    véleményem.

Ninikém! az a helyzet, hogy... hogy a luxussal csak keveset repülök,.... és holnap este beszerettem volna
    fejezni, de nem biztos, hogy meglesz.:music:

16. terika01

Időben indulj el, mert mire ide érsz, meggyógyulsz. Tényleg nagyon rendes doktornő, de ma mondta, hogy már csak novemberig dolgozik, nyugdíjba megy. Kereshetek másik orvost.
    Köszönöm. Nem álltam neki, mert most nem volt kedvem, meg jól sem voltam, így kihagytam. Most drukkolok Nektek:D

17. Ninett79

Az is jól jön, a drukk. Te meg pihengess még, ha már Hétfőn menni akarsz melózni. :)

Kergekacsa, ljanika6, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Erika! Ha nem vagy 100%-san jól, akkor ne erőltesd ezt a melót.... ha influenza volt,
    akkor nagyon csúnya szövődmény is maradhat belőle vissza... ha nem pihened ki...

19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na az biztos! Addigra lehet a könyököm is helyrejönne.:) Ide még a fecske is csak két napi hideg élelemmel jön.;)
    Jó lenne nekem is egy ilyen normális dokit találni. Akinek a beteg gyógyulása a fontos.

ljanika6, Ninett79, nyific és 6 más kedveli ezt.
  20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt! Derűs ....napsütéses szép hétvégét !:)

Hoztam az ébresztőt :)
    Tegnap este már csak olvasni volt kedvem.
    Erikám! örülök, hogy jobban vagy :) Gizusom meg kipécézte magának a legjobb, legvagányabb pilótát....így könnyű ekkora előnyt szerezni :p én majd csak este v holnap állok neki a próbarepülésnek xD

Kergekacsa, ljanika6, ricsi908 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.