Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ma nálam is ablakpucolás és porszívózás event volt:D
    Holnap délután bevásárolok az anyukámnak utána pedig laza húsvéti készülődés.

-W-595-, ursa11, olegka9 és 9 más kedveli ezt.
  2. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia Nini, de jó látni téged is. Nagyon elvesztél. :)
    Örülök, hogy apukád jól(jobban) van. Most egy kicsit lanyhult a mi kedvünk is. Nagy a nyomás azon is, aki dolgozik, meg az otthon a gyerekekkel együtt tanuló szülőkön is. Mondanám, hogy nekünk öregeknek a legjobb, de ez se igaz, mert - főleg egyedül - nagyon nehéz hogy nem mehetünk és intézhetjük a dolgainkat.
    Én vasalást választottam mára. Épphogy nem ment szét a vasaló állványról a huzat. Nem hiányzik ez a kiadás se, meg megint a fiamat terhelni ilyen hülyeséggel.
    Ma elfogyott a rakott kel, holnap sült oldalas lesz és nem a főzeléket fogom enni, hanem édesburgonyát. A káposzta saláta pazar lett, főzelékhez meg nem való, így módosítás lesz. :) Tojásleves lesz előtte azt hiszem.

Dani, azért csak nyugi, ne akarj elszállni. :)

-W-595-, ursa11, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ajándékkód:STAYHOMEFARMERS

-W-595-, ursa11, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi szépen.

Holnap készítem a következő káposzta salátát, hamar fogy. :)
    Jó vastagon bekenem a kezem citrommal, aztán zsírral, mert már készül kirepedni, olyan száraz a kezem. :( Biztos a gyógyszer is kikészíti. Pedig iszom ám sokat. Ráhúzom a kesztyűt és ágynyugalom. :D

-W-595-, ursa11, olegka9 és 6 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az event online. Ha ráértek...
    Segítségnek itt van Toma írása...Köszönet érte...[​IMG]
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszifüles-tojáskörözés-eventcsevegő.19363/#post-1087910

Nekem 488 felröpim lett...[​IMG]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (Többektől is ezúton kérek elnézést a küldött üzi miatt. Mentségemre szóljon, hogy én is kaptam de nem jártam utána.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 10.4.20
    -W-595-, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Dani köszönjük az infót... és a kérdésekre adandó válaszokról is tudni lehet valamit?
    Tegnap kint voltunk megint a kertben... de sajnos jól elrontottam a gyomnromat, így tegnap este kínlódtam nagyon, de végre sikerült a megevett ételektől megszabadulnpom.... utána már jobb lett, ma szigorú diéta... mert a húsvéti sonit ki nem hagyhatom...:p

Eventet elkezdtem, nekem a felhő is elég lenne... de majd meglátjuk hogy bírom az iramot..

-W-595-, mimi, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Elkezdtem a Húsvéti eventet, én is szeretnék a Felhőig eljutni!
    Indulásnak a Gyékényre 551 felröpit kaptam, persze a Pannikkal !:)
    Gizuska, vigyázz a gyomorrontással, kár lenne kihagyni a húsvéti sonkát ! ;):p
    Az eventezőknek sok-sok felröppenőt kívánok!
    Legyen szép estéje mindenkinek !

-W-595-, nyific, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  8. jófarmerlány

-W-595-, nyific, Kergekacsa és 3 más kedveli ezt.
  9. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek
    Remélem nem nehezteltek rám mert ilyen sokáig nem voltam. Nem csináltam az eventeket sem. Nagyon nem ment nekem ez a bezártság de becsületesen betartottam mindent. :)
    Nagyon hiányoztak a nagylányomék is. A húsvét sem lesz olyan mint szokott lenni de ez mindenkinél így van. Azért készítettem a gyerekeknek nyuszi csomagot és mintha megérezte volna a lányom, beállított. Én összeszedtem mindent felvettem a maszkot kesztyűt és átadtam neki. Aztán elérzékenyültem és egy pillanatra sírva de átöleltem.:cry:
    Itt a nyavalygás vége.xDxD
    Megpróbáltam magamat olyannal is elfoglalni amire nem is gondoltam, hogy képes leszek. Elkezdtem a családnak maszkokat varrni.xD
    Valamikor tanultam és gépem is van. Eleinte kicsit döcögősen ment de az ötödiknél már simán. Varrtam utána egy pár darabot az ismerősöknek is. Ez egy kicsit kizökkentett a napi rutinból.
    Ma viszont nagy élményben volt részem.:D Beöltözve (maszk, kesztyű) elmentünk a lányommal bevásárolni. A párommal nem tudunk együtt menni a korkülönbség végett meg a gyerekek sem engednének el.

Most belekezdek az eventbe hátha sikerül megcsinálni.

Előre is Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek és nagyon Vigyázzatok magatokra, szeretteitekre.

-W-595-, mimi, nyific és 7 más kedveli ezt.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Látom népszerű az event. Csinálom én is, bár nem vártam hosszúval, így kicsit többet kell elővenni a pannikat.
    Remélem segített a diéta és jöhet a sonka:)
    Itt gyűjtötte össze Wolf a válaszokat.
    Bizony, bizony csendeske lesz ez a húsvét... jövőre jobb lesz, remélem.:)

-W-595-, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !

Köszönöm, hogy hoztad a válaszok linkjét...
    Termelek szorgalmasan. Ráérek...
    Csak az eventcsevegő tép ezerrel de egyébként nagyon pang az egész fórum, mintha mindenki dolgozna..

Utoljára szerkesztett: 10.4.20
    -W-595-, Kergekacsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!! Mindenki termel ezerrel Danikám... nagyon sok növény kell, én meg belefogtam a tojásfestésbe, és nem tudok onnan kijönni... meg nem adja rendesen a festéket se, hogy mit bénáztam el nem tudom... de kijönni sem tudok belőle...xD
    Vigyázok, és már jól is vagyok.... még szép, hogy a sonkát nem hagyom ki... kikúráltam magam...:p
    Holnap irány Tahi......

-W-595-, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Mi ez a tojat festés ?? Mit néztem el? :)

Kergekacsa, terika01, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ötrülök, hogy a lehetőségekhez képest mindenki jól érzi magát, a napocska ezerrel süt, remélem, hogy jól fogjuk magunkat érezni. Nálunk már kész a húsvéti menü a gyerekeim szerint a sütemények is nagyon finomak, tehát most már jöhet a pihi.
    Végre láttam a nagyobbik unokámat, jó messziről de nagyot beszélgettünk....ennek nagyon örültem. Legyen kellemes ünnepetek!![​IMG]

-W-595-, Kergekacsa, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok![​IMG]

Derűs és vidám Ünnepet kivánok![​IMG]

-W-595-, ildiko44, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  16. Koppi

Sziasztok !
    Boldog Húsvétot Mindenkinek ![​IMG]
    Vigyázzatok egymásra !

----------------------------------------------------------------------------------------------
    Volt néhány ládám és ha már úgyis ráérek, kibontottam..:)[​IMG]

Íme ezek lettek belőlük:[​IMG][/URL [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 11.4.20
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na jó, nem tudom újra írni, ami elszállt. :(
    Az előző oldalról is szépen minden poszthoz hozzászóltam, de kilökött a gép mielőtt elküldtem volna. Mert ki kellett menjek a konyhába. :(
    Ne haragudjatok! Tegnap hiába is hiányoltatok volna, Nagypénteken sose jövök. Ma voltam, meg jövök, de a konyhában is van dolog.
    Mégis csinálok sütit. Még anno itt olvastam a zabpelyhes kekszről. Egy tepsivel kisült. Meg sós pálcika is lett.
    Másodszor is elszállt volna, minden. Hiába, nem lehet fórumozni is meg konyházni is. :D
    Finom lett a zöldbableves, a káposzta saláta, a keksz meg a sós pálcika is. A sült hús is, elő van készítve a sült zöldséghez való is. Ennyi.
    Gyorsan elküldöm, mielőtt kidob a gép. :D Már annyiszor megfogadtam, hogy jegyzetre írom és bemásolom, de szita az agyam. :oops::music:

Visszajöttem elújságolni, hogy az önkormányzattól kaptunk postán két maszkot. Úgy látszik, az idősek kaptak.

18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Hogyan tudsz ennyi ládát felhalmozni? Én kiváncsibb vagyok annál, hogy összegyűjtögessem a ládákat. Általában hetente 2X, 3X bontogatom őket.
    Rettenetesen únom a bezártságot.
    Mindannyiótoknak, nagyon boldog húsvétot kívánok!
    Vigyázzatok magatokra és egymásra

-W-595-, ildiko44, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

Sziasztok kuncogók!
    Én sem tudok gyüjtögetni, hamar kibontok minden ládát !:)
    Vigyázzon mindenki magára, vigyázzunk egymásra ,mindenki maradjon otthon !!
    Áldott, békés húsvéti ünnepeket !

-W-595-, ildiko44, olegka9 és 10 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.