Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nem csináltam semmi rosszat a kezemmel, csak a tremor miatt vannak rosszabb időszakok. Most belefáradtam a kompenzálásba.

A majmokat valószínű hogy csinálom, legalábbis elkezdem, aztán kiderül. Viszont a 33000 tönkebúza megtermelése se semmi. :music:

Kergekacsa, ildiko44, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Simán kimoderálták a végét, de a május 25. az utolsó fagyosszent.
    De nem írom le, tessék megnézni a naptárban... (Ebben semmilyen politikai tartalmat nem kellene belelátni, mert nem is volt ott, viszont elég lett volna a zárójeles részt törölni, ha politikai jelleget látott a Moderátor.)[​IMG]

Summa summarum. Kihagyom az eventet. Ismét.
    Inkább ráfekszek a tojás tehéntej és kecsketej fákra, mert némely hiányom már erősen látszik, hogy kihagytam.

Utoljára szerkesztett: 12.5.20
    Kergekacsa, ildiko44, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mi van itt?? Dani mit írtál?.. ami itt van, abban semmi nincs, ezt mindenki tudja, még a gyerekek is , hogy a mik azok a fagyosszentek, és azt is hogy május 25-e Orbán napja, itt véget érhetnek a fagyok... Az én Édesapám is mindig emlegette ezeket, meg másokat is... ebben nincs semmi rossz... Tehát én végleg nem értem........

Ma csak most tudtam belépni a farmra... de. dolgom volt, meg az ilyenek is taszítanak innen...Tudod minden ember más... van , akinek a Mónika tetszik, van akinek, a Zoltán... vagy a Zénó.... hogy nekem ki tetszik, azt viszont nem árulom el...;)
    Event??? nincs nagy kedvem... ha jól látom felhő nincs... a szurikátéra az esély... kb. 1 %.
    Na most ezek után ... attól függ, hogy hétvégén jó idő lesz, vagy nem, kimegyünk a kertbe, vagy nem... mert ott tudnék a telóról aratni, de megmondom őszintén eszembe sem jut...
    A többiek hol vannak? régen láttuk pld. Erikát, Misit... Katát.... stb:sleepy:

-Erika31-, terika01, Katka54 és 7 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia Gizus !
    Szó se róla Franciska is tetszikelt mindössze. Szólni, nem szólt.
    Kissé elfogytunk, mert Ibolyát sem láttam...
    Valószínűleg én sem csinálom az eventet.
    Az 1%-ra én sem adok annyit ki magamból.

Olvastátok???? Ez egy igazán jó hír....
    https://board-hu.farmerama.com/threads/youtube-linkek-letiltása.19312/#post-1095383

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Olvastam egész délután. :) És vigyorogtam magamon, mert azt hittem szerda van és hiányoltam több dolgot. Majdnem oda is telefonáltam egy helyre reklamálni, de időben rácsaptam a kezemre. :D
    Iboly! A parajdi só csudás, a bőröm olyan lett mint a bársony tőle ismét. :inlove:

Az event-kezdést nálam nem a "megéri"-ség dönti el, hanem hogy van-e kedvem hozzá vagy nincs. Ezért nem tudom előre, mi lesz.

Megyek vissza olvasni, mindenkinek kellemes estét!

terika01, Katka54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Sziasztok !

Ma reggel, 06 óra 55 perckor megszületett az unokám. A súlya 3700 gramm és 55 centiméter.
    Annának fogják keresztelni...:)
    Boldog vagyok, hogy ezt is megéltem...:)

-Erika31-, terika01, Katka54 és 11 más kedveli ezt.
  7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Gratulálok, Nagypapa!:):inlove::music:

terika01, Katka54, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt! Sziasztok! :)

Danikám! Micsoda boldogság!!!!:inlove::inlove: Gratulálok !!! Jó egészséget a babának és az egész családnak :inlove:
    A legszebb dolog a világon nagyszülőnek lenni!

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gratulálok nagyapó! De főleg a gyerekeknek. Anna pedig szép név. :inlove:
    Azért azt elmondhatod, hova tűntél, hiányoltunk ám. :)
    Holnap cserenap lesz, most szóljatok! Hátha....

terika01, Katka54, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Gratulálok Nagypapa!!!!! - de azért első sorban a babának hatalmas gratula és a szüőknek!!! Nagyon szép nevet találtatok
    a picinek!!!

terika01, mimi, Katka54 és 7 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Mimikém! fogalmam sincs, hogy mit is lehet cserélni, de nekem ambarella mongongo illetve viaszbogyó fára lenne szükségem, nem tudom, hogy ebből mi az ami cserélhető majd figyelni fogom....kösz., hogy felhívtad rá a figyelmet.

12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Dani gratulálok az unokádhoz! Jó egészséget kívánok az egész családnak! Biztos sok örömötök lesz a kicsivel.

Gizus! Drága vagy, hogy hiányoltál. Ritkán vagyok mostanában.

A farmomon nem történik régóta semmi. Illetve most Ingriddel megtörtem a nem eventezést, azt megcsináltam. Na nem jutalmakért, hanem mert szeretem dobálni a baltát. A mai eventet is elkezdem, sok kihagyás után meglátom, tetszik-e:music::D
    Itthon vagyok szabadságon, lesz időm időre aratni.
    A fagyos szentek bizony itt vannak, hideg van. Egy- két nap meleg, aztán megint hideg. Nem esik jól. Nem szeretem a nagy meleget sem, de ez azért túlzás.

-Erika31-, mimi, Katka54 és 8 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Mimikém! :inlove: semmi különös nem történt, ....csak valahogy nem volt kedvem farmozni :( naponta egyszer bekukkantottam azért a kuckóba is :)
    Örülök, hogy megtapasztaltad a parajdi só jótékony hatását :) folyamatosan töltögetem az edényemet vele én is, sokkal jobban vagyok tőle :)
    Ez az idő... :( nem szeretem, rendesen hideg van, pedig akkor sem kapcsolom vissza a fűtést :D inkább felöltözök jobban.
    Ezt szentélyes feladatot elkezdem, de nem biztos hogy végig is viszem, az előzőt is félbe hagytam. Lehet ezzel is úgy leszek, nem ad semmi lényegeset.
    Eddig amit kaptam a feladatokból titokzatos dolgokat, mind olyan volt, amit inkább kihagytam volna.
    Finom kávét hoztál... köszönöm szépen :inlove:

14. nyific

Sziasztok!:)
    Örülök, hogy mindkettőtöket látlak itt... és még eventeztek is... én is elkezdtem... pedig as vikingeset kihagytam.... amennyi időm lesz annyit csinálok, ma és holnap még rendben van, de péntektől odő függvényes, hogy hányszor tudok aratni... mert a kertben leszünk jó idő esetén...
    Engem is megvisel kicsit ez az időjárás... de szerintem mindenkit, még az egészsééges embereknek sem jó ez... Már pedig a fagyos szentek egészen Orbán napjáig tartanak... nesze neked....... nekünk meg el kell viselnünk:)

-Erika31-, terika01, mimi és 8 más kedveli ezt.
  15. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok! szép napot mindenkinek
    Elnézést kérek, hogy csak olvasási módban voltam.Most, hogy voltak jó idők addig az udvaron játszottam az unokámmal mert már neki is nagyon nehéz ez a bezártság. Közben még tanultunk is. Verset, németet stb( lassan már én is megtanulok németül)xD. Náluk csak kiadják a feladatot és meg kell csinálni majd visszaküldeni a tanító néninek. :)
    Próbáltam 1-2 eventbe belefogni de nem jutottam el még a feléig sem. A tenyésztőst majdnem egy nap alatt megcsináltam de a 40-40 érem az már kifogott rajtam.:(
    Sajnos még az anyák napi ajándékról is lemaradtam. Azért a gyerekek megoldották a köszöntést. Eljöttek a kapuig és ott adták át a virágokat.
    Vasárnap már nem bírtuk tovább. Megbeszéltük a gyerekkel, hogy ha senki nem volt sehol akkor mi lenne ha találkoznánk. SikerültxDxD:inlove::inlove:.
    Nagyon jó volt így két hónap után megölelni őket. A kicsik azt sem tudták mit csináljanak annyira örültek egymásnak.

Györgyi! Talán még beleférek a 8 napbaxDxD. Nagyon Boldog Névnapot kívánok Szeretettel.

Gizus! Boldog Névnapot kívánok neked is és elnézést kérek a késedelemért

Mégegyszer elnézést kérek de tényleg.
    Gratulálok Nagypapa! Sok örömet egészséget kívánok az egész családnak

Mimi! Örülök, hogy javult a kezed a parajdi sótól. Mit gondolsz jó lehet a térd ízületeknek is?

Az eventet most is elkezdtem és szeretném befejezni is. Talán rám mosolyog a szerencse.

-Erika31-, terika01, mimi és 8 más kedveli ezt.
  16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Nagyon örülök, hogy hiányoltok. Nem érzem magam túlságosan jól, leginkább éppen csak vagyok. Szerencsére jövő héten szerdán megyek dokihoz, váltottam, találtam egy doktornőt akinek van magánredelése. Elegem lett a régiből, hogy hol van hol nincs, de most nem is jöhet, az okot nem írhatom meg, mert jönnek a piros kis csillagok. Alig kapok levegőt, remélem kapok valamit, amitől jobb lesz. Az FB-én ezekkel az leletekkel, már rég oxigénen vannak a sorstársaim.
    Az eventet nem csinálom.
    Az utóbbi időben, nem sok kedvem volt, még csak olvasgatni sem. Nagyon nem tetszik, ha kapom a kis csillagokat, és nem tudom az okát.
    Én még mindig be vagyok zárva, nem mehetek sehová, március elején voltam utoljára utcán.
    A legkedvesebb elfoglaltságom a fűszerpaprika palánták rendezgetése. Még a télen 6 féle magot hozott a kisfiam. Kettő nem is kelt ki, de az egyik viszont annyi palántát hozott, hogy nem győzi osztogatni.
    Danikám a kis unokád születéséhez nagy szeretettel gratulálok, nagyon jó dolog nagyszülőnek lenni. Szép a pici neve. Egy baj van csak nagyon gyorsan felnőnek. Az enyém már 25 éves és 203 cm.
    Nagyon vigyázzatok magatokra, szeretlek benneteket.
    Utó irat: Ha valakinek tudok segíteni most is szívesen teszem cserenapkor

terika01, mimi, olegka9 és 8 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Sziasztok !
    Igazán köszönöm mindenkinek a gratulációt !
    Este 7-től tejfakasztó buli lesz a fiamnál. Oda is hivatalos vagyok.[​IMG] [​IMG]

Mellesleg, csak elkezdtem az eventet...Lesz ami lesz, az eddigi szentélyest is megcsináltam...

-Erika31-, terika01, ildiko44 és 9 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! Gratula a kis unokádhoz.xDlegyen szép és tartalmas élete.:)

terika01, mimi, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  19. nyific

Danikám gratulálok a nagypapasághoz, kezd el gyakorolni a négykézlábmenést, mert
    nem sokára jön a lovacskázás...:)
    Katikám örülök, hogy látlak téged is.... nagyon jó, hogy így vigyázol, jól teszed...

Franciska köszönöm a jókívánságokat, tudod az mindig jól jön, és jöhet is.:)

-Erika31-, terika01, mimi és 7 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok kedves kuncogók !
    Itt vagyok ám én is, jövök, aratok-vetek, olvasok , ki-hogy vigyáz magára, hogy bírja a bezártságot.
    Én már nehezen,/elmúlt 2 hónapja, hogy be vagyunk zárva a párommal:(/ hiányoznak a lányok, az unokák és általában az emberek, még a család kicsi kutyája is, aki a kisebbik lányomékkal él.:(
    https://kepkuldes.com/images/e0b1714a13809bd6816922ebf6b1f4e4.png

Dani, nagyon sok boldogságot az unokádhoz, a kis családnak pedig sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánok!!
    A kisbaba neve meg egyszerűen gyönyörű .:);)

Az eventet most kezdem el, aztán jutok , ameddig jutok !!
    Legyen szép estéje minden kuckólakónak !

Kergekacsa, terika01, mimi és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.