Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Főzök csirkemell filét, fűszerezem (most lestyánlevél meg rozmaring ment bele, de mindig más fűszert használok)
    Amikor már puha a hús felöntöm tejszínnel, úgyis főzöm mégegy picit, aztán reszelt sajtot teszek rá.
    Megvárom míg elolvad a sajt és kész is. Lehet nem így kell készíteni, ezt csak úgy kitaláltam. :)

terika01, Koppi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hmm, érdekes.. :)
    S finom lett?

terika01, Koppi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  3. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Itt is gyönyörű idő volt egész nap. 16-17 fok. Most már sötétedik.
    Köszönöm. Nem is annyira a bátorság mint inkább a pénz. Nekem is több részletben fogják csinálni. Most ami a legsürgősebb.
    Ebédre nálunk bableves volt füstölt kolbásszal és mivel nagyon szerettem volna valami édeset, diétásat így készítettem túrógolyókat. Csak összedobtam egy kis túrót, joghurtot, zabpelyhet. Egy részét kókuszba másik részét kakaóba forgattam. Egész finomak lettek.
    Köszi a kávét most is nagyon jól esik.

terika01, ursa11, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  4. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Igen, jól sikerült. A fűszerezést is jól eltaláltam, meg a szósz is jó lett. Lehet inkább
    tésztával kellett volna, de most ahhoz nem volt kedvem. Rizs bele meg jó sok mexikói
    zöldségkeverék. Még tartalmasabb lett így.:)

5. Ninett79

Igen, tésztával szokták. :) Most néztem utána. :D
    S tömlős sajttal csináltad ugye?

Utoljára szerkesztett: 1.2.20
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Nem. Ez sima trappista volt. Tudod, lehet venni olyan kisebb darabokban. Egy olyat
    reszeltem le. :)

Koppi, ursa11, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Sokan tömlős sajttal készítik, azt nézem éppen. :)

Koppi, Kergekacsa, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  8. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Úgy lehet még jobb! Rákeresek én is. Próbáld ki, mert nagyon finom!:D
    Te nem főzőcskéztél ma? Azt tudom, hogy nálad is ment a takarítás event!;)

Koppi, Kergekacsa, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ma nem. Volt még maradék, meg rántott trappistát sütöttem. Most csak gyors kaja volt. :)

10. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Akkor te is trappistáztál! :D
    Én nem tudok sajtot rántani. Egyszer próbáltam, de nem igazán sikerültek. Ki folytak a bundából.:cry:

11. mimi

mimi Fórum elő legendája

Épp csak beszaladtam, még van dolgom.
    Délelőtt takarítottam, aztán kenyérdagasztás, zöldségpucolás (sok). Mosás három adag. Még kel a kenyerem, megyek mindjárt hajtogatni a tésztát, de még fel kell szeletelni a répákat, karalábét.
    Én nagyon szeretem. Csak só, fokhagyma és majonéz van benne, ahogy én csinálom. Mióta diéta van, a majonézzel csínján bánok.
    Jaj de jó ötlet!

Dani drukkolok, hogy jól menjenek a dolgok.

terika01, Koppi, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na itt annyi minden finomságot hallottam, hogy meg is éheztem...
    csináltam kis körözöttet, most megkóstolom... jó kis köleskenyérrel...
    most újítottam és lilahagymát, meg újhagymát is tettem bele...
    Eventem jól halad, 21000 eventnövény már van... holnap megcsinálom a felhőt, és befejeztem...
    Kíváncsi vagyok Daniéknak hogy sikerül a lagzi,.... biztosan jól... jót mulatnak.. esznek-isznak...
    :)

13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szép estét kuckólakók! A mai napi front betette a kaput nálam, délelőtt kinyitottam az ablakot bukóra, az előtt vettem észre, hogy még mindig nyitva van. Eléggé lötyögősre sikerült a napom 16-17 fok volt nap közben, pár évvel ezelőtt még észre sem vettem a frontokat, most meg....
    Beszéltem Ibolyánkkal, felhatalmazott, hogy megírhatom, szerdán megműtötték, jól van, úgy néz ki hétfőn elhagyhatja a kórházat, puszil mindenkit.:inlove:
    Danikánk már minden bizonnyal, élvezi az egész hetes munkájának a gyümölcsét, és jól érzi magát a lagziban.:inlove:
    Az event szépen lassan halad, bónuszt sajnos nem pörgettem, így egy kicsit lassaban megy.:D
    Ma még sportolok egy kicsit, kíváncsi leszek megdöntöm-e a saját csúcsomat (1,5 perc):D

terika01, Koppi, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Szia!
    Mivel műtötték Ibolyt?
    Lemaradtam valamiről..:oops:
    Örülök,hogy jól van, s minden rendben ment. :)

Koppi, olegka9, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sérvműtétje volt

Koppi, olegka9, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ó, értem. Nem írta itt szerintem, vagy akkor éppen nem voltam. Nem tudtam róla.

terika01, Koppi, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  17. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Jaj, szegény Iboly! :oops: Remélem gyorsan felépül a műtét után!

terika01, Koppi, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nem, nem írta ki, köszöni jól van, amit elfelejtettem, mindenkit puszil:D

19. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jól hangzik és hip-hop kész, majd kipróbálom. Csütörtökön dobtam össze keksztekercset, még holnapra is elég lesz.
    Most már én is szeretem. Olyan receptet találtam, amibe kell vöröshagyma és paradicsom és citromlé is(lime nem volt itthon) azokon kívül amit írtál. Majonézt nem írt bele, saját ötletből tettem bele egy kis mascarponét. Humuszt csinálok, ha elfogy, azt is nagyon szeretem, elég macerás.
    Nálunk a múlt héten volt körözött. Még nem ettem köleskenyeret, biztos jó lehet. Mi teljes kiőrlésű tönkölyös rozskenyeret szoktuk enni, azzal is fincsik ezek a kenceficék.
    Örülök, hogy rendben ment a műtét és jól van.:)
    Szurkolok neked!:) Mit sportolsz?

20. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szobabiciklizek 3 napja kezdtem, a csiga a versenytársam, csak őt tudom legyőzni, de legálább van valaki, vagy valami mögöttem. Igaz egyenlőre csak az időt nézem, a megtett távot nem:D

ursa11, terika01, Koppi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.