Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sziasztok szép estét!

A mai időjárás nem nagyon kedvezett. Csak hápogok egész nap. Az oxigént még nem tudom úgy használni, hogy az jó is legyen. Összesen 2 méteres mozgásom van, vagyis az egyenlő a 0-val. Rendeltem hozzá hosszabbítást, így fogom tudni használni, ha takarítok vagy mosok, vagy éppen a konyhában vagyok. Így csak akkor tudom, ha ülök, de akkor nem kell, ülni eddig is tudtam.
    Holnap kezdem a kockázást, ja és neonosodni is fogok.
    Danikám, nem csak te csinálsz bakikat, én is szoktam, jókat nevetek rajta, de előtte "megdícsérem" magam. Kávéfőzésben nagy profi vagyok, minden hiba lehetőséget már megcsináltam. Főzem már ki zaccot, víz nélkül, pekec nékül, az utóbbi a legjobb, öröm utána takarítani.

mimi, olegka9, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Drága Anyukám.....mi az a pekec:music:

-W-595-, mimi, olegka9 és 5 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Amibe lefő a kávé

nyific, olegka9, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Sosem halottam ezt a szót, igaz csak 1 éve kávézok...

nyific, Kergekacsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Pedig ezt a szót még az Alföldön is ismerik, legalább is a nagyszüleim is használták, hivatalosan kávékiöntő

nyific, Kergekacsa, mimi és 4 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Holnap melóba vannak nagy kávésok, több évtizede kávéznak...tartok 1 közvéleménykutatást...mi is az a pekec.;)

nyific, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Helyes! Az eredményt várom

nyific, Kergekacsa, mimi és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Katika !
    Az Alföld melyik résszén ? Mert erre ismeretlen ez a kifejezés...:)

nyific, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Danikám! Kétszer is végigolvastam az akciókat, hol lehet az a szezonmunkás akció, de csak olyant láttam ami ma járt le :(
    Katikám! Nagyon sajnálom, hogy nem vagy jobban :( Lehet ez a sok front okozza, az utóbbi időben engem is többször elér a fulladás :(
    Vigyázz nagyon magadra :inlove:
    Nálunk azt a kiöntőt pekedlinek nevezte a nagymamám :D már jó régen nekem is volt ilyen kávéfőzési " élményem ", festés utáni héten felrobbant a kotyogó a gáztűzhelyen, még a plafonon is kávézacc volto_O azóta csak a nyári konyhában van kávéfőzés :D

-W-595-, nyific, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

B.csaba, de lehet, hogy a nagyszüleim már anyutól vették át

Ez Ibolya írása, csak elszúrtam (én meg kijavítottam Neked :) /Wellwi/)

Pekec, pekedli, egy kutya.
    Régen volt nekem is felrobbanásos élmény, de szerencsére festés előtt​

Utoljára szerkesztett: 3.6.20
    nyific, Kergekacsa, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Sziasztok !
    Most vagy az én gépem csal és nem mutat új hozzászólást a mai napon, vagy mindenki belefáradt az előző eventnél.
    Én az utóbbira szavaznék.
    A tenyésztőset csinálom a kockázást nem. Kell, hogy feltöltsem a farmom szupertáppal és Katával, mert tényleg igénybe vett sok erőforrást a FA fa akció.

Nálunk eddig marha nagy szél fújt és nincs jó idő. A hőmérő alulról veri a 19 fokot.
    Az előbb volt egy kis frissítő zápor, [​IMG] de már tova tünt és a nap sem süt, a melegről ne is beszéljünk, mert nincs.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 4.6.20
    brozsa, nyific, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én is csak tenyészőztem és 4 sima hiúzból lett egy első számú laborhiúzom. Kész az event is az ilyet szeretem én.xD:p

Itt dörgött az ég, körbe borult bennünket de eddig semmi víz. Most azért reménykedem egy jó esőben mert főleg holnapra nagyon be van igérve. Ha most nem lesz soha.o_O Csak jég ne jöjjön....mert minden nap látok az időképen, több helyen is.:wuerg:

brozsa, nyific, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Pikszisnek mondták anyuék. :)
    Ez olyan, mint régebben én a tócsi-neveket gyűjtöttem. Nagyon szeretek tájnyelvi kifejezéseket megismerni.

Jelentem a neonok a farmon, zuhatagoson már termelik a sok-sok állatot. :) A felhőre is raktam a régi neon állatokból is.
    Éjféltől farmpengőért is tenyészthetünk.

nyific, Samborg, olegka9 és 7 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A pikszis is ismerős.
    A neonok már nálam is munkára lettek fogva, többet nem tenyésztek, nincs tenyésztős gazdakörim, szerencsére mindet kivégeztemxD

olegka9, Kergekacsa, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  15. Koppi

[​IMG] !
    Ez a szó nálunk is használatos... de a másik nem.

Szia [​IMG]
    Nekem is kész a felhőm és alig fogyott a szuperem...:)

Ismered azt a szót, hogy kaszroj?
    Mert itt szinte mindenki használja e szót.

mimi, brozsa, nyific és 6 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Puskáztam, Gugli megtalálta a kaszrojt, az edény.
    Meg ezt is adta találatnak, ráért a böllér:
    Pekecet nem találtam, csak egy Pekec Bt, az meg nem jó.

mimi, brozsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Nem, még nem hallottam ezt a szót, de utána néztem, tűzálló edény. Milyen jó, hogy tanulunk egymástól.

Kergekacsa, brozsa, nyific és 4 más kedveli ezt.
  18. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nálunk nagyon csúnya idő van. Hideg és esik. Bár az eső csak jót tesz a kertnek, de miért nappal.
    Csinálom az eventeket. A neon ólak lassan készen lesznek.:) A kockapóker az elég lassan megy.:(
    Holnap ha minden jól megy össze jön a család. Grillezünk egy kicsit. Meg ünnepeljük az elmúlt név és szülinapokat.Csak jó idő legyen.:) Már nagyon ránk fér.

Kergekacsa, mimi, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Sziasztok !

Nálunk is esett éjjel az eső. Most nem... Néha kikandikál a Nap is..:)
    Ahogy nézem az időképen, bizony rendesen megszívtátok ott a Dunántúlon. Tegnap még nálatok 24-26 fok val ma alig 14-15..
    Itt mindössze 1 fokkal van hidegebb, mint tegnap..

iboly54, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
  20. olegka9

olegka9 Fórum biztosa

Bizony így is lehet mondani. Holnap viszont nagyon szép idő lesz de ilyenkor meg a páratartalom nagyon magas.

Hogy nekünk semmi sem jó?xDxDxD

iboly54, Kergekacsa, mimi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.