Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. josie

josie Fórumlakó

Köszi Dani....örültem neki... sajna a másikból nem lett... de majd előbb-utóbb az is lesz.

olegka9, Kergekacsa, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nekem is a tölgyes bontása a fájó pont.
    Eldöntöttem, nem bontom. A világítótorony miatt megcsinálom, majd hétvégén lesz időm számolgatni. Valamit biztos áldozni kell rá pluszba. Nekem még 3 Jack is van, bónusz is van még....majd meglesz.
    Legyen szép napotok!:)

olegka9, DevilMókus, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt!
    Gratulálok, teljék örömöd benne!

Nekem nem éri meg egyáltalán. A torony a futtatóban van, az nekem már jó, egyedül ott van hely számára. :D

Kérdezem: Van-e a japán akácnak meg a tejfának xxl-es fejlesztése?
    A farm kicsit háttérbe szorult, így ha nem jövök minden nap a fórumra (de jövök azért ;)), kérlek, igazoltnak vegyétek.

ursa11, olegka9, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Mimikém szerintem nincs ennek a két fának fejlesztése, én nem tudok róla...
    A fórumozást,m meg a farmozást fordítsd meg!
    A fórumon nem kell igazolás, hiszen ide miattunk jössz-.... mert szeretsz minket... nem azért mert kötelező, és beírunk az ellenőrződbe, ha igazolatlanul hiányzol.... na szóval... más téma...
    ezen a keréken már nem nagyon van bónusz... hihetetlen 60 partiból egy sem... de nem is nagyon jöttek a bónuszok, talán 3x jelent meg... így abbahagytam a pörgetést....
    Sajna így vagy meglesz, vagy nem... sz.trágyám az viszont van elég... majd azzal operálok....:music:

-Erika31-, mimi, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

A japánakácnak, tehéntejfának és a kecsketejfának nincs fejlesztése. Mivel ezen fákkal évek óta nem foglalkoztam így most jöttem az enciklopédiából, személyesen néztem utána ne, hogy hüleséget írjak. De Gizusunk már meg is válaszolta előttem.:)

-Erika31-, Koppi, mimi és 8 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Döntöttem: Nem csinálom...Egye fene azt a tornyot !
    Miután lassan kereskedelmi mennyiséggel rendelkezem cukor, tej és kecsketej fákkal, valamint japán akáccal ki is raktam őket a Szédültre.
    Úgyis vészesen fogyott a cukrom. Most feltankolok belőle.Ráér sokasodni úgy 1 hétig
    Egy füst alatt a titokfákat is kitettem.[​IMG]

Tavirózsa, HéricsBáró, mimi és 8 más kedveli ezt.
  7. lukimi

Én a bahán fázok 1-2 hete, a főfarmokon a mostani event és egy gazdaköri hamarost befejezése után akarok egy nagyobb lélegzetű, mindhárom farmterületre kiterjedő fásítást. Negyvenöt!! fafajtát akarok kirakni mert ezekből az évek alatt csak fogyott, fogyott....és több fajta is már jócskán 1000 alatt van. A tápba kellőket kell mihamarabb kirakni mivel én nem szoktam a piacról vásárolni faterméseket, ilyenek a cseresznye (alig van pár 100), dió, alma, birs, szeder, stb stb. És amíg ezt fogom csinálni távozz tőlem event....mert nem szakítgatom félbe.:)

Koppi, mimi, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  8. nyific

Imi ezek szerint csak mi csináljuk ezt az eventet?..... Dani meggondolta magát, és pihen... lehet neki vab igaza....
    Imi Te meg úgy szaladsz elúőre... hogy megérem hamar, hogy újra lehagysz.... igaz, mostanában én is csak pianóban csinálom... mert a varázs már... oda van.... elvitte a szisza...
    Mondjátok mnár meg, hogy a világítótoronynak hány fejlesztését lehetett eddig megnyerni?.... na megyek... taka...xD

9. Koppi

Szia Gizus !
    Hogy Imit idézzem: pontyosan ketten...:)
    Neked sikerült az új (szerencsére 1x1-es) tavaszi gombakunyhót kipörgetni?
    Nekem összejött nagy nehezen.
    Először simán elvertem 90-et. Jött őszigomba 3, jött rémgomba 2, de érdekes módon jéggomba egy sem és bár ott volt a tavaszi, de állandóan lefordult róla a mutató...
    No, gondoltam ennyi volt.
    De csak evett a fene, hogy hátha... Nekiduráltam magam és újfent elkezdtem: egymás után háromszor bejött !!
    Valamilyen Ládát ad de, hogy milyet? Azt a jövő mondja meg....[​IMG]

Ahol csináltam helyet neki ki is raktam...:)

Mellesleg esik az eső nálunk, szerencsére csendesen...[​IMG]

-Erika31-, lukimi, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  10. josie

josie Fórumlakó

Az én farmomon sikerült kipörgetni... de ezen még nem... pedig itt is elvertem már 60 partit... termésbónuszt szerettem volna, de nem jött össze....sajna...
    Nálunk délután volt nagy zuhé... most olyan szomorú őszies idő lett...:sleepy:

11. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek

Kedves Dani! Kicsit megkésve kívánok neked Boldog Születésnapot

Nem csináltam az utolsó eventeket. Elkezdtem de valahogy úgy belekeveredtem, hogy abba is hagytam. Viszont a mostani eventet csinálni fogom. Kicsit könnyebbnek látszik.

Van most itthon is elfoglaltságom ami egy kicsit feledteti a bezártságot. Dodókám a távoktatásban most jutottak el odáig, hogy folyamatosan kell olvasni és írni. Így kapják sorban a megtanulandó verseket és ebben segítek neki míg anyukája főz. Ezért kevesebbet tudok leülni a géphez.

12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Gizusom! Én is csinálom :) Most valahogy van kedvem kapálni:D az otthonülőset kihagytam, ezt most nem fogom. Még szaporításban vagyok kb másfél óra, aztán csicsika lesz:)

-Erika31-, ursa11, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

látom, hogy néhányan nekiláttatok az eventnek, közöttetek én is....majd meglátom mire jutok, valójában nem igazán érdekel, valahogy elment a kedvem. Voltam ma kinn a közértbe, jó mérges is voltam, mert a maszk miatt a szemüvegem jó párás lett....vak vezet világtalant? de sebaj, nem sűrűn megye ki igy kibírom. Most ebédfőzés az uncsimnak....azután kis kerti babrálás. Majd közben ha szól a telefonom hogy lejárt az idő, akkor ideugrom és leszedem a farmot....ja és közben megnézem a sorozatomat is mert az nem maradhat el. Legyen szép napotok és vigyázzatok magatokra!!

Koppi, ursa11, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia Ildikó
    Látod, látod, többek között ezért is hagytam ki.
    Most eventmenteskedek, csak így egyben..

ursa11, -W-595-, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  15. lukimi

Sziasztok.
    Igen csinálom ezt az eventet az 5 fordulóst nem fogom. Ez a bónuszokkal ma készen lesz így szeretek én eventezni.xD

Nekem is jött a keréken több új -7 - és régi ládákat adó dekor is. Összesen 2 db 100%-os növ.bón és 1 db +1 az a rövid. Így lehetek készen ma ami kimondottan a torony fejlesztések miatt lett elkezdve.

Gizus, én nem tudom hány fejlesztése volt eddig a világítótoronynak - ki lehetne keresni - de azzal a 4-el? amit meg lehetett venni nálam most a neve: Mutatós világítótorony 4

ursa11, -W-595-, jófarmerlány és 8 más kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ursa11, jófarmerlány, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  17. nyific

Imi nekem tele van az a bizonyos a keréktől... 120 pörgetésből egyetlen bónuszom nem lett.... kénytelen voltam az éléskamrába menni.... Na ez azért elég car... alig jött bónusz a 120-ból...... most megint gyüjtögethetek...
    Most már ezt az eventet nem adom fel... még jó, hogy az előzőek közül is csak a fészeképítőset csináltam... Addig szórakoznak... amíg itt hagyom ezt az egész farmozást..... nem nekem való ez.... hála istennek még tudok menni, és mást is csinálni...
    Nálam a világítótorony erős világítótorony 5 én nem vettem meg ezt a 4-t... nem is fogom... taka!...:music:

-Erika31-, ildiko44, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Igyekszem leküzdeni magamat. ;)

Mindkettőtöknek köszönöm a tájékoztatást.
    Először pörgettem kb 45-öt, akkor eszembe jutott Iboly ajánlata, hogy ilyenkor hagyjam abba. És igaza volt, amikor újra kezdtem, sikerült egyet pörgetni. Többet nem.
    Na pont ezért adtam fel, mert 30 úgysem lesz. Elég nekem annyi, hogy kirakhattam a futtatóba. 3. szintű elektromos van nekem. :)

ildiko44, ursa11, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  19. nyific

Mimi neked is mág 14 fejlesztésed van... nekem csak 10, Imi meg nagyon előkelő helyen áll ezzel a toronnyal, neki már nagyon világít...TP már 100% felett van nála...
    Na jó ezt a 4-t én is megszerzem... ha már belekezdtem ebbe az eventbe... be is fejezem.. fél munkát nem végzek..:wuerg:

-Erika31-, ursa11, mimi és 7 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Eventelek csinálom a dolgom, Hétfő szabi 4 nap otthon...talán enyhülnek a megszorítások.:wuerg:
    Vasárnap anyák napja, nem el felejteni.Nálunk kevés az eső...de jön Május, imádom ezt a hónapot.:)

ursa11, -W-595-, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.