Kuncogó kuckó | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nekem az esőerdő van tele, a kincsesen és a kúrián vegyesen vannak, megérős. Érdemes nekik helyet szorítani, de majd meg látod te is.

olegka9, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én is ebben az évben "szálltam" rá a gazdakörikre, neked nagy gratula! 150-ről indultam most 115 megcsinálni való van, úgyhogy hozzád képest van még mit megoldanom?!:eek:xD

ursa11

Azért is megérős mert ezek a ládát adó dekorok is jó tépéket adnak. Tehát 2 legyet egycsapásra!:):music:

olegka9, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Így néz ki
    [​IMG]Dani a méret megfelelő, vagy még mindig nagy?

Utoljára szerkesztett: 23.6.20
    olegka9, mimi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szerintem jó a nagyság...Ügyes vagy

Ha megcsinálom a kütyüs kirakást akkor ott fogom kirakni őket az Esőerdőben.
    De ha ott "érnek be", akkor csak ttp -t hozzák, vagy a sima tp.-t is hozzák?
    Bár most a ginzengből vagyok legatyásodva, először föl kell hoznom legalább 10000-re, maj csak utána dekorozok...

olegka9, mimi, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Azért az FB-én sokkal egyszerűbb képet kitenni, itt nem a kedvencem

olegka9, mimi, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  6. lukimi

Esőben csak TTP-t adnak.

A ginzenget meg tudod venni a kosár alól is napi 300-ával én így tettem a legújabbakkal is. Így hoztam fel őket 11-12 ezerre, persze a kosár első 2 sorát minden nap teljesen megveszem abból jóval több van (cuk.nádtól ananászig bezárólag).

olegka9, Koppi, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét kívánok! :)

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám ma, nagyon jól esett :inlove: milyen gyorsan repkednek az évek:p de nem baj, szeretnék minél többet még megérni:)

olegka9, jófarmerlány, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! én is beállok a sorba...Boldog szülinapot neked...

olegka9, jófarmerlány, mimi és 6 más kedveli ezt.
  9. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Iboly nagyon boldog születésnapot kívánok!

olegka9, ursa11, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !

Tegnap elkezdtem a kütyük kirakását a Szédültre. Pillanatok alatt tele lett 2x2 -sel
    Alig néhány 1x2 -es lett kirakva.
    A Bahamán egyelőre a a ginzenget szaporítom. (Nem szeretem a boltban venni azt a 300-at)
    Inkább megtermelem. Sok kicsi sokra megy.
    Nem akarok olyan hibába esni, mint nem is oly rég, amikor sikerült le nullázni a Csp. készletemet annyira, hogy nem is piacozhattam, mert nem volt fedezet...
    Örültem, mint vak a félszemének, hogy a vevőket ki tudtam szolgálni...:)

Eddigre megjártuk Debrecent a párommal, némi laboros vérvétel ügyében.
    Az eredményt később kapjuk. Tumormarkerre is mérnek... ott, míg nálunk nem.

olegka9, Kergekacsa, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  11. lukimi

Szép napot! (itt meleg van, napsütéssel:):inlove::music:)

Nekem a főfarmon ezekből van legtöbb: A juhok szívéhez vezető út 2x2, 22 ó. 12.700 Tp (12 db) - és eventes társai: Finom édes szerelem 1x2, 22 ó. 6200 Tp - Szerelemmel teli levegő 1x1, 22 ó. 3050 Tp valamint Pajzs frizbi 1x2, 22 ó. 6500 Tp 6 db. A többiből kb 1-3 példányszám van mindhárom fajtából: 2x2, 1x1, 1x2.

Én a Csp-vel ritkán foglalkozom, például ha olyan van mint a multkor, hogy az imádkozót csillagászati áron viszik akkor én is beszállok árulni. Ha pénteken ládabontok úgy néz ki, a csépé állományom átlép a 2 milliárdos álom határon.xD:p A paszulyról jön minden nap 1 millión felüli összeg, a többire nem is figyuzok innen onnan csurran. Nagy piacos sem vagyok.

Utoljára szerkesztett: 24.6.20
    olegka9, Kergekacsa, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia Imi !
    A főfarmon egyelőre pi, akarom mondani metélőhagymázok.
    Később rakok ki rá kütyüt.
    A Bahán hasonlóan.
    Van még ez "csodás dinnye" is 298 darab, "gondozó segítő" 263 db. + sok sok kütyü üdül még a Pajtában.
    A 2 milliárdos álomhatár tőlem még messzebbre van, de a másfélen már túl vagyok.
    Piacozni ritkán szoktam már. A vevőket is hanyagolom.
    Mégis emelkedik a Csp. állományom...:)

Mi az az "imádkozó" izé?
    (Még nem bontok ládát...)

13. lukimi

Az imádkozó sáskát ól adja és nekem valahogy 3 db is lett és állandóan ki is voltak rakva. Jött 1 olyan event ahova kellett beadni ilyet és nekem már sok volt na, akkor óriásit kaszáltam csépéileg.:)

Erre írtam, hogy ritkán piacozok ha igen annak nyomós oka van.

olegka9, Kergekacsa, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Hopp !
    Azt elnéztem, pedig nekem is van kettő belőlük...
    Na megyek megnézem a szurikátát...:)
    De NEM indítok a piacával ha nincs kint, mert elpocsékolni nem akarom. Annyira lentről indul az alapára.
    Jó...sáska. Megjegyeztem...:D

15. lukimi

Éppen ezért nem piacozom. Semmit amit én a farmomon megtermelek csak úgy nem adom el. A sáskához kellett ilyen event, valamint az, hogy nekem akkorra már közel 1000 db volt belőle olyan ára volt, hogy a legtöbben csupaszra eladták. De én akkor is vigyáztam és 2-300-at hagytam belőle mert ez a szokásom. tehát nem mindenek fölött a Csp mert mi értelme volna?! De nem csak el nem adok azonnal mindent, hanem nem is veszek. Ritka az, hogy én onnan töltök pajtát az meg még ritkább, hogy nincs valamim eventbe. Mondjuk ilyenre nem is emlékszem a közelmúltban.
    A legújabb faterméseket is képes vagyok heteken át turbózni, hogy jól felszaporodjanak.

Egyébként az önkéntes száműzetésből visszatérve kb a napokban értem utol magam állatokból és fatermésekből. Terményekből még kell de amelyikből kevés van aprándonként veszegetek, de ezekből is majd mindegyik 100-on felül van. Terményes ólakat ritkán teszek ki, csak a legújabbakat.

Apropó magam utolérésével kapcs., hogy ma lett ismét a szupertrágyám és a KK szuperje annyi mint amennyi a Fa-fa előtt volt tehát olyan 3 hét kellett hozzá. Közel 21 e volt mikor indult az az event, levittem nagyjából 11 ezerre és mára meg van a 22 ezer sz.trágya. KK szuper is vissza állt a nyugodság fokára.xD:p Sajnos, kevés fabevételi bónuszom volt azzal meg lehetett volna hamarabb.

Így akár eventezhetnék is meg is tenném, ha a növény 10 e alatt lenne, ahhoz még volna is kedvem. De így továbbra is szabadúszó vagyok.:p

16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Akkor ez is úgy dolgozik, mint a fák? Így érdemes valóban. Meglátom, meg tudom-e állni. :D
    Végre, legalább tudsz "ránézni". :D
    Igen én is sajnálom. Még a tenyésztésnél is. Azóta, hogy ládából és kerékről jönnek tenyészállatok, azóta kezdtem el - pianoban persze - tenyésztgetni, ha marad még táp egy-egy kötelező után. Majd egyszer készen lesz. Sajnos a pengő se elég a milliós állatokra. :(

Persze hogy nagyon tetszik, amit Dani és Imi beszéélnek, de még nem tartok ott. Egyszer történt meg, hogy róka kellett, meg táp és nem volt annyi csirkém meg nyulam, amennyiből tápot gyártsak, akkor határoztam el, hogy előbb gyűjtök, aztán költök. :D
    Állatokból jól állok - az újak kivételével, de még mindig nem érzem úgy, hogy pajtába küldjem őket. Ráadásul még a 10. szintet, néhol a 9. szintet is be kell adni a gazdakörbe a tenyésztésbe.
    Mindig a legkevesebb készlet állatait rakom ki, meg azokat, amiknek a műhelyeseit kell szaporítanom.
    A kergén még hókupacok meg házak vannak, nem régen fogyott el az elixir. Ha ez is elfogy, legalább a nagyja, akkor jöhetnek a kütyük, de én meg nem sietek, tehát a Tp kevéssé érdekel.

olegka9, Kergekacsa, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  17. lukimi

Szia, nem éppen olyanok mint a fák. Ha a fák altatására gondolsz én még sose csináltam mert nem vonzz de nagyjából olvastam róla. Nos, a ládabontogatás merőben más mert altatással vagy akármivel is nem fog gyarapodni. Itt csakis arról van szó (tudod te ezt:)), hogy ahogy az elején bontogattam én is pár naponta az mindenből 1-2 vagy alig több darabot jelentett. Aztán Beko topikjában láttam - most is ott van visszább -, hogy ők micsoda mennyiségű állatot, szerszámot, stb bontogatnak mivel többen is csak évente bontottak.

Ezt próbáltam magam javára is fordítani, hogy először 2 hetet majd 20 napot tudtam kivárni most meg már egy hónap lesz ahogy írtam.

Már a 2 hét és a 20 nap is elkápráztatott annyi minden jött (a lényeg, hogy eszerre! és nem darabonként), azt mondtam magamban Imre, ezt kell folytatni nem egymillió eventnövényt ültetni és önellátó lesz a farmod.xD:p
    Ehhez természetesen tele raktam a zuhatagot, kincsest, esőerdőt ládákat adókkal, részben máshol is van mint írtam a kúrián is 2 fajta rém akármit oda is ki lehet tenni, ott is gyűlnek ezek. Minden valamire való party pörgetéskor árgus szemekkel lesem jön-e a megfelelő dekor és örülök ha véletlenül bónuszt nem is kapok de mondjuk 6-10 ládás dekor jön. Így tudtam halmozni őket hónapok alatt és ha nem fexik nekem az eventezés de ellenben díjazom ezt a láda gyűjtést, ezek is jó tépéket adnak ráadásképpen és legfőbbképpen meg a bontogatást különösen csípem - jelenleg és nekem most ez a játék!:):inlove::music:

Nálam a kerge más, itt az érinthetetlen. Azért én figyelek a fórum-topikokban és aki a leghangosabban állítja, hogy nem érdekli a tépé mert így meg úgy, a legtöbbjétől olvasom a kövi napokban, hetekben, hogy - de!xD:p

Természetesen én sem érek soha a 600-as szintre és nálam sem ez a játék lényege de adok rá, hogy a szintem is haladjon mivel szerintem ez (is) a játék lényege!

Tehát a kergén vannak a legoltáribb legütősebb dekorjaim mint a pocoklégy, virágos dallamok, békás, homárok, lidércfény, stb. Nekem a kerge reggelente 50-70 millió közötti tépét ad de ehhez jön még a kúria, a tojás futtató és a paszuly, így 2 napja össze számoltam és kb 120 milkó Tp-t kaszáltam a TTP más, az nincs benne, a bahával közelítek a végéhez. És én ennek is tudok örülni, hetek, hónapok, évek óta percre, másodpercre pontyosan végzem a reggeli és 12 óra múlva az esti nagy aratást.

Még a kúriát kellene ütősebbre vinnem ott még vannak gyengék de állandóan alakítom. Én gyenge cserenapos vagyok ott pocoklégyfogót stb nem tudok szerezni mivel a léghajón meg látom, hogy mennyien akarják átverni a cserélőket ostoba semmit se érő cuccokkal erre már az elején elegem van belőlük és otthagyom. Nekem a becsületem nem engedi, hogy tele szemeteljem a léghajót mondjuk ilyesmivel: ad 1 spurit, kér 1 pannit. Már ott is hagytam.:wuerg: Ezért írtam, hogy lassan megy a kúria rendbetétele de azért mindíg javítgatom. Az se válik javamra, hogy már kétszer voltam távol a farmtól ez össz. 1év, 7 hónap és mindíg be kellett pótolnom.xD:p:p
    Na, szóval így állok, nem tudom minek eresztettem ezt így bő lére? Aki unja lépje át!xD

olegka9, ursa11, mimi és 4 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon jól csinálhatsz valamit. :D
    Én mindig a legjobb kitehetőkre cserélem a régieket, mégsem jön több mint 4-5 milka. Az is igaz, hogy a bónuszhelyeket nem "pocsékolom" tp-s bónuszra. :D A kihagyott eventek kitehetői sincsenek. Na egy szóval, nem figyelek ennyire. Csak játszom. De azért néha irigykedek a jobban szervező játékosra. ;) :p

19. Koppi

Apám !
    Most, hogy keresgetem, hogy a Bahára mit is rakjak ? Találtam egy 1x1-es "fényfesztivál" nevű kütyüt ami a Bahán 68000 tp.-t a farm más részein 28000 tp.-t kóstál 20 óránként !!!
    Na, dobtam egy hátast !

olegka9, Kergekacsa, Katka54 és 6 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Imikém Te haladsz is jól... az, hogy a kergéről 50-70 mill. TP-t beszedsz napomnta.... nagyon sok pockpos, vagy hasonló Tp-t adó kütyü kell... nekem ia ad kb. 30-35 millTp-T a kerge... plussz a tönni még hozzájön..... A kúriával én sem vagyok kibékülve, jólehet egy tűt sem tudnék már oda kitenni...
    A Bahán 552-es szinten vagyok, de nekem ott jobbára fák vannak kint meg állatok..
    A farmos területeken nincsenek kütyük.. sajnálom azt a területet erre használni...
    Szóval ezt az eventet kihagyom... nem kérek özemanyagkannát..

olegka9, Kergekacsa, Katka54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.