Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ott a legcélszerűbb ahol az ember nem felejti el pontosan aratni.

Amikor kirakjuk mindjárt lehet aratni 1 farmaranyért, mint a titokizéket. Ez azért célszerű, mert akkor még belefér az, hogy ha ráraktuk az első fejlesztést még ma learathatjuk még egyszer és akkor meg lesz az első szemüveg az eventtel együtt. (mint tudjuk, csak 24 órás ez az első event és ha valakinek reggel el kell menni és elfelejti....)

jófarmerlány, mimi, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na én nem adok ezért 1 FA-t, majd lesz ami lesz, kikel éjszaka, reggel rárakom, és attól függ kirándulunk vagy sem... leszedem vagy nem...
    Persze mindez időjárás függő.... Persze a telóm nálam lesz...

Na éppen ezt nem szeretem, hogy pontos időre idejönni...

Adruka98, jófarmerlány, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  3. lukimi

Egy óra alatt Fa nélkül is beérik, ha az egeret ráviszed kiírja. De a fejlesztést ki kell szedni az eventből, az ezüstöket végig viszed és a 3.-nál ott találod. Mivel már most eltelt 1 óra szerintem le tudod aratni és a kapott 1 szemúveggel eljutsz a fejlesztésig. Ráteszed és ha nem vagy fel később elintézed reggel seperc alatt.

Persze attól is függ mennyi röpid lett (képeslap)?! Mert nekem 502 db, az sok is ehhez az eventhez.

Adruka98, jófarmerlány, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  4. nyific

Persze lekaptam már régen... most érik újra, majd reggel learatom , fejlesztem-.... az elég is lesz..felröpim még hiányzik 50 db... de reggel az is meglesz.. és ezzel végeztem is..

5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is buta fejjel a futtatóba tettem, de nem lehet kiszedni....sajnálom

6. lukimi

Sziasztok.
    Nálam a billentyűzeten mindíg van 1 papír és arra a fontos aratni valók ideje felírva. Meg is van oldva a kérdés. Bárhova tettem volna, akkor is felírtam volna ráadásúl azért tettem a futtatóba, hogy a végén ne kelljen átpakolnom mert mindenképpen ide szántam.

Adruka98, ildiko44, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hm... jókor szólsz... :D Reggel óta most jöttem a géphez először. Kész a raguleves, a köretek tömkelege, a mustáros csirke, és a sajtos tekercs, ázik a fokhagymás tejben a karaj, azt reggel sütö9m. Ééés ... ragyog a lakás. [​IMG]
    Tehát az event kimarad, nem lesz több fejlesztése a háznak. Jövő héten úgyis kell néhány dokit meglátogatni. Időrabló tevékenység, de a cukros bácsinak kell néhány lelet.

Szép idő volt, hol jártatok? Most én elkirándulok a fürdőkádba, utána az ágyamba. 9-kor még lesz egy aratásom, addig fent maradok, de utána alvás van.

ildiko44, Koppi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

Helló! Mimi elég korán belemerültél a meló...- diába... reméljük nem lesz bötje...:music:

Jól teszed, ha most korán ágyba bújsz... tudom, hogy készülnöd kellett....
    Event halad... a Bubót ma már nem tudom lekapni, mert 3/4 12-kor lesz kész... akkor én már az igazak álmát alszom.. a gaz meglesz...

Adruka98, mimi, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép napot Kuckólakók!
    Még alszik mindenki? Igen nagy a csend. Ennyit azért nem kell kapirgálni.
    Ma olyan szorgalmas voltam, hogy csináltam egy kis gyömbérszörpöt. Kiváncsi leszek a tesztre, ha bejön akkor ez folyamatos lesz.
    Kisfiam a szörpjeimet imádja, remélem ezt is.

iboly54, terika01, mimi és 9 más kedveli ezt.
  10. nyific

Szia+ Nagy forgalom ma nem volt itt... mindenki pihen... nem akar nosztalgiázni...
    Én az event 3. feladatát megoldottam... holnap jön az utsó, annak már sikerülni kell...
    Kati jó lehet az a gyömbérszörp.... hogy csinálod?? cukrozod is?
    Majd holnap folyt . köv.. nekem csak a fodrász van holnapra, maradék lesz az ebéd...
    Jóéjt!:)

Adruka98, iboly54, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem inkább dolgoztak. Csak magamból indulok ki. Azért a 24ó az nem 1 hét. :) Sajnos. ;)

Adruka98, iboly54, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  12. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuckólakók !
    Én néha-néha bekukkantottam, olvastam, tetszkeltem , de a VV nagyon lefoglalt mostanában.:(
    Pár napja meg bőszen nekiálltam a gazdaköriknek. Az eszem nem tudom, mikor fejeztem be 1-1 gazdakörit.Csak gyüjtöttem és gyüjtöttem a növényeket, állatokat ,stb., mindent , ami kellhet !
    Most vagy 30 feladatot fejeztem be egyszerre, de a feléig sem jutottam. Majd , ha lesz egy kis időm, "nekiesek" újra.:D
    Szép álmokat mindenkinek !

Adruka98, iboly54, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  13. lukimi

Sziasztok.

Én is körizek, mégpedig növényest+terményest. Jókat ad és a gyenge (számomra semmit mondó nyeremények) eventek helyett láttam neki.:)

iboly54, Kuzdern, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

szép napot kuckólakók! tegnap nem nagyon értem rá, csak aratgattam, majd ma meglátom mennyi felröppenő fog jönni.már kíváncsi vagyok. Jó lenne gyorsan befejezni ezt is, azután mehet megint a gazdaköri. Legalább valamennyi befejezhetek....még ha a pénzecském bánja akkor is, mert már annyi van hogy nem látom át. Legyen szép napotok...még ha nem süt a napocska akkor is!

Kergekacsa, Koppi, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia!
    Én így csináltam: 1 üveghez 250 g gyömbér 750 g cukor 2 db citrom kifacsart leve 450 ml víz
    A tisztított gyömbért kisebbre daraboljuk, majd egy aprítógépben pici víz hozzáadásával pépesítjük. Felforraljuk a többi vizet, és hozzáadjuk a cukrot. Ha újra felforrt, belekeverjük a pépesített gyömbért és a citromok levét. Addig forraljuk, míg a habja eltűnik. Leszűrjük és a visszamaradt gyömbért jól kinyomkodjuk (érdemes félretenni, mert finom gyömbéres kekszet készíthetünk belőle). A szörpöt pedig üvegekbe töltjük.
    A receptet úgy másoltam át. Szerintem cukor helyett lehet édesítőt használni:D
    A fiamnak nagyon ízlik

Kergekacsa, Koppi, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Akkor mesélj... :) Recept?
    Köszi.

Sziasztok!
    Jó volt nem törődni a farmmal, ki se nyitottam vasárnap estig. Ma gyorsan lekapkodtam reggel (hm... 9-kor), azóta ide se jöttem. Nagyon nehéz a levegő, ködös, szmogos. Mikor elindultam a postára, boltba, még viselhető volt, mikor kijöttem a boltból, még sűrűbb a köd és valami szitál. A bokrokon láttam, hogy hódara. Kellemetlenül arcon vágott.
    Most pedig ágynyugalom. Nem jövök ma már, inkább pihi. Remélem, reggel sütni fog a nap, vagy legalább essen, csak fújja el a szmogos ködöt a szél.
    A felettem-szomszéd szennyvízcsövét csak pénteken szerelhetik, mert nincs itthon a szomszéd. Addig szagolhatom, ami melléfolyik. :mad::mad::mad::mad::wuerg::wuerg:

Kergekacsa, *misi66*, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  17. nyific

Sziasztok! Katikám jöttem köszönteni... Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked szeretettel!:)

A receptet meg köszi... lehet ezt édesítővel is... finom... ;)
    Sajnos nagyon kevés csak 200 régi totem felröpim lett, mert elfelejtettem a Pannikat kitenni... igaz nem sok van, de az is számított volna...
    Holnap azt kérek ajiba, de korán mert később el kell mennem, és telóról nem tudom mire megyek majd...:music:

Adruka98, terika01, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm:inlove:

Adruka98, terika01, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  19. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is csatlakozom a köszöntéshez: Isten éltessen és sok boldog születésnapot kívánok! Az event kész, ezzel már nem kell foglalkozni...éppen elég lett a felröpi, ennek örülök, holnap már nem kell ezzel foglalkozni. ...és akkor jöhet az olvasás, és a pihi. Szép estét mindenkinek!

Kergekacsa, *misi66*, nyific és 8 más kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek

Bocsánat, hogy egy kicsit eltűntem. Sajnos sikerült összeszednem egy kis tüdőgyulladást és egy hétig még az ágyból sem tudtam kikelni.:cry: De kedvem sem volt hozzá.
    Úgy sem csináltam semmilyen eventet sem, így nem veszítettem semmit.
    A gyömbért én is most kezdem el fogyasztani. Az esti itóka lesz az első. Nagyon sokat várok tőle mert az antibiotikumok nagyon nem használtak a gyomromnak. Remélem a cukromnak is jó lesz.:)

Katka szeretnék én is boldog szülinapot kívánni.:inlove:

Adruka98, terika01, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.