Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Dani, az ki van csukva, hogy állandóan adná. Ekkora "baklövést" nem követ el a big....:eek:xD:p

ursa11, mimi, *misi66* és 8 más kedveli ezt.
  2. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Dani van egy rossz hírem, a 12 órás kupont csak 1x kapjuk, jobban mondva 2x, mert a felhő előtt is kapunk

ursa11, *misi66*, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Én sem hinném, hogy a BP... ellátna minket aratómunkásokkal, de most még egyszer elolvasom... szerintem Iminek, és Katkának lehet igaza...

ursa11, mimi, *misi66* és 10 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Akkor számomra felejtős az event...:(
    Pedig milyen jó lett "vóna" ?!! :) :) :D

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
    ursa11, mimi, olegka9 és 10 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Vagyok ám én is, mindennap olvasok, de kevesebb az időm a farmra. Az előző event teljesen kész lett, ezen gondolkodom, de szerintem kimarad. Azzal a pár órával délután nem sokra megyek, két gazzal meg főleg. Azért holnapig még átgondolom, de nem sok esélyt látok.
    Én jól vagyok, csak fáj a derekam, ezért masszázsra járok, aminek egyelőre nem érzem a hatását, de jól esik:D
    Képzésre is járok heti egy napot, év elején kezdtem, arra néha tanulni is kell, bár sok kedvem nincs hozzá, de ez nem volt kérdés:sleepy::D júniusig el leszek vele.:oops: De azért jövök ám, csak az eventeket ritkítom még jobban. Lehet, hogy teljesen le fogok szokni róla.
    Kata, nagyon boldog születésnapot kívánok!

ursa11, mimi, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  6. nyific

Erika ezek szerint le vagy terhelve eléggé... nem csodálom, ha nem fér bele a farmos event... Majd a szülinapit csinálod, lehet akkor a nyeremények is jobbak lesznek...
    .

Dani szerintem 2 db 12 órás kupont kapunk az utsó, és az utsó előtti beadás jutalmaként.
    Én meg éppren most beszéltem a lányommal...kérdezte kell-e segítség az eventhez...mi a programom? Nem csinálom lehet, erre Ő meg azt mondta, csináld csak, jó az a jutalom is... azért játszol,... nem?... csináld!xD
    Szóval így most belevágok... csinálom, felröpit kérek majd! :)
    Dani Te is csatlakozz!;)

ursa11, mimi, Katka54 és 9 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Fatther, mimi, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  8. josie

josie Fórumlakó

Kati nekem mind megvan a nyificen... de ezen a farmon a a fotóbomba nincs meg, de biztos valahol lapul... mert egyet sem hagytam ki itt sem... már agyon kerestem... hiába.
    Feladtam... majd kicsit később újra neki futok.:music:

Fatther, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Ezt a kitehetőt keresd! :):wuerg::cry:

Így könnyebb lesz, puszillak ! :D

Fatther, ursa11, mimi és 8 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Már azért sem csinálom az eventet, mert nálunk most minden a fiam esküvője körül forog, logisztika erre arra...
    Szóval nem érek rá.. :)
    Továbbá a saját eventem játszom már régen és lassan célegyenesbe fordulok a kettes számúval is...:)
    Úgy nézem elpilledtetek...így: Jó éjt kívánok Mindenkinek.
    Oltom a villanyt a kuckóban....

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
    Fatther, ursa11, jófarmerlány és 9 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó reggelt! :)

Gyertek, főztem egy kis teát....még jó meleg.... biztos jól esik ebben a barátságtalan időben :)

Gizusom! Azért csináltam, mert rábeszéltél, én meg szót fogadtam xD tényleg nem volt sok munka vele.
    Ha hiszed, hanem ezt most tényleg kihagyom xDxD és nem csak azért mert nem látom értelmét a kapálásnak. Különböző elfoglaltságok miatt több aratás is kimaradna.
    Ezt a szezonos dolgot csinálja valaki? Van valami értelme ? Megmondom őszintén, nem olvastam el alaposan, első olvasatra nem tűnt érdekesnek .

Legyen szép napotok! :)

ursa11, jófarmerlány, mimi és 6 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Neked is szép Napot !
    Fini volt a tea...kössz..
    Számomra érthetetlen ez a szezon. Nem csinálom. (Adj be 1 csomó cuccot, bagóért szinte értelmetlenül ugye?)

ursa11, jófarmerlány, mimi és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok! Ibolyom ez a tea most nagyon jól esett... az idő olyan szürke, párás, ködös, nem szeretem az ilyen időt.....
    Eventet tehát nem csinálod... val.szeg... én most ebben az időben nem megyek sehová, majd jövőhéten lesz programom elég sok... így most ezzel eljátszadozom....
    Danikám tényleg az esküvő.... akkor neked felmentés jár,... mostanában nem sokat látunk itt sem... tehát ezért van...
    Ködszönöm Anna kedves vagy... majd újra nekifutok..... de nem könnyű, majd ebben az évben résen leszek..:)

ursa11, jófarmerlány, mimi és 6 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

sajnos ami nekem kéne az nincs közötte: Multitanszking zseni és virágcsokor azt hiszem, hogy ezt a felhőt már soha nem fogom beüzemelni.....

ursa11, jófarmerlány, nyific és 6 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Kedves egészségedre Danikám! :)
    Amikor elolvastam a szezonos útmutatót, még azt gondoltam jó lesz ez, aztán mikor akartam kiváltani pontokat, bizony elcsodálkoztam, na én azért nem fogok ennyi mindent bedobálni a pontokért. Most meg ez a fagyos szezon kicsit jobbnak tűnik, de ezt is hanyagolom:D
    Szia Gizusom, Neked is kedves egészségedre :)
    Olyan pocsék az idő, csak az orrom hegyéig lehet látni, fehérek a fák is, és nem a hótól ...az nincs. Ma kihagyom a sétát is, majd leszaladok 2x3 szor a lépcsőházban xD
    Fáj a fogam, az felső metsző...na azt ha ki kell húzni:oops: pedig úgy tűnik ki kell:eek:

ursa11, *misi66*, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Az nagy elhatározást igényel, mármint a foghúzás...:)
    Nálunk kisütött a Nap ! Régen láttuk..:) Közben szitál a zúzmara és csillog a napfényben. Csodálatos látvány..

olegka9, ursa11, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Nem is annyira elhatározás kérdése, mint inkább a tűrőképesség....meddig bírom a fájdalmat:D lehet nem kellene hétvégére így maradni:music:

Dalma-dalmata1212, olegka9, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Kezet foghatsz a fiammal, 3 napja fája foga, de csak 2 hét múlva tud dokihoz menni így kapott időpontot.
    Kissé késve kezdtem az eventet, vásárolni voltunk, a fiam azt mondja ilyenkor, hogy meglevegőzteti a mamát.

olegka9, ursa11, *misi66* és 9 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, mi a párommal egészségügyi sétának hívjuk...;)

olegka9, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Itt is köd, szürkeség és zúzmara van. Meg hideg. Én nem bánnék egy kis havat. Ns nem a latyakot utána, de mikor esik, és szép fehér minden, azt szeretem.
    Eventet nem kezdtem el. A szezont én sem csinálom, úgy vagyok vele mint Dani, nem is nagyon értem és nem is nagyon érdekel:D
    Most hajdinát ültetek, mert nemesíteni szerertném, és ahhoz sok kell. Event helyett pont jó:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.