Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A sziget hőse gazdakörből szerezhető 1 db

ricsi908, ursa11, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm szépen..:)
    Átirányítom a ketteskére ott úgy sincs belőle egy darab sem. :)

iboly54, ursa11, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Koppi, iboly54, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  4. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

iboly54, terika01, mimi és 6 más kedveli ezt.
  5. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Szia Mimi! Sajnos alig tudom magam utolérni a banánokkal. Újra kezdéskor sok minden hiányzott.
    Sokat dolgozok azért, hogy gyűjtögessem és azt váltsam ki ami a legfontosabb. De ezt a cápát kicsit igazságtalannak tartom mert ezért is megdolgoztunk. Na mindegy ha így van akkor így van.:(

iboly54, ricsi908, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Mennyi tejből csináltátok:music: 1 lityi tejből nálunk...ebédtől másnap délelőtt max 10-ig, és annak finis...xDxD

iboly54, ursa11, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Pont ennyi, én 3-at ettem, kisfiamat nem kérdeztem, szerintem a barátnője egyet sem (nem szokott abból enni amit mi csinálunk)xD

iboly54, terika01, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

1 szupitápos tenyésztés van tesókkal...próbálkozhattok...+ néha farmpengő...csak tessék csak tessék...xDxDxD

*misi66*, Koppi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  9. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Norbikám, nekem nincs tenyésztendő állatkám, minddel végeztem, a cápikát váromxD

*misi66*, iboly54, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  10. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Látom megy a csere-bere, de újakat küldeni nem lehet...
    Szellemfény és félénk gomba kellene Misinek is, de nem is láttam a hajón....
    egyáltalán van az valakinek szabadon???

Adruka98, *misi66*, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  11. Kuzdern

Nekem mindnek a 9-10 feladat kéne, az én piacom tenyészállatokból nagyon gyenge...én is tenyészgetek kisebb-nagyobb sikerrel:p

*misi66*, Koppi, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Persze, a kacsintást is biztos láttad. :) Nem vártam hogy feláldozd. :music:
    Az infót köszönöm.
    Megnéztem, de nincs a pajtában, biztos a felhőn van.

nyific, *misi66*, Koppi és 7 más kedveli ezt.
  13. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem is emlékszem rájuk, biztos felhőn csücsülnek. Láttam a hajón egy rózsa hódfát, 4 pöttyös ernyőgomba az ára, gondolom ezt nem szeretnéd:oops::music:. Nem tudom, hova gondolnak emberek, tényleg azt hiszik, hogy ezt megadják érte? Igaz, hogy ez az egy ajánlat volt. Megnézem Misinek a kitehetőket.

Adruka98, *misi66*, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Elküldtem a Tek Ilát! használd egészséggel

nyific, *misi66*, Koppi és 6 más kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

akkor bánkódom még egy kicsit, amíg
    de jóó

Nyificnek üzenem, hogy létezik piros napenergiatelep írjon az ildiko44 farmra, máris küldök egyet megnéztem, küldhető is!!!!!! Ha elnéztem és másnak kell akkor is a rendelkezésetekre állok, egy darab van felesleges belőle

Utoljára szerkesztett: 27.1.20
    *misi66*, Koppi, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Helló! Ha nekem pöttyös akármim lenne, na az jó lenne.... de nincs.xD
    Nagyon sokat tudhat... a szintlépést szeretők nagy kedvence.. azt sem tudom hol lehetett szerezni.
    Misi kitehetőit nálam is a felhőn csücsülnek, gondolom neki is onnan hiányzik... sajna nincs..

Adruka98, terika01, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Misinek elment a 2 kitehető. :)

terika01, Sali~*.*, mimi és 10 más kedveli ezt.
  18. josie

josie Fórumlakó

Noinett Te aztán nem vagy semmi, én most alkuszom a szellemfényre.... de akkor abbahagyom, úgyis nagyon nehezen megy... Misi örülni fog....
    Te mint egy varázsló, biztos van valami titkos trükköd... :)

Adruka98, terika01, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Biztos...

terika01, Sali~*.*, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt mindenkinek! most már befejezem az eventet, nem szedegetek ki belőle többet, marad a pajtatöltögetés....közben csinálom az itthoni dolgaimat mert igy előre nem jutunk. A cserenap semmi érdekességet nem hozott, nem sikerült szépséges rózsaszin ólakat cserélnem, tulajdonképpen nem is bánom, majd ha lesz lehetőségem és itt az ideje akkor a tenyésztések során hátha sikerrel járok....
    A dokihoz is kell időpontot kérnem, így az legalább két óra telefonálgatással fog bekövetkezni....lehet, hogy kimenni nem gofok, mert nagyon csúszós az idő, szemerkél is, ezt nem szeretem....Legyen szép napotok és járjatok sikerrel a játékban.....

Kergekacsa, iboly54, Koppi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.