Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Egy nagy kosárral, amibe dobálhatja a jó cuccokat. :)

mimi, ursa11, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  2. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Fonott kosár? Az a legjobb! Könnyű, gyorsan mozgatható, és sok-sok motyó belefér!
    Már pedig a királynő sok motyóval jön! :D Legalábbis remélem! o_O
    Na ez a kép hogy tetszik?:)

3. Ninett79

Ez cuki.. :)

4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor marad, ha cuki!:)

Utoljára szerkesztett: 30.1.20
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Mindenki ilyenkor így érez, majd beindul a dolog és meglátod, hogy rendben lesz minden
    [
    Én meg elhatároztam, hogy ezt most nem....nagyon feszített a tempó és a hét végén erre nincs időm. Még nem hagytam ki eventet, most ez az első, bánom is, de jönnek az unokák és azok fontosabbak. Legyen szép napotok/hét végétek és érjétek el amit szeretnétek...

mimi, *misi66*, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Azért az előérzetem nem csalt, mert reggel olyan parázs veszekedés tört ki az anyja és fia között, hogy na!! (Mellesleg a feleségemnek volt igaza!) :)
    A részletek nem érdekesek immár, mert eddigre megnyugodtak a kedélyek...
    Még várakozunk a rokonságra..... :)

Ricsi !
    Nekem a zöld bannered jobban tetszett, mint ez az újabb lapos fejű tigris? Vagy párduc ?

Utoljára szerkesztett: 31.1.20
    mimi, *misi66*, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  7. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek

Elkezdtem az eventet. Idáig egész jól csúszok xD
    Kicsit ugyan kótyagosan mert megkezdték a fogaim csinálását és az első a foghúzás amelyiket muszáj. Nagyon ügyes a doktornő mert semmit nem éreztem:)

Dani!
    Még bírd egy kicsit. Szupi lesz minden hidd el.:)

mimi, *misi66*, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma is nagyon szürke volt minden... rossz idő volt...
    Dani még azért a lényeg hátravan.... nem könnyű egy ilyen esküvőt megszervezni... mindennek megfelelni...
    mi is végig csináltuk, a lagzi a Duna palotában volt, n4ekünk bírnunk kellett a másik fél szüleivel együtt hajnalig, sőt... reggelig, még mindenki el nem ment... ja és egész éjjel roptuk.... jó lesz az meglátod...:)
    Franciska akkor mindent bele... én is termelek ezerrel, bónuszom is van estig... a foghúzásért meg nem irigyellek... és még nincs vége, mert gondolom kell valami a helyére.:sleepy:

Dalma-dalmata1212, mimi, *misi66* és 7 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Bizony nincs. Hétfőn csiszolás, pénteken még egy húzás.

10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kuncogók !
    Event elkezdve, szép-lassú tempóban és csakis a felhőig ,többre most nincs energiám :(
    Nagyon megvisel ez a hideg-meleg időjárás , csak kóválygok , mint ......... :)
    Franciska , együttérzek veled, én is voltam már így, de szerencsére a vége felé tartok már.
    Danikám, meglátod, minden rendben lesz, csak nyugiiii !!Mi már 2x végigcsináltuk és mindenki megelégedésére túléltük.:)
    Szép álmokat mindenkinek !

Kergekacsa, mimi, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

csak most reggel keveredtem erre, látom mindenki extázisban. Dani! Most már tól is vagytok a nehezén, gondolom a fáradtságon kívül csak a szép emlékek maradnak. Az esküvő mindig rumlival jár a szülőknek. Én is végigcsináltam 3x míg a párom élt, nem volt sima, de az emlékek azok nagyon szépek.
    Most könnyen beszélek, mert nem csinálom ezt az eventet, nincs rá időm, bár sajnálom, hogy kihagytam, de csak két kezem van. A mai nap majd csodás, mindhárom unokám a szoknyám szélén landol, ezt nagyon nagyon szeretem. Ez az igazi boldogság.
    Franciska kitartás, a csodás mosolyért egy kis kellemetlenséget sajnos el kell viselni!!!!
    Mindenkinek szép és tartalmas napot és jó kapálgatást!!!!!

Kergekacsa, olegka9, *misi66* és 5 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Ildikó !

Túl a nehezén ?? Csak most jön.....a templomi esküvő, a polgári szertartás és utána a lakodalom.
    Léptem is.... reggel fél 6 kor már Debrecenben voltam...:)

ildiko44, Kergekacsa, mimi és 7 más kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó lesz az, csak a legjobbat, legszebbet akarjátok és persze, hogy izgultok, meg ha minden simán menne, akkor túl egyszerű lenne.
    Szurkolok nektek!:)
    Bátor vagy hogy belevágtál. :)
    Én még gyűjtök, bátorságot, meg pénzt. A szemüvegek már megvannak, jöhetnek a fogak.
    Mindenki megszenvedi ezt a kettős frontot.
    Az biztos, nincs az az event, ami versenyezne velük.;)
    Én is elkezdtem az eventet, végigviszem, úgy tervezem.
    Tegnap újítottam, csináltam avokádó krémet. Fincsi lett, bár szerintem a hozzávalóktól és nem avokádótól, megkóstoltam, semmi különös íze van. Azt mondják az okosok, hogy nagyon egészséges, hát akkor hajrá egészség.
    A mai ebédke annyi nem egészséges, milánói rántott husival.;)

Koppi, ildiko44, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jóreggelt! Szépen süt a nap... és nagyon jó idő van.... majd jövő héten jön a fagy...

Daniéknak szép nap lesz ma... habár nem tudom arrafelé is ilyen derűs-e a a az idő....
    Nagyon jól halad az event... sikerült bónuiszokat pörgetnem...Ma konyházni fogok de. karfiolleves, és grillezett csibe, vegyes zöldsalátával.......:p
    Hozok egy kis kávét, biztos jól fog esni...

Dalma-dalmata1212, Koppi, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Remélem nálatok is olyan csodaszép idő van mint nálunk, a polgári már megvolt? Vagy tévedek? A véghajrára erőt, kitartást, estére jó mulatást, ja és persze sok boldogságot az ifjú párnak:D

Dalma-dalmata1212, Koppi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sajnos nem Anyu, nagyon rossz idő van mifelénk...:oops:Jó étvágyat mindenkinek...
    Paradicsom leves, rizses hús a menü nálunk...a nasi délutánra kókuszgolyó...:p

terika01, Koppi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Sziasztok! Nálunk is nagyon jó idő volt ma! Bár reggel akkora köd volt, hogy nem láttam a
    szomszédházat. Ki is használtam a jó időt és rendeztem egy nagy takarítás eventet.
    Szekrényeket letöröltem, ablakokat megpucoltam, tűzhely, hűtő kitakarítva, porszívózás, felmosás...
    Minden tiszta! Mellette mosás, és még főztem is. :D

terika01, Koppi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Szia!
    Micsoda jó háziember vagy. :)
    Itt még mindig nagy a köd, nem akar szűnni. Én is takarítottam ma.
    Mi finit főztél?

terika01, Koppi, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  19. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor jöhettél volna ide is takarítani! Segítségnek!;)
    Csirkemell filét sajtszószban, rizzsel. Azért ezt találtam ki, mert gyorsan kész van, így
    tudtam haladni a takarítással is. :)

Koppi, ildiko44, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Az milyen? Erről még nem hallottam. :)

Koppi, Kergekacsa, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.